- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
8.1-n leállt a messenger?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Vegha
senior tag
Egyetértek a kollegával (mobilbankolast kerulnem). Sztem mindegy hogy milyen funkcióit használnád, ha a technikai lehetőség adott rá, hogy egyazon keszuleken történjen az autentikacio+tranzakció az számomra nem biztonságos. Mondom ezt kivénult informatikuskent, aki épp a napokban fertozte be az W10M-et egy óvatlan app telepítéssel.
Más:
Gyári emlekeztetok, ebresztok exportjára van valami megoldas ?[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz Partyface007 #91095 üzenetére
Virust ketfelekeppen kaphatsz: Aruhazi applikacioba irjak bele (ilyen az andriod), es atmegy a szuron (mert sz@rnak ra), vagy kulso linkre kattintasz amivel telepul.
Tudtommal WP store-ban nagyon szurnek, kulso alkalmazas telepitesehez meg neked kell belepni az adott opcioba a beallitasokban.
Ha visszaterek androidra, akkor a mobil bankolast en is elfelejtem.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
7s26c
őstag
válasz Partyface007 #91095 üzenetére
Wp-ról lépnék be, de csak megnézni utalást nem bankolni
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Partyface007
őstag
ezzel azért vitatkoznék, én speciel nem bankolok mobilról mert oda jön a mgerősítő sms így ha mobilról lépsz be és az esetleg fertőzött akkor minden megvan hogy be tudjanak lépni a nevedben..
wp meg ios még esetleg az legalább zárt rendszer androidról biztos eszembe se jutna
tudom hogyha van session id amit laptopról vagy pc-ről is el tudnak lopni akkor már sokkal könyebb dolga van a támadónak de azért akkor is...
-
mdraco
őstag
-
scyllarus
veterán
Egy remekül összerakott írás, egy Windowscentralos szerzőtől.
Szerintem minden benne van, ami a helyzetet jellemzi: [link]"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
galuska95
aktív tag
válasz deejayflex #91091 üzenetére
így csináld:
ments le róla mindent mert le fogja a program telejsen puculni, így lesz elég hely a 10-nek1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Windows Recovery Tool-t telepítsd a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd! Mert az egyszerűen nem jó semmire már, csak további problémákat okoz.
Windows Phone Recovery Tool program letöltése,
Ha muszáj, akkor frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból ellenőrzi is fogja a program indítás előtt. Utána kösd össze usb-n a pc-t és a készüléked.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz, amit a program és a telefon is mutat Ha kész a telepítés, akkor újra fog indulni a készülék, ezután már bonthatod a kapcsolatot. A szokásos alap telepítés jön, ami még 20-25 perc lesz.
3. Ha felállt a kész rendszer, akkor van egy tiszta és stabil 8.1 rendszered.
A wifi-t állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba..
Megj: Az áruházba belépéskor azonnal tiltsd le az automatikus frissítést, ez nagyon fontos, tehát semmilyen applikáció nem frissülhet ekkor még!
Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor kipipálod és bezárhatod.
Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a az egyik ősrégi és alapnak számító TRESHOLD2 - 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-es verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.693. Ha végre ez is elkészült...
5. Most az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, ami elég tetemes applikáció update lesz.
Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha naprakész, akkor végeztél. Belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent. -
deejayflex
csendes tag
Sziasztok! Adott egy 640 LTE, és szeretnék rá win10-et. Az lenne a kérdésem, hogy csak simán rá telepíteni lehetséges-e a telefonra, vagy ez csak és kizárólag úgy működik hogy frissíteni kell a 8.1-et? Az a baj, hogy nem oly régen megcsináltam én ezt a frissítést, de annyira kevés hely maradt a telefonon, hogy eléggé belassult tőle. Volt kijelző cserén a telefon, és egyben raktak rá új rendszert is, és visszakerült a 8.1. Ahogy írtam is most szeretnék rá 10-et, de nem frissítve akarom, mert gondolom én a régi 8.1-ből megmaradt dolgok is foglalják a helyet, ezért gondoltam arra hogy telepíttetek rá 10-et. Lehetséges ez, vagy csak frissítéssel fog menni? Ha ez utóbbi, akkor mit lehet kezdeni azzal hogy több helyem legyen? Alkalmazások, játékok, képek, minden a mem. kártyára van mentve, mégis kevés a hely. Előre is köszi!
-
this is life
Ármester
A szolgaltatod smtp cimet kell beírni pl smtp.telenor.hu,smtp.digi.hu pop3 dettó,es amit igy beállítasz majd az fog menni ,ha a telenor lesz beállítva akkor csak mobilneten jon a mail ,ha kábelesre lovod be akkor meg csak wifin...amugy egyszerűbb lenne az outlook.com-on hozzáadnod a freemailes fiokod es azon keresztül kommunikálni...
Sjkolrd
Ugye ezt te se gondoltad komolyan ?[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
psg5
veterán
Megint én sziasztok!
Freemail-es fiókot hogyan tudom beállítatni? Van erre leírás a microsoft oldalán kívül? (azon nehéz elmenni)
F.K.T.
-
K4jusz
tag
Tegnap a Térképek jelezte, hogy már lehet köztes célpontokat megadni navigáláskor
-
Sjkolrd
aktív tag
A creator update, moh pc-re apr.11 addig mobilra csak apr.25-en jön. Lehet meg kicsit csiszoljak a rendszert 😆
-
this is life
Ármester
Nem baj hogy szóltál,mert amit elfelejtettem javítani most megtettem,igy masok akik nem rutinbol frissitenek kevesbe futhatnak hibába... Próbálom a 735 TIR-t frissen tartani ,úgy is egy családias forum a wp fanok tábora
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ha valaki beszeretné illeszteni, akkor itt a "kódos" változat.
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Windows Recovery Tool-t telepítsd a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált [I]Hard Reset[/I] (HR) [I]alaphelyzetbe állítás[/I] helyett, feltétlen ezt a programot használd! Mert az egyszerűen nem jó semmire már, csak további problémákat okoz.
[L:https://repairavoidance.blob.core.windows.net/packages/WindowsDeviceRecoveryToolInstaller.exe/?lang=hu/][B]Windows Phone Recovery Tool program letöltése[/B][/L],
Ha muszáj, akkor frissítsd a legújabb verzióra, [I]ezt egyébként alapból ellenőrzi is fogja a program indítás előtt.[/I] Utána kösd össze usb-n a pc-t és a készüléked.
Ha az RT program felismerte a telefont [I]ráböksz a megjelenő készülék képre.[/I]
2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz, amit a program és a telefon is mutat Ha kész a telepítés, akkor újra fog indulni a készülék, ezután már bonthatod a kapcsolatot. A szokásos alap telepítés jön, ami még 20-25 perc lesz.
3. Ha felállt a kész rendszer, akkor van egy tiszta és [B]stabil 8.1[/B] rendszered.
[I]Megj: Az áruházba belépéskor azonnal tiltsd le az automatikus frissítést, ez nagyon fontos, tehát semmilyen applikáció nem frissülhet ekkor még![/I]
Belépés után töltsd le az [I]upgrade advisor-[/I]t, vagyis a [B]FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓ[/B]T és indíthatod is feltelepülés után! [B]MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN![/B] [I]Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor kipipálod és bezárhatod.[/I]
Utána navigálj a [I]Beállítások---telefonfrissítés[/I]hez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a [B]az egyik ősrégi és alapnak számító TRESHOLD2 - 107-es Windows 10 build[/B], ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor [B]új telefonként[/B] - [I]tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el[/I], beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-es verziót. [I]Jelenleg most a 10.0.14393.693.[/I] Ha végre ez is elkészült...
5. Most az első dolgod legyen, hogy az [B]áruházban az összes frissítést telepíted[/B], ami elég tetemes applikáció update lesz.
Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor [B]restart![/B] Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha naprakész, akkor végeztél. [I]Belaktatod[/I] a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #91079 üzenetére
Jah, nem azért írtam, de ami változott.
Nem kell MS fiók már az áruházba.
Az FT-t is pipálni kell a végén.
Lehet tiltani az app frissítést.
A HR meg úgy szar, ahogy van.[ Szerkesztve ]
-
7s26c
őstag
mennyire biztonságos szerintetek telefonról banki felületet megnyitni? illetve biztonságosabb-e esetleg mint pl. androidon?
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #91071 üzenetére
Ez a leírás, anno régen, amikor megcsináltam, bár ez is jó még, azóta több helyen is értelmét vesztette.
Napjainkban egy 8.1-re így érdemes megcsinálni:
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Windows Recovery Tool-t telepítsd a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd! Mert az egyszerűen nem jó semmire már, csak további problémákat okoz.
Windows Phone Recovery Tool program letöltése,
Ha muszáj, akkor frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból ellenőrzi is fogja a program indítás előtt. Utána kösd össze usb-n a pc-t és a készüléked.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.2. Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz, amit a program és a telefon is mutat Ha kész a telepítés, akkor újra fog indulni a készülék, ezután már bonthatod a kapcsolatot. A szokásos alap telepítés jön, ami még 20-25 perc lesz.3. Ha felállt a kész rendszer, akkor van egy tiszta és stabil 8.1 rendszered.
Megj: Az áruházba belépéskor azonnal tiltsd le az automatikus frissítést, ez nagyon fontos, tehát semmilyen applikáció nem frissülhet ekkor még!
Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor kipipálod és bezárhatod.Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a az egyik ősrégi és alapnak számító TRESHOLD2 - 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-es verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.693. Ha végre ez is elkészült...
5. Most az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, ami elég tetemes applikáció update lesz.
Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha naprakész, akkor végeztél. Belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
-
Strezi
őstag
Kérdésre válasz röviden:
NE "frissíts"![ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
kpal
nagyúr
Az létezhet hogy elvittem a 1520 akku cserére a Nokia boltba és nem érzek javulást az készenlétiidőben. Sőt még talán jobban merül mint a 2 éves akkuval . Pedig gyári aksit kértem bele. Mi az isten lehet vele
(az meg hab a tortán hogy úgy rakták össze nem működik a rezgő benne ,csak ezt már másnap vettem észre mire vissza jöttem Ausztriába ) -
this is life
Ármester
válasz kukulec #91072 üzenetére
Sajnos wp-n ez van , nem holmi par klikk a gepen es mar fent is van az uj rendszer. Sot az a gaz ha gubanc van w10m alatt , bug-zik valamiert a rendszer akkor is ezt kell vegig jatszani , mert a hard reset (telefon alaphelyzetbe allitasa) kb hasznalhatatlan x@rkupacot csinal a keszulekbol, emiatt kerulendo is .
[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
nagyon köszi! kezdeném azzal, hogy falhoz vágom ezt a sz*rt. (most ezt komolyan minden átlag felhasználónak tudni kellene? nekem ez az első okostelefonom, és csak a telót a here-t, meg a messenger-t használtam.)
[ Szerkesztve ]
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
this is life
Ármester
válasz kukulec #91070 üzenetére
A frissites menete
Hogyan frissítsek Windows 10-re?
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re, ami a legjobb "gyári visszaállító" is egyben, tehát a telefon által felkínált Hard Reset (HR) alaphelyzetbe állítás helyett, feltétlen ezt a programot használd!
Windows Phone Recovery Tool program letöltése.
Utána frissítsd a legújabb verzióra, ezt egyébként alapból kérni is fogja a program indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a készüléket.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a megjelenő készülék képre.
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.
3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió még, utána csak a wifi-t és a Microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le az upgrade advisor-t, vagyis a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Ha a program kiírta, hogy van a készülékedre W10 frissítés, akkor pipáld ki a kis négyzetet majd tovabb.
Megj: Ha az áruházba belépés közben elindulnának az applikáció frissítések, feltétlenül töröld az összeset, tehát semmit ne engedj frissülni ekkor még, ez nagyon fontos!
Utána navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es Windows 10 build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4. Ezután navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" W10-zes verziót. Jelenleg most a 10.0.14393.693. Ha végre ez is elkészült...
5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes applikáció frissítéssel, nagyon fontos, hogy semmi másba ne kezdj bele!
6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha esetleg még ezek után is néhány applikáció indító ikon üres lenne, csinálhatsz próbaképp egy HR-t, de akkor újra kell frissítened az áruházat is.
7. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.
Leírást készítette:Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
kukulec
őstag
válasz this is life #91068 üzenetére
fogalmam sincs
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #91063 üzenetére
Én régen láttam ufót, igaz a minőségi vodkanarancs abban az időben jobban fogyott! : D
SP lenni, vagy nem lenni? Ha más nem lesz, majd beérjük vele... Aztán nem minden, hanem mindenki mehet amerre lát...---------------------
#91064) trust007
Hát nem muszáj azt őrizni.
[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
válasz this is life #91054 üzenetére
elvileg van elég tárhely, de már amúgy sincs mit törölnöm, lényegében csak a rendszer van rajta. sr=?
-
this is life
Ármester
válasz Phobos1988 #91061 üzenetére
Szivesen de hallgathatsz Stara is . Ha mar minden frissult akkor elkezdheted beallitani a telwfon , tobb email cim eseten egyesitsd oket a posta alkalmazasban, igy jelezni fog mindegyiknel ha email jott,sms ertesites az uzenetek appon belul allithato , ha nem mukodne a posta es a naptar elo csempeje ne aggodj 24-48 ora alatt magatol megjavul.
-
this is life
Ármester
Szerintem sanszos hogy az rs2 kiadasa utan ezt az ua-t torlik es megkapjuk helyette az rs2 ua-t ...
Amugy nem biztos hogy pup vagyunk a hatukon , inkabb csak beta tesztelok fejlesztik a szoftvereket a kovetkezo nagy otletukhez , mi teszteljuk gyenge vasakon , vegul ha lesz sp azon meg porogni fognak az appok mert gyebgebb hw-re lettek kodolva ... amugy nem tudom mennyi realitasa van az sp piacra dobasanak , mert olyan mint az ufo , beszelnek rola de senki nem talalkozott vele, es evek ota ez megy ...
Eselyeseb hogy jovore minden megy 3.14csaba es dobjak a mobil szegmenst.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
starr
őstag
válasz Phobos1988 #91061 üzenetére
Ha már felment az első adag W10, nyomj rá újra a telefonfrissítésre, aztán hagyd Wifin, és aludhatsz.
Reggelre magától megcsinál mindent. Letöltés, fogaskerék, appok frissítése...
Azért állíts be valami mást ébresztőnek. Biztos, ami biztos.
Jah, töltőn legyen, mert 40% alatt nem fog frissíteni.[ Szerkesztve ]
-
Phobos1988
csendes tag
válasz this is life #91054 üzenetére
köszi, akkor felvértezem magam kitartással, aztán alszok majd a munkában XD
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Phobos1988 #91056 üzenetére
Kb 1 óra szokott lenni. +-15 perc telefonhardvertől függően.
Az egész frissítési procedúra, kb 2.5-3 óra, plusz a telefon belakása, ez is hardverfüggő.
Pl egy 950 megvan 2 órán belül minden telepítési ponttal.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #91050 üzenetére
Jó majd elárulod a végeredményt.
Az MS újabb "lépése", elég egyértelmű, de nem az, hogy frissíts 10-re...sajnos.
Emiatt hányan léphettek/nek le. Csodálkozom, hogy legalább az UA még működik, dehogy ez sokáig már nem fog csücsülni a market-ban az tuti biztos. Ettől függetlenül így, aki nem tud váltani másik készülékre, annak még ez az opció (meg)maradt.
Púp vagyunk a hátukon régóta, vagyis emiatt a mostani pár száz millió felhasználóval is törődnie kell még valamennyire, mert nem tud teljesen odakoncentrálni , amire fejlesztenek.
De ez a törődés inkább már ge...ség a felsőfokon. Most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége. Sp, nem Sp , valami más, vagy semmi, 650-950(xl) meddig húzzák etc... -
mtm800
senior tag
válasz Phobos1988 #91056 üzenetére
Még egyszer majd el kell játszanod...két lépcsőben megy fel
-
Phobos1988
csendes tag
ehh... mire leírtam, megoldódott... XD bocs. most már lassan megy a csík
-
Phobos1988
csendes tag
csak mert kb fél órája sikerült a frissítési ügy, ott járok, hogy elfogadtam a felhasználói feltételeket, aztán a gép újraindult, és kb azóta csak a fogaskerekek pörögnek, alatta a csík meg csak áll rendületlenül
-
this is life
Ármester
válasz kukulec #91051 üzenetére
Wdrt megvolt ,van eleg tarhely a telefonodban ? Egy sr-t nyomhatsz neki power+hangero fel mig ujra nem indul , utana ismet frissitesek keresese...
Phobos1988
Mivel ket lepcsoben frissit kb 3 oras muvelet ... nyugi jo sokaig szuttyog majd , a w10m feltelepulese utan megint be kell lepni a gephazba frissitesek keresese es akkor feltelepul az utolso hivatalos build...
Ma nem fogod tul aludni magad ja es a vegen az alkalmazasokat is frissitsd ..[ Szerkesztve ]
-
Phobos1988
csendes tag
Ha már a fogaskerekeknél járok, kb mennyi idő, míg feltelepül a win 10? lumia 535
-
this is life
Ármester
Mostanaban nem volt ra annyi idom 😀 de lassan a vegere erek , igaz akkor meg majd folyamatosan minuszolni kell 😭 .
Amugy meg masfel ev es egy szep kerek egy szamjegyu vegeredmeny varhato... sp ide vagy oda ez a hajo elsulyedt es epp csak az arboc log ki a vizbol , amibe nehany elvetemult tulelo kapaszkodik ...
Lehet azert kell pipalni a frissitesi tanacsado hasznalatakor , mert ok se akarjak elhinni hogy valaki frissiteni szeretne , igy megerosittetik az elhajlott szandekot
Megelhetjuk a topik utolso fellangolasat a wp8.1-rol menekuloknek koszonhetoen jonnek a migransok ,pontosabban migralok
Reg volt itt ekkora nyuzsges , mar azt hittem uj build jott ...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #91048 üzenetére
Végeztél már a számolással?
Vagy naponta újra kell kezdeni, mert folyamatosan változik...ergo csökken? -
this is life
Ármester
Nem lenne rossz otlet beemelni az osszefoglaloba a frissites menetet , mert vsz jo paran segitsegre szorulnak majd , hala a fb,ms duettnek ...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Komolyan, a hülyeség netovábbja volt mindig ez az Update Advisor!
Egyrészt átvág, mert azt kellene írnia, hogy most már letöltheti a w10-es rendszert.
A másik, ha már ennyi procedúrán átmész.
Belépsz az áruházba
Megkeresed
Letöltöd
Végigzongorázod a szokásos dolgokat az elindítása után, de...
utána még engedélyezd, hogy tényleg akarod frissíteni. Hát mi a francért szenvedtél ennyit?Biztos rengeteg hozzá nem értő felhasználó van, aki napi szinten csak úgy letölti ezt a "frankó" applikációt, majd a pipa előtt letörli. Aztán újra és újra...
-------------
Ahogy STARR kolléga is írta, rá vagy kényszerítve, hogy frissíts mindenképp, de azért még sokszor megkérdezik, hogy biztos a biztos? Omg
[ Szerkesztve ]
-
-
kukulec
őstag
válasz sunpower #91038 üzenetére
de elvileg már letöltötte a win 10-et, csak telepítenie kellene.
"Jó hírünk van! Letöltődött a telefonjára a Windows 10-es verziófrissítés, így már telepítheti azt."
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
A MS elérte a célját. Mindenki frissít ezerrel W10-re
-
KACSX
csendes tag
válasz trust007 #91034 üzenetére
Mehet. Ne felejtsd el kipipálni a A Windows 10-es frissítés engedélyezését.
Gigabyte Z690 UD, Intel Core i7-12700K 25MB, Kingston FURY Beast 4x16GB DDR4/3200 MHz CL16, Gigabyte GeForce RTX 3090 GAMING OC 24GB, Samsung 980 Pro 1TB 7000/5000MB/s, Western Digital Black 4TB 7200rpm 256MB SATA3, Chieftec Smart 1250W Gold, Acer KG251QDbmiipx 1ms @ 240 Hz, Serioux HT2100C 2.1 16W
-
kukulec
őstag
-
kukulec
őstag
"Frissítés állapota - Frissítések letöltése 8%."
Ezzel együtt egészen elképesztőnek tartom ezt a történetet. Én szeretem a Windows-t, szeretem a Nokia-t, de azt hiszem a következő már nem ablakos lesz, hiába ez áll a legjobban kézre nekem.[ Szerkesztve ]
-
kukulec
őstag
hali, nekem a 735-re elvileg lejött a win 10, de a telefonfrissítésnél megakadt 8%-on a telepítés. mi a teendő? nagyon nem akarnék másfél év után egy amúgy jó készüléket lecserélni.
-
trust007
tag
Üdv!
Én is most szembesültem a messenger-es dologgal. 830-as Nokiára felmegy és használható a W10? És utána lesz messenger is?Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
psg5
veterán
válasz this is life #91024 üzenetére
Koszi mindegyikotoknek. Akkor bongeszobol nem javaslom neki.
Miért pü ben küldöd? Mondjuk mindegy koszi!F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz #20749568 #91018 üzenetére
Koszi mindenkinek!
Igen rossz hír. Létezik leírás win 10 re frissites menetere ovintezkedesekre olyan reszere aki nincs otthon IT teruleten?
Plussz az mit jelent, hogy az FB appban elérhető lesz? Valamint az mukodhet ha mobilon nem appal hanem bongeszobol probalná?F.K.T.
-
this is life
Ármester
válasz balintdavid #91013 üzenetére
Ha az rs1-et nem tartod elfogadhatonak akkor a creators update maga a sorscsapas, arra jelen pillanatban nem erdemes varni jelenleg ket hettel a kiadas elott gyikabb allapotban mint az rs1 volt anno ...
Hat nem csodalom hogy nincs inyedre a w10m qsd 200 nem valami combos hw ala ...
Szerintem kezdj el nezelodni droid fronton.Aweriot
Ez az info honnet szarmazik hogy az fb app-ba visszakerul wp8.1 az uzenet kuldese ? Igaz anno wp8-on igy volt ...[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
8.1-en megszüntette a FB az app támogatását. Nem működik semmiképpen (nem csatlakoznak a szerverre)
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz balintdavid #91013 üzenetére
Szerintem lesz rá. Az más kérdés, hogy megold-e bármit is.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
psg5
veterán
Sziasztok! Lehet volt nemrég, de gyorsan kellene a segítség és bár olvasom most visszafele, ha esetleg valaki elobb valaszolna:
Ismerős Lumia (azt hiszem 640) telefonján nem megy mától a face és messenger. Mi lehet az oka és mit lehet tenni, hogy újra legyen? Probalta az ujrainditast, app ujratelepitest de semmi.F.K.T.
-
balintdavid
tag
WP 8.1-en messenger megszűnésnek nagyon örülök, a család/barátokkal való kapcsolattartásnak a személyeset leszámítva az egyetlen módja nálam
Creators update lesz Lumiára 532-re? Mert WP10-et használhatatlannak tartottam, ezért is ment vissza.
Ha nem akkor megspórolok magamnak 2 hetet és visszamegyek androidrakazuár
-
this is life
Ármester
válasz Petester #91009 üzenetére
Az ms lenyegeben mar 1.5 eve kihatralt a mobil gyartasbol igy consumer termek nem valoszinu hogy , az sp meg majd kiderul. De amugy is mindegy mert jovo novemberben a w10m supportnak is vege, gondolom majd akkor kozlik konnyes tekintettel, a maradek felhasznaloikkal hogy sorry de a skype es egyebb ms termekek az rs2-rs3-as telefonokon nem lesznek elerhetoek,nem fognak mukodni mert w10 on arm cucc kell hozza ...stb, ja es egyben koszonik az eddig beta tesztet de most mar mindenki bekaphatja ..😁😂
-
Partyface007
őstag
ha lesz is valami belőle:
nagy kérdés lesz hogyan gondolkoznak MS-nél és hogy választják meg a képernyő méretet
mert ha mobil /phablet méretben gyártják akkor ugye "laptopként" gyakorlatilag használhatatlan lesz önmagában a képernyő mérete miatt , tehát mindenképp kell hozzá egy külső monitor / tv akármi viszont cserébe kényelmes lesz hurcolni
ha tablet / laptop méretben hozzák ki akkor szükség esetén használható lesz külső megjelenítő nélkül is de akkor már egy tablet / laptop lesz sim kártyával nem telefon
szóval baromi kíváncsi leszek (ha egyáltalán ugye... ) hova fogják pozícionálni a terméket
mobil szegmensben már gyakorlatilag elbuktak emiatt kvázi egy "új" termék kategóriával kellene probálkozniuk hogy valamit elérjenek
mondjuk ha idén kijön a termék akkor érdekes hogy még semmi biztos nem szivárgott ki legalább a specifikációt tekintve
-
Petester
senior tag
Az a baj, hogy ha csak a Surface termékvonalat támogatja, ill. ennek a szekerét fogja az MS tolni, az nekünk továbbra sem lesz jó. Nagyon kellenek az alsó és közép kategóriás készülékek is, hogy a darabszámokat tudják produkálni, különben az a maréknyi alkalmazás, ami még használható, megy a többi sorsára.
Mutogathatnak majd mindkét kezük középső ujjával, de mi fog futni az ARM processzoros, 10 GB RAM-os készülékeken? Továbbra is ezek a pocsék alkalmazások, mint a jelenlegi FB, Messenger kliens, vagy a Spotify megbízhatatlan alkalmazása? Vagy emuláltan mennek majd a asztali környezetre megírt kliens programok? Pl. a Spotifynak még UWP alkalmazása sincs, amit amiatt se nagyon értek, hogy akkor Xboxon nem is használható? Nincs konzolom, csak kíváncsiságból kérdeztem....(ó\_!_/ó)
-
scyllarus
veterán
válasz bluemirage #91005 üzenetére
Jogos, ezt elnéztem.
Csak az nekem nem volt logikus: nekik nem mindegy, milyen vason, csak használja valaki a vackukat?
Hacsak nem terveznek olyan újításokat, ami félő, hogy ott teljesítménygondokat okozhat, amik miatt őket szidnák és emiatt inkább letiltják.
Bár ezen az alapon a W10-et is le kellett volna"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Partyface007 #90996 üzenetére
Ez hardver még mindig gyenge ahhoz, hogy érdemben helyettesítsen egy valamire való pc-t. Hát, akkor ne is említsük vele, a mára már szinte gyengének és elavultnak tekinthető 950 (XL)-t. Persze, hogy nem tudták/ják jól kezelni és élményszámba futtatni a dokkot. Kb nálam is levélnehezék már, vagy fél éve. Arra kitűnő, mert legalább nehéz. Viszont, ahogy írod, ha az MS tovább töketlenkedik, akkor a két másik nagy frankón kifejleszti az ötletét és ők biztosan nem fogják letojni azzal, hogy hát ez most nem jött össze.
És akkor ott az ájfon, ami pletykákat olvasni, hogy valami brutál hájtek telefonnal jönnek ki a 10 éves évforduló alkalmával és olyan erős (saját fejlesztésű) hardver lesz benne, ami simán kivált egy macbookpro-t.
Ha ez így lesz, én már cserélem is a hetest.De térjünk vissza az MS-re, ahogy írtam, de itt is pletyka szinten olvasva, de elég megbízható pár usa fórumot 2DB/830-as snapdragon, 10 GB RAM, komoly vízhűtéssel jelennek majd meg az SP telefonok, amelyek villámgyorsan dolgoznak majd oda-vissza a desktop rendszerrel. Nos, ilyen hardverrel/kkel már ezt el is hiszem. Tehát, ami pc-én program fel van telepítve, az szinkronban a telefonon is simán működni fog, vagyis tényleg pc lesz az SP. De...
És itt jön a de, szóval a franc se tudja, hogy ebből mi valósul meg, de tegyük fel, ha valóban ilyen fejlesztések szinte már kész állapotban vannak és ez működik, akkor az MS a két kezével fog mutatni középső ujjat az apple és guglinak. Erre értettem, hogy a végén még nagyot guríthatnak! Mert más magyarázat nem igazán létezik a mostani sok és egyre több elbaltázott baromságra és persze a durva hibák nem törődöm kijavítására, ergo a jelenlegi felhasználók leszarására. Finoman szólva...
Viszont, ha sokáig tökölnek, akkor ezek megcsinálják, ahogy az idő telik teljesen jóra és akkor úgy fog kinézni a dolog, hogy az egyik elölről, a másik meg hátulról erőszakolja meg az MS röhögve! Az MS meg végleg magára pakolhatja a földet, amit már kiásott az évek alatt.2017, na ez egy érdekes év lesz
-
laceszgamer
addikt
válasz tomboy0013 #91004 üzenetére
Tényleg extrém pofátlan ez így, akárhonnan is indul ki a dolog.
Családtag akinek az 530 van szinte mindent messengeren keresztül írt, mivel net úgy is van, az meg ingyen van így.
Erre most tessék. Egyelőre most simán böngészőből belépve tudja használni, csak ugye így kicsit macerásabb, meg nem is jelzi a telefon ha új üzenet van.Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
őstag
válasz scyllarus #91002 üzenetére
Közvetlenül nem az MS tehet erről. Ő csak előidézte ezt az egész helyzetet. Korábban egyébként írtam, hogy szerintem szándékosan.
A Messenger gazdája tehet arról, hogy nem támogatja tovább a Windows-os telefonok 3/4-ét. Egy nem is túl sok idő múlva (max 1 év) szerintem a maradékot sem....Meliora sunt bono inimica
-
tomboy0013
veterán
Nyilván az MS nem is tudott róla és nem is tudott volna tenni az ellen, hogy leállítsák a Messenger-t... Mint tudjuk ő csak értetlenül áll minden előtt ami a platformjával történik. A felhasználók egy része meg mint a gyerekek mindenkire mutogat mint vétkesre csak a MS-ra nem. A 8.1-es Skype elhalálozásáról is biztos valaki más tehet.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Én még a 735-t mellett kitartok (ha be nem döglik), utána majd döntök, hogy 950 (tudom mindenki azt mondja önszopatás), vagy valami stock android (új Nokia, ha nem cseszik e tesztek alapján).
scyllarus: FB döntött így, nem az MS.
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
scyllarus
veterán
Valaki nagyon bátor volt a MS-nál...
A kimutathatatlan piaci részesedésű platform kb 80-90%-át kitevő 8/8.1-et így ellehetetleníteni..
Nem normálisak, ha abban reménykednek, hogy ezek az emberek mind rohannak 10-es telefonért a boltba."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Frod
addikt
válasz maglew #90999 üzenetére
A Messengerrel semmit 8.1-en, annak vége, kihúzták alóla a hivatalos támogatást. Unistall, gyújtsd fel, sózd be, és betonozd le a helyét. Jelenleg alternatíva keresés zajlik, valami másik csevegő-app képében.
@Spet (#91000): szeretné a fene, imádtam ezt a platformot a régi droid élmények után, semmi lassulás, a 2+ éves telefon még mindig ugyanolyan penge, de az ilyen és hasonló húzásokkal még azt a maradék embert is elkergetik akik őket választották. szépen majd nézek valami kínai telefont, Xiaomi, Vernee vagy valami, aztán részemről köszöntem.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Path of Exile 2
- Bittorrent topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest