- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partyface007
őstag
file átvitelre régebben jól működött a wifi file transfer (egészen normális sebességgel)
mostanában nem használtam de az se működik már?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #88296 üzenetére
Nem.
-
starr
őstag
-
this is life
Ármester
3 havonta bejatszik egy wdrt ☺ a kérdésem lényege inkább az lett volna ,hogy ha felrakja a wdrt-t ,az rak e fel olyan drivert ami a telefon mtp kapcsolatához kell,illetve eszköz specifikus driver telepul e ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nincs, de ez a legtöbb okostelefonon így működik.
----------------
(#88290) Vegha
Nyugi, nem vagy egyedül. 650>>>950XL>>>950 készülékeken (ezek voltak sorban) is kifagy a pics@ba az egész rendszer, egy majd 600 ezres (asus rog) laptopon, eredeti w10 alatt, ha képet szeretnék nézegetni, vagy átmásolni egy nagyobb file-t.
Egyszerűen annyira nonszensz az egész, hogy értelmes szó, mint olyan nem is létezik erre. A telefon szép, de konkrétan használhatatlan és lassan mindenre lehet ezt írni, ami WM kapcsolatos. Nekem egy 128-as samu kártya van benne, nevetséges, de ha másolni akarok róla, vagy használom az easy transfer-t, vagy szétkapom a telefont és a kártyát bedugom, a kártyaolvasóba...Természetesen droid és ios/pc-w10 alatt ilyen probléma nincsen, a legröhejesebb az egészben, hogy a párom mac book pro-ján osx alatt simán másolgatok róla (írni nem lehet) . Csak gratulálni tudok.[ Szerkesztve ]
-
7s26c
őstag
arra létezik valami hack, hogy lumia ne kapcsoljon be amint töltőre teszem? néha nagyon zavaró és nem is értem, miért tervezték ilyenre. köszi!!
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Vegha
senior tag
Hola!
L550-et nem tudom összehergelni a notebookon lévő W10-zel. Gondolom ez normális : )
A jelenség, hogy látják egymást frankón USB-n keresztül, van fájlkezelő is meg minden, de adatátvitel az a zéróval egyenlő, olyan mintha megszünne ping lenni a kettő között. Ha egy képfájlt meg akarok nézni Photo Viewerrel (ezt is persze már registryből kellett hekkelni a notebookra), akkor belefagy vagy hosszú perceken keresztül próbálja betölteni a fájlt. Eddig tojtam rá, jó színei vannak a telefonnak ezért ott néztem a fotókat, videókat. De mostanra eljutottunk oda, hogy a probléma halogatásával teljesen betelt az SD kártya és a belső memória is. Már Windows updatet sem tud letölteni a telefon (lehet hogy ezt később vissza fogom sírni : ) .
Na, egy szó mint száz, már nagyon megérett egy full resetre a telefon, de azért az elmúlt 10 hónap képeit, videóit csak lementeném. Mi lenne a trükk ? Ua. mint dlaj kolléga 640XL-je esetében ? De hisz a drivere oké, szinkronizáljak, osszak meg, közösségezzek, csináljak bármit, a MS szerint az unverzum excaliburja van a kezemben. Éppen csak taszítja a replikát.
Szomszéd a L950-nel ugyanígy szív. 2016-ban két W10-es eszköz között a leggyorsabb adatátvitel az internet : ( -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Arra viszont még nem jöttem rá, hogy a gyári ébresztő hangerejét hogyan vehetném feljebb. Eléggé halkan ébresztett.
Elméletileg úgy kellene működnie, hogy fokozatosan erősödik. De ez szinte már telefononként változó, mint az is, hogy kinél milyen hibák vannak, vagy épp nincsenek, ami egyre kevesebb.
-
dlaj
őstag
Hát igen... Winfos nem csatlakozik a winfoshoz ezt elk....ták, nem kicsit. Nagyon.
Egyébként az én notebookom portjait szerintem már megbolondította a sok android okosítás.Egy nap alatt egész jól összebarátkoztam a rendszerrel. Vannak érdekességek, hagy ne soroljam, nálam itt mindenki jobban tudja. Viszont a telefon és a wp összességében tetszik.
Arra viszont még nem jöttem rá, hogy a gyári ébresztő hangerejét hogyan vehetném feljebb. Eléggé halkan ébresztett.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz this is life #88284 üzenetére
A wdrt nem csak a flasheleshez szukseges drivereket rakja fel ?
Még soha nem csináltál WDRT telepítést?
-
dlaj
őstag
válasz this is life #88284 üzenetére
Hát, amikor már majdnem feladtam sikerült!
Végigcsináltam az angol leírást, majd a magyar nyelvű tippeket is, és mig mindíg nem volt jó. Aztán kínomban a sokadik alkalommal az Illesztőprogram frissítésénél nem az MTP device-t, hanem a sárgával megjelölt MTP usb csatlakozást választottam, és egyből csatlakozott is. Mondjuk nem csak engem szívatott, hanem a helyi IT szakit is. Meg ahogy olvasgattam a magyar nyelvű supportot, mást is megizzasztott.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
this is life
Ármester
Itt egy masik forum hozza tanacsokkal [link]
Ms oldala.Partyface007
A wdrt nem csak a flasheleshez szukseges drivereket rakja fel ?
Ha meg win10 van a telefonon , akkor a wdrt eleg sok idot el visz, vissza flasheles wp8.1-re majd onnet ujbol w10m...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
dlaj
őstag
válasz ZavaBalazs #88278 üzenetére
Köszi a választ. Rendes telefon kábelt használok, és egy másik PC-vel összekötve mükszik is.
this is life, Az én gépem 8.1 win. Van rajta Media Player. Az Eszközök és nyomtatók között ott van, de a hibaelhárításnál ott a sárga háromszög. A Windows belső hibaelhárítója azt írja, hogy nem tudta a hibát kijavítani.
Ha nem jön jobb ötlet végigveszem az angol nyelvű leírást. -
this is life
Ármester
Milyen windows verziot hasznalsz? A pc ->telefon, kommunikaciora mtp protokolt hasznal, ha fent van a media player a gepeden akkor az mtp-hez is fent kell lennie az osszetevoknek... windows intezo/fajlkezeloben meg kell hogy jelenjen..media player innet [link] ha az eszkozok es nyomtatok mappaban mtp eszkozkent jelenik meg akkor torold es csatlakoztasd a telefont a pc-hez ujbol, utana telepulnie kene ...egy kis segitseg angolul[link]
A total commander csak mtp pluginnal latja [link]
Udv a beta tesztelok taboraban[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Tegnap óta használom életem első wp telefonját egy Lumia 640XL-t. Egész barátságosnak tűnt egészen addig amíg a pc-ről nem szerettem volna egy file-t átmásolni rá.
Sajnos sem az eszközkezelőben nem jelenik meg, sem a TC nem látja. Van még valami hókuszpók? Be kell valamit állítani a telefonon, vagy a pc-n?[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz Aethelstone #88273 üzenetére
az MS is gyűjt természetesen mindig is gyűjtött adatokat 10-el meg talán még többet mint eddig, a google-ról ne is beszéljünk pl. keresel valamit fura módon utána azt látod viszont az összes reklámban :-)
maradjunk annyiban hogy az MS-ben bízom a legjobban utána jön a google (bár őket kifejezetten nem szeretem) és csak a harmadik a kínai kormány :-)
-
Aethelstone
addikt
válasz Partyface007 #88272 üzenetére
Nem gondolnám egyébként, hogy az MS, Google vagy akár a Samu nem rejt el mindenféle adatgyűjtő kódokat...szóval, kellemetlen fiaskó ez, de nem egyedülálló.
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Partyface007
őstag
válasz Aethelstone #88271 üzenetére
már megszoktuk :-)
na meg a qualcomm ilyet nem csinálna (legalábbis reméljük hogy az NSA nem tudta rájuk kényszeríteni :-) )
[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
-
7s26c
őstag
válasz this is life #88266 üzenetére
(túl az öt percen) elfogadható
-
7s26c
őstag
válasz this is life #88266 üzenetére
Köszi szépen!
-
starr
őstag
válasz Partyface007 #88267 üzenetére
Ezért nem kell nekem Android. Nem elég a Google megfigyelési kényszere, még a kínaiak is hozzáteszik a kémszoftvereiket. Beleégetve a SOC mikrokódjába, amihez csak a SOC gyártó ért.
WP-n meg alap dolgok nem működnek, úgyhogy valószínűleg a kémkedés sem megy nekik rendesen[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
válasz Aethelstone #88261 üzenetére
"in firmwares of a large number of popular Android devices operating on the MTK platform"
-
7s26c
őstag
Sziasztok! Storage Cleanert használom, több-kevesebb sikerrel. Létezik nála jobb megoldás? Köszi előre is!
-
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #88263 üzenetére
Akkor egyutt fog fajni a szivunk, mert vsz amikor kiejtik az x3x szeriat , abban az en telefonom is benne lesz , azert remelem nem jovore jon el az ideje .. na meg legfokepp abban bizok hogy nem arany arban lesznek a next gen keszulekek meg nagyobb spektrumban fedik le a piacot ... bar ez elegge hiu abrand..
-
Kin Tan Te
tag
válasz this is life #88252 üzenetére
Fájni fog a szívem, ha eljön ez a pillanat, de aki belépő szintű telefont vásárol, az ne sopánkodjon, hogy idővel kikopik a telcsije a frissíthető készülékek listájáról.
Szerintem elkaristolok még az 535-ömmel jóideig. Most már megbízható a telefon, a touchscreen érzékenysége is rendben van a 3.0.0.0 hardververziójú készülékeknek is. Nem fagyogat, ritkán kell csak újraindítani. Az Outlook szinkronizációs problémák szanálása óta rendben megkapok minden levelet, pedig 4 postafiók van becsatolva a telefonra. A kamerája nem egy Leica, de eddig mindent le tudtam fotózni vele, ami a munkámhoz kell. A naptár is rendben van már, sok kiegészítő appal nem tömtem tele, így az 1Gb belső ram is elegendőnek tűnik. A kijelzője persze nem egy Amoled, de akinek nincsenek extra igényei, annak tökéletes ez is. Szinkronizálható az Edge az asztalival és a tabletemmel is.
Üzemidő is rendben van. Estig kibírja egész napos tapogatás mellett.Szóval reménykedem, hogy jön még újdonság az 535-re.
-
Anász
tag
válasz this is life #88259 üzenetére
Köszönöm, rápróbálok.
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
Aethelstone
addikt
válasz Partyface007 #88260 üzenetére
Nem Mediatek specifikus. Azt írja, hogy többnyire Mediatek...
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Partyface007
őstag
poénból elküldtem havaromnak ezt a cikket mert emlékeztem hogy mediatekes telcsije van és ő is észlelet gyanús tevékenységet
kiderült hogy nincs a listán de az ővé is érintett, zopo van neki egyébként...
mondjuk ezek után mediatek-es telefont nem vennék
[ Szerkesztve ]
-
Anász
tag
Üdv topik, 920at szeretnék gyalulni, wdrt viszont nem talál csomagot. Elkaszálták volna a supportot?
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
this is life
Ármester
válasz Francia91 #88256 üzenetére
Letrehoz a contacts+message backup is mentest az sms es nevjegy adataibol , de mokolas nelkul a nevjegyeket konnyu koltoztetni az sms-ek mar igenyelnek egy kis munkat. Megprobalhatod az adatatvitel appot , az konnyebben kezelheto formatumban menti az uzeneteket, a nokia suite sms backup formatumot hasznalja .
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Üdv Urak!
Olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy hogyan tudnék lementeni SMS-eket Lumia telefonról?
/Nyomtani kéne hivatalos ügy miatt/
Láttam ezt a Contact + Message backup programot, de itt a véleményeknél írnak olyat, hogy nem hoz létre féjlt meg kilép... Azért megpróbálom, de más módszer van-e? Azt tudom, hogy felhőven tárolja, de jelenleg nem találom, hol lehetnek, bejelentkeztem az Outlook.com-on[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
this is life
Ármester
Kapcsold ki az aruhaz ertesiteseit es akkor nem jelzi ....
De hogy ne csak negativ rezgessel legyen tele a forum, felraktam a 79.xxx messengert es 4-5 mp utan mar hasznalhato a beta 10-14 mp-vel szemben ...Sjkolrd
Ne aggodj megjavul majd magatol az outlook , nalam 24 ora kellett neki..[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #88249 üzenetére
Szerintem elobb utobb a teljes x3x szeria kiesik, aztan hogy mir azt ms-nel tudjak csak ...
-
őstag
-
válasz bluemirage #88245 üzenetére
A pár napja megjelent OneDrive frissítés is simán felkúszott 8.1-re?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Kin Tan Te
tag
válasz this is life #88248 üzenetére
Köszönöm az infót!
Lumia535-ös tulajként sejtem, hogy előbb-utóbb kiesek a pikszisből. -
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #88247 üzenetére
Az ujdonsagokrol eddig semmi info , a datum a desktopnal is kerdeses , mobilon csak annyi a biztos hogy jovore, a tamogatott keszulekek listajat meg nagyobb homaly fedi, de lenyegebe 2 variacio lehet , vagy megkapja az osszes w10m rs1-et futtato keszulek, vagy pedig csak az x50 sorozat.
-
Kin Tan Te
tag
válasz this is life #88246 üzenetére
Kicsit lemaradtam mióta kevésbé követem a topikot.
Mit lehet tudni a Redstone 2-ről?
Tudható mikor érkezik és mik a támogatott készülékek? Vagy nagyon előre szaladtam az időben a kérdéssel? -
this is life
Ármester
válasz moleculez #88244 üzenetére
Azert a hosszu í betun diskuralunk , mert oly tokeletes a plattform hogy mar csak ilyen aprosagokban tudunk fogast talalni rajta
Kin Tan Te
Gondolom a betu hiba a lokalizacionak koszonheto (magyar) kb mint @ bug volt , magyar nyelven a @-ra klikkelt az ember es a vagolap tartalmat masolta be , ez meg a th2 beta idejeben volt. Amugy nagyon nem panaszkodok mert release previewen vagyok itt meg elfernek a bugok... de anno developer previewen nem volt ennyi nyug ...hatha egyszer kinovi a betegsegeit a w10m rs1 , s aztan kezdhetjuk elolrol az rs2-vel a betazast..
Szerintem inkabb azert nem frissul egyutt a desktop es mobil , mert a mobilra kevesebb eroforras ,fejleszto, tesztelo jut , igy tobb a csuszas , ha meg nagyon haborog a nep akkor kicserelik a build szamot es egy regebbi verziot kapunk update ,bugdate-nekAmikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
őstag
válasz moleculez #88244 üzenetére
A párom L650 nem tud már csatlakozni a WiFi-re. A naptár már 1-2 hete megkergült nála... Holnap lesz WDRT-vel újra telepítve. A vásárlás óta már harmadik alkalommal. Szerintem 1-2 hónapig megint el lesz vele.
Pedig elég butafon üzemben használja, de már ő is váltani fog... Ez volt az első Windows-os telefonja és az utolsó is. Hja igen, a képeket nem forgatja el a telefonja...szintén néhány hete.... pedig nincs bekapcsolva az elforgatás gátló. A Onedrive-ra az esetek többségében nem tölti fel a telefon a kijelölt képeket, csak egyesével kijelölgetve és feltöltögetve. Emiatt áttért a Total Commanderre, még én mutattam meg neki.Az egy dolog, hogy én vagyok neki és segítek... De vannak userek, akik mögött nem áll ilyen segítség sem topik...
Ha megkérdezitek, hogy van-e valami baj az L925-ömön 8.1 alatt, akkor a válaszom: nincs vele baj... nem volt újratelepítve, frissítve (jó ez hülye kijelentés) már sok-sok hónapja... ahogy ez lenni szokott.
Meliora sunt bono inimica
-
moleculez
veterán
Bele szoktam olvasni ebbe a topicba és mikor láttam, hogy a hosszú í-vel problémáztok, nem hittem a szememnek. Hihetetlen ez a platform, sőt inkább abszurd.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Švejk
őstag
válasz hroberto #88240 üzenetére
Ahogy nézem, nem régiófüggő. Most görögön vagyok, visszaálltam ma magyarra is, és egyébként USA-ra van állítva. Mindenhogy a 79-et tölti.
Szerintem a titok ott lehet, hogy ha alapból volt Messengered, akkor frissült, de új letöltőknek nem tölti le az újat. Én például a Messenger Betát használtam, tehát a sima nem volt meg. Viszont újonnan letöltöttem és nyoma sincs a 99-esnek. -
Kin Tan Te
tag
válasz Partyface007 #88236 üzenetére
Még annyi észrevételt tennék, hogy ha átváltom a billentyűzetet angolra, akkor működik a "í". Csak magyar nyelven nem akarja az igazságot.
-
Kin Tan Te
tag
válasz Partyface007 #88236 üzenetére
Szerencsés flótás vagy. Milyen típust használsz?
-
Kin Tan Te
tag
válasz this is life #88235 üzenetére
Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek. Nem a felhasználó dolga a tesztelés. Arra ott van az insider ring. (javíts ki ha tévedek, de ott lehet tesztelni a béta verziókat, vagy ilyesmi)
A többi usernek pedig ott a visszajelzési központ. Én egy ideig írogattam a hibákról, amiket észrevettem, de már leszoktam róla.
Mostanában már nem is egyszerre frissülnek az asztalik és telefonok. Gondoltam, kettévált a két rendszer fejlesztése.
Nem vagyok nagy guru a témában, csak reméltem, ha már jártunk a Holdon és rovert küldtünk a Marsra egy "í" nem lehet akkora kihívás egy szoftverfejlesztőnek. Főleg úgy, hogy sokáig semmi gond nem volt vele.
Majdmeglássuk mi sül ki...[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #88231 üzenetére
Talan az is a sok hiba oka hogy one core , lenyegeben egy kernelre epul a desktop es a mobil fejlesztes is , s nem ugy mint az elozo Os-nel wp8/8.1 ritkan jottek a frissitesek de azok legalabb stabilak voltak , most havonta frissites , a produkalt bugok meg eleg sokszor meg vannak desktopon is.. itt leall a csempe ott is , vagy epp nem tud frissulni egy egy app oka ismeretlen, pc-en jonnek a driver gondok is melle es meg hosszan lehetne sorolni.. nem hiszem hogy szandekos lenne a sok bug es hibazas , mert ott is emberek dolgoznak hibazhatnak , csak nem kellene ennyi hibaval kiengedni a frissiteseket, nem a felhasznalo dolga a teszteles ...
Sjkolrd
Majd elromlik nalad is par napja nekem sem volt gondom az i betukkel , paran meg mar 1-2 hete megnyertek maguknak . A fb mess appnal az eltuno hivas lehetoseg funkcio , unatkoznak az fb programozoi es szivatjak a wp felhasznalokat ... az appraisin-on istenitik is ezt ficsort[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz this is life #88230 üzenetére
Nekem nem döglött be az Outlook naptár, s í-t is tudok írni a outlook mail-en belül.
-
Sjkolrd
aktív tag
Engem inkább most az a kérdés foglalkoztat, hogy mikor megnyitottam a 99.701. Verzió számú Messenger-t volt hang/video hívás,majd eltűnt az egész. 735-s készülékről Messenger frissítés majd megnyitás hang/video hívás aktív, majd eltűnik..Ez olyan mintha direkt menne a sz.. Másnak ilyen tapasztalat?
-
Kin Tan Te
tag
válasz touchscreen #88229 üzenetére
Most 17.7714.42038.0-nál tartunk. És egy megveszekedett í-t nem tudok leírni e-mailban. Az általad említett verzió óta volt pár frissítés, de egyik sem oldotta meg ezt a rendkívül bonyolultnak és összetett problémának tűnő, minden bizonnyal nagy erőforrásokat lekötő és kétség kívül költségigényes megoldási procedúrával járó probléma megoldását.
Talán majd legközelebb... -
Kin Tan Te
tag
válasz this is life #88230 üzenetére
Na, igen. Egyik kézzel ad, a másikkal elvesz.
Nem igazán tudom hová tenni ezeket az amatőr hibákat. Elvileg hozzáértő emberek programozzák a rendszert. És itt az Outlookról beszélünk. Ez alapból része a W10 csomagnak, nem Viber vagy Face vagy egyéb Áruházból letölthető progi, amit külsösök készítenek erre a platformra. Mégis képesek bugokat beletenni. Ennyire nem lehetnek pancserek. Tudom, hogy a másik két nagy platform sem teljesen tökéletes, de ott ritkábban látok olyan frissítést, ami inkább visszalépés, sem mint haladás.
Olyan márkanevektől mint Windows vagy Microsoft picit többet vártam.
Vagy csak én ülök másik moziban és ennyire naiv lennék? -
this is life
Ármester
válasz Kin Tan Te #88228 üzenetére
Jott a javitas , a naptar csempeje egy nap utan fel is eledt , oka passz , de cserebe a hosszu í ment a levesbe az outlook postan belul.. majd javitjak es akkor johet egy ujabb bug .. legalabb nem unatkozik az ember ...
Messenger ugyben , hat az appraisin-on nem igazan dicsero szavakkal illetik a frissitest ...
-
touchscreen
tag
válasz Kin Tan Te #88228 üzenetére
17.6308.42272.0-án még van hosszú í
HR után nem frissítettem, tehát utána k.rták el. -
Kin Tan Te
tag
Sziasztok!
Mint azt hroberto írta, jött egy frissítés Outlook Posta és Naptárra PC-n, WP-n és tableten (ezt hogy kell rövidíteni?) is. Annyit észrevettem, hogy most már az élő csempén megjelennek azok az emlékeztetők is, amiknek az időtartama egész nap-ra vanak állítva.
Eddig sokat picsogtam emiatt a hiba miatt, úgy illik, hogy megemlítsem a hiba kijavítását is.
Na, azért nem terítek le szőnyeget és térdelek le Redmond felé imát rebegni, de kevesebb a zavar az Erőben...(azért a í (hosszú i) még nem megy levélírás közben....)
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
A 99.-verziós, legújabb, videohívásos messenger kijött az 1 giga ramos készülékekre is?
Mert a 640-emen továbbra is a 79.-ot tölti le, a Beta meg 91.-nál jár. Csak nagyon akarom ezt az új updatet.
Szóval valaki van akinek a legújabbat leszedte 1 giga ramosra? -
this is life
Ármester
válasz hroberto #88224 üzenetére
L735 ezen nem egy kapkodo idegbeteg a messenger... nem faj a fejem miatta,tisztaban vagyok a telefonom korlataival es a messenger kritikan aluli mukodesevel... de amugy se vagyok fb power user.
Nektek konnyu kb 4-5szor erosebb vassal...
[ Szerkesztve ]
-
mtm800
senior tag
válasz this is life #88223 üzenetére
Nálam 950 xl en pár másodperc.......csak van mellette s7e is az meg ugye azonnal képes megnyílni
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz this is life #88223 üzenetére
Milyen telefonon?
Mert 950-en nem kell neki ennyi idő. Nem mondom, hogy gyors, sőt lassú, de max. 5 mp alatt feláll.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
this is life
Ármester
válasz mtm800 #88222 üzenetére
Hat a cseppkovek novekedesi tempojahoz kepest azert gyorsnak is nevezhetnenk ... mi az a 10-15 mp mire hasznalni is lehet a messengert...
Hogy tudod gyorsabbnak erezni a barmelyik messengert is ? Mind a ket verzio lassu , aztan hogy az egyik ne adj isten 1 mp-vel gyorsabban toltodik be eszre se venni...Bar valaki irta hogy 950-en mar rekord 8 mp alatt is betoltodik... azt meg mar szemmel is nehez kovetni..
Hroberto
Megjavult a naptar hogy mitol ?????[ Szerkesztve ]
-
Boonen007
őstag
A Messenger Beta vagy a sima Messenger jár előrébb?
-
-
this is life
Ármester
válasz hroberto #88218 üzenetére
Ha az appraising-nak hinni lehet a 448 vegu sw-re van , a frissites kesese meg szimlan lehet a lokalizacio miatt.. esetleg usa lokalizacio, usa angollal, s talan egy usa proxy ?
Amugy nekem is a 79 beta van , azt se nagyon hasznalom igy nem ver a viz a leggyikabb wp app miatt...
Nalam alapbol kiveri a biztositekot a tempoja, helyigenye , bolha fingnyi betu merete, az ertesiteseinek heklektikus mukodese ...[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz this is life #88216 üzenetére
Próbáltam újratelepíteni a Messengert, mert nem frissült. A 79-es verziót teszi fel. Mi a szarért?
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
bisza
tag
válasz Partyface007 #88212 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm a válaszod!http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
this is life
Ármester
válasz Dalai Láma #88214 üzenetére
Gondolom az uj funkciok miatt majd 13 helyett 20 mp alatt indul a messenger...
Akinek lenyeges a verzio szama 99.701.24366.0 production ring-re jon, jott a new fb messenger .Hroberto
Nekem a legfrissebb outlook van , de nem akar mukodni... majd megjavul ☺ rp-n vagyok ...[ Szerkesztve ]
-
Dalai Láma
őstag
válasz Dalai Láma #88214 üzenetére
De már elmúlt
[ Szerkesztve ]
''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
Dalai Láma
őstag
Van hívás és video funkció messenger alatt Még nem próbáltam, meg ott volt a skype, de ezzel biztos sokak -már akik kivárták w10-en - álma teljesült
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Dalai Láma #88201 üzenetére
Nálam ugyanez, nem tudom én sem mitől lehet, de megoldást még nem találtam.
-
Partyface007
őstag
hello
fenix 3 van nekem is
nem működik a smart notification úgy ahogy van sajnos (tehát nincs értesítés se hívásról se sms-től se e-mail-ről...)
igaz a mostani legfrissebb 576-os hivatalos verzióval még nem próbáltam de mivel ebben nem javítottak semmit a bluetooth-al kapcsolatban így szerintem ezzel se működik
garmin support azt mondta windows hiba és ígéretet kaptak ms-től hogy javítják
a korrekt tájékoztatás kedvéért azért azt hozzátenném hogy androidon is csak a legutóbbi frissítésekkel lett stabil a smart notification
lumia 650 egyébként de tökmindegy melyik telefon
androidon Z5 compact-al működik minden
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz this is life #88208 üzenetére
Megint jött egy frissítés az Outlook Posta és Naptárra.
-
bisza
tag
válasz Partyface007 #88199 üzenetére
Szia Partyface007!
Te lennél az én emberem, kérlek segíts!
"azt már persze meg se említem hogy nem működnek az értesítések bt-n a garmin órámmal..."A helyzet az, hogy már rengeteg fórumot meg tesztet végigolvastam a garmin órákról, de sehol nem találtam olyat, aki Windows rendszerrel használta volna. Ugyanis most tervezek venni egyet én is. Én a fenix 3-at néztem ki magamnak.
A kérdésem az lenne, hogy te melyik órát használod, milyen telefonnal? Azt írod, hogy nem megy az értesítés, semmilyen? Az sms, email, hívás, semmi nem megy rajta? A garmin connectel, hogy szinkronizál az óra?
Működik a program rendesen a telefonon?
Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe. Előre is köszönöm a válaszaidat! Természetesen privátban is válaszolhatsz, hogy ne offoljuk szét a topikot.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=bisza
-
this is life
Ármester
válasz Nozy82 #88206 üzenetére
A leiras es egyebek xda [link]
Hroberto
Majd kiderul megjavul e , kb minden 3-4-ik outlook frissitesnel ez a moka megy , az egyik frissites elronja aztan megjavul, vagy epp a kovetkezo frissites lehel bele megint eletet.. ami a mostani bug erdekessege hogy a legkissebb es a legnagyobb csempe meretben mukodik , csak a kozepes meretunel nem , en meg azt hasznalom.
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz this is life #88197 üzenetére
Nekem kb. egy nap után megjavult.
-
Nozy82
tag
válasz this is life #88205 üzenetére
Az pontosan mit jelent? Sajnos azt nem ismerem
-
this is life
Ármester
válasz Nozy82 #88204 üzenetére
Mar csak registry hack-el lehet feltenni a win10-et a nem tamogatott eszkozokre...
Dalai Lama
Ez a nevjegyzek tobbszorozes nekem is ossze jott, volt aki tizszer szerepelt a nevjegyek kozt, gondolom valamit elcsesztek az outlook migralassal , annak koszonhetoen mentek a levesbe a kontaktok kepei is .[ Szerkesztve ]
-
Nozy82
tag
válasz Plazmacucci #88203 üzenetére
Na ezt nem tudtam. Pár napja került hozzám, előtte is volt lumia telefonom és azon win10 volt az jobban tetszett.
-
félisten
-
Dalai Láma
őstag
válasz Partyface007 #88196 üzenetére
"az már csak hab a tortán hogy a 650-nél töltés közben nem lehet kikapcsolni a glance screen hanem folyamatosan világít..."
Régen ki lehetett kapcsolni, illetve pl. 15 perc után elaludt.
-
Dalai Láma
őstag
Ha már kontaktok:
Azt tudja valaki, hogy miért lesz egyre több kontaktom ugyanahoz a személyhez outlookban?
Mintha osztódnának, és hiába törlöm, majd szinkronizálom, megint ott lesznek ugyanahoz a személyhez.Töröltem weben is, telefonon is, de újra oda kerültek, és egyre több van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest