- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredbiro
senior tag
Azt lehet tudni hogy hány műholdra képes rácsatlakozni egy 630as lumia gpse? Illetve mennyire pontos?
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Párom lumia 630át szeretném visszaállítani gyári beállításokra, majd újra belakni. A készülék ezután úgy emlékszem kér egy microsoft vagy outlook fiókot első indítás után amivel minden bekapcsolásnál belépteti és lehet tölteni, frissíteni az alkalmazásait. Ezen két fiók közül nem lehet más alternatívát választani? Mert akárhányszor próbáltam outlook fiókot regisztrálni amivel elindítanám, állandóan hibát jelez.Válaszokat előre is köszönöm.
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
válasz csabyka666 #78950 üzenetére
Az 535 ds-emben Kingston microSDHC Class 10 32 GB-os kártya van, ősz óta tökéletesen üzemel, szívesen
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
válasz csabyka666 #78942 üzenetére
Class 10 est vegyél drágább de gyorsabb mint a 4esek
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan fb app ami eltér az előre telepítetttől , részletesebb, gyorsabb, egy baja van, hogy nem találom ☺ lehet nem is app csak webes felületű
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Azt árulja el valaki hogyan lehet eltüntetni a naptárról a napi tevékenységet?
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Visszaallitom gyári beállításra, majd arra tegyem a w10m-et? Az sdről hogy tudom leszedni az áthelyezett progikat? Vannak csomó dolgaim onenote-ban jegyzetek, időpontok stb, ha ujrateszem a rendszert a fentebb írt módon megmaradnak ezen bejegyzéseim? Nem szeretném ha elveeznének.
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Valami nem jól sikerült a frissítés során, mert több programom nem működik annyit ír hogy telepítve van, lehet kompatibilitási probléma van, gondoltam visszaállítom win 8.1re majd onnét újra felfrissítem w10re. Áttettem a programokat sdre és azóta minden újraindítás után azt irja hibás a bővítőkártya, de nem az. A rendszer jelenlegi verzió száma 10.0.10586.164 telenor
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Frissítettem a telefont nem rég w10m - ra, upgrade advisiorral fel települt, most újra ra szeretnék az alkalmazason belül keresni van e ujabb frissítés a telefonomhoz de eltűnt a menüből és az áruházban sem talalja. Hogyan lehet vissza varázsolni?
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Hol illetve hogy kell beállítani a telefont ( l630 ds ) a neveket a simre mentse es ne telefonra?Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Örülök én is neki, mert tényleg elsiklottam ezen beállítás felett, a kedves kolega jol rámutatott, most nincs teljesen feltöltve az aksim, de 2 g-n valamennyivel tovább tartott az uzemidő ugyanilyen használat mellett. Feltöltöm teljesen és le fogom mérni
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
válasz Francia91 #78190 üzenetére
Amíg 8.1 alatt lehetett kapcsolgatni az adat átviteli sebességet ( 2 g / 3 g ) addig w10m alatt csak annyi szerepel hogy cellular adatkapcsolat, ami egyből az elérhető legmagasabb sáv szélességre vált, és ez tenyleg csökkenti az uzemidőt, észrevettem én is
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
válasz touchscreen #77907 üzenetére
Ez sötétben nagyon zavaró, halványból átvált hirtelen full fényerőre de váltás utan is még igazgatja észrevehetően a telefon elmozdítása nélkül is. Remélem ezt minél hamarabb javítják
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Másnál is szokott csúszni az automata fényerő kalibráció vagy megint csak az én készülékemmel van a hiba? Nem mindig csinálja de észrevehető, mintha wp 8.1 alatt gördülékenyenebben működött volna.
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Három napig kínlódtam a kamerával , nem volt hajlandó elindulni semmilyen formában, ma reggelre első indulásra pocc roffre remekül megy, decemberben sem volt egyszerű a wm10 viselkedése, ez mára sem sokat változott, már csak arra lennék kíváncsi miert kell minden indulás után az sd kártyát ellenőrizni mert hibásnak véli a készülék, egyébként nem hibás, ezt azóta csinálja mióta áthelyeztem az appokat rá.
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Üdv urak! Tegnap frissítettem w10 advisior segítségével a telefonom. Minden jol működött de reggelre megint telepített magara újabb frissítést, azóta nem működik a kamera, leáll egy bizonyos hibakoddal. Ha jól néztem .164 végződésű a jelenleg fent lévő verzió, újabbat nem talal egyelőre. Találkozott mas is ezzel a hibával? Mit tudok tenni a kameram vissza varazsolasa érdekében? Telefon Lumia 535 ds
D1L1ZS azt még nem próbáltam, de megnézem, köszi[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
-
dredbiro
senior tag
Hogyan lehet a kereső motort át állítani másra, mert nálam totál szürke, eltávolítani sem engedi. W10,535 ds, Microsoft edge
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Az a nagy helyzet, hogy valami piszok nagy árulás van a dologban, 58 százalékos töltötttség mellett megmozditottam a töltő végét es azonnal visszaugrott 18 százalékra. A hosszú hétvége miatt jövő hétre tolódik a. Szerviz. Az az érzésem hogy megy alkatreszbe, többet nem költök rá csillagászati összeget
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
-
dredbiro
senior tag
erre a kérdésre tudja valaki a választ?] annyival egeszitenem ki, hogy tölteni nagyon keservesen akar, vagy egyáltalán nek tölt hiaba jelez az indikátor. Teljesen tanácstalan vagyok, mi lehet a probléma.?
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
válasz confuser #76650 üzenetére
Nálam is ugyan ez a probléma, ha a kijelző síkjára tekintünk oldalról, lehet látni hogy lentről felfelé eláll, be tudom nyomni az előlapi kameránál az elolapot. Ha erősebben benyomom akkor egy ideig ugy marad, de keves idő elteltével újra eláll. Hivaskor nagyon zavaró tud lenni, mit tudok én is tenni, erre irányult ( is) volna az elozo kérdésem.
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Ki kellene cserélném a telefonomban az LCD kijelző kivételével az egesz elejét, mert ugyan azt a hibás sz@rt tették vissza mint előtte, igy meg eleg nehezen használható ha nem azt irja amit szeretnék, mindig a mellette vagy a közelében lévő karaktert illeszti be és mostmar enyhén szólva is idegesítő. Erről a cseréről azt olvastam, hogy ehhez a fajta készülékhez 535 ds, kettő féle létezik. Szetszedés nélkül hogyan lehet megállapítani nekem melyikre van szükségem? Elore is köszönöm a válaszokat
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok! Találkozott mar valaki olyan problémával, hogy a mobilja(jelene esetben lumia 535ds) nem tölt? A töltőt kipróbáltam masik készülékeknél, ott hibátlanul teszi dolgát. Válaszokat elore is köszönöm
Good hunting,STALKER !
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok !
Milyen programot tudnátok ajánlani, ami átfogó képet adna a hívásinfóról ? (kimenő/bejövő hivásidő, stb) 535 LumiaGood hunting,STALKER !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest