- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7s26c
őstag
Mivel a quiet hours sincs meg azt hiszem ünnepélyesen letojom az egészet
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
Sjkolrd
aktív tag
-
Hunpriest
senior tag
Legutóbbi frissítés óta (Win 10) semmilyen alkalmazás nem indul el, gyak. használhatatlan lett a cucc. Lehet valahogy revertelni egy update-t? Vagy Win 10-et?
-
Sjkolrd
aktív tag
7s26c,scyllarus nem tudom mi lehet a probléma nálatok a Cortanaval, de en ugy tudom csak es kizárólag USA régió,nyelv beállítással lehet használni. Megnéztem nektek feleségem telefonján mi a helyzet, mert Ő mindent magyarul használ. Átállítottam, a fent leírt dolgokat, s Cortana nem volt meg sehol a "start menu" alatt, gondoltam akkor nézzük meg quiet hours menünél mit ajánl, s ott kérdezte mar Cortana mit szeretnél csinalni. Itt a személyre szabás-t választottam beállítva a quiet hours tulajdonságait, ezután megnéztem Cortana a "start menu"-ben van. Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
válasz Aethelstone #90487 üzenetére
windows 10 legújabb frissítése
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
scyllarus
veterán
Az asztali 10-en, ugyanezzel a fiókkal bejelentkezve 2 kattintással előjött a Cortana. Mobilon nem bírom előcsalogatni.
Nem értem"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Xantal
tag
Sziasztok.
....393.953 frissítés elérhető
GI
-
karway
csendes tag
válasz zsoltzsolt #90477 üzenetére
nézd meg extrák alatt...
bocs nem neked, hanem 7s26c-nak
[ Szerkesztve ]
Never Settle
-
7s26c
őstag
ezt nem is lehet áruházból letölteni , ugye?
-
Drag77
senior tag
válasz zsoltzsolt #90477 üzenetére
Legújabb hivatalos enterprise.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
7s26c
őstag
Akárhogy nézem, nincs a telefonon... őrület.
-
Drag77
senior tag
válasz scyllarus #90473 üzenetére
Rendben , mert így nekem mind az asztalin mind a telefonon van cortana. Szépen synkeli az üzeneteket is smst írni is tudok..stb
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #90471 üzenetére
Így volt, mondom, nem először csináltam.
Drag77: erre majd ránézek, azt tuti nem piszkáltam, eddig nem kellett.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Partyface007 #90468 üzenetére
Én meg tegnap este próbáltam beállítani, először minden UK, aztán minden US, de nem jött elő.
A korábbi 8.1-ről 10-re húzott telómon bármikor elő tudtam hívni, ezen a gyári 10-en nem.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
7s26c
őstag
válasz Partyface007 #90468 üzenetére
Volt, de reggelre eltűnt. Semmi sem változott...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz MasterMark #90460 üzenetére
A windows mobile már a hibás, nem kell ezen érezni semmit.
Pár éve még k anyázhattuk volna emiatt, ol jelen esetben a bankot, manapság már hülyeség lenne, mikor a bank egyértelműen felhívja a figyelmet, hogy ios, vagy android, win nem játszik már...Mindegy, mert a másikon eltudom intézni ezeket, de amíg volt windows-on, pl pay pal csak azt használtam, de nem mindenkinek van alternatíva.
-
scyllarus
veterán
Egy-egy esetben lehet a bank (vagy egyéb fejlesztő cég) a hibás.
De a mostani tömeges elvándorlásért már egyértelműen a Microsoft a hibás, ezt nem lehet kimagyarázni."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Ricardo
titán
A felhasználó szempontjából mindegy. Ha a gyártó sem veszi komolyan a saját rendszerét, akkor miért tenné egy külső cég?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz MasterMark #90458 üzenetére
Igen ezt nem így akartam fogalmazni, de nemcsak OTP van világon, sőt én soha nem voltam az.
Másik kettőnél vagyok, azokra meg lófasz sincs windows-on.-------------------
Ettől függetlenül nincs garancia, hogy pl az OTP stabil marad és nem lép le majd egyik pillanatról a másikra.
---------------Belépve az áruházba az outlook és a kapcsolatok épp frissül. (gondoltam megemlítem)
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz turbulencia8 #90455 üzenetére
Nem az a gond, hogy a SH jobb, vagy sem. De nem jobb, csak annyiban, hogyha bezárod, akkor a memóriából is kilövi magát, ellenben a Shazam-mal, viszont az meg akkor is megtalálta a keresett zenét, mikor a "SH már bután nézett a nagyvilágba".
A probléma, hogy megint egy olyan applikáció lép(ett) le, ami ALAP és meghatározó egy okosnak kikiáltott (mobil) rendszeren.
Egy elképzelt beszélgetés a főbb applikációkról...
Shazam van?
Nincs!
Paypal van?
Nincs!
Valamilyen használható banki applikáció egyáltalán van?
Nincs!
A facebook jól használható?
Nem és lassú még mindig!
Viszont lehet "hekkelni" szinte folyamatosan a készüléket, hogy használható(bb) legyen. : D
Etc....Az első olyan frissítés, ami nem lesz kompatibilis és a shazam már meg is döglött, ráadásul, akinek így frissül nagy százalékban még bugos is lesz a rendszere. Tehát ajánlatos törölni minél előbb.
A Shazam fejlesztői minden erejükkel a másik két "ellenségre" fejlesztenek inkább, az oldalukat és sztrádát olvasva...hmm vajon miért? (költői kérdés volt) O_o[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Mit tudtok róla, ma kapunk valamit (agyvérzésem kívül) ?
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Tökkentyű
csendes újonc
Segítséget kérek, ha lehet egyáltalán. Az outlook névjegyeim random összekapcsolódnak, 80-100-as csoportokba. Hogy lehet "megakadályozni" ezt?
-
zsamiatt
őstag
-
zsamiatt
őstag
válasz turbulencia8 #90420 üzenetére
még nem kezdtük meg a beszerzést. De használni fogjuk. Vékony kliens lesz belőle terv szerint. Bár egyenlőre még nem látom tisztán, hogy mi van bejövő hívásnál. Miracastnál megy minden frankon de a dokkolót még nem teljesen értem.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
MasterMark
titán
-
Partyface007
őstag
válasz MasterMark #90441 üzenetére
mindkét eszközön ugyanazzal a fiókkal vagy bejelentkezve?
-
MasterMark
titán
Azt hogy lehet megcsinalni, hogy asztali gepen/surface-en, lassam a mobil ertesiteseit?
Switch Tax
-
scyllarus
veterán
Nekem nem sikerül életre keltenem a Cortanát (L550, 14393.726).
Ezen most próbálom először, a régi 532-őn be tudtam kapcsolni ugyanígy. Régió, nyelv átállítva, mit akar még?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Drag77
senior tag
válasz zsoltzsolt #90419 üzenetére
Nem insider. W10 enterprise az asztali. Uk regioval mindkető.
-
Ricardo
titán
válasz this is life #90423 üzenetére
Úgy tűnik, szépen lassan mindenki elhagyja a platformot.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Shazam, shazam, the mindenem...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
scyllarus
veterán
Nagyon remek, de jó hír
-
this is life
Ármester
Akit érint a Shazam is elbúcsúzott a platformtól....
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
starr
őstag
Sziasztok!
Van valaki, akinek 640 és 650 is van a birtokában W10-el?
Melyik a gyorsabb? -
Drag77
senior tag
válasz zsoltzsolt #90402 üzenetére
Én még az asztali géppel synkelem az üzeneteket, a telefonról, pl. Sms-ek, nem fogadott hívások ...stb.
-
bcl
senior tag
válasz zsoltzsolt #90413 üzenetére
Szerk: elfelejtettem frissíteni az oldalt; már megvan a válasz, tárgytalan...
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Koszi a tippet felveszem a jeloltek koze , eddig ezt nezegettem [link] ,esetleg ez [link] s vegul ez [link] csak hat ezeknel pont az ertesitesek atvitele ketseges...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #90414 üzenetére
Cset üzenetek nem jelez, de mintha a kétlépcsős belépés kódját, mintha bemondta volna az óra, nem is értettem először, hogy honnan jön a hang
-
Partyface007
őstag
Bezzeg a Garmin ezt nem tudja megoldani, állítólag majd rs2-n működni fog
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #90412 üzenetére
Nekem ez a pár ezresbe kerülő ezt megoldotta, sőt ha telefonáltam, akkor jelezte a közben bejövő hívást is.
-
this is life
Ármester
Nem tudjatok melyik fitnessz karperec,okos ora tudja megjeleniteni,jelezni a bejovo hivasokat,uzeneteket...stb w10m-en ?
-
T. I.
senior tag
Ha már hívások: bejövő hívások átirányítása foglalt/kikapcsolt állapot esetére az hol állítható be? L1020, WP8.1
-
Takvan
tag
Én L730 -on (W10M) nem találok hívás és sms szűrés menüpontot sem a beállításokban, sem az extrákban.
Hívás listából, illetve üzenetekből a kiválasztott számot, partnert tudom blokkolni, de külön a menüpontot nem találom. A rejtet számokat így hogy lehet letiltani?
Nálatok W10M -en (és főleg L730-on) van hívás és sms szűrés menüpont? Ha igen, hol? -
Sjkolrd
aktív tag
válasz zsoltzsolt #90400 üzenetére
Quiet hours-t használom leginkább,de figyeli vagy megtanulja hol laksz, dolgozol, hova szoktál járni, s ha valamerre jársz, s az adatbázisban is szerepel, akkor felajánl egy helyet a közelben (étterem,cukrászda,stb). Ha van fitnesz karórád, akkor nézi az aktivitásodat is. Sajnos leginkább ezt a funkciót azusa-ban lehet használni...
[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
Volt valami frissítés az elmúlt napokban ? Ma reggelre a csempeim mintha feltamadtak volna. A Binges Translator pl. gyorsan két napi 'word of the day'-t is lebegtetett.
-
Švejk
őstag
válasz zsoltzsolt #90402 üzenetére
Igazából kis hazánkban tök haszontalan, nem tudsz hozzá magyarul beszélni sem, a térképes adatbázis nem olyan kiterjedt, mint mondjuk az USA-ban. Továbbá, a Windowsos Cortana béna, lassú és ronda.
Én a Quiet Hours miatt, illetve az egészen korrekt zenefelismerő miatt használom. -
zsoltzsolt
addikt
válasz Partyface007 #90401 üzenetére
Köszi! Nem is tudom, hogy a többi funkciója mennyire hasznos vajon.
-
Partyface007
őstag
válasz zsoltzsolt #90400 üzenetére
én csak a quiet hours miatt
más funkcióját nem nagyon használom...
nekem mondjuk tökmindegy mert így is úgyis angol nyelven használok minden telefont de akinek ez nem járható út annak sajnos nincs quiet hours se és ez valóban elég idegesítő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Spórolós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest