- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Adoot egy BlackBerryből kinyert telefonszám lista (1050db), amit át akartam vinni Trophy-ra. Az istennek sem megy. Meg vannak a névjegyek *.vcf formátumban, amiben az Outlook hivatali/munkahelyi számnak jelzi a mobilszámokat. Ha kiexportálom és be akarom tenni a webes outlook.com-on, akkor azt írja, hogy üres a file. Gmail-be beolvassa a vcf-et, de csak egyenként lehet felvinni ez meg 1000+ számnál nem túlságosan baráti. Megvan mindez csv-ben is, de valószínű a BB nem azt a formátumot használja, mert importáláskor üres mezőket tesz be, mind outlookba, mind outlook webes felületen. Valaki megoldást? Esetleg egy normális vcf to csv konvertáló program, amibe nem egyenként kell a vcf-eket betuszkolni? Windows névjegytár is beolvassa, de exportálás után a webes outlook már nem. Megőrülök!
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
assemble
addikt
Mert az M$-nek talan minden szolgaltatasat el lehet erni kivulrol, nyilt API-val? Tavolrol sem, sok szolgaltatasuk egyaltalan nem is erheto el sehol mashol, mint a sajat platformjaikon, sokkal rosszabbak ebbol a szempontbol (is), mint a Google, ahol a legtobb szolgaltatast barhonnan el lehet erni. Aztan egy szolgaltatashoz nincs (jelenleg) nyilt API es mar itt kikialtjatok a Google-t a satannak, az meg egy percig nem zavar senkit hogy az M$ szinte folyamatosan ezt csinalja, es ezt csinalta mindig is. Szoval azett ne vicceljunk mar.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
egy hete használom a WP 8-at, és egyszerűen megszerettem. az első pár nap azon gondolkoztam, h vissza viszem (8napon belül megtehetném) mert ez a rendszer teljesen más mint az Android, de most ott tartok, hogy nagyon összeszoktam a rendszerrel, és rengeteg dologban együttműködik az emberrel. a bugok ellenére sem váltanék vissza droidra, akkor sem, ha ingyen adnák. nagyon durva, magam sem gondoltam volna h ennyire be fog jönni... legjobban a folyamatosság jön be persze, aztán az alkalmazások kinézete. az, h van egy csomó app, amiben naponta változik a háttér (időjárás marketplace, képek...stb) így sosem válik unalmassá. lehet ez csak fellángolás most, de nagyon elégedett vagyok, és várom a frissítéseket.
Csak egy példát engedjetek még meg: tegnap este megnéztem a Vevo appban egy klipet, reggel az ment a fejemben. ANdroidon be kell lépni a YT appba, és rákeresni a videóra, WP alatt meg csak belépek a zene+videó menüpontba, és lapozok egyet oldalra, és ott is vannak a tevékenységeim, innen 1 érintés volt és ott is voltam, szólt a zene (ami amúgy videó, de mindegy). na ezek tetszenek nekem igazán a rendszerben, ezt még tetézi a gyors működés.
Persze regényt tudnék írni azokról a dolgokról amik tetszenek a rendszerben, de egyenlőre ennyi.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
-
AMD Power
titán
Pontosan!
Főleg ha WP ilyen számokat fog tudni produkálni 2013-ban is....
-
mbale
tag
válasz AMD Power #8185 üzenetére
Don't be evil, mi
Mellesleg nem túl meglepő ez a bánásmód a Google részéről... túl sok vesztenivalója van. Ha a wp/w8 elterjed, azzal veszélybe kerül a tablet/mobil piaca, és ezzel együtt a keresőóriás monopóliuma is.
Már pedig el tud, mert az Android elsősorban csak az iOS mögött, hátszélben, mint az "olcsó okostelefon" volt képes elterjedni. Jókor volt jó helyen, ellenben alternatíva nélkül, ami most változni látszik.AMD Power: ez azért tudható volt, legalábbis szerintem.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
HawerKing
őstag
Adnek en a googlenek ha az MS helyében lennék... még ők vergődnek... Sokkal jobban megtudná a MS őket szorongatni mint ők a MS ot
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
-
AMD Power
titán
A Youtube hozzáférés és a Windows Phone – a harc újra kezdődik
Kezdődik a buli....
-
laccy88
senior tag
válasz Maateeo #8183 üzenetére
-UP
Természetesen semmi pénzért nem váltanék androidra, még ha nyílt forráskódja miatt "mindent lehet rajta" akkor sem. Annak idején a Windows Mobile-t is szerettem (6-6.5) még ha sokan hülyének is néztek miatta. Bár a WP teljesen más, "felhasználóbarátabb" sokan most is furán néznek rám, de nem bánom, szeretem -
Maateeo
aktív tag
válasz laccy88 #8182 üzenetére
push up a melltartó, amire te gondolsz az push simán
a legföbb gond, hogy valószínüleg ez nem 100%-ig a rednszer / app hibája, mert szerveroldalon is lehet zürös a cucc. Kukadroidon is, ha netre lépek akkor a messenger az összes azóta érkezett üzit kijelzi, rohadt idegesítö, hogy másfél óráig csak pittyeg. Szóval nem hibátlan sem az app, se az fb oldali szerver.
Igen, tudom hogy 7.5-röl beszélsz, aláírásomból láthatod, hogy én is.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
-
laccy88
senior tag
válasz Plazmacucci #8174 üzenetére
fura, nekem az esetek 90%-ban jelez az fb app, szinte azonnal. DE az üzeneteket soha
-7.5- -
félisten
Mondjuk tegnapi meg azelotti dolgokat jelez, ugyhogy haszna nincs
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
pushalias
addikt
válasz Plazmacucci #8170 üzenetére
Vigyázz, nehogy addikt legyél.
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #8170 üzenetére
Már néha én is szoktam, de totál random mód.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
félisten
Azt a durva, ertesitest kaptam a facebook apptol
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Dave™
nagyúr
nyilván nem elég a telefon régiója, az ID nem tetszik neki és mivel egyszer már migráltam angolról magyarra (nem tudtam a kártyám működésre bírni, csak magyar ID-val), így úgy fest marad továbbra is magyar az ID-m
-
btudos
nagyúr
A Zune csempéje az a telefon régiójához kötődik, legalábbis WP8-nál biztosan, kipróbáltam. (Nekem US ID-m van, ennek ellenére magyar régióval nem megy az előadők megjelenítése)
Zárképernyőnél ugyanez van. De WP7-nél nem emlékszem hogy volt.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Dave™
nagyúr
De ez pl. nem elég a Nokia music meg hasonlókhoz, nem? Tehát azok az alkalmazások, amik szolgáltatásokhoz is kapcsolódnak (bár azok nélkül is használhatóak lennének) csak a live id régióját figyelik, nem? Pl. a Zune csempéje is meg tudja jeleníteni az előadót, meg a záróképernyőn is, feltéve persze ha megfelelő id-vel használják
-
-
dejaris
addikt
Jelenleg akkor lehet migrálni az MS accountot USbe? Tudtok adni linket? Mik a következmények?
-
regener
veterán
válasz legiaap #8152 üzenetére
Nekem IE sem rakja ki az ikont, csak egy négyzet.
Ha már erről van szó hova lett a YouTube alkalmazás Chromeból pc-n? Tegnapelőtt még bennevolt, lehet még tegnap is. Semmi.Szerk.: IE 9-em van, igaz aztis alig használom.
Jah és Firefox is látja, egy mérges fej az
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
na, istenitsuk egy kicsit a google-t.
YouTube Access and Windows Phone: Microsoft throws down the gauntlet
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
AMD Power
titán
válasz Oppenheimer #8141 üzenetére
Ez mondjuk ember függő. Nekem egy is bőven elég.
Tök jó ,hogy a 7.8 alatt tudom állítani a csempék méretét.
-
-
nábob
tag
Helló,
A OneNote-al esetleg lehet valami olyasmit csinálni, amit az Evernote tud? Arra gondolok hogy pc-én bemásolok cikk részleteket, dokumentumokat valami programba és az áttölti őket a wp Office Hub-jába?Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
daniel909
addikt
-
Johnny194
aktív tag
http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/01/02/kiszall_a_mobilbizniszbol_a_nokia/
Na, ennyi a Nokiának?Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Dunbar
senior tag
válasz dejaris #8121 üzenetére
Pl. este telefonról netezel, reggel álmosan kinyomod az elsőt. Nekem úgy szokott menni, hogy 5:39, 5:41, 5:42, 5:43, 5:45, 6-ig. Ha fuck this shit hangulatban is ébredek reggel, akkor is felébredek mire kikapcsolom mindet (mondjuk volt már olyan hogy kivettem az akkut és elkéstem).
-
zsírsámán
senior tag
Törénelmi pillanat történt. Februárban vettem a telefont, és most ELŐSZÖR kaptam facebook értesítést, amit jelzett is Nem hittem a szemenek. Azt hittem, ez csak WP8-ban lehetséges, de vannak még csodák. Sőt most jött mégegy
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #8114 üzenetére
Minek állítottál be két csengetést? Szundi gomb már nem jó? Amúgy ha úgy teszed le a telefont, hogy ne legyen karnyújtásnyira, akkor tuti felkelsz az elsőre is, mivel egyre hangosabban cseng.
-
Peetey91
senior tag
Új verziójú Skype, bár egy changelogot kibiggyeszthettek volna mellé.
-
MODERÁTOR
Anno jártam én is így párszor ... Ezek voltak azok a vizsgák, amikre mar el sem indultam végül, mert minek is?
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
catroot
veterán
-
Воланд
titán
na, tessek okostelefon. tudta o, hogy tok felesleges olyan koran kelned, ugyis meg fogsz bukni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Oppenheimer
nagyúr
Ma 9kor vizsgám volt. Beállítottam egy ébresztőt 6:30-ra és egyet 6:45-re, hogy biztosan felkeljek. 6kor kicsit felébredtem, de mivel volt még időm félig ezért kicsit visszaaludtam. álmodtam egy kurva jót (ezúttal nem telefonokkal ), aztán felébredtem, mert gyanúsan hosszúnak éreztem a visszaalvást. Ekkor volt 8:30. Néztem a telefonom és nem akartam elhinni hogy ez megtörtént... azért nem ébresztett, mert előugrott egy választóképernyő, hogy melyik csörgés szólaljon meg, a 6:30as vagy a 6:45ös? mondom wtf? ez komoly??
aztán rekordidővel 20 perc alatt bekocsikáztam (az amúgy 1 órás utat) és pont nem késtem el, de persze megbuktamhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
törölt tag
annyira tarják az árukat h egy L800 már kb annyiba kerül, mint egy I3GS
-
félisten
-
Tybee000
aktív tag
szerintetek mikor várható majd egy T-mobilos 820 áresés?
-
daniel909
addikt
válasz mukibuci #8086 üzenetére
ez a második valami iszonyat király lenne! tényleg valami ilyen lesz szerintem, de várom már...
Bernadett 79: nem tudni mikor lesz frissítés, de ha megnyugtat, fél éven belül biztos lesz 1-2. egyébként olvasgass WP szakoldalakat, és hamar megtudod, ha jön valami.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
HawerKing
őstag
Ez igen jó lenne külső programként más Lumiara is
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest