Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nokia 2660 Flip - JOMObil
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Hirdetés
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Liudvikas
tag
válasz Maateeo #1195 üzenetére
régen a villanó nem volt alapkövetelmény?
ha jóárasítva lesz(khm.. Nokia..),, és bekerül a szolgáltatókhoz, szerintem verziószámtól függetlenül vihetik a népek
#1198 amanoba
igen, iszonyat gagyi lett ez a promo videó.. a dámapózban ülő, angolt csak írásban látott fajankóval
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Maateeo #1226 üzenetére
A tileok állíthatóságán kívűl még sehol senki nem erősítette meg, hogy a főbb újdonságokat megkapja a 7.8 -és nem is hiszem hogy megkapunk bármit a WP8-ból.
Wyll: Az Ace után megváltás bármelyik WP telefon, de ismerni kell a korlátait. Nem lehet skineket cserélni, nincsen a gyári helyett másik böngésző, másik zenelejátszó és video player (az iOS-hez hasonlóan zárt, de még butább kicsit), vagy épp mass storage.
A social networking integrációja kimagaslóan jó - ráadásul a Nokia iszonyat pénzeket beleöl a fejlesztésekbe, és támogatja még a 7.8-at tovább.A fenti bekezdés a 7.8-ig érvényes, a WP8 hivatalos bemutatása október 29-én lesz. Én a helyetekben várnék, hogy mit sütöttek ki az MS-nél... Ugyan elvileg már minden kiszivárgott, de ez akkor lesz biztos, ha már Joe Belfiore is elmondja
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
catroot
veterán
válasz Maateeo #2099 üzenetére
"Memory (RAM). Some apps and features won't work on phones with less than 1 GB of RAM. To see how much memory your phone has, check the manufacturer's website or your phone's documentation."
Arra leszek kíváncsi, hogy az a pár app és fícsörök mit takarnak...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
btudos
veterán
válasz Maateeo #4273 üzenetére
A magyartól én is. De a kedvencem mikor a Service Managerben a test user nyelvbeállítása német, és nem találom a megfelelő funkciót, mert csak angolul tudom. És ha bejelentenek az osztrákok egy bugot, és nekem azt egy élő felhasználó userén kell reprodukálnom, akkor nem módosíthatok nyelvet Mert oké hogy nincs gondom a némettel, de azért a szaknyelv más kategória.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Oppenheimer
veterán
válasz Maateeo #4312 üzenetére
Mondjuk ha pontos lenne, és csendes környezetben sokat kéne írnod, akkor diktálhatnád a telefonnak a szöveget. Tehát szerintem akkor van értelme, ha sokat akarsz írni a telefonon, de ilyen meg nagyon ritkán fordul elő az emberrel.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
JoseGee
tag
-
KBear
tag
válasz Maateeo #4513 üzenetére
Kedves Maateeo, MasterMark és Integrale!
Köszönöm a válaszotokat!
A videókat közben szerencsésen megtaláltam, így bátran töröltem is a telefonról.
A csúszka le-föl húzásánál a szöveg számomra nem egyértelmű. Ráadásul nem is látom, hogy érdemben változtatna-e valamin. Akárhogy tologatom a %-ot, a telefon pontosan ugyanannyi tárhelyet ír.
Nekem mondjuk sms-re nem kell túl sok hely, de e-mail-t olvasni szoktam rendszeresen, van sok app a masinán, de a letöltéskor megadott méreteket összeadva nem lehet több pár száz MB-nál. Mondjuk egy zenei albumot szeretnék rárakni a telefonra, merre toljam a csúszkát?Hard Reset! Ez nem hangzik túl jól. Gondolom töröl minden appot, sms-t, fényképet, beállítást?! Hááát...
És mégis, hogyan működik? Hátha egyszer rászánom a fejem...
(Ha jól értem, letöltök egy appot, aztán törlöm, de egy része marad és foglalja a helyet szemétként?)
Azért egy tárhely bővíthetőség beleférhetett volna a 7-es WP-be!Üdv,
kbear2112XBOX (360, ONE) gamertag: KBear2112
-
Murphistic
aktív tag
válasz Maateeo #6061 üzenetére
Megjöttem mint a WP aktuális védelmezője.
Túlterhelt hálózat esetén nálam az igazi telefon is produkált hasonló tüneteket. Azt hiszem akkor a Hálózat foglalt üzenet is megjelent a képernyőn. WP-n marad a pittyegés vagy a néma csend, nehogy összezavarodjanak a felhasználók a sok hibaüzenettől .Egyébként nálatok is az van a használati utasításba írva, hogy a WP-s telefon nem szolgál segélyhívásra ( mondjuk egyik okostelefonnal sem lehet könnyen telefonálni, ha véres a kezed, hiszen már egy kis párától is behülyül a kijelző ) ?
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
Oppenheimer
veterán
válasz Maateeo #6155 üzenetére
Szerintem Nektek csak nem tűnt fel. Mennyi multimédiát pakoltok a telefonra? Nekem Omniáról azért kellett 2 lejátszási listát törölni, mert a cache szemét belepte memóriát.
Vagy lehet, hogy ez a bug csak a Samsungokat meg a Nokiákat érinti
Bár most a HTC-men a 2GB-os Others mappát is soknak érzem. 500 mega elég kéne hogy legyen mindenféle cachnek.Szerintem a WP ezt a szart az asztali Windowstól örökölte. Az is képes megnőni sok száz GB-osra 1-2 év alatt...
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MODERÁTOR
válasz Maateeo #7744 üzenetére
kapcsolási díj plusz a havidíj egy része csak hálózaton belül használható, ez számomra minden, csak nem viszonylag jó a net meg kb addig korlátatlan, amíg a kicsi kínaiak rá nem jönnek, hogy mit basztak el/hagytak ki a hálózatból, ami miatt nem tudnak korlátozni
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
félisten
-
laccy88
senior tag
válasz Maateeo #8183 üzenetére
-UP
Természetesen semmi pénzért nem váltanék androidra, még ha nyílt forráskódja miatt "mindent lehet rajta" akkor sem. Annak idején a Windows Mobile-t is szerettem (6-6.5) még ha sokan hülyének is néztek miatta. Bár a WP teljesen más, "felhasználóbarátabb" sokan most is furán néznek rám, de nem bánom, szeretem -
saiyajin
senior tag
válasz Maateeo #8358 üzenetére
Igen elvileg, ha gépen törlök valamit akkor azt a telefonról is törli, mint utólag kiderült, csak azt nem értem, hogy ez miért vonatkozik a mentések mappára is? Van valami esély arra, hogy ezeket valahogy visszaszerezzem??
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
HawerKing
őstag
válasz Maateeo #8754 üzenetére
Hat a Megosztas BT-on progiban a megosztasnal csak KEPEK es FAJLOK lehetoseg van, viszont a FAJLOK lehetoseg szerintem siman lehetett volna ZENEK nevu is ugyanis ott az egvilagon masat nemtalalsz csak a zenekhez visz. Tehat csak kepet s zenet tudsz BTn kuldeni... videot dokumentumot ebbol a progibol nemlehet s gondolom BTon mashol sem....
[ Szerkesztve ]
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Algieba: Tíz (plusz kettő) augusztusi fotóm
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen