Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Hirdetés
-
Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
ma Ha el tudunk tekinteni a külső hasonlóságoktól, egy jó Samsung fülhallgatót ismerhetünk meg a Buds3 Pro képében.
-
Xbox Game Pass [2024] - Az extra szeptemberi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között a Frostpunk 2-t kapjuk meg.
-
Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
lo Az elmúlt években megjelentek az edzett üvegfóliák mellett a a regenerálódó fóliák is.Sokan dilemmáznak, de a kínálat...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
két dologgal nem boldogulok egy HTC Radar-on:
1. Bluetooth-on küldés, fogadás(kép,hang). Valamiért nem engedi a másik eszközt csatlakozni.
2. Hívásvárakoztatás. Nem találok ennek beállítási lehetőségét.Remélem nem azt a választ kapom, hogy nincsenek is ilyen lehetőségek
-
laccy88
senior tag
üdv! mi a módja annak, hogy windows mobile 6.5 telefon memóriájából átköltöztessem a kontaktjaimat windows phone telefonomba?
-
laccy88
senior tag
következő kérdésem az lenne
hogy hogyan tudom életre kelteni (Mango) a windows live messenger integritást? A hotmail(msn) fiókomat hozzáadtam, de nem vagyok ettől online, és nem találom az msn partnereimet -
-
laccy88
senior tag
on: van egy windows phone-om(mozart), hozzáfűztem a facebook fiókomat. működik is a chat szépen, viszont online partnereknek csak a valóban online-okat jelzi ki, viszont akik mobilról vannak(és pc-n szintén el tudod őket érni a chat-en), azokat nem látom, ezért nem tudok nekik írni, és nem is jelenik meg, ha írnak nekem. Erre valami megoldás?
-
laccy88
senior tag
igen, igazából így sem vészes, meg lehet szokni. bocsi a sok kérdésért, tegnap jutottam a telefonhoz, a wp számomra új világ. ha a kereső gombot megnyomtam, akkor vmi bing-es felület jött be, egész hasznosnak tűnt. nem tudom, mit állíthattam el, de most ha megnyomom a kereső gombot, explorer-ben betölti a bing keresőjét erre magyarázat?
-
laccy88
senior tag
kérdés HTC-seknek
HTC Hub
kirakva az alapképernyőre "csempeként" igen jól néz ki, és hasznos az időjárás jelzés. hasznos lenne, ha frissítené magától. Jól látom, hogy az alapképernyőn nem frissül magától, csak ha megnyitom a hub-ot? -
laccy88
senior tag
nem tudom, fel merjem-e tenni a kényes kérdéseket
1. a zune-n kívül más megoldás nincs, hogy ide-oda másolgassak pc és wp között? Fájlkezelő féle?(WP Device Manager persze nem működik, csak ha unlock-olt a teló[ha jól észleltem])
2. létezik emészthető leírás, "unlock" sikeres végrehajtásához? -
laccy88
senior tag
válasz Integrale #1938 üzenetére
és meg tudja határozni, hogy hol vagyok? nekem ezt is kellene tudnia, és tökéletes lenne
még valami: olvastam, hogy a HTC-nek van olyan app-ja market-en, amitől a telefon "intelligens" lesz vagyis variálja a csengetési hangerőt magától stb. tudjátok mire gondolok? volt, hogy a market-on kidobta magától, de azóta sem találom
[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
válasz amanoba #2047 üzenetére
és a folyamat helyes. HR után a lépéseket betartva, már "intelligens" lett a Mozart, elvileg
Ha jól értelmeztem(búvárkodás után) Mozart-ot 7.5-tel nem lehet unlock-olni, csak ha előbb visszatérek 7-re? Esetleg valakinek van épkézláb leírása erről? Tudom, g**gle... Csak, kb ahány forrás annyi verzió, és nem tűnik egyszerűnek...
[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
üdv!
Hogyan tudom beállítani az sms karakterkódolást??? -
laccy88
senior tag
az tök jó...
mondjuk rájöttem a megoldásra magától vált át unicode-ra, ha olyan karaktert írok, ami máshogy nem küldhető, pl hosszú Ő. Csak erre kell figyelni, és nem jelent gondottudom, túl sok a kérdés, de nem találom, hol lehet be-kikapcsolni, hogy pc-ről marketről +remote" tudjak alkalmazásokat telepíteni. ?
[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
üdv!
valamiért nem szuperál a "find my phone" funkció a settings-ben írja, hogy "connected", ennek ellenére pc-n marketről nem tudok telepíteni: Már majdnem kész...Megpróbáltunk letöltési kérelmet küldeni a telefonjára, de az nem válaszol. Az alkalmazás telepítéséhez szükséges útmutatót elküldjük a(z) laccy88@hotmail.com címre. A telepítéshez nyissa meg az e-mailt a telefonján.
és a nyomonkövetés sem működik
sem mobilentről, sem wifiről
ötlet?[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
üdv! megint jövök egy jelentéktelen problémával
szituáció-Facebook...
explorer-ből touch.facebook.com-on meghatározza gond nélkül a helyzetemet(check in gomb)
viszont se ez, se ez az alkalmazás nem képes rá pedig ugyanaz minden, és mégse: Hiba történt a tartózkodási helyed meghatározása közben.
Please make sure location services are enabled in your browser, and that facebook.com has permission to use them. You can still search for a place, but the search will not be as accurate.ötlet?
-
laccy88
senior tag
üdv! Skype for WP...
Ha nem aktív a program, nem is értesít, ha hívnak? Be lehet ezt állítani? -
laccy88
senior tag
még mindig nem tudja senki, hogy miért van az, hogy explorer-ből a touch.facebook.com meg tudja határozni a földrajzi helyzetemet, viszont ha bármilyen programmal próbálom(amik ugyanúgy a touch.facebook.com-ot nyitják meg) ott hibát ír.....
Valahol lehet állítani esetleg, hogy a programok mihez férjenek hozzá?[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
az normális, hogy egy mozart átlagos használat mellett (gps szolgáltatások bekapcsolva, email szinronizálás stb) minden este kívánja a töltőt?
-
laccy88
senior tag
mango-n a Me tile hogyan, milyen módon tudja kijelezni a főképernyőn az eseményeket? láttam egy videót, ahol jelzi a csempében, de nekem mióta kint van, csak a képem meg "me" látható
-
laccy88
senior tag
valaki ajánlana bevált RSS olvasót ingyen?
-
laccy88
senior tag
Nem tudom mit bénáztam, de a menüben kezdőbetűnként csoportosítva lettek az appok... Hogy lehet ezt kikapcsolni???
-
laccy88
senior tag
nagy gondom van
gmail fiókot(is) használok a mozart-on, működik a szinkronizálás is rendesen, VISZONT most vettem észre, ha egy levélre válaszolok, elküldi azt, DE a válasz szövege nélkül ez hogy lehetséges szerintetek???? -
laccy88
senior tag
válasz Plazmacucci #4163 üzenetére
csak egy címzett van/volt, és gmail... és mindig ezt csinálja, ha válaszolok
-
laccy88
senior tag
válasz Plazmacucci #4165 üzenetére
és ott a pont! tényleg, csak akkor, ha freemail-re válaszolok, de miért???? erre tényleg nincs megoldás/magyarázat?
-
laccy88
senior tag
7.8-on mennyire használható ez a "beszédfelismerés" ? Gondolok itt pl üzenet írás közben "speak" funkcióra mármint magyar nyelven. Angolul nem igazán hasznos számomra
-
laccy88
senior tag
olyan megoldást tudtok, amivel wp-n elérem a pc-met?
Ilyesmire gondolok. Ez működik szépen, de csak belső hálózaton és wifin. Létezik ehhez hasonló, ami akár mobil hálózaton is megy? -
laccy88
senior tag
7.8ról semmi hír?
-
laccy88
senior tag
válasz divvergens2 #4834 üzenetére
csak azzal működik a chat, aki ugyanúgy online mint te. Pl egyik ismerősömmel chatelünk, ő androidról ír nekem gépre, én nem online-nak látom ugyebár, hanem hogy mobilról van. De ha nem gépről vagyok, hanem wp-ről online, akkor már nem tudok vele "chatelni"
Talán én is kicsit értetlenül írtam le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Politika
- Motoros topic
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 256GB natur titán, gyári független, garis
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Samsung Galaxy ZFold 6 12/512GB kék színű, vadonatúj, bontatlan 36 hó gari!
- Új, bontatlan Nubia Z60S Pro 12/256GB Fekete színben
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen