- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Windows Phone Store, win8 app
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Gergi
senior tag
WP7/WP8 alá létezik olyan program amivel a telefonon lévő appokat le lehet zárni és az appokba való belépéskor jelszót kér? Konkréten SMS/Email/fotók lezárása miatt kellene.
-
zsírsámán
senior tag
válasz AMD Power #8886 üzenetére
Szerintem egyenlőre semmire, de ha így haladnak pár év múlva biztosan találnak olyan területet, aminél könnyen lehet használni és jobb lesz mint más megoldások. Régebben a tapicskolós telefonok megjelenésénél is ment a találgatás meg a spekulálás hogy ki fogja ezt használni meg mire jó, mosteg alig lehet kapni "normális" telefont.
-
AMD Power
titán
Tekerd fel a kijelződet!
Hajlékony kijelzős Windows Phone prototípus a CES-enMiért jó ez?
-
busman_
tag
kicsit állítgattam a telefon régióját és most hogy visszaállítottam USA-ra vagy UK-ra megint eltűnt a skydrive full size photo upload lehetőség, Van valakinek hasonló problémája?
-
Maateeo
aktív tag
válasz daniel909 #8877 üzenetére
Ha beakadásra vágysz, akkor nyiss meg egy jó nagy (lehetöleg képekkel teli) PDF-et, majd zárd le a telefont, és fél perc múlva oldd fel. Garantált, hogy a kódot elsöre nem fogod tudni beütni.
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
A Drive-ban hol vannak azok a beállítások, ahol be lehet állítani hogy kikerülje az autópályákat, földutat, stb? Tudom, hogy van csak azt nem tudom hol
Renault Megane IV Limited
-
daniel909
addikt
válasz martin66 #8871 üzenetére
beépített fájlkezelő híján ezt sajnos csak a droid tudná megadni neked...
megvolt az első giga lagg: kiléptem a weather channel alkalmazásból, és az animáció 2-3 mp-re megállt a csempe berepülős résznél. érdekes látvány volt, mondhatni különleges... most tudtam először előidézni ezt.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Maateeo
aktív tag
válasz martin66 #8871 üzenetére
Crytec210: SD = SkyDrive
martin66: Egyelöre más megoldás nincsen. Csak így, vagy sehogy. (esetleg e-mail csatolmány, de akkor is ugyanúgy meg kell nyitogatni)
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Maateeo
aktív tag
válasz martin66 #8867 üzenetére
Felteszed SD-ra. Telefonodra felteszed a Skydrive appot, ott leszinkronizálja a felhös tartalmat, és ott a megnyitással tudod letölteni. Ennyire egyszerü.
-
Tybee000
aktív tag
válasz martin66 #8867 üzenetére
ha nincs wifi-d csinálj magadnak http://www.connectify.me/hotspot/
-
HawerKing
őstag
Azt lehet tudni, hogy a nokia mien wps progikkal fog meg eloallni?
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
amanoba
őstag
nos akkor, 7.8 még ebben a hónapban.
szerk. tudom, tudom, majd ha az ms megerősíti.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Integrale
veterán
Tudtok esetleg olyanról, hogy a Tmobile-os HTC 8S-ek függetlenek lennének?
"Bad reklám is reklám too"
-
-
MODERÁTOR
válasz martin66 #8858 üzenetére
Elvileg amilyen dokumentumot megnyitottál már egyszer, azt lementi lokálisan is. A képek egy fokkal egyszerűbbek, de ne ugyanabba a mappába szórd be, hanem válogasd le, és mondjuk szinkronizáld egy külön mappában a képeket a telefonnal (vagy akár a Zune-nal).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Maateeo
aktív tag
válasz martin66 #8858 üzenetére
Személy szerint nem is értem a kérdésedet. Feldobod Skydrive-ba, otthoni Wifin leszeded SD-ból a telefonra, és onnantól offline is elérhetö az adott tartalom. Annyit tudsz leszedni, amennyit oda felraksz.
-
martin66
senior tag
válasz Bogyó bá' #8855 üzenetére
Oké, marad a SkyDrive (kis sz*r). A nagy sz*r az, hogy nincs mobil netem.
Ami lehet, hogy nem is baj, de én még nem jöttem rá, hogy hogyan tudnák letölteni pl mappákat, témákat 1:1-be.
Mondok egy példát, csinálok 1 mappát Skydrivon angol néven. Majd ide felhelyezek 40 képet és 27 PDF-et és egy PC appot. Én ezt offline-ba (net nélkül) szeretném mappástúl, szerkezetileg látni a telón. Ez lehetséges? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz martin66 #8854 üzenetére
Pedig a WP (és az IOS) ez ilyen, eléggé zárt rendszer. Marad még a Skydrive, mint lehetőség, de ott is "témakörök" szerint ki kell válogatni a dolgokat. Aki "barkácsolni" szeret, annak meg marad az Android...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
martin66
senior tag
Jaja van Zune.
Gyakorlatilag a fő problémám/gondom az, hogy nem tudom azt csinálni, hogy a telefonra felhelyezzek egy olyan mappát ami tartalmaz, (10-15) képet, (20-30) Word fájlt, (5-6) PDF-et és egyéb fájlokat is ami pl a PC-hez kell, gyakorlatilag az, hogy memória kártyának használjam a készüléket. Ezt enm tudom megoldani 10-15 mp alatt ( amit Android alatt meglehet ).
Szóval a lényeg, hogy nem tudom feltenni a fájlokat a telefonra.A Zune azért nem jöhet szóba, mivel nem tudom külön válogatni a képeket, a fájlokat és felhelyezni a telefonra, és nem mellesleg a válogatás és az, hogy 4-5 féleképpen tudok csak felvarázsolni bármit is a készülékre az roppant időigényes.
-
danilla
őstag
Kérlek nyugtassatok meg, hogy nem én vagyok az egyetlen aki úgy tudta, hogy nem lehet egyedi csengőhangot beállítani külön külön az emberekhez.
Két éve van meg a telefon, és eddig végig abban a tudatban voltam, hogy ezt WP-n nem lehet állítani és pedig lehet
-
félisten
-
AMD Power
titán
-
félisten
-
AMD Power
titán
válasz Plazmacucci #8847 üzenetére
En mondjuk officet nem hasznalok de az en 7.8 egyaltalan nem bugos.
-
félisten
-
AMD Power
titán
válasz Plazmacucci #8844 üzenetére
Miert is nem jobbak?
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz Plazmacucci #8844 üzenetére
Még nem kötöttem össze géppel, de majd akkor megnézem, hogy mit szól hozzá a Zune.
-
félisten
válasz Fehercsoki #8843 üzenetére
Allitolag mar csak a szolgaltatotol fugg. Vard meg szerintem amig a zune nem jelez. Nem eri meg mast felrakni, a most elerheto 7.8 romok semmivel sem jobbak csak a kezdokepernyoben.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Fehercsoki
aktív tag
Lumia 710em van(tegnap óta), erre mikor jön ki a 7.8as frissítés és hogy kell frissíteni?
-
mrhitoshi
veterán
válasz catroot #8841 üzenetére
Tuti nem, mert olyan friss a rendszer, hogy még keresgélnem alapvető programokat, amiket használnék.
Az a probléma, hogy a Zune ugye menti a telefon állapotát, na most a zune törölve lett a régi rendszerrel és azzal az "állapot" fájlal együtt, így most az új zune nem "ismeri" a telefon állapotát, csak annyit lát, hogy telítve van a tárhely.
Bár lehet nincs rá más megoldás, mint a telefon alaphelyzetbe állítása.[ Szerkesztve ]
PS4
-
SlayR
senior tag
válasz AMD Power #8839 üzenetére
Jaja 7.8 ... még tegap amikor néztem akkor épp dühöngtem, hogy a fekete színűhöz már kiadta a T (Lumia900), de fehérhezmég nem...reggel mondom megnézem mit lehet még okoskodni a készülékkel erre látom jelzi, hogy szedi le a hozzávaló szoftot...eddig pörfikt bár az nemigazán oké hogy a Bluetooth fájlküldés progi az úgy nem elérhető főként ezért vártam pedig.... na mind1 még tesztelés erősen...bár az érdekes, hogy a Zunenál továbbra is fenn áll a kapcsolódási hiba szöveg...valami új cuccot adhatnának ki a 7.8 örömére amivel lehet a gép -telefon közti kommunikációt használni...
[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
Megint az ideglelés kerülget a Zune miatt.
Újra kellett telepíteni a gépet, és most ugye a zune úgy érzékeli a telefont, hogy nincs rajta szabad hely, és a csík egy darabban van, szóval nem ismeri fel a darabokat. Érthetőbben: szóval nem osztódik fel fényképek, zenék stb..ra. Ezzel lehet valamit kezdeni ?
Gondolom valami információs fájlt kellett volna lementem a régi rendszerről, majd azt betéve a mostaniba, ugyan úgy kezelné a zune a telefont, de mivel erről nem tudok semmit, ezért még ha működne is ez a dolog, akkor sem lenne jó. Van valami más megoldás a Hard Reseten kívül ?7.8-as téma: szokás szerint T-Mobilos HTC Radar még várat magára.
Más téma: Most jövök rá, hogy egy éve van meg a Radarom. Nagyon megszoktam ezt a kényelmet, és stabilitást. Tegnap tapogattam egy Sony Xperia X8-at, és majdnem a fallnak dobtam, mert nem azt csinálta, amit én akartam.
Nagyon jó rendszer ez a 7.5 is, egyetlen negatívumot tudok felhozni, még pedig a Zunet, de ezen kívül nincs semmi bajom vele, teljesen kielégít. Szóval nem volt csalódás WP-re váltani, így 1 éves távlatból sem. Aminek kifejezetten örülök, az tényleg a stabilitás. Nekem arra kell egy telefon, hogy egész nap nyúzzam, majd este is nyúzzam, majd másnap egészet előröl. Reggel buszozás közben zenehallgatás + net, majd napközben net, este net, és nem igazán szeretnék azzal foglalkozni, jaj most ki kellene kapcsolni, nincs rá időm. Nem tudom mikor kellett kikapcsolnom a Radarom, szóval ez teljesen nekem való, így képzelek el egy telefont. Ja hát igen, bulik közben fényképezés elengedhetetlen + net.
Kaptam olyan ajánlatokat, hogy megvennék a Radar 45-50e Ft-ért, mondtam, hogy ennél nekem többet ér.[ Szerkesztve ]
PS4
-
SlayR
senior tag
Épp neki akartam állni bűvészkedni erre a Care Suite automat leszedte a T-Mobileos már a készülékhez kiadott szoftvert lájkság van
-
pushalias
addikt
válasz Pttypang #8830 üzenetére
Rengetegen vagyunk. Teljesen nem tudom, mit kíván a babona, de holnap megyek bemutatni a fejemet, és hát cross your firngers for me, mert brutális túljelentkezés van mindenütt, és ritka az ilyen hely, ahol nem kérnek perfekt németet.
(#8831) AMD Power Ha a WinMobile-okat is beleszámítjuk, akkor mindenképpen. De szerintem azért valamit biztosan jelent hogy Eric Rudder tegnap két újdonságot is bemutatott a Samu keynote-on, ráadásul ebből csak az egyik a Microsoft fejlesztése, a másik a Samué (arról kicsit később jön ki a cikk).
(#8832) Maateeo Ha a Sprint nem kamuzik, akkor biztos, hogy lesz új HTC.
Viszont nagyon úgy néz ki, hogy a WP8 tényleg kezd jól állni, ugyanis az eddig csak kukadroidot gyártó Lenovo tegnap felemelte a ki mancsát, hogy még idén jönnek ők is a csempeiparba.
(#8833) l!nk87 Én megpróbálnék egy leszed/felrak műveletet. Az a baj, hogy ha az appal lenne gondod, átirányítanálak a fejlesztőhöz, de ez valami más gubanc.
[ Szerkesztve ]
-
l!nk87
aktív tag
Nektek fenn van a telefonon a wp8.hu-s alkalmazás ? mióta átköltöztek másik oldalra, frissítették az alkalmazásukat, azóta a market folyamatosan frissítést jelez , és hiába nyomok a frissítésre, nem történik semmi.
A program működik, de idegesítő ez a marketes dolog. Valaki tapasztalt már ilyet ?
Törlés-újrarakás több alkalommal megtörtént már. -
-
btudos
nagyúr
-
martin66
senior tag
Sziasztok,
(Bocsi ha esetleg más is feltette ezt a kérdést amit én kérdezek).
Kérdés: Hogyan tudok én a telefonra felmásolni, képeket, mappákat, pdf-eket, xls, docx és bármilyen fájlt?
Mert eddig nem sikerült megoldanom. Próbálkoztam a SkyDrive-al (semmi), adat kábellel (semmi).
Megoldás?
Köszi a segítséget előre is! -
pushalias
addikt
válasz AMD Power #8804 üzenetére
A CES-en ma Rudder mutatta a Samu flexi kijelzős telefonját amin W8 ment, tehát a jövő érdekes lesz.
Ugyanakkor a Nokia stratégiai szerződést írt rá egy nagy vállalati szolgáltatóval, ami speciel a WP-s kapcsolat nélkül a büdös életben nem jött volna össze, tehát még a végén jól jönnek ki a dologból.
(#8807) AMD Power Ld. feljebb. Ráadásul a Sprintnél nyárra új HTC-t és Samut rebesgetnek. Plusz én hallok olyan hangokat, hogy a Samu kicsit fosik, hogy az Android rovábbra sem az a jogilag kimondottan támadhatatlan rendszer, tehát igyekszik minél több vasat tartani a tűzben.
(#8810) Plazmacucci Persze, hogy alu hátlappal vártad, az első híradásokban még szálcsiszolt alu hátlappal emlegették. Ha még valaki emlékszik az októberi sajnálatos eseményekre.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
-
consono
nagyúr
Hogy lehet a Marketről xap-ot tölteni??? Úgy érted a szignózottat ilyen olyan progikkal? Mert hivatalos módról nem tudok...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
consono
nagyúr
Van itt 8S tulaj? Tényleg ilyen egyszerű a xap telepítés? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2039873
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
talamasca
senior tag
válasz Oppenheimer #8809 üzenetére
Köszi!
Így már enged belépni, de ha visszaállítom, belépni be tudok, de dödög érte folyamatosan.
Ennyire szar a hivatalos kliens?
Valami jó javaslat helyette?“Black as midnight on a moonless night.”
-
félisten
-
btudos
nagyúr
válasz AMD Power #8804 üzenetére
Én se dédelgetek hamis álmokat, de nem az én gondom, én szóltam neki előre hogy lehet átkozni fogja a Samsung-ot, aztán majd kiderül, az Omnia 7-ből kiindulva sok jóra nem számítok
kvarc: Még a függetlenekre se adta ki a MS, még ráérsz
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kvarc
tag
Valaki tudja T-mobile Lumia 800-ra mikor szandelkozik 7.8 romot kiadni?
-
Воланд
titán
válasz talamasca #8801 üzenetére
"Twitter (hivatalos) kliens telepítve, de nem enged belépni"
a keszulek regiojat allitsd at, mondjuk uk-re.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
válasz AMD Power #8795 üzenetére
Engem sem. Valahogy a méretén kívül nem nyújt számomra semmit ez a készülék.
Egyszerűen egy 0. Nem akarok ezzel senkit sem megsérteni, de pl. a Nokia szoftverezettségéhez képest biztosan az.
@Plazmacucci
Nekem még megvan rá a gari, hívom is a futárt, hogy van egy kis hajszálrepedés ( ) a kijelzőn, egyszer csak ott lett telefonálás közben...
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
talamasca
senior tag
Lehet, hogy volt már, akkor bocs'.
Windows 8 Enterprise x64 alatt nem települ fel rendesen a Nokia Lumia 920 driver.
Ezért nem is látja rendesen a telefont. Röhej, mert Windows 8 --- Windows Phone 8 kapcsolatról beszélünk.Külföldi fórumokon írnak hasonlókat, volt akinek HTC 8X esetén is ilyen hiba volt.
Valaki tud megoldást vagy Windows reinstall-t nyomjak?
Más:
Twitter (hivatalos) kliens telepítve, de nem enged belépni...
A böngészőből megy.“Black as midnight on a moonless night.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest