- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetey91
senior tag
Tud valaki egy jó, használható hangfelvevő programot? Voice Recorder nevű programot töltöttem le, nem is lett volna rossz, csak az első felvétel során valami monoton kattogással elrontotta a felvételt, másodszor meg egy óra felvétel után nullázta és újrakezdte... Ami fontos, hogy korlátlanul tudjak vele felvenni (1,5 óra körül legalább), át lehessen nevezni, visszahallgatni, belepörgetni stb.
Sajnos pár programot kipróbáltam, de úgy tűnt ez túl nagy elvárás... Ja és az se baj, ha fizetős!
Köszi! -
Peetey91
senior tag
válasz Peetey91 #13080 üzenetére
Végül megoldódott, 2 embert kapcsoltak és másfél órába telt, végül már letölteni se engedte a Store, akkor elállítódott az automata idő, majd egy HR hozta helyre. Most már tudok letölteni és meg is tudom hallgatni. Jó lett volna a HR-t elkerülni, de legalább működik.
-
Peetey91
senior tag
Fizetett mar valaki elo az Xbox Music Pass-re az ingyenes honap utan? En megtettem, de nem jatsza le a szamokat, pedig ujra letoltottem oket. Kellene neki egy HR? Ma kb 10-kor fizettem be egy evre, de semmi. :/
-
Peetey91
senior tag
Van ötletetek, hogy miért nem tudok hozzáadni új bankkártyát az USA accountomhoz?
-
Peetey91
senior tag
Beirom ide is, hatha: Valaki tapasztalt olyat, hogy Portico frissítés után az amerikai account ellenére újra magyar régiós a telefon? Care Suite-tal csináltam, tehát újrahúztam az egészet, beállításokban meg visszaállítottam a területet USA-ra és a böngésző és keresés nyelvét is. Ez egy órája volt kb, azóta még mindig magyar, pedig előtte Xbox Music, Bing, minden ment...
Ahh, csak le kellett irnom es jo lett valahogy...
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
-
Peetey91
senior tag
válasz Oppenheimer #10674 üzenetére
Egyet se...
-
Peetey91
senior tag
Flash hianya szerintem csak elony lehet. Videokat mindent lejatszik es legalabb nem fagy szanaszet a bongeszes. Farmville helyett meg van ezernyi mas jatek.
-
Peetey91
senior tag
Utvonaltervezesre melyik program a legajanlottabb? Konkretan tomegkozlekedesre gondolok kulfoldon (Parizs), ahol millio busz/metro/miegymas van. Nokia terkepe alapbol jol kezeli, vagy van jo google maps, esetleg valami mas? Itthon a Nokia terkeppel megvoltam, de tomegkozlekedesre sosem hasznaltam, igy nem tudok velemenyt alkotni rola.
-
Peetey91
senior tag
válasz negyven2 #9640 üzenetére
Mellette az Árukereső is ott van. Dollar-ban vannak.
Update: ez vicc. Újra megnyitva középen megjelent a Zene is... Áruházban a podcast is, Zene is... Úgy néz ki csak kellett neki egy óra kb. mire átállította magát. Másra nem tudok gondolni. Köszi a válaszokat, ez valószínűleg megoldódott!
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
válasz negyven2 #9628 üzenetére
Na a keresőgomb így már változott, jobbra-balra lehet lapozni és idézeteket is ad, valamint alul egy Közeli helyek ikon is megjelent, bár az kis falvamban nem ad ki semmit, de ez érthető is lehet. A zenefelismerés hogy működik? Valamint az Áruház továbbra is csak az előbbi 3 almenüt adja ki, nincs podcast-ek pl.
-
Peetey91
senior tag
Elvileg igen, a commerce.microsofton van már US választható a HU mellett (mondjuk GB is, fogalmam nincs hogyan) és egy floriai cím van megadva neki. Ja és email is jött, hogy "Ezzel az üzenettel igazoljuk, hogy sikeresen átváltotta XBOX Live fiókját Magyarország országról a következőre: Egyesült Államok" .
pzstm
Az alapból magyarra volt rakva a bekapcs után, úgy kellett átállítanom Egyesül Államokra. Nyelv és területi formátum viszont magyar, az gondolom nem számít.figure85
Hát ezaz, nekem az Áruházban még mindig csak Nokia collection, alkalmazások és játokok almenü van.És a bing sem ajánl fel ilyen zenefelismerést, vagy bármi pluszt.
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Nos, HR után hol kéne változást látnom, ha tegnap migráltam US-be?
-
Peetey91
senior tag
válasz busman_ #9583 üzenetére
Fogtam és újrahúztam a firmware-t ezzel a Care Suite-tel, a fekete T-mobile HU-val. Mobilnet bejön, hálózat működik, SMS, hívás van, tehát szerintem sikerrel jártam. De a restore az nevetséges, a csempebeállításaim elvesztek, most próbálkozik leszedni az appokat, fele szürke, de mindegy: lényeg, hogy ismét bekapcsolt.
+ a beállításaim is. Megmentette az SMS-eket meg a kontaktokat, szép!
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
válasz busman_ #9562 üzenetére
Akkor neked se tudta volna jobbkor megadni magat... Majd ird le mit mondtak, en csak jovo heten leszek Pesten, most hazajottem videkre hetvegere, T-be meg nem akarom beadni. Remeljuk reggelre mindketto megjavul. (meg hogy nem art meg neki, ha esetlegesen egesz ejszaka ugyanazt a logot mutatja. Nem lehet valami komboval kikapcsolni?)
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
-
Peetey91
senior tag
válasz Oppenheimer #9554 üzenetére
Az a baj, hogy én már rányomtam mégegy HR-t és most nem fogaskerekezik, hanem Nokia logózik, de ja akkor várok vele. (Nem elég, hogy reggel megvágtak biokémián, itthon háromszor kikaptam kártyán, délután nem működött a Skype, most még ez is, lehet korán lefekszem ma, ez nem az én napom. )
-
Peetey91
senior tag
válasz negyven2 #9536 üzenetére
Áhh értem. Akkor ezzel most nem bíbelődök el, az iTunest már szépen megszoktam, zenére meg amúgy is Foobart használok, majd ha időm engedi eljátszok akkor a Zune-nal is. Esetleg a Nokia Music funkcióiról tudsz valamit mondani? Mert ha információt akarok lekérni egy előadóról (van valami olyasmi, hogy "más ettől az előadótól") azt írja, hogy sikertelen a csatlakozás. Ha jól tudom kéne lennie valami gig finder, illetve ingyenes zenetár részének is.
-
Peetey91
senior tag
Én is migráltam, az OTP-s MasterCardomat egyből elfogadta. Most át kell állítani a területet USA-ra a telefonon? Egy restart volt már, de nem vettem észre jelentős változást, a többletszolgáltatást (pl Music Pass) hol találom a telefonon? Valamint az előadó képét sem akarja kirakni a zárolási képernyőre, pedig ha elindítom a lejátszót, akkor ott van borító (id3g rendben van, iTunes is mutatja neki)
-
Peetey91
senior tag
Új verziójú Skype, bár egy changelogot kibiggyeszthettek volna mellé.
-
Peetey91
senior tag
Lezárt képernyőnél pl., ha fentről lefelé húzzuk az ujjunkat, feljöhetne egy kis fül az értesítésekkel, vagy akár egy balra húzott képernyőnél. Legegyszerűbb, elegáns megoldás lenne szerintem. Csempe is megmarad, új fület is kapunk.
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok, sikeres új évet kívánok!
Valakinek sikerült már a naptárat normálisan beállítani? Most az összes contactomhoz hozzáadtam a hotmail webes felületén születésnapot, de a naptárban mégsem jelenik meg... Várni kell amíg szinkronizál, vagy mit kell beállítani? Meg megnéztem, a magyar ünnepnapokat sem emeli ki sárgával... -
Peetey91
senior tag
válasz Oppenheimer #7926 üzenetére
Ez nekem valamiert nem jon ossze. :/
-
Peetey91
senior tag
Majd kiderul, hogy igy mar minden ertesites mukodni is fog.
-
Peetey91
senior tag
Fenykepezesnel a fokusz segedfenynek van valami haszna? Latom, hogy bekapcsol a vaku fokuszalaskor de az miert jo?
-
Peetey91
senior tag
Fura, masnal is ugy van, hogy ha leveszi a csengest (volume button es csak rezgesre allitva) attol ha egy jatekot elindit, az meg ordit pl 28/30as hangerovel es manualisan kell lenemitani...? 😨
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
http://wmpoweruser.com/nokia-xpress-browser-available-for-download-from-nokia-collection/
(mobilrol vagyok, nem tudtam mashogy linkelni :/)
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Valaki tudja, hogy tudom atallitani a naptarban, hogy a facebook alapjan mutassa a szuletesnapokat es ne a hotmail alapjan? Fel van veve mindketto a kapcsolatokba, de a telefonszamokhoz csak a hotmail van bepipalva, hogy a sok ismeros ne legyen ott foloslegesen. A hotmailes kontaktokhoz viszont hozza van kapcsolva a fb profiljuk. Kicsit bonyolult, de remelem valaki tud megoldast. 😊
-
Peetey91
senior tag
válasz bernadett79 #6939 üzenetére
Most megneztem, nekem jo, felmegyek az oldalra, kivalasztom a menupontot, nyomok egy frissitest, alul a sarga csik elszoszol egy darabig majd meterre pontosan belovi.
-
Peetey91
senior tag
válasz bernadett79 #6939 üzenetére
Igen, vagy 3G pl. Mert ugye ugy tudja csak beloni a telefont, a GPS onmagaban keves.
-
Peetey91
senior tag
válasz bernadett79 #6934 üzenetére
Telefon csatlakozik a netre?
-
Peetey91
senior tag
válasz bernadett79 #6932 üzenetére
Ha be volt kapcsolva a telefonon es netre is csatlakozik, felmesz a windowsphone.com-ra, bejelentkezel amivel a telefonon is be vagy es ott lesz egy olyan, hogy telefon kovetese, vagy valami hasonlo.
-
Peetey91
senior tag
válasz Oppenheimer #6799 üzenetére
Megtudhatom melyik időjárás app-et használod? Ami kirakja a lockscreenre is.
-
Peetey91
senior tag
Ha rabokok fent az orara, ugye bejon a terero, wifi stb jel. Ott a wifitol jobbra van egy jel amit nem tudok beazonositani, 3 kis hullamos vonal. Vki tudja?
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Kapcsolagok-ban a legutóbbi fül alatti előzményeket tudom törölni, vagy szerkeszteni?
-
Peetey91
senior tag
válasz Murphistic #6078 üzenetére
Amúgy is szerettem volna megnézni, hogy megy egy backupból a rendszer visszaállítása. Hát most kaptam az alkalmom.
Az amúgy korrektül ment, bár nem értem egy-két alkalmazás miért nem tudott települni, de ez legyen a legnagyobb baj. -
Peetey91
senior tag
válasz Murphistic #6074 üzenetére
Sajnos itt nincs olyan... :/ Toltam ezért egy HR-t, a másik accounton volt minden contactom...
-
Peetey91
senior tag
Lehet nagyon fogalmatlan vagyok, de hol tudok kijelentkezni a Skype-ból és egy másik felhasználónévvel bejelentkezni?
-
Peetey91
senior tag
Bongeszoben rar/zip fajlokat mivel tudok megnyitni, vagy letolteni? Van ra program?
-
Peetey91
senior tag
Eszembe jutott meg egy kerdes: gyorsbillentyuket be lehet valahogy allitani? Pl ha egy hotmailes email cimem van akkor eleg legyen beirni hogy h@ (elozo telefonon ezt hasznaltam) es felajanlotta az egesz hotmailes cimemet, nem kellett bepotyognom.
-
Peetey91
senior tag
Lenne még pár kérdésem: IE-ben ha nézek egy youtube videot, abba hogy tudok rendesen belepörgetni, vagy helyből a közepébe tekerni? A két nyilat nem tudom hosszan nyomni, rábökve meg nagyot ugrik.
A másik pedig, hogy lehet valahogy szoftvesen állítani a hangerőt? Szeretem kímélni a gombokat. Bocsi a sok kerdesert, de még új a rendszer! -
Peetey91
senior tag
iPhonet használtam, abban volt ez. Igazából nem tragédia csak ha mondjuk este jonne fontos sms es nem ebredek fel ra elsőre, hátha másodikra. Még eléggé csak ismerkedő fázisban vagyok a WP-vel, de idáig nagyon tetszik. Azt esetleg nem tudod,hogy IE-ben be lehet-e állítani, hogy pl a T-mobile oldalán fent a menusoron ne kattintásnak érzékelje, ha rabokok a kijelzore, hanem mintha gépen ravinnem az egeret a menupontra?
-
Peetey91
senior tag
Nem találtam ilyen beállítást, ez (még) nincs is benn a rendszerben, hogy többször jelezzen egy smst? Tehát ha nem nézem meg mondjuk 2 percig, akkor pittyegjen újra?
-
Peetey91
senior tag
Itt is olyan a market, mint iOS-nél, hogy eltérő tartalom lehet USA-ban, illetve itthon? Ha igen, valahogy be lehet állítani, hogy másik ország áruházát is tudjam nézni? (Esetleg ott több review van, így könnyebb programok között dönteni)
-
Peetey91
senior tag
Azt be lehet valahol állítani (wp8), hogy az olyan oldalakon, mint pl,a T-mobile, ha fent a menusavon rabokok egy menure, akkor mutassa az almenuket? Tehat mint gepen, hogyha csak raviszem az egeret.
-
Peetey91
senior tag
-
Peetey91
senior tag
válasz Oppenheimer #5059 üzenetére
Köszönöm!
-
Peetey91
senior tag
WP8-ban (konkréten Lumia 920) van lehetőség számszűrésre? Tehát, hogy be tudjam állítani, hogy egy adott számról, vagy a számát elrejtő hívást ne jelezze a telefon? Valamint a diktafon funkcióban van időkorlát? Köszi
-
Peetey91
senior tag
Lehet, hogy élőben szebb, csak én láttam előnytelen képeket. Pont az a csillogós hatás ami nekem hiányzik belőle. Pedig amúgy tetszene a HTC is, csak nem akarom megbánni. De ha jobban elterjed biztos megnézem élőben is.
Sajnos totál igazad van, ezeknek a telefonoknak már egy ideje ki kellett volna jönniük, de legalábbis "kapható" status-ba váltani. Így a karácsonyi szezonról is úgy néz ki lecsúszik a Nokia... Nem tudom mit gondolnak...
[ Szerkesztve ]
-
-
Peetey91
senior tag
Ezeknél a WP 8-as telefonoknál van mód wifi syncre? Gondolok arra, hogy pl. Zenét, dokumentumot wifin rádobni a gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest