Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz laccy88 #1788 üzenetére
Active Sync-el fel tudod másolni a kontaktokat, onnan meg meg lehet oldani a Windows Liveba való küldést, ezután pedig már csak egy lépés, hogy az új telefonodon legyen!
[EZ volt már?] 8S remélem ennél barátibb áron lesz a T-nornál
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
catroot
veterán
válasz laccy88 #1830 üzenetére
Azt adtad meg elsődleges fióknak, ahol a partnerek is vannak? Úgy tudsz online lenni, hogy bemész az üzenetekbe és lapozol jobbra és ráböksz a kijelzőre, majd átállítod az állapotot online-ra.
De úgy is megtudod tenni, hogy online legyél (ilyenkor csak állapotot váltasz, a partnerekhez nem fog vinni), hogy bemész a Me tile-ba és "set chat status".
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
Lall
veterán
válasz laccy88 #1837 üzenetére
Bizony komoly, mivel az elsődleges live fiókodhoz tartoznak a kiegészítő szolgáltatások és a vásárlásaid is.
#1839: Ahhoz nyomnod kell egy hard resetet a fenti ok miatt.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
MODERÁTOR
válasz laccy88 #1839 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a az MSN chat csak az elsődleges fiókon működik, de egyrészt 10 éve nem használtam MSN-t, ráadásul a WP telóm sincs nálam, így kipróbálni sem tudom. Majd jön valaki, aki használja, és az megmondja
Szerk.: na jöttek, és megmondták
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
catroot
veterán
válasz laccy88 #1849 üzenetére
Telefonra csak akkor kapsz meg FB-üzeneteket, ha online fiókról küldték. Tehát,ha az illető offline, de küld valami üzenetet, akkor az az Üzeneteknél nem lesz meg. Ezt úgy tudod "kiküszöbölni", hogy felteszed az FB-appot a marketből és beállítod benne, hogy szóljon, ha üzented érkezett.
Azt nem tudom, hogy megjavították-e benne, hogy normálisan menjen az értesítés (már nem használom).
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
-
btudos
veterán
válasz laccy88 #1918 üzenetére
Igen, ha jól emlékszem nem frissíti magát (nem ma volt hogy utoljára próbálkoztam vele )
Ajánlom gyorsan lecserélni valami alternatív időjárás-jelző progira
crey: Nekem sose sikerült begerjeszteni, lehet csak dzsinneknek működik
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Integrale
veterán
-
amanoba
őstag
válasz laccy88 #2022 üzenetére
nálam is így volt, aztán egy hard reset után rájöttem hol lehet..
szóval, amikor először kapcsolod be a telefont, email stb beállítások, akkor fel tudod telepíteni a htc hubból az attentive phone-t, de csak addig amíg nem frissíted, mert egyébként egyből jelez, h frissítsd a hubot.
ha telepíted, majd frissíted, akkor bent lesz a beállításokban az alján az attentive phone, ha nem telepíted és úgy frissíted a hubot akkor nem.remélem érthető ahogy leírtam, ez nem száz, nem volt még annyi hard resetem, hogy tuti legyen.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
MODERÁTOR
válasz laccy88 #2598 üzenetére
Pontosan azért, hogy ha valaki lenyúlja a telefont, ne tudja egyszerűen kikapcsolni, és trackelhető maradj.
Persze a HR után már mindegy.
polonic: az mondjuk igaz, a webes felületre tehettek volna egyet ilyen gombot...
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Dzsosy
senior tag
válasz laccy88 #3295 üzenetére
Pl.: WeatherMaster De ezen kívül még jópár.. Én magam ezt használom teljes megelégedéssel..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz laccy88 #3699 üzenetére
Semmit nem bénáztál el. Azt hiszem 40 app után megjelenik automatikusan, és nem lenet kikapcsolni.
Natran, ezt majd holnap... Mist kóma vagyok hozzá... Appokat nem tudsz sorba tenni... Illetve de, a kezdő képernyőre kippinnelve olyan sorrendben rakod, amilyenben akarod.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
félisten
-
félisten
-
Alexios
veterán
válasz laccy88 #4181 üzenetére
nekem is ugyan ezt csinálta a múltkor mozarton, elsőre még azthittem én voltam a béna, mikor valaki visszaírt hogy mért küldtem neki el azt amit ő írt.. Aztán meg legközelebb jó volt, aztán megint volt hogy nem... Nem tudom mitől van, de amúgy nekem is mozartom van..
Lalll: se én nem vagyok freemailes, se az akivel beszélni szoktam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest