- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
http://mytil.es/ van pár olyan képernyő fotó ahol ki van rakva kisebb nagyobb méretben 1-1 kép a csempék közé. Azt hogyan lehet megcsinálni? wp7.5 alatt magát a mappát pl mentett képek simán kirakja. Viszont új mappát nem tudok létrehozni és az lenne a lényeg, hogy csak 1db képet rakjon ki. (ha mappába rakom akkor ugye változnak a képek.) vagy csak szimplán 1db képet kirakni. (vagy ezt csak 7.8-on lehet?)
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
Ide is nyithatnank egyet.
-
Lall
veterán
De ez kb. semmi. És a második válaszban ott van, hogy a Tangot sem kapja meg, pedig ott van a telefonomon. És kérlek, engedd már meg, hogy reménykedjek.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
andris811
tag
Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahol van fent sok wp8 home screen? Kíváncsi vagyok miket lehet kihozni belőle... Köszi!
-
btudos
nagyúr
Tessék. Hirtelen ez volt a legnormálisabb. (még nem ismertem ki a Bing találatainak megbízhatóságát )
catroot: A HD7 sem volt közte ha jól emlékszem, de a Mozart igen, szóval szerintem nem mérvadó az a táblázat ebből a szempontból
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
Murphistic
aktív tag
Na igen, ha ezt nézzük, akkor én optimista vagyok és lehet pofára esek, ugyanis egy árva hírt sem találtam arról, hogy a Taniára lesz-e egyáltalán 7.8 . ( Viszont annyira nem is várom, mert így képen nem tűnik annyira vonzónak az új kezdőképernyő )
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
-
pzstm
titán
válasz tomcsi83 #9868 üzenetére
Szia!
Én már december közepe/vége óta várok erre. ;(
Javaslok egy magyar és angol MS topikot, ott követheted:
MAGYARiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Воланд
titán
válasz Murphistic #9872 üzenetére
en arra vagyok kivancsi, hogy vajon az omnia 7 megkapja-e....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Murphistic
aktív tag
Azért kíváncsi leszek, hogy a független telefonomra mikor jön ki az ápdejt. Poén lenne, ha benne lenne az első hullámban, mert nem kell szolgáltatói jóváhagyásra várni.
Az viszont tényleg jó hír, hogy elég hivatalos források mind január 31-ét írnak, sőt még az év is meg van határozva .
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
Воланд
titán
válasz tomcsi83 #9868 üzenetére
van, vagyis majd lesz lehetoseg atnevezni a fiokot, de egyelore ezt a funkciot javitja az ms. atnevezes eseten semmilyen megvasarolt tartalom nem veszik el.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
tomcsi83
csendes tag
Sziasztok,
lenne egy kis "próblémám" vagyis inkább kérdésem. Többfelé kerestem rá választ, de egyértelműt nem találtam, vagy legalábbis csak foszlányokat.
Szóval: anno regeltem egy live id-t gmail-es mail címmel (tudom hiba volt ). A kérdésem az, hogy van-e rá mód, hogy a live id-mat megváltoztassam/migráljam microsoft termékre pl. hotmail, live, outlook?
A másik kérdőjel, hogy ez megoldható-e úgy, hogy a vásárolt appjaim, xbox pontjaim, tagság, stb megmaradjon? Ha nem muszáj, nem szeretnék mindent nulláról kezdeni, max utolsó lehetőségként.Szeretném elfelejteni guglit a szarakodásai miatt, ami szerintem még csak a kezdet...
Előre is köszi!
-
catroot
veterán
Hát elég hülye megoldás. Én is arra gondoltam, hogy mivel óránként frissül a tile, így valszeg akkor kellene wifin lennie.
@Peetey91
Nekem az AAA Weather tegnap 22:54 óta nem frissült, a WeatherFlow pedig 0:18 óta.
Nyomok egy restartot, mert valamiért nálad frissült. Ha wifin se frissül nálam, akkor gyakorlatilag olyan (legalábbis ebből a szempontból), mintha Lumia 610-es lenne - ott sem frissül, persze más okok miatt.
@pzstm
Nem, nekem még a "jóöreg" 7.8 van.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
pzstm
titán
válasz catroot #9855 üzenetére
ácsi neked nem WP8-ad van már? mert akkor lehet érdemes lenne bekapcsolni azt a funkciót, hogy wifi mindig bekapcsolva maradjon és úgy megnézni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
catroot
veterán
Most az tényleg komoly, hogy ha csak wifi van (tehát nincs 3g-s net), akkor nem frissül be az időjárás csempe?
A mai naptól már nincs mobilnetem, csak wifim és egyik időjárás csempém sem frissül, pedig párszor már ránéztem, hogy "felmenjen" wifire.
Amúgy k.rva jó, hogy már megint lemaradtam arról, hogy rámírtak FB-n, pedig most azért jó lett volna, ha időben olvasom.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
btudos
nagyúr
Jönnek a legiaap által hiányolt játékok
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
saiyajin
senior tag
Tegnap volt nekem is HR a frissiítés miatt, és nekem is visszaszinkronizálta a névjegyeket képpel együtt szerencsére. Pedig a webes felületen tényleg nem látszanak, emiatt el is mentettem az össszes beállított profilképet, de végül is nem volt rájuk szükség.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
-
marcusa
addikt
Na, nagy nehézségek árán, de átköltöztettem a címtáramat a hotmail címtárba
Csak 70db névjegyem van, és így is a hajamat tépem, mert az ékezeteket az összesben át kellett írni, nem tudom mit csinál akinek több száz van...
Viszont... a képeket nem hozta át a google-ből, és nem találom hogy hol lehet képet feltölteni a névjegyhez, tudja valaki?:-)
-
regener
veterán
Nektek jött már Lumia 610-re T-mbolie-os 7.8?
Nekem előbb írta, rámentem hogy tegye fel, szinkronizált egyet majd semmi, azóta a frissítésnél valami 8000FFFF hibát ír és nem talál frissítést. -
pzstm
titán
Azt ugye tudja mindenki, hogy névjegyeken kívül naptár is érintett......
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
catroot
veterán
-
marcusa
addikt
válasz marcusa #9822 üzenetére
Hát, ez elkeserítően rossz... Most azt csinálta, hogy összeolvasztott olyan névjegyeket is, amiknek közük sincs egymáshoz. Van egy nevem aki alatt három különböző ember telefonszámát írja, és a másik két ember neve meg eltűnt a listából... Hogy lehet a google fiókot teljesen kitörölni a hotmail-ből?
:-)
-
marcusa
addikt
Köszönöm szépen, meg tudtam csinálni, bár ez a címtár elég nagy visszalépés a google címtárához képest, csak akkor ismeri fel az egyező névjegyeket, ha a keresztnév és a vezetéknév pontosan egyezik... Ha van két névjegy, ahol a telszám vagy email egyezik, de a keresztnév az egyiknél laci, a másiknál lászló, akkor már nem is talál egyező névjegyet...
:-)
-
pzstm
titán
WP-n nem. NEm fogják támogatni a szinkront. Ha jelenleg felvetted, akkor az első Hard resetig elérhető marad. Következőre már nem fog menni.
Csak sokan elfelejtik, hogy ez Win8 tablet és Win8 laptopokat is érint...
(renaming function ahogy elérhető lesz én már dobbantok is....)
-
rgeorge
addikt
válasz Pastika #9808 üzenetére
Ha jól emlékszem, én notepad++-ban konvertáltam UTF8-ra a kiexportált csv-t, csak így lettek jók az ékezetek.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
pzstm
titán
válasz Pastika #9805 üzenetére
amikor exportáltad gmail-ből, akkor Outlook CSV formátumot választottál ugye?
ha működne a renaming function akkor Veled együtt csinálnám most
CSV fájlt Excelben megnyitva vannak ékezetek?
[ Szerkesztve ]
-
Pastika
aktív tag
Üdv az uraknak! Friss WP8 userként a segítségeteket kérném. Gmailből szeretném a névjegyeimet outlook.com-ra migrálni, a január 31.-i probléma előtt. Az gmailből exportáltam csv.-be, amelyet a webes felületen beadtam az outlook.com-nak, azonban a hosszú ékezetes karaktereket egyszerűen kérdőjelként értelmezi.. Tudtok valami megoldást, hogyan lehetne a megfelelő karakterkódolással átköltözni outlookra? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- PlayStation 4
- Exkluzív órák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest