- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
Now Google breaking third party YouTube apps
na, kezd egyre nagyobb patkany lenni ez a ceg....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sequoyah
tag
Sziasztok!
A HTC Mozartom reggel azt jelezte, hogy frissítés van rá. Sajna estig/holnapig nem tudom Zunere dugni.
Tud valaki valamit erről, esetleg feltette már valaki? -
legiaap
félisten
Nekem meg tegnap elkezdett halkan és nagyon recsegősen szólni a külső hangszórom. Most én nyomattam egy újraindítást, hogy megjavuljon. Amúgy lövésem sincs ezt mi okozhatja. Ez volt eddig a második alkalom, hogy ezt produkálta.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
kezman
őstag
Igen, tapasztalataim szerint van olyan app( Játék) ami eszi a graftot, fel raktam egy új appot, aztán fél nap alatt leszopta az aksit, töröltem és megszűnt az anomália, és ez több appal is előfordult már sajnos
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
tybsen
addikt
Én egy játékra gyanakszom egyébként, amit tegnap töltöttem le, mert ezt megelőzően nem volt ilyen gond.
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #6570 üzenetére
Frissek meg az elmenyei
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
félisten
Nekem mindaddig voltak akku anomaliak meg ujraindulas problemak amig ki nem kapcsoltam azt a takarekos uzemmodot. Ugy vettem eszre wp8ban semmi, de semmi nem valtozottaz elodhoz kepest. Csak olyan mint egy feltuningolt mango amin eroforrasigenyeseb progik is futnak. Idaig semmi haszna az uj kernelnek
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tybsen
addikt
Minden napra egy mese...
Tegnap este 11:30 körül az akksi 79%-on, gondoltam felesleges töltőre dugni. Kikapcsolt wifi, bekapcsolt adatforgalom. Alapvetően minden éjjel töltőn van a telefon és nagyon jól bírja a nappali felhasználást és jó a rendelkezésre állási idő is. Repülőgép módban már volt töltő nélkül is éjszaka, nem merült semmit.
Ma viszont.. amint fel akartam ébreszteni. képernyőt, nem reagált, aztán hosszabban nyomva rezgett egyet és bekapcsolt a készülék. Nokia felirat, stb. Akksi 3%!
Szerintetek? Lehet, hogy beleragadt valami? Bar elvileg ez nem lehet, nem? Vagy mi történhetett?
-
veterán
Sziasztok ismét, még mindig a zneal küzdök, nicns valami hordozható verzió belőle? o.O
[Az eredeti telepítő még mindig nem hajlandó telepíteni, szerinte a legfrissebb verzió van fent a gépen, pedig arról shift del kíséretében távozott a zune mappa -.-"
[ugye registry clean már ment, volt is téma, de még mindig nem lehet telepíteni.. -.-"]Everybody lies.
-
negyedes
addikt
Eddig hany valakinel jot telo a memoria fogyas es milen keszuleken?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
-
polonic
félisten
A pc remote működik nektek normálisan? Konkrétan az egér irányítás. Nekem csak lefelé és a jobbra irányokat érzékeli.
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #6570 üzenetére
Nana, és én?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Zyrius
aktív tag
sziasztok,
közel 1 hónapja van meg a 8x de nekem nincsenek memória problémáim. 1,4 giga az other mappa, ha jól emlékszem volt több is a kezdeti időben. Arra gondoltam, hogy nem lehet az, hogy fix idő után törli a tartalmát de ha hirtelen nagyon sok programot telepítesz fel, akkor "nem jár le" a törlési határidő? Ez megmagyarázná, hogy az olyan átlag felhasználóknak mint én akik nem nyomkodják tesztelek a telefont és nem telepítenek mindenféle programot egyszerűen normális ütemben "kiforog" a tartalom, míg másoknál túlcsordul? Lehet ipari baromság, de ezt eltudnám képzelni
Más.
2 napja beállítottam a céges emailt és hihetetlenül jól működik. Napi 100-130 levél fordul meg, és hamarabb vagy azonos időben kapok meg mindent, mint a laptopra. Összeszinkronizáltam mindent, naptárat feladatokat is. A céges "kapcsolatok" részhez is hozzáférek, nagyon jól használható!Facebooknál nálam nincs gond akkor ha PC-n nem vagyok bejelentkezve, de ha igen, akkor néha megkapom az értesítéseket néha nem.
1-2 napja töltöttem le egy htc frissítést, azóta a háttérben megy a wifi is, szóval ez is pipa
Még egy EQ kéne a media playerbe és akkor 100%-osan elégedett lennék.Volna egy kérdésem is.
A Find my phone opciót sikerült már valakinek kipróbálnia? Valamiért én hiába kattintok a webes felületen a megfelelő helyre csak egy összefoglaló oldalra kerülök, hiába vagyok bejelentkezve. Egyszerűen nem találom azt az aloldalt ahol keresni lehet.https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Dunbar
senior tag
Most hogy dicsértem jól felbaszott az e-mail kliens, 40 oldalnyi anyagot, lefényképezett füzetképeket küldenék át gépre, előtte és utána is vannak egyéb képek füzetekből,több fotó csatolásakor használható camera rollban hangyafasznyi képeket mutat, egyik lap olyan, mint a másik, főleg ilyen méretben. Az megoldás az, hogy 10 óra iskola (3 TZ) után és következő TZ-re órákig készülés közben elkezdjek memóriajátékozni vagy csatolgassak egyenként.
(Persze megcsinálhattam volna amíg ezt leírom.)Egyre valószínűbbnek tartom, hogy mire új készüléket vásárolok még a droid is vonzóbb lesz, mert jóval gyorsabban fejlődik és kijavítja a hiányosságait, a WP alapfunkciókban (naptár, értesítések, ébresztő, most, multimédia lejátszás, dokumentum transzport, e-mail) rettenetesen buta, körülményes vagy egyes funkciókban használhatatlanra egyszerűsített.
-
legiaap
félisten
Na a Microsoft fórumon csak találtam 1, azaz egy embert akinek 820-a van és panaszkodik a tárhely fogyásra.
Nem vagyunk egyedül.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nicu71
addikt
Elborzadva figyelem a kálváriádat a rejtélyes,megállithatatlannak tűnő elfogyó tárhelyeddel,meg az egyéb különös történésekkel.Napi horrorsorozat-betevőnek is bőven megteszi.
egyébként nekem is fogyogat az omnia7-el,de mivel 16 G-val garázdálkodhatok,nem nagyon érdekelt.Egy ideje azonban odafigyelek,megpróbálom a gyanús,szükségtelen alkalmazásokat kikerülni stb stb.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
legiaap
félisten
Na ma csökkent megint 0,02 Gigával a szabad helyem. Úgy látszik beállt erre a napi 0,02-es tárhely csökkentésre. Magyarul 44 nap múlva HR kell produkálnom.
Csak az other mappa nőtt meg meglepetésemre a Pictures pár megával, pedig nem fotóztam, semmi képet nem töltöttem le.
Ja meg érdekesség. Múltkor csináltam a a böngészőben meg a térképben is előzmény törlést, és nem, hogy nőtt a szabad hely még ez is csökkentette a tárhelyet.
Azóta már hozzá sem nyúlok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
HawerKing
őstag
válasz Plazmacucci #6557 üzenetére
Köszike csekkolok is parat
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #6558 üzenetére
És ki írta? adam014, oO7 vagy Dale?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
válasz HawerKing #6555 üzenetére
Játékok:
Survivalcraft - minecraft, az ingyenes is jól játszható
Mirror's Edge - klassz!
Paradox Exit - örök klasszikus mászkálós rpg
Fly The Nyan - nem kell leírnom ugye?
Brain Cube és Reloaded - logikai, klassz!Progik képszerkesztésre amik jók:
PhotoFunia
Photo Beamer - Nokia only
Sophie Cam
Pictures lab
Fantasia Painter
Vreative Studio - Nokia only
Face Swap - xD
Lomogram
Photosynth - összefényképezi a képeketHasznos:
BpMenetrend
Flashlight XT - lámpaaa
Skydrive
Mozi23
Műsorújság
Metrotube
TuneIn Radio - Nokia only?
Connection Tiles - legjobb program wifi airplane stb. beállításokra gyorsindító ikon
Gigu - koncertek és bandák nyomon követése
How to draw anime - adja magát
Idokep.hu
Lejátszás - DLNA Nokia only
Memeface - LOL
MPC-HC remote - vajon mi?
Obuda - Óbuda turista térkép
Paint
PC remote - gépet basztatni wwifi-n keresztül
QR code reader
Relax Melodies - kedvenc, gyereket ezzel lehet altatni
Soundhound - megmondja milyen zenét hallunk
Streaming Media - PC klienssel (tversity) gépről lejátszik zenét, filmet
Voice Morpher - fun!stb...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tybsen
addikt
válasz legiaap #6554 üzenetére
Csak a mi magyar agyunkkal lehet ilyen problemakra rajonni Egyebkent en ugy vagyok vele, hogy felesleges kuzdelem. De a heten irok nekik en is, hatha lesz valami.
Mas: a komoly, hogy meg mindig nem tudom, milyen update jott a L820-ra, nem ertem, miert nem lehet ezt kommunikalni.
-
HawerKing
őstag
Eleg keves jo app van a piacteren jatekok sem tul jok vannak. Amik jok azok a Nfs ek, angry birds ok s a Pes valami jo progit tudtok ajalni?
-
legiaap
félisten
Azoknak mák kétszer is írtam, meg a HTC-nek is kétszer...ba..nak válaszolni.
Amúgy érdekes, hogy a külföldi fórumokon nem láttam még, hogy panaszkodnának a fogyó memóriára.
Csak mi vettük észre, vagy a többiek lesz...ják?
Így hogy vesz tudomást a Microsoft róla?
Az én két levelem nem elég bizonyíték.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
HawerKing
őstag
Nekem egy olaszorszagi fuggetlen Lumia900 asom van. Azt nemtudom hogy gyarilag fuggetlen e de remelem. Onnan gondolom hogy olasz mert mikor FR csinalok televan ITeames cuccokal az meg ugye egy olasz szolgaltato :-D honnan tudom megnezni hogy gyari fuggetlen ? Abban remenykedek hogy az olaszok hamarabb kapjak a frissitest :-D vagy ez mind egy s tartozkodasi regiotol fugg ??
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #6543 üzenetére
A vidam dolog az lenne, ha raadaskent mostantol evente jonne uj rendszer es az elozo csak egy gyenge update-et kapna, nehany funkcioval
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz kolosanyi #6539 üzenetére
Te is tudod, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen Majd a WP9-be beleraknak valami összetákolt cuccot, ami legalább jól fog kinézni...
(#6541) tybsen: Nem tudom mi zabálja nálad a tárhelyet, de úgy néz ki igen.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
HawerKing
őstag
Ha a Zune val akarom frissiteni a csatlakoztatott telefon szoftwaret akkor bekell jelentkeznem a Zuneba?? Tegnap ellenőriztem de nem volt frissités a Lumia 900 hoz.
-
tybsen
addikt
válasz legiaap #6531 üzenetére
Nem, sajnos whatsapp tenyleg nem tudja. Cserebe a whatsapp wp8 optimalizacio utan villamgyors lett (bar a smiley-k eltuntek, pontosabban csak a wp8 beepitett smiley-k tehetok be, amiket az app atalakit a sajat kis kepecskeire).
Meg a kik messenger sem tudja, facebook ugyan tudja, de nem mukodik maga az ertesites rendesen, viber sem tudja (bar viber meg androidon most eppen csak wifin megy, tehat en tovabbra is azt gondolom, hogy alkalmatlan a kommunikaciora, legalabbis az en es a kornyezetem tapasztalata alapjan).
Ami kiteheto: e-mail, facebook, uzenetek, skype, jatekok, telefon. Szoval emiatt a 1. nem kiteheto, 2. kiteheto de nem mukodik maga az ertesites - dolog miatt en az utobbi 1 honap hasznalat alatt hozzaszoktam, hogy amint feloldom a telefont, elso pillantas a whatsapp-ra, hogy van-e ott szam (annyibol jo, hogy legalabb fekete szinnel van es nem feherrel). Aztan automatikusan vegigsiklik a szemem a tobbin is, neha belenezek a facebook-ba vagy a "me-tile"-ba (ez utobbi ugyanis mivel forog, igy nem latni mindig, hogy van-e valami ujdonsag, ertesiteni meg ugye nem feltetlenul ertesit).
De iphone5-t es androidot hasznalo haver is mondta, hogy valami van a facebook-kal naluk is. Bar az androidos srac most csinalt egy resetet es most ujra minden jonak tunik.
Az osszes rendszernek van hibaja egyebkent (idokozben a cache a tegnapi1,38-rol 1,56 GB -ra hizott. Van jelenleg 3,20 GB szabad helyem. Ha naponta atlagosan 0,2 GB a novekedesi tendencia, akkor jol szamolom, hogy 16 nap mulva jon az aktualis, menetrend szerinti HR?)
-
kolosanyi
veterán
&(#6536) Barthezz2
Jogos, erre nem gondoltam, pedig nekem is több email fiók van hozzáadva.
Így belegondolva, tényleg nem ártana valami közös értesítési terület. Már látom is magam előtt, hogy MS-ék csinálják is, viszont nem akarnak felülről lehúzható rolót, mint droidon, meg iOS-en, ezért balra fogják betenni a homescreen mellé, hasonlóan, mint az alkalmazáslistát, csak épp a másik irányba. -
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #6535 üzenetére
Nem tudom, de nem a platform számlájára írnám, ha 1-2 usernél jelentkezik késés
-
pushalias
addikt
válasz Oppenheimer #6525 üzenetére
Amióta WP7-em van, legtöbbször előbb jönnek meg rá a mailek, mint a laptopra.
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6531 üzenetére
Szerintem se tudja.
kolosanyi: Azért az szerintem nagy előny lenne, ha a Facebook helyett a Whatsapp értesítések számát látnám a lock screen-en, de ez sajnos nem került bele az alkalmazásba Meg ha van 3-4 e-mail fiókod (mint nekem), plusz még a Facebook és mindenfélék, akkor nem egyértelmű hogy mi kerül ki értesítésnek, nagyon hasznos hogy WP8 engedi hogy eldöntsd mit akarsz ott látni. Persze WP7-nél is teljesen jó ahogy van, de így azért jelentősen bővültek a lehetőségek, testreszabás szempontjából előnyösebb.
Oppenheimer: Blyan nem is WP user
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
De miért, mit raknál még ki a lockra? Minden fontos dolgot jelez.
-
tybsen
addikt
Nekem volt 4x-em, nem szerettem. Bar gyors, de néha Megakadt. Az USB töltő résznél rossz volt a festés, de ez lehet, h tipushiba, mert egyeseknek lepattogzott a krom. Nekem csak elkezdődött volna, de eladtam. Alapvetoen nem szerettem, hamar el is adtam. Az akksi teljesen rapszodikusan mukodott, de olvass utana a tapasztalataimnak a 4x topikban. Meg ugye az LG nem nagyon frissít, rossz a kommunikáció, stb. Én megutaltam nagyon. Böngésző akadozott Galaxy nexushoz kepest. Viszont L820 utan visszaemklekezve sokkal jobb a kijelzo felbontasa es a rendszer szamomra l valahogy szimpatikusabb. Én a helyedben ha android, akkor csak nexus vagy nexus 4. L820-at meg ugy egyebkent is wp telefont én nem vennék tobbet, bar tenyleg van sok sok pozitív oldala a rendszernek, de ez a bizonytalanság-érzés aaz értesítések furcsa működése miatt a mindennapokban eleg nyugtalanító. Bar most mar mukodik a whatsapp normálisan, de engem zavar, hogy ha ranezek a telefonra, nem látszik egyből, hogy volt valami, hanem tobb ikont kell végignézni, hogy van-e valami ertesites illetve van-e valami újdonság valamelyik live tile-on. Lehet, h csak megszokás kerdese, de android utan eleg fura es nekem egy hónap alatt nem sikerult megszokni, mert egyaltalan nem praktikus ez igy. En a jelenlegi tapasztalatokkal inkabb LG4x-et vennem az altalad irt két készülék közül, de csak a rendszer miatt.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Oppenheimer #6522 üzenetére
Droidot?! Én 2 hete vettem életem első okostelefonját, és előtte hetekig-hónapokig teszteket fórumokat böngésztem. Arra jöttem rá, hogy az Androidos topicokban mindenki "hegeszt, reszel, fúr-farag, főzött ROM-okat buherál, századjára újrainstallál, hard-resetel, stb." Na, nekem ehhez a "barkácsszakkörhöz" már túl sok a 49 évem, így ezek alapján, meg egy félórára kölcsön kapott Lumia 710 tapperolása után végülis a Lumia 610-et választottam. Nem bántam meg! Szükségem van 10-15 alkalmazásra, valóban működőképes offline GPS-re, ezeket mind "megkaptam" a készülékkel (letöltöttem), a többi meg csak fölöslegesen foglalná a helyet. Bocs az OFF-ért.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Oppenheimer
nagyúr
És ha neki is gondjai lesznek a tárhellyel? Vagy mostanság Bylan meg én sem kapjuk meg az e-maileket real time. Ki tudja mik lesznek még később. Nem olvasztott le semmi semmit, szerintem teljesen korrekt tanácsot adtam.
-
Dunbar
senior tag
válasz Oppenheimer #6522 üzenetére
E-mailben nagyon jó a WP.
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6521 üzenetére
Nekem is, csak gondoltam attól lehet hogy javultak az értesítések. De ezek szerint nem csak a Facebook-ot érinti a dolog. Bár nekem a Whatsapp eddig is kiválóan működött
Oppenheimer: Nálad valami nagyon leolvasztotta a kapcsolótáblát. Ennyire kikészít a WP8? "ha biztosra mész akkor droidot veszel" ez azért még jelen esetben is elég durva kijelentés, még ha a 4X HD a jobbak közül való is
boken: Ha meg tudsz barátkozni a rendszer kötöttségeivel (fix kezelőfelület, meghatározott számú csempeszín, egy hangerő mindenre, szűkösebb app kínálat), akkor jó választás lehet a WP8. E-mail kezelésben a legjobb a WP szerintem, játékok terén egyelőre a nagyokhoz (Android, iOS) képest szűkös a kínálat, de folyamatosan bővül. Külön WP usereknek nagyon ajánlott (szvsz amúgy is az) a Skydrive használata felhő alapú dolgokra, a többi felhőszolgáltatóval nem tudom hogy áll a Store.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Én nem merem meleg szívvel ajánlani a WP8-at, teli van még bugokkal, ki tudja, hogy nálad melyik verné le a biztosítékot. Ha mersz egy kicsit kockáztatni és valami újat próbálnál, akkor hajrá, WP8, de ha biztosra mész akkor droidot veszel.
-
boken
senior tag
Sziasztok!
Most már csak megkérdezem,eladtam az XPERIA ARC-omat,lumia 820-at vennék holnap.
Érdemes vagy vegyek inkább valami droidot?LG4X-et néztem még,félre ne értsetek nem bántom a wint csak érdekelne hogy min 1 évig ez lesz a telóm,mit érdemes venni?
nem facebookozom,viszont céges emailek egész nap jönnek,játék ritkán,viszont mindenem különböző felhőkben van tárolva.pl BOX.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
mbale
tag
Mi a fene, mióta megvan a htc 8x, most először kapom meg szinkronban az értesítéseket. Véletlen, vagy elkezdték talán javítani?
@legiaap: nem lehet, hogy ez hardver hiba? Nekem például még egyszer nem indult újra a készülék.
[ Szerkesztve ]
Zag Zag
-
saiyajin
senior tag
Facebook értesítést (toast) ma kaptam másodszor mióta meg van a telefonom, 2 hónapja. Szóval még mindig meglepetésként hat, hogy jéé, ilyen is van!
@btudos
Jobb lenne, ha nem szoktatna hozzá, mert akkor utána én is hiányolni és bosszankodni fogok.[ Szerkesztve ]
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
legiaap
félisten
Komolyan mondom a nokedlikre előbb kijön a frissítés, mint a 8X-re a javító csomag.
Mi a fenét tökölnek már vele.
Pár napja már nem napi kétszer, hanem napi négyszer indul újra.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
nagyúr
válasz negyedes #6511 üzenetére
Nálam az iTunes volt a szűk keresztmetszet. Hiába vettem volna i5-öt, képtelen lettem volna együtt élni vele, így kiesett a dolog. De szerencsére én most 1,5-2 évig jó vagyok, bízom a WP8-ban, aztán majd meglátjuk...
-
negyedes
addikt
válasz Barthezz2 #6508 üzenetére
Nem tudom, de romaniaban, baromi kaki a vodafone. es nalam ez okozza az ertesitesi gondokat.
ha valtok akkor en is iphonera valtok, de i5 nem kell max 4s, de beleborzongok abba hogy ha itunest kell hasznaljak.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
btudos
nagyúr
válasz Barthezz2 #6508 üzenetére
Vegyél i5-öt, az nem kicsi
adam014: Hát az egy hónappal ezelőtti tapasztalataim szerint ahány alkalmazás, annyi féle design. Az OS felületében lehet hogy számít a Holo irányelv, de az alkalmazásoknál a fejlesztők magasról tesznek rá
#6510: Na arról ne beszéljünk, nem használtam soha, 8X-re legalább nincs is
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz negyedes #6505 üzenetére
Droid/iOs/mittoménmi mellett a Vodás kártyám is jó.. Mellesleg tegnap WiFi-ről ment nálam a chat, vagyis ment volna, ha..
(#6502) crey: Apple nekem valahogy nem kellene, nem tudom, nem az én világom... Meg kicsi is
(#6501) Oppenheimer: Azért annyira azért nem durva a helyzet, de ja..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Alexios
veterán
Már vagy egy éve nincs androidom, szóval nem tudom pontosan mi a helyzet ott dizájn téren, de azóta azért a google is rájött arra hogy kéne valami dizájn nyelv, és a holo adott minden fejlesztönek. Bár az is igaz, hogy ez nincs annyira a fejllesztök orra elé rakva mint wp esetében a metro, de azért gondolom ott is változik a trend ilyen téren.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz legiaap #6503 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
Azért feature phone szintre degradálni a 8X-et az kicsit erős.
Az other content bug most engem is felhúzott, de én akkor is azt mondom, hogy sírni fog, aki androidra vált. Nem azért mert akad, nem azért mert rossz, hanem a száféle felület párhuzamos használata miatt. Én használtam kb. egy hónapig a Ray-t. De akárhány alkalmazásba belemegyek, mindegyik másmilyen UI-t használ, ami vagy szép, vagy többnyire ronda. WP-n minden ott van ahol. Androidon meg hol itt, hol ott vannak a dolgok.
Természetesen van bőven hiba a WP8-ban, többségében érthetetlen kis alap szarságok, amik nélkül én bőven megvagyok, de egyetértek Barthezz2-vel abban, hogy ha mindenhol van pl. normális hívásinfo, akkor itt is lehetne. Az összes hülyesége ellenére én a 8X-szel mostmár elégedett vagyok, nem indul újra, jönnek az értesítések (Whatsapp, Facebook ami fontos, Viber-t inkább töröltem, nincs létjogosultsága a Messenger programnak, annyira retek az egész.), működik a rendszer... Ha nem félnék attól, hogy január végén HR-t kell csinálnom az other content bug miatt, akkor mondhatnám hogy felhőtlen a boldogság.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Ket napja 1% ir a telo a maradek aksiidohoz. Restart sem segitettt csak az aksikivetel es most megy.
Az ertesitesekrol: 2 honapja a ceges kartyam van az omniaban(vodafone romania) es nem jon ertesites rendesen, alltalaban akkor jon meg ha wifin vagyok vagy epp telefonalok. Ahogy visszatettem a magan elofizetos szamomat(orange), egybol megy minden.
-
mbale
tag
Jelentem, látom a fejlődést! Én ma kaptam 2 értesítést!
Zag Zag
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #6501 üzenetére
Lehet meglepődsz, de nálam ez a funkció hibátlanul működik. Ugyanígy a vácáp és a vájber is.
Valami jó is van ebben a telefonban.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #6498 üzenetére
Hát nem te vagy az egyetlen, aki messziről figyel, és várja/várta, hogy a WP8 megoldja azokat a gondokat, amikre várunk. Lassan fél éve várok rá, de meguntam, ráadásul azok a hibák amik a legjobban zavartak, azok még mindig megvannak.
Szerencsére az i4s szinte minden igényem kielégíti (kivéve a mérete bajos, nekem túl kicsi) - szóval maradni fog egy ideig ez...Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Oppenheimer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lexus, Toyota topik
- 20 éve regisztráltam
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest