- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
Hali!
Azt vettem észre, hogy offline nem működik a gps. Valami beállítás van elállítva?
-
-
W h o z Z y
tag
Sziasztok!
Adott egy lumia 520,átmentek rajta,kijelző betörve,akksi nincs meg.
Adatmentés lehetséges?Killed by WhozZy!
-
Воланд
titán
válasz W h o z Z y #69554 üzenetére
ha volt backup, akkor kontaktok, kepek a felhoben, meg ugyan azt az ms fiokot hasznalva egy masik wp-s keszulekre vissza lehet tolteni a mentest.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz W h o z Z y #69556 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
RaZroX
addikt
Lumia 625-öm szeretném unlockolni. Hogyan lehetséges ez ?
This is the way
-
-
RaZroX
addikt
developer unlock-ra gondoltam.
This is the way
-
Clemi
veterán
Hali,
Nektek működik rendesen a webes OneDrive felület? -
b.daniel
senior tag
Sziasztok!
Windows 10-re nincsen már lumia selfie app? Illetve a refocust sem találom,de a selfie lenne a legfontosabb,hugom imádja -
papesz5
tag
Sziasztok!
Hogy lehetne eltüntetni a kijelző felső részéről a zene lejátszót?Zenét hallgattam,kiléptem,és mindig,ha feloldom a kijelzőt,vagy csak az órát szeretném megnézni,a felső sávban állandóan ott a zenejátszó.Bazinga!!
-
neil_mullen
aktív tag
A gyorsnézet képernyő (glance screen) az ugye az ami a képernyő lezárása után van (fekete alapon az óra pl)? Azért kérdezem mert beállítottam hogy ne tűnjön el, de néha nem látható... Vagy én értelmeztem rosszul?
Más: win8.1 alatt nektek sincs Opera mini (se a store-ban, se a neten...)?
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz papesz5 #69577 üzenetére
Elnézhetted, nem ezrekbe kerül, hanem 325.- Ft-ba.
Tudod, ilyenkor mindig a következő jut az eszembe. Bemész a boltba, megveszed a telefont. Nem tudom mennyi volt a tiéd, legyen 50.000.- Ft. Erre mondja az eladó, kérsz-e esetleg egy olyan változatot, amiben ez a program benne van, az 50.325.- Ft lenne. Azt mondanád, nem, az már sok?
-
Sikerült telepítenem a RoboForm-ot, de hogyan teszem alapértelmezett böngészővé?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kutga
nagyúr
Hölgyek /Urak!
630ról váltanék 730ra, át tudom ültetni a beállításokat az új telefonra (elsősorban fiókok és email mindenestül)?
Let the Zone take me if I am.
-
pdw_ph
tag
Sziasztok, Lumia 625-re WP10 Build 10166-ot tettem, ami ment is rendesen, de a bugok miatt vissza akartam tenni a 8.1-et a recovery tool-al. Mivel a progi elhalt huszonötödjére is, gondoltam nyomok egy HR-t ami oda vezetett, hogy rebootnál fogaskerekezik majd szomorú smiley fej és kikapcsol.
Felkiáltójeles menüt se lehet elővarázsolni már sehogyse csak folyamatos reboot és Nokialogózásig jut.Lehet valamit még tenni?
-
BobTail
őstag
Igen, a biztonsági mentés (ami a képeket, zenéket, stb. nem tartalmazza, azokról neked kell gondoskodni). Aztán az új telefonon az első lépésekkor kell bejelentkezni a Microsoft-fiókkal, és onnan lehetséges a biztonsági mentés visszaállítása, ha végig mész a kezdő lépéseken enélkül, akkor a későbbiekben nem lehetséges mindent visszaállítani.
-
bpasztoi
csendes tag
Sziasztok!
Gyári zenelejátszó helyett van vmi jó alternatíva? Mert ez konkrétan egy hulladék. Mostanában azt csinálja, hogy kezeli rendesen az id3 tagokat, nem látja, hogy bizonyos számokat letöröltem és másoltam újakat a telefonra. A számítógép rendesen látja őket mindennel együtt, de a telefon egyszerűen képtelen, mintha számára nem is léteznének. Egy csomó unknown artist kategóriát csinál, miközben a számítógép látja, hogy be van rakva rendesen az előadó neve. Valaki tudna erre valami megoldást? Köszönöm a segítséget!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz MasterMark #69595 üzenetére
+1! Nekem sincs gond vele.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Bandi8bácsi
tag
válasz MasterMark #69595 üzenetére
Nekem sincs gondom vele Nem úgy mint az IE-vel ami a héten másodszor fagyasztotta le a telómat úgy, hogy csak akku ki-be segített. Időképet már lehetetlen telefonon megnézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- BestBuy topik
- Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Társasjáték topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest