Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyrius

    aktív tag

    sziasztok,

    közel 1 hónapja van meg a 8x de nekem nincsenek memória problémáim. 1,4 giga az other mappa, ha jól emlékszem volt több is a kezdeti időben. Arra gondoltam, hogy nem lehet az, hogy fix idő után törli a tartalmát de ha hirtelen nagyon sok programot telepítesz fel, akkor "nem jár le" a törlési határidő? Ez megmagyarázná, hogy az olyan átlag felhasználóknak mint én akik nem nyomkodják tesztelek a telefont és nem telepítenek mindenféle programot egyszerűen normális ütemben "kiforog" a tartalom, míg másoknál túlcsordul? Lehet ipari baromság, de ezt eltudnám képzelni :)

    Más.
    2 napja beállítottam a céges emailt és hihetetlenül jól működik. Napi 100-130 levél fordul meg, és hamarabb vagy azonos időben kapok meg mindent, mint a laptopra. Összeszinkronizáltam mindent, naptárat feladatokat is. A céges "kapcsolatok" részhez is hozzáférek, nagyon jól használható!

    Facebooknál nálam nincs gond akkor ha PC-n nem vagyok bejelentkezve, de ha igen, akkor néha megkapom az értesítéseket néha nem.
    1-2 napja töltöttem le egy htc frissítést, azóta a háttérben megy a wifi is, szóval ez is pipa :)
    Még egy EQ kéne a media playerbe és akkor 100%-osan elégedett lennék.

    Volna egy kérdésem is.
    A Find my phone opciót sikerült már valakinek kipróbálnia? Valamiért én hiába kattintok a webes felületen a megfelelő helyre csak egy összefoglaló oldalra kerülök, hiába vagyok bejelentkezve. Egyszerűen nem találom azt az aloldalt ahol keresni lehet.

    https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások

Új hozzászólás Aktív témák