- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Magisk
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
Úr isten de szégyen ez a Facebook app. Háromszor kifagy mire meg tudok nézni egy üzenetet és miútán válaszoltam természetesen kifagy
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
savoo
addikt
Fúú, egyre jobban vonz valamelyik Lumia, pedig már lebeszéltem magam a telefon cseréről, mert minek, de rohadt jó árban vannak...
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #5393 üzenetére
Nem mondom biztosra, de ha tudom megnézem a közeljövőben (nekem éjszaka kivétel nélkül töltőn van, de ha lesz egy napom mikor reggel nem sietek és van időm feltölteni az akkut, akkor megnézem
mbale: nekem nincs gondom a wifivel, eddig mindenhol jól működött.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
mbale
tag
Umm, más wp8, illetve htc 8x tulajnak nincs a wifivel problémája?
Csak nyitott hálózathoz hajlandó csatlakozni, és egyébként ha hitelesítést igényel, nem tud. Néha rossz jelszóra panaszkodik, máskor meg csak szimplán nem sikerül a csatlakozás.Zag Zag
-
catroot
veterán
válasz Oppenheimer #5385 üzenetére
Hát itt valami nem ok...
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
tdd587
őstag
válasz Integrale #5353 üzenetére
Hidegtől és terheléstől függően -20%, de akár -50% (gyors merítés) üzemidőcsökkenés is elképzelhető a li-ion akkuknál. Ezt természetesen úgy kell érteni, hogy amíg kint van az eszköz a hidegben, ennyivel kevesebb naftát tud kinyerni a teló az akkuból, tehát sokkal hamarabb kell majd tölteni a szokásosnál. Szobahőmérsékleten visszaáll a normál működés. Egyébként az li akkunak nem árt (ez) a hideg. A nagy meleg annál inkább.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Oppenheimer
nagyúr
10 órát aludtam, az alatt így lemerült a telefon. Most 18%-on van.
https://skydrive.live.com/redir?resid=D686747F066704!2048&authkey=!ADyt9y7ryHfTBBIhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tailor
őstag
Wow, a 820 és 920-nak egész jó árai lettek! Most azért már egy icipicit vágyom egy 920-ra...
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
Aki még nem látta, fent van a Nokia Lumia 820 a T-nél.
920 még sehol?
btw webshopos rendelésnél elég jó áron van szeritnem.
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5358 üzenetére
Majd tesztelgetem, mert szeretnem atlatni teljesen a mukodeset, csak alig van idom mostanaban ilyenekre.
(#5361) legiaap: amikor megjelent androidra az instagram, en is csodalkoztam, hogy ezert vannak ugy oda? sokkal jobb kepszerkesztoket hasznaltam azelott, szoval nem tudom..
(#5362) Plazmacucci: koszi, ki is probalom a kreativ studiot :-) meg a tobbit amit irtal. Face swap-ot mar ismerem, sokat lehet vele szorakozni egy baratom mutatta korabban, amikor meg androidom volt, arra is megjelent, de kozel sem olyan jo a hasznalata, mint wp-n
(#5367) blackmajesty: ez jo, hogy Te is erre jutottal, akkor ezek szerint tenyleg van benne racio! :-) Majd megprobalom atallittatni a fontos emberekkel es akkor mukodik. Viszont tegnap erdekes volt peldaul, hogy a facebook app jelezte egy 2-es szammal a bejovo uzeneteket egy csajtol, akit a beepitett chat-ben elerhetokent lattam, ott irtam is neki de csak kesobb vette eszre es ekkor valaszolt. Mindenesetre nem a beepitett chat ikonja jelezte az uj uzeneteket, hanem maga a facebook app ikonja. Ezt még nem sikerult megfejtenem, hogy miert es hogy
(#5371) legiaap: teljesen igazad van. viszont fura, de pl. az en csaladom egy resze (kulfold, idosebb emberek) mindig geprol kuld fb uzenetet, mert egyreszt nincs okostelefonja (whatsapp, stb), masreszt a fb-t mar ismeri es szivesebben hasznalja kommunikaciora, mint az e-mailt. Egyszeruen nem tudtam megmagyarazni, hogy e-mailt is ugyanolyan gyorsan megkapom - inkabb fb, mert ott mindig be vannak jelentkezve es egyszerubbnek tartjak
(#5372) Oppenheimer: whatsapp lekerult a napokban, gondolom frissitik eppen
Kerdes: a nokia maps es a bing maps ugyanaz nagyjabol? Mert nekem nokia terkep van, letoltheto a bing maps vagy nincs kulonbseg / nincs ertelme?
-
Integrale
veterán
A bingmaps mióta navigál angolul? Ha már ezer éve akkor elnézést, de nekem ez új!
"Bad reklám is reklám too"
-
gyuromoj
veterán
válasz Oppenheimer #5366 üzenetére
Csak nekem ugrott be a Tranformers a videóról?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legiaap
félisten
Bakker 8S-be berakták ezt a funkciót azt 8X-ből kihagyták?!?!?!
Érdekes.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz Oppenheimer #5372 üzenetére
Levették, hegesztenek rajta valamit.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Ez is csak egy üzenetküldős app...és akkor mi van. Lehet üzenetet küldeni vácáppal, vájberrel, fészbukkal, ja és ott a sima sms is. Mi a fene kell még?
Nekem minde fent van azt mégis rendes sms-t küldök mindenkinek, vagy mailt, vagy felhívom.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
A PingMe bejelentette, hogy megszűnteti a fejlesztéseit BB és WP platformokra...
Ha használnám, most bazdmegelnék.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
RamboII
tag
válasz Oppenheimer #5352 üzenetére
csak wp8 alá jött?
-
blackmajesty
aktív tag
Én is ezt vettem észre múltkor, hogy aki a pc-n a böngészőben bekapcsolta a chatet, azzal működik a teló beépített chat-je, akkor is, ha androidról ír, aki pedig kikapcsolta, attól nem jön meg semmi, csak a facebook appba.
Oppenheimer: Offline embereknek sztem ő is tud küldeni, nem ez a gond, hanem, hogy aki gépen nem használja a chatet, és kikapcsolta, attól android alól sem jön meg az üzi a beépített chatbe.
-
Oppenheimer
nagyúr
Fekete 8X-emet cserélem fekete Lumia 920-ra! Érdeklődni PM-ben.
-
félisten
-
Sabre
őstag
válasz Plazmacucci #5362 üzenetére
a csapatépítők fénypontja amikor nekiállok szivatni a face swappal
-
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #5360 üzenetére
Szerintem nincs teljesértékű kliens, csak képnézegető...
-
félisten
-
legiaap
félisten
válasz Plazmacucci #5360 üzenetére
Amúgy meg van egy csomó képszerkesztő és nem is rosszak. Nekem nem tűnik nagy eresztésnek ez az instagram.
-
félisten
-
Rage47
veterán
Komolyan ennyi embernek létszükséglet az Instagram és ezért nem vált WP-re? Olvasom olykor a kommenteket pl. facebookon és látom, hogy a legtöbben azt hiányolják Meg ott van még a Whatsapp is.
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #5354 üzenetére
Én ma reggel egy androidos emberrel fb chateltem a beépített chat-tel. Eddig ez nem működött, illetve az is lehet, hogy ez az illető láthatóvá tette magát a normal asztali pc verzióban (böngészőben), es csak azokkal működik a chat, akik láthatóvá tettek magukat. Eddigi androidosokkal nem ment es nem is kaptam meg toluk az üzenetet, csak iphone/ipad/laptoprol jottek meg az üzenetek. Gondolom tenyleg ez a dolog lényege, vagy ha tudtok valamit ezzel kapcsolatban, osszatok meg
-
gyuromoj
veterán
920 tulajok írhatnának pár sort a telefonról, akik már használják egy ideje.
PRO-KONTRA érdekel leginkább.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
-
Oppenheimer
nagyúr
Durva, de elkezdtek jönni a facebook értesítések is az appon keresztül. Történnek a dolgok, itt nézem asztalon és pár másodperces késéssel rezeg minden dolog után a telefon az ágyamon.
(#5353) Integrale: Nekem ma zseniálisan teljesített, meg is jutalmaztam egy "Nice job, Battery!" acsívmenttel.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Ez a hideg másnak is tönkrevágja az üzemidejét, vagy ez már az elmúlas előjele? (7óra kevés használattal!)
"Bad reklám is reklám too"
-
savoo
addikt
Hiába vették le az oldalról az árlistában benne vannak az új Lumiák.
[ Szerkesztve ]
-
RicsTrocs
csendes tag
Végre egy látszólag megfizethető Nokia Lumia jön ami remélem nem attól lesz olcsóbb fajta mert a lehető legrosszabb hardvert kapja
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
-
MODERÁTOR
Nah, Viberhez egy kis adalék a facebook oldalukról:
"Hey Windows Phone users, there is an issue with the push notification service for Windows Phone. You will not be notified of new messages unless you enter the application. We are working on fixing the issue and will keep you posted."
-
harsanyiz
aktív tag
Arról volt, de semelyik tesztben nem láttam, hogy kipróbálták volna. A samsung omnia 7 telefonon is ugyanúgy működik a Viber mint a Nokia Lumia-kon. Csak persze főzött rommal. Én 10-ből 7 hívásról simán lemaradtam Viberrel.
A következő képen jelzett: Viberen hívnak, kapok egy üzenetet az értesítési sávba egy értesítési hanggal: önnek 1 nem fogadott hívása van a Viberen. Rányomsz az üzenetre megnyílik a Viber alkalmazás és utána elkezd ott csörögni és így tudod felvenni. Ezért kíváncsiskodtam, hogy wp8 esetén is ilyen körülményes a helyzet vagy nem változott semmit sem? Illetve a Skypre-ról mivel feltűnően hallgat mindenki azért kérdeztem azt is.[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz blackmajesty #5337 üzenetére
Akkor egyértelmű hogy a T-s árak lettek a legjobbak: 129.900-10%=116910 (5400FT-os havidíj ellenében)
Én személy szerint részletre fogom megvenni, már csak az a kérdés hogy idén vagy majd csak jövő év elején.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz harsanyiz #5334 üzenetére
Tudtommal az összest.
"Vagy nem lehetséges, hogy a rendszer értesítési része nem teljesen jól van megírva és inkább könnyebb a skype-ra fogni"
Szerintem nem, hiszen a Nokia is meg tudta oldani a Viber-nél (vagy a Viber a Nokiánál) még ha ilyen félmegoldással is. A WhatsApp is jó példa erre. De én is gondolkoztam már ezen, hogy pl. a Facebook app, miért nem képes rendes push-ra, ha a WhatsApp pl. igen.
blex: Van, de még béta. Szarakodnak vele.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
válasz harsanyiz #5332 üzenetére
A Skype-ot kikukázták és alapjaitól írták újra. Mivel a bemutatón is demózták, szerintem előtt-utóbb (reméljük előbb) jön a működőképes verzió . Persze ez a usert nem nyugtatja.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
harsanyiz
aktív tag
Azért azt illendő lenne normálisan megcsinálni a skype-al egyetemben, hogy 100%-an működjön ez a kettő alapvető alkalmazás, ráadásul lassan évek-óta a skype saját tulajdon. Ilyen dolgok miatt olyan érzésem van, mintha a Microsoft nem törné magát a felhasználókért. Majd a hit megoldja növekedést vagy nem értem mire várnak. Mindenesetre figyelem a híreket.
-
Alexios
veterán
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #5320 üzenetére
Ez most miez? Akkor működik HTC-n is? Mert nem próbáltam. Nekem pl. a Dell-en még az üzenetkezelés sem ment. HTC-n az ment.
harsanyiz: Működik rendesen az értesítés. Annyi a "hiba" a dologban, hogy bejövő hívásnál azonnal kapsz egy értesítőt, amivel belépsz az appba és fel tudod venni a hívást. Ez nekem WP7-en van. Szerintem WP8-on is így működik egyelőre.
adam014: Tehát alapvetően a WP-rendszeren működik, mert a Nokiákon is az van, nem? Ráadásul WP-s Nokiából van több.
exileee: Egy párszor előjött ez a kihangosodó téma, de alapvetően nem jellemző. Inkább csak ha engem hívnak. Azt, hogy halk lennék még nem mondták. Viszont pl. én haveromoat (iPhone) kicsit halkabban hallom.
-
catroot
veterán
válasz Plazmacucci #5325 üzenetére
Csak az árak maradjnak
-
félisten
-
harsanyiz
aktív tag
Magyarul: A Nokia készülékeken kívül nem működik a hanghívás más WP8 esetén sem?
A Nokián működik, rendesen működik az értesítés, ha bejövő Viber, Skype hívásod van?Működött nekem omnián is(a bejövőket nagyon rosszul kezelte), csak nem hivatalosan. De a hivatalos a lényeg szerintem, mert nem akarja/tudja megbabrálni akárki a telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
-
legiaap
félisten
Tehát akkor lényegében az 1-es és 3-as ugyanazt produkálja, csak annyi különbséggel, ha nem bootol, akkor billentyű kombinációs módszer marad.
-
MODERÁTOR
válasz catroot #5311 üzenetére
Pontosan. Miután unibody a készülék, így nincs esélyed sem arra, hogy az akksit kivedd (jó van, de a balta nem megoldás mindenre ), ezért kell a soft resetre külön gombkombináció.
A másik kettő pedig menüből előhívható hard reset, és ha nem tudod bebootoltatni a kicsikét, akkor hardveres megszakítással triggerelhető hard reset.
legiaap: egészen pontosan ez a helyzet.
Látom nem sok Windows Mobile 5/6-al volt dolgod[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz legiaap #5310 üzenetére
Szerintem:
1. Menüből tudsz gyári beállítást intézni
2. Sima restart lehet? (mert a HR elvileg a factory reset) szerk.: ott alkalmazzák, ahol pl. nem lehet kivenni az akksit.
3. Valami hiba miatt nem tud a telefon bootolni, így marad a billentyűkombináció.
De ez csak ötlet.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Mi a különbség a következők közt:
1. About menüben reset your phone
2. Soft reset (press and hold the power button and volume down button for about 10 seconds)
3. Factory reset (hold the volume down, power button and camera button until the phone vibrates, then release the power button and keep the volume down and camera button down for another 5 seconds)How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
Hát én most konkrétan a WP8-as készülékekről beszélek,de azért ja, kb.
A 20% valóban nagy eredmény lenne. A kérdés,hogy kikből fakadhatna... az iOS tábor viszonylag stabil, az Android meg növekszik, ezek együtt meg mennyi is, 95%? Szóval, nagyon kemény dió!
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
Ez talán köszönhető annak is, hogy a Lumia 710/800/900 bebukott olyan árra a szolgáltatóknál, amit már egy egyszerű földi halandó is hajlandó megfizetni.
Természetesen vannak olyanok, akik így is visszaviszik a készüléket (szubjektív preferenciák miatt), de egyre többen jelennek meg a Lumia 800 topikban is, illetve egyre több kérdés merül fel a különböző WP topikokban, és érdeklődnek az emberek.
Ez mindenképp pozitívum, és valahogy várni is lehetett - hogy minden idő kérdése. Az MS sem szarral gurigázik, pontosan tudják hogy megfelelő szolgáltatói és készülékgyártói háttérrel simán el lehet adni a rendszerüket.
Amit korábban megfogalmaztam a Nokia nem kap Androidot topikban: ha két éven belül 20% körül lesz a részesedésük, akkor nagyon jól csinálták.
-
harsanyiz
aktív tag
Ez egy fórum és mindenki elmondhatja ember módjára a véleményét, esetleg felteheti a kérdését. Degradálni azt, aki nem tetszik a hozzászólalásai miatt, nem csak értelmetlen ostobaság, de a fórum szabályaiba is ütközik.
Esetleg a Skype működik 100%-an? A Viber ezek szerint, még mindig nem működik hanghívásra. A nokia wp8 modelleken?
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Általános iskola alapjait jelenti, hogy értelmezzük a másik szavait.
Neked ez most nem sikerült..A fúj szar csempe, ocsmány buta WP, szar szar - ezket hangoztató egyedekről beszélek.
Meg azokról, akik egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a WP8 felé. Szóval ha jövő tavasszal sem tapasztalsz majd változást, akkor visszatérhetünk erre, de jelenleg inkább pozitív érdeklődés övezi a WP-t, mint korábban bármikor.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
félisten
-
tdd587
őstag
-
Blyan
félisten
Amúgy a néhány negatív fröcsögő köcsöggel ellentétben fellendült a várakozás és a kereslet a WP8-ra. Nem tudom feltűnt-e Nektek. Itt a fórumon ez nagyon érzékelhető.
Szvsz ha nagyon nem kefélnek el valamit a MS-nál,akkor talán elindul egy kis piaci térnyerés.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest