Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b4zsi-
őstag
válasz
amanoba #31016 üzenetére
Igazad van valamiért azt hittem 5 hüvelyk az 1320.
Hát nem tudom kijelző felbontásban megszoktam az i4-t nem szívesen vennék nagyobb méretben 480x840es telefont. Az 1520 hűséges ára egész korrekt, de még várok és utána olvasok a rendszer részletes előnyeinek, hátrányainal. -
kolosanyi
veterán
válasz
amanoba #28404 üzenetére
Hülyén fogalmaztam. Ki lehet, de jobb nem lesz.
(#28406) no1r
Ha normálisan rendszerezed a zenéid (tök mindegy, akár iTunes is lehet), akkor az elvileg segíthet. Érdekes, hogy én azt hittem ezt már rég megtettem, a Zune és a telefon meg nem így gondolta, viszont miután megcsináltam Zune-nal, utána jó lett. Az Xbox meg akkor megoldás, ha törlöd a francba a zenéket a telefonról és az Xboxról töltöd le. Ha ezek után is duplázódik, akkor gebasz van.(#28407) Zoli133
Öröm itt látni a topicban.
A 8X-nél a bullshit*t úgy szól, hogy a Beats bekapcsolja a külön erősítőt, így alkalmassá válik egy nagyobb impedanciás fejhallgató kihajtásárs. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy megemeli az AMP rész feszültségét, nagyobb teljesítményt ad le, ennyi az egész. Ja meg hozzácsapja a szokásos "S" EQ-t.----------------------------------
Más téma. Most nyomkodtam meg egy N9-et. Hááát... Nem tudom miért vannak annyira oda érte komolyan. Az app kínálat olyan, amilyen, de a rendszerben is vannak hibák bőven. Maga a felület jó, de sokszor nem azt csinálja, amit a user akar, illetve kifejezetten darabos a működés. Laggolás nincs, viszont lassú a rendszer. Rengeteget tölt, gondolkozik, nem ad visszajelzést, ha megnyomja többször az ember az ikont (kiad egy parancsot, tök mindegy), egymás után több szálat indít el ha magához tért stb. Nem győzött meg, nem csoda, hogy inkább a WP-t választották anno. Az N9 olyan benyomást kelt, mint egy bétás tesztcucc.
-
Blyan
félisten
válasz
amanoba #7484 üzenetére
Nem vagyok kiakadva, csak pont az a lényeg, amit írtál, hogy nem is látszik rossznak a kamera... persze. Aztán mégis kiderül, hogy egyik jó képeket csinál, a másik meg nem annyira.
Pl ma láttam élőben a 8S képeit (magam is fotóztam vele), a "teszted" alapján nem tűnik sokkal rosszabbnak, mint mondjuk egy Nokia PV 808... vagy akár csak a 920, aztán valahogy nem látom ezt igazoltnak.
-
Blyan
félisten
-
Flashback
addikt
válasz
amanoba #7429 üzenetére
Ez jó, de ez sajna szintetikus teszt állványról. Ezzel max azt lehet megállapítani hogy mennyire jó a lencse rajzolata, színek. Alap összehasonításnak nagyon jó, de ebből nem fog kiderülni hogy mennyire gyors az AF, a makró, a képfeldolgozás, fényhiányos helyen a zaj...
-
whirus
tag
válasz
amanoba #7429 üzenetére
Nagyon király oldal, tényleg, köszönjük.
Érdemes végigpróbálgatni a telefonokat. Az azért nem semmi amit a 808 tud, és az n8 is meglepő a többi újabb masinához képest.
Az i5, S3 és társai között nincs nagy különbség első blikkre de a legjobb a szőlős-epres részt nézegetni, ott vannak különbségek.
Szép napot!!!
-
-
pushalias
addikt
válasz
amanoba #5694 üzenetére
Dehogynem lehet. Az eredmény nagy meglepetés.
Gizmodo Awards 2012: Mobile Phone Of The Year(#5696) HawerKing hangerő fel plusz bekapcs, ha jól emléxem.
(#5698) catroot ezek szerint nem emlékeztem jól.
-
-
-
btudos
nagyúr
válasz
amanoba #4920 üzenetére
Csak a Facebook app ami igazán zavaró, hogy pl. az üzeneteken belül scrollozok, keresek valamit, erre egyszercsak bezárja magát.
Meg egyébként vicces, de a külső hangszóró is torzít néha, ami szvsz szoftveres, mert nem mindig csinálja. (ezt már legiaap is említette)
Szóval a készülék maga király, de a szokásos gyerekbetegségek itt is megvannak, mint mindenhol. (Mondjuk nekem mindig a 4.2-es droid Nexusokat érintő hibalistája jut eszembe, annál rosszabb nem lehet
)
-
tybsen
addikt
válasz
amanoba #4780 üzenetére
Ja, koszi, megprobalom majd ezt esetleg
- de annyira sz*r ez, hogy hazudni meg sunnyogni kell. En eskuszom kifizetem amit kell, de ha egy uj SIM 1650 Ft, akkor miert akarjak lehuzni az embert a meglevo kartyajanak a csereje miatt 5000 Ft-ra. Ez nem korrekt. Na de lehet lazadni meg minden, ez van.
-
-
-
l!nk87
aktív tag
válasz
amanoba #3522 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam, hogy nem akarja végre a T lejjebb vinni a 800-as árát, és tessék
Ha nagyon akarnám, akkor tudnék 8x-et venni, de túl sok lemondással járna, és mivel kénytelen leszek szolgáltatót váltani, a 800-as lumia pont belefér a keretembe ... igaz nem nagy előrelépés az optimus 7 után, de legalább valamibár lehet meg kellene várni a 8s-et ?
-
-
btudos
nagyúr
válasz
amanoba #3468 üzenetére
Csak Legendd az új tudtommal
Más: Nem tudom aktiválni a Viber Messengert a 8X-en. Igen, a varázslatos Viber fejlesztőknek nem sikerült megoldani, hogy aktiválni lehessen ezt a sz@rt. Egyszerűen nem jön meg az aktiváló kódot tartalmazó sms
Gratulálok. Nembaj, HD7-en megpróbáljuk hátha megkapom a kódot
-
btudos
nagyúr
válasz
amanoba #3465 üzenetére
Amúgy marhára nem értem miért Kind kapta a WP8 vonalat, annyira süt róla hogy rohadtul nem jön be neki a platform, nem is ért hozzá. Bocha nagyon hiányzik
Lalll: Túlzás hogy az övé, de valaha volt egy szerkesztőségi Omnia 7, nem tudom mi lett vele, megvan-e még, de igazából mindegy, mert az újításokat hagyták ki majdnem teljesen az adásból
-
amanoba
őstag
válasz
amanoba #2726 üzenetére
főleg úgy hogy a 8x 160 péz.
-
Muton
addikt
válasz
amanoba #2681 üzenetére
Elég furcsa szemlélet. Nyilván az ember nem egyesével, manuálisan akarja az x db névjegyet átmásolni, hanem másoló programmal, tehát ha egyszer már be voltak írva a szülinapok, akkor másolás után az újban is ott lesznek (max esetleg az egyedi mezők nem, pl.: ovi jel, mellbőség
), szerintem tehát semmi sem indokolja, hogy csak fb-ról és társiról tudná megszerezni a telefon az adatokat. Emellett sok névjegyhez nincs is facebook, pl a nagymamám, akkor az ő szülinapjuk már nem is számít? király hozzáállás. Mondjuk ezzel nincs gond, csak akkor kiírhatnák a weblapjukra, hogy ha nem az a típus vagy, aki azt is posztolja, ha fingott egyet, vagy hogy lájkolja, ha más fingik, akkor ez nem neked való. Mert akkor nem tölteném az időmet vele fölöslegesen.
-
laccy88
senior tag
válasz
amanoba #2047 üzenetére
és a folyamat helyes. HR után a lépéseket betartva, már "intelligens" lett a Mozart, elvileg
Ha jól értelmeztem(búvárkodás után) Mozart-ot 7.5-tel nem lehet unlock-olni, csak ha előbb visszatérek 7-re? Esetleg valakinek van épkézláb leírása erről? Tudom, g**gle... Csak, kb ahány forrás annyi verzió, és nem tűnik egyszerűnek...
-
bull84ghia
őstag
válasz
amanoba #2073 üzenetére
Leginkább az a célom hogy tovább maradjak wp vonalon mert tetszik. Az viszont már kevésbé hogy ismét lemaradtam egy hívásról és így egy jó kis üzletről mert nem vettem észre hogy csörög. Mivel itt sokan írtátok hogy csak a Htc képes egyszerre rezegni és csörögni ezért szeretném kipróbálni.
-
Воланд
titán
válasz
amanoba #1523 üzenetére
nem is az!
Watch The All New Windows Phone 8 Features(Video)
ize, a data sense-nel nem figyeltem rendesen, de nem ugy van, hogy az szolgaltato fuggo?
szerk.: eh, jol van, sejtettem, hogy egy ms dolgozo nem fog semmit mondani arrol, hogy miert lett ilyen ez a rendezveny...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest