- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amanoba
őstag
válasz
b4zsi- #31002 üzenetére
"Lehet nem 1520-al kezdek 3,5 hüvelyk után nagy váltás lenne. Az 1320 is bőven elég csak megvárom a tesztet."
-amiben pont megegyezik ez a két modell az a kijelző mérete, mindkettő hat colos.
A helyedben 25-ért behúznék egy lumia 520-at dominóban, ismerkedni a rendszerrel elég lehet, és ha bejön lehet upgradelni 1520-ra.
viszont ha nem jön be, viszonylag kisebb bukóval meg tudsz tőle válni. -
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
válasz
kolosanyi #28384 üzenetére
Már miért ne lehetne a beatset kilőni? 8s-en legalábbis simán kilehetett..na majd egy tulaj megmondja a tutit ha nem így van.
Rubbi: mindent egybevetve (még úgyis, hogy jóval kevesebb felhasználója van az ativnak) szerintem kevesebb a gond vele..sőt, nem is igazán hallottam vagy olvastam komoly problémáról.
Nem mellékesen nappali fotóban pariban van vele (ha nem jobb!
) akksi cserélhető és erősebb, zenében elvileg jobb, memória bővíthető...
Csak egy baj van vele, hogy samsung.. -
amanoba
őstag
itt az instagram!
-
amanoba
őstag
Lumiásoknak ha igaz még ingyér van a super monkey ball 2 ( smb2-se néven) és a sonic cd.
-
amanoba
őstag
válasz
szabonagyur #9039 üzenetére
710
Nem használtam még 610-et, de elvileg érződik a felezett ram.
-
amanoba
őstag
nos akkor, 7.8 még ebben a hónapban.
szerk. tudom, tudom, majd ha az ms megerősíti.
-
amanoba
őstag
és egy ativ odyssey hand-on.
(#8622) daniel909 - hát óccó készüléknek indul, de majd kiderül mi lesz belőle.
-
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
info morzsák az ativ odessey-ről, ativ s kistesó lesz.
-
amanoba
őstag
a szitu:
csajos csinált új fb profilt, előzőt szeretné törölni a telefonjáról, de nem lehet, újat pedig addig nem lehet megadni, amíg az előző bent van...ötlet?
Lalll. próbáltam,nem engedi
-
amanoba
őstag
te is és flashback is kiakadtatok, hogy gagyi teszt, legyen, nem értek a fotózáshoz..
de nem találtam még egy ilyen vagy ehhez hasonló tesztet, ami ennyi készülék(telefon!) fényképezési képességeit mutatja be azonos körülmények között, és szerintem itt az összehasonlíthatóságon van a hangsúly.
-
amanoba
őstag
válasz
AMD Power #7436 üzenetére
Ugyanezen dilemmáztam én is.
710-et vettem 38,5-ért, éppen kibontottat, garanciával, hibátlan, fóliás, független.
800-lett volna az igazi, de mindenki t-s készüléket árul, ha meg független vagy nem hibátlan, vagy pedig bőven 50+ -os az ára, az pedig nem fért bele nálam.. -
amanoba
őstag
A fotós témához:
Elkezdtem nézegetni a gsmarena összehasonlító tesztjeit, és arra jutottam tök laikusként, hogy számomra iszonyatosan nagy különbség nincs az egyes fotók közt, annyi semmiképp ami megérne +40-80k-t egy-egy telefonnál.
De itt mindenki megnézheti mire is képes a telefonja, vagy épp a kiszemeltje, össze is vetheti őket.
-
amanoba
őstag
válasz
Plazmacucci #7001 üzenetére
egyébként én is így látom, valahogy a 7 mostanra kezd el beérni.(csak aztán a 7.8-al nehogy elkufircolják
)
-
amanoba
őstag
Már réges-rég kész lehetne pl. az instagram, nyitva volt az ajtó eddig is, bárki megcsinálhatta volna, de nem tette.
Ugyanúgy, mint a csörgés+rezgést is megoldhatták volna a htc-n kívül mások is. (ha akarnák)Ez nem a nokia hibája, hanem a többiek gyengesége, hogy nem ismerték fel a lehetőséget.
-
amanoba
őstag
lehet, hogy az instagram lumia only lesz tényleg.
és egy kevésbé izgi reklám a wp-s alcatelről.
-
amanoba
őstag
920, túlélte.
-
amanoba
őstag
válasz
Oppenheimer #6156 üzenetére
-surroundon volt, hogy fullon volt, volt hogy csak 3-4 gigányi foglalt terület volt rajta, nem jelentkezett a hiba.
-710-en direkt figyelem, 2,7giga szabad helyem van több mint egy hete, változatlan.#6165 Oppenheimer: nálam az sem lehet kizárt.
-
amanoba
őstag
eh, most akartam linkelni az fm-rádiót én is...
na de van máásik: ativ s sógoréknál
-
amanoba
őstag
válasz
Plazmacucci #5755 üzenetére
azért a kinagyított képrészletekből is lehet pár következtetést levonni.
másrészt: You can find the un-edited, full resolution images in this zip file (about 23MB). -
amanoba
őstag
átgondoltam ezt a lumia 620 árazást miután olvasgattam...a független ár valószínűleg nettó lesz, és akkor már sokkal helytállóbb lesz az, amit te írtál.
-
amanoba
őstag
lumia 620 topicban linkelték, gondoltam bedobom ide: Hands on: Nokia Lumia 620 review
155/190 font/€ árra jósolják függetlenül, ami több mint kellemes szerintem, kártyásan beeshet 50 körülre idehaza.
szerk: #5712 NGA: ez durva, de mondjuk minek hagyatkozik bárki teljesen egy köztudottan gyenge térképre.
(#5718) btudos: a józan ész ezt diktálná, 55K függetlenül, 50K kártyásan..bár tudom, ritkán szerepel a józan ész és a szolgáltatók akarata közösen.
mondjuk ellenpéldának ott a 8s voda árazása. -
amanoba
őstag
válasz
gzbotii #5602 üzenetére
hirtelen ezt leltem: royal sprint
-
amanoba
őstag
mit és hogyan kell beállítani, hogy lássak a marketben podcastokat is?
lumia 710-en a mix radiot hogy lehet előcsalogatni? -
amanoba
őstag
válasz
Plazmacucci #5125 üzenetére
nem tudom, jelenleg (még) nincs wp-s telóm, rég nem néztem marketet se..de ami késik nem múlik!
-
amanoba
őstag
válasz
Plazmacucci #5122 üzenetére
hamarosan lesz 7.x-re is azt írják.
de sztem most a létezésen van a hangsúly, elég gyorsan ment. -
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
válasz
Oppenheimer #4904 üzenetére
grat hozzá, viszont szomorúan olvasom, hogy problémáid akadtak vele.
-
amanoba
őstag
fácséról:
"Keresd a HTC hostesseket a WestEndben a hétvégén és próbáld ki Te is a HTC 8x okostelefonunkat! Érdemes velünk találkozni, mert ha ügyes vagy nyerhetsz is!"
nyomkodjátok meg jól, ha arra jártok!
-
amanoba
őstag
Lehet, hogy mégsem lesz törhetetlen a wp8: [link]
-
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
válasz
Plazmacucci #3652 üzenetére
ezek rohadt jó képek szerintem!
#3661 én nem is próbálkozom tapicskolással, amúgy is siralmas képek lő a htc.s
#3633 Dale: tiszta ámeriká!
kicsit irigykedem, szép hely.
#3632 Barthezz2: eh, először aszittem félrebeszélsz, mondom mit akar az ATIV S-el, aztán feltűnt aminek fel kellett...
-
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
-
amanoba
őstag
válasz
Integrale #3453 üzenetére
utánad nem sokkal leírtam én is a véleményem, nem érkezett reakció, ugyanúgy, mint a korábbi tesztes/tv-s kritikáimra sem.
De már korábban is mondtuk, hogy ne így tesztelje, inkább hagyja csak nyugton, mint rángatja össze vissza..kényszeres.tényleg süllyed színvonal, alig lehet elkapni valami szakmaiságot, olyan, mintha unottan, csak "tudjukmárle" lenne a hozzá állás egyre inkább.
a lumia meg hivatalos/sufni bármilyen árazás ide vagy oda, nem ér 40-el többet nekem se, mint a 8x..
-
amanoba
őstag
Épp most akartam beírni, hogy a múltkor írtam, hogy lehet előcsalogatni.
Viszont most vettem észre, hogy nekem meg nincs telepítve a sound enhacer vagy mi a tök, és már utólag nem is tudom, ha lesz hard resetem, majd talán akkor..Szerk. Közben kipróbáltam, pocket mode pipa és már csörög+rezeg is, egyéni csengőhanggal.
Adam014: nincs fent a htc appsban, és rákeresve se jelenik meg nekem.
-
amanoba
őstag
válasz
amanoba #2726 üzenetére
főleg úgy hogy a 8x 160 péz.
-
amanoba
őstag
válasz
bull84ghia #2097 üzenetére
& Oppenheimer
ha jól veszem ki, a piros az áfa nélküli ár, alatta van a rendes.
-
amanoba
őstag
htc és ativ s árak északi szomszédunknál.
szerk. most nézem, angolra is lehet állítani az oldalt, akkor viszont cseh koronában írja ki az árakat.
-
amanoba
őstag
csak azt nem értem, hogy lehet, hogy se első genes, se második genes htc nem csör+rezeg egyszerre, ugyanakkor van egy kivétel a titan...lehet hogy user error lenne.
Saint_ többen is válaszoltak, szal nem, de nem tudjuk pl. azt se, hogy ez 7.8-al fog-e változni.
#2086 crey na akkor tényleg nem értem, nem találom itt a logikát.
vagy ne is keressem? -
amanoba
őstag
válasz
bull84ghia #2077 üzenetére
nekem se (surround) és barátnőmnek (radar) se csörög és rezeg egyszerre..bucimaci (titan) kivétel, de ő is csak erősíti a szabályt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest