Hirdetés
Hirdetés
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Hollowbody - Premier előzetest kapott a tech-noir túlélőhorror
gp A játékot egy ember fejlesztette, a látványvilággal a PS2-es érát próbálta megidézni.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Csövi!
1-1 zenéhez szeretnék borítóképet hozzárakni. Ezt Windows alatt a PC-n meg is teszem, majd zene a telefonra, de borítókép sehol OK, gondolom kéri a képet... de mappástól nem tudom a telefonra rakni.
Valakinek esetleg ötlet?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz MasterMark #279 üzenetére
Hol másolok meg jobb gombozok? 1-2 sreen shot jöhetne ha nem gond
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
-
total90
veterán
válasz MasterMark #378 üzenetére
Hm... nem rakja be, illetve PC-n okés, de telefonon nem. Pedig úgy csináltam, ahogy a képen van. Na mindegy, ráhagyom. Akkor lesz fehér csempe kép nélkül
-
total90
veterán
válasz MasterMark #381 üzenetére
Hát ö... azt csináltam Meg ha új zenét is rakok rá, akkor sem frankó
-
total90
veterán
válasz MasterMark #384 üzenetére
mp3 és igen gyári rom, semmi mókolás. Ahogy kihoztam az O2-tól úgy van. Volt mondjuk frissítés egyszer, de gyári.
(#415) savoo
Lejátszóba
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
O2, német... itt élek Németországban, de minden megvan hozzá.
(#417) MasterMark
Zune-ban mutatja PC-n meg PC-n WMP-ban is mutatja, meg mindenhol, csak a telefonon nem. Viszont eljutottam oda, hogy ha nem mutatja nem mutatja, okos enged, telefon szenved
-
total90
veterán
-
total90
veterán
Nekem jobb van 15,99€ havonta (német O2), de(!) korlátlan sms/mms, korlátlan net+3 GB LTE-n, korlátlan hívás O2/vezetékes és 120 perc minden más hálózatra.
Itt O2-nál vannak ilyen 12-24 órás akciók időnként és akkor rá lehet futni jó előfizetésre. Most ha jól tudom olyan van, hogy 35€, de minden korlátlan...Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Hi!
Adott egy 67 MB-os pdf anyag, amit rohadtul semmilyen módon nem tudok megnyitni (Lumia 900 és 920). Számítógépen (meg netbookon is néztem) működik, tehát nem hibás a fájl. Feltöltöttem PC-n SkyDrive-ra, de telefonra nem menti le sem a 900, sem a 920. Aztán feltettem Dropboxra, ahonnét letölti, de amikor meg akarom nyitni azt írja, hogy hibás a fájl. Másik felhő szolgáltatásnál is próbálkoztam, le is szedi, de nem nyissa meg.
Túl nagy a fájl, vagy mi lehet a gond?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
válasz Flashback #6446 üzenetére
Az én véleményem a platform mellett:
-gyors, de nagyon (nálam ez elsődleges dolog, a halálom a lassú rendszer)
-tetszik a kialakítás
-amire nekem kell, arra tökéletesEgyébként szerintem, ami ebben a rendszerben plusz, az teszem azt nincs meg Androidban vagy iOS-ben, de ez fordítva is igaz.
Azt hiszem a 3 fő rendszer között nincs sok különbség, ezért is nem értem néha a szájharcokat a fórumon.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Hi,
lenne egy kerdesem.
Egyik haveromnak szuksege van egy telefonra es arra gondoltam, hogy odaadom neki a regi Lumia 900-am. A kerdesem az lenne, hogy mikent tudom teljesen lenullazni a telefont, hogy a gyari allapotot erjem el. Minden le van rola mentve, de csak tele van adattal es torolni akarom egyszerre mindet... Probaltam a "gyari visszallitas"-t, de ehm, nem sok minden tortentHa nincs jó, ló a szamár is.
-
total90
veterán
Hi,
Adott egy WP, uj, uj live accountal es minden jo, szinkronizal naptart, e-mailt, de a Store nem megy. Azt irja allandoan, hogy nem elerheto.
Ez mitol lehet?Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen