- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
válasz TheZukker #48802 üzenetére
Ez egy nagyon jó tok, én is tőle vettem, csak ajánlani tudom. Ne gondolkodj sokat, mert már csak 7 db maradt, amikor én vettem, pont akkor fogyott el a fehér is, azóta sincs. Azt mondta az eladó, hogy már nem is lesz, mert már nem gyártják. Úgyhogy ha szeretnél, akkor még most vegyél.
-
pzstm
titán
válasz TheZukker #37220 üzenetére
Semennyit nem késik, mert soha senki nem mondta mikor jön....hivatalos MS álláspont szerint Áprilisban jön a developer preview
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tybsen
addikt
válasz TheZukker #34048 üzenetére
Szerintem nincs ebben semmi fura. Az emberek (a nagy tömeg) nem ertenek hozza es nincs is igenyuk ra ill. az android ismertebb (nalam is ugyanaz volt a reakcio mint Nalad). Nekem volt mar aki azt mondta, hogy olyan, mintha csokkentett modban mukodne a cucc ezekkel a fekete alapon nagy fekete betukkel Az a baj, hogy a legtobb ember nem is erdeklodik a tema irant, nem kivancsi ra es megy a tomeg utan. De mas teren is van ez igy, zabaljak a sok sz.rt, cukrot meg chipset stb-t es kevesen akarnak egeszsegesen taplalkozni. De ott a vallas is, stb. De nem akarok senkit megbantani ezzel, mindenki azt eszik vagy abban hisz amit es amiben akar (moderaljatok legyszi ha serto a hsz).
(#34056) Devas
-
nicu71
addikt
válasz TheZukker #34053 üzenetére
anno,amikor én is érdeklődtem,mi is ez a kis karika pöttyel a közepén,nekem azt mondták:"azt jelzi,hogy épp egy ufo van a fejed fölött"
de miért akarod kilőni a helymeghatározást?Bár energiát takarítasz meg,ezenkivül nem sok értelme van,hacsak nincs valami rejtegetnivalód...[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
-
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!