Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
A_ScHuLcZ #74410 üzenetére
Ha mobilnetet hasznalsz akkor a szolgaltatod nevet kell beallitani az smtp cimnek , viszont ekkor nem fog menni wifivel , mert ott meg a kabelszolgaltato smtp cime kell ..jelszo es ehyebek . Allitsd be a tremobilt es hajra , akkor legalabb mukodni fog es nem csak helyhez kototten.
Akos a 92x szeria kameraban jobb mint a 640,ha a hw nyers erejet nezed egalban vannak, az uj szeria elonye a negy mag , tobb szalon jobban fut az oprendszer es kevesebb energiat is emeszt fel a mukodese.a jovobeni frissiteseket az ujabb szeria megkapja , az x20 szerianak lassan a w10m elso publikus kereskedelmi buildjevel lassan veget is er az update korszaka ... igy is dicseretes a 3 ev sw tamogatas .
-
blackmajesty
aktív tag
válasz
A_ScHuLcZ #74100 üzenetére
Akkor sajnos nem tudok segíteni, nekem eddig mindig sikerült átvinni a telefon belső memóriájából a nevjegyeket vele. Kb 30-40 alkalommal biztos próbáltam.
Esetleg annyit próbálhatsz meg, ha a samsung tud sd kártyára exportálni, akkor azzal áttenni, az adatátvitel alkalmazásból be tudod importálni. Sajna más működő ötletem nincsen. -
válasz
A_ScHuLcZ #73833 üzenetére
Üdv!
Nálam a 820-on botrányosan sz*r. Nem használtam sokszor, de eddig mindig volt vele valami nyűg - percekig tart az újratervezés, eldobja a műholdat, bennragad futó programként...pedig az ötlet jó lenne.
Ha csak a GPS miatt váltanál másik platformra, ne tedd, a Here+ a többiek szerint nagyon jó, én még nem próbáltam, de hamarosan letöltöm.
-
válasz
A_ScHuLcZ #73833 üzenetére
Nálam csak pár hibája van a waze-nek. Például hiába választok ki másik hangot, nem tölti le se wifin, se mobilhálón, de ez már nem zavar, igaz minden indításkor kiteszi, hogy hangfájlok letöltése 0%... vagy ilyesmi, de már nem foglalkozok vele (először zavart, hogy biztos mobilhálózaton navi közben leforgalmazza a havi keretem, de nem).
Korábbi verziókkal sokkal több gondom volt, és eléggé meg is utáltam a waze-t, de ez a mostani most jól működik nálam, már-már mondhatni rendszeresen használom.
Én nagy waze-ellenes voltam, de épp a mostani wp-verziót használom eléggé megelégedve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Parfüm topik
- Netfone
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 13 Pro 128gb
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Flagshipkiller, Pocophone F1, 6/128Gb, új akkumulátorral!
- Eladó Honor 200 256GB tokal és fóliával Újszerű állapotban, 2025.03.25-ei vásárlás magyar számlával
- Samsung Galaxy S23 Fekete 128/8 GB Kártyafüggetlen + Otterbox tokok + Smart Tag 2
- iPhone 12 Pro Max 128 GB Független Makulátlan
- Xiaomi MI 9T 6/128 Kék, dobozában, eredeti töltőjével, eredeti + 5 tokkal + 1 kijelző védő üveggel e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest