Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
IFA 2024: 4K lézerprojektorokat mutatott be a JmGO
ph A 1080p-s N1S-től indul a kínálat, az N1S Pro 4K mellé pedig érkezik az N1S Ultimate 4K és az N1S Ultra 4K is.
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz dejaris #16149 üzenetére
igen azt láttam. de muszáj a szinkronizált mappában a gépen is ott lennie az adatnak ahhoz, hogy online lássam?
nekem arra lenne szükségem, hogy feltöltöm a klienssel a fájlt (nagyméretű ezért csak klienssel tudom) és azt utána gépről letörölve a felhőben tudjam tárolni, online elérhető legyen bárhonnan...a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
pushalias
addikt
Bakker, régi outlook.com-os fiókból szeretném átdobni a leveleket az újba, és nem igazán műxik.
Most jut eszembe, Windows Live Maillel mintha meg lehetne oldani ... give it a try.[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
addikt
válasz mirci18 #16144 üzenetére
Amiket felsorolsz, hogy nem tetszenek, mind közismert tények, ha kicsit utánanéztél volna a telefonnak és a rendszernek, mielőtt megveszed, most nem kellene panaszkodnod. Equalizer mondjuk úgyis teljesen felesleges, de hát olyanok is vannak, akik flacet hallgatnak telefonon.
-
Integrale
veterán
válasz Psychonaut #16160 üzenetére
Jó dolog az EQ, Titanon az alap hangszín elég furcsa volt eleinte, de találtam megfelelő sémát, így szépen szól kocsiban, headseten, mindenen keresztül.
"Bad reklám is reklám too"
-
MasterMark
titán
Hogy lehet, hogy a Nokia Autóval autópályára tervez, pedig ki van kapcsolva az autópálya?
szerk.: Rövidebb útvonalnál nem visz rá az autópályára, de a másik kettőnél igen. Mondjuk szerintem ez a véletlen műve.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
dejaris
addikt
válasz MasterMark #16165 üzenetére
Gyorsforgalmi ut talan?
-
savoo
addikt
Nem lehet, hogy csak az elkerülő részére visz fel?
-
Psychonaut
addikt
Pontosan hol visz rá? Pest környékén rövidebb szakaszon ingyenes (M0-s körgyűrűt követő első kihajtóig).
-
MasterMark
titán
válasz Psychonaut #16169 üzenetére
Vácig, végig az M2-esen visz Budapestről.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
zsírsámán
senior tag
válasz MasterMark #16170 üzenetére
Nem lehet, hogy csak a fizetős utakat szedted ki? Az M2-ért nem kell fizetni, és a M3 kivezető szakaszért sem.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #16172 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
veterán
válasz MasterMark #16174 üzenetére
Mert nem az autópályát nézi, hanem hogy fizetős-e.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
dejaris
addikt
válasz MasterMark #16167 üzenetére
Na jol tippeltem, az M2 nem autopalya, hanem csak
gyorsforgalmi ut, autoutat akartam irni.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #16178 üzenetére
Mondjuk nekem tegnap a belvárosban azt mondta 300 méter után válasszam az autópályát
Ma Vivicitta-n megint megszívatott a telefon-oprendszer-caledos runner app triumvirátus, nem lett mérésem, féltávnál kikapcsolt a zene is, fél óra múlva megint lett zen, mérni is kezdett, de a végén azt a nem tudom mit sem mentette el.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bocaa
senior tag
htc 8s vagy lumia 620?
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
félisten
-
btudos
veterán
válasz Plazmacucci #16189 üzenetére
Se 4 GB (csak névleg annyi), se RAM, de a lényeg hogy tud problémákat okozni az elenyésző méretű belső tárhely.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
mbale
tag
válasz Plazmacucci #16191 üzenetére
A MS WP fronton történő lépéseinek 70%-ért faszkorbács járna szvsz.. elképesztő, hogy mit meg nem engednek maguknak, hála a mamutvállalat titulusnak..
Zag Zag
-
pzstm
titán
sziasztok!
ismerős készül lehet WP masinát venni, a döntő az lesz, hogy van-e rá gtalk...s ha van mennyire normálisan működik. Valakinek valami tapasztalat/ajánlás?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
marcusa
addikt
A fim chat-et használom, ez egész jól működik, az esetek 95%-ában megjönnek az értesítések az új üzenetről, nagyon ritka hogy nem...
Egyértelműen ez eddig a legjobb gtalk kliens amit kipróbáltam, egy hiányossága van, hogy ha jelzett, és átváltok számítógépre, és ott folytatom a csetet, akkor a telón abbahagyja az üzenet fogadást, és csak akkor kezdi újra, ha onnan küldök egy választ, akkor megint oda jön az üzi.:-)
-
szabitom
csendes tag
Előre is elnézést, ha volt már valakinek ilyen problémája, de
egyszerűen lehetetlen ilyen sok kommentet végigolvasni.
Próbáltam kulcsszó alapján rákeresni, de nem találtam segítséget.
Az a problémám, hogy Nokia Lumia 520-as telefon aktív 3G adatkapcsolat
mellett nem képes beolvasni a saját pozíciómat. Beállításokat már
végignéztem, gyári beállításokat is visszaállítottam, de továbbra sem működik
ez a funkció. Kérlek segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen