- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz petroleumlam #12046 üzenetére
nem csak ez miatt. az omnia oreg mar, meg kicsit kezdem szuknek erezni a 7.8-at.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
catroot
veterán
válasz petroleumlam #12046 üzenetére
Ravasz az MS, így sarkall, hogy vegyél wp8-at
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
válasz petroleumlam #12042 üzenetére
nem. lumia 920.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
-
Воланд
titán
nextgen reader: random frissul, ket lapka van kint, hol az egyik, hol a masik nem frissul.
baby blues, calvin & hobles, cyanide & happiness, daily dilbert, daily garfield, doghouse diaries, questionable content, rugrats, xkcd, zits alkalmazasok egyaltalan nem frissulnek (egy par napig jok voltak os update utan).
weather flow, my stocks, gyari cuccok (pl app store) mukodnek.
jah, mav menetrend, imenetrend egyaltalan nem mukodik frissites utan, nem lehet keresni a jaratokat.
-
Dzsosy
senior tag
válasz Воланд #12034 üzenetére
Mióta?
Egyébként egyetlen app-nál tapasztaltam hibát. A WPgram nevű instagram kliens-nél ha beállítom, hogy legyen live tile, akkor ki tesz egy csempét ami 7.5 alatt tökéletesen működött (mutatta az új képeket és azok számát és ha ráböktem akkor elindult az alkalmazás), de most a képeket csak pár napig mutatja a kitűzés után, aztán befejezi, plusz ha rábökök eme csempére, akkor nem történik semmi, nem indul el az alkalmazás.
De másnál nem tapasztaltam ilyet. Remélhetőleg a fejlesztő itt hamar javítja.[ Szerkesztve ]
-
petroleumlam
tag
Először is. Ez az új fiatalember ak SGS3-ról akar váltani, láthatóan rendkívül be van sózva. Lényegtelen mit írtok, úgyis megveszi. Én azt mondom neki, hogy úgy képzelje el ezt a dolgot, mint 10 éve az okostelefon vs mezei javas telefont. Az okostelefon most legyen a droid, amire minden telepíthető, 100%-ban testreszabható, meg tyúktojás mérő is van benne. Viszont laggol, fagy, stb (ez szerintem nem igaz, de legyen ha annyian írják). A mezei javas telefon pedig legyen a WP, ami gyors, de kevesbé testreszabható. Szerintem így már érzékelhető a különbség.
Más. Jópár hsz-el visszább valaki küzdött a lejátszási listával WP8 alatt. Most jutott eszembe megnézni. 7-en ez úgy megy, hogy az albumborító alatt lejátszás közben rákattintunk az előadó/számcím sorra, mire bejön a most játszott lista. Ott egy floppy és az menti el a lejátszási listát. 8-on nincsen ilyen?
Más. A 7.8 bug alatt mit értesz? Hogy nem mozognak, vagy hogy nem frissülnek? Mert tegnap néztem egy árfolyam programot, ami 3. féltől van es az pörgött. A frissülést nem tudom, mert azóta leszedtem. -
Воланд
titán
csak, hogy jol induljon a reggel. 7.8 bug, ami mindenkit erinteni fog: nem mukodnek a 3rd party elo lapkak.
-
btudos
nagyúr
Semmi köze a témához, de most hogy feljött a HD7, eszembe jutott, gondoltam leírom: Még korábban kicseréltettem a HD7 érintőpaneljét (szegény dobott egy hátast pofával járdára érkezve az akkori asszonyságnak köszönhetően elég rendesen összetört), és 3 k-ért kapott akkor már új kijelzőt is, így egyszerűbb volt cserélni. Akkorát néztem hogy nemigaz, az utángyártott panelnak egyértelműen sokkal jobb színei voltak, mint a gyári kijelzőnek, így most nővéremnél egész használható képet ad.
Egyébként bármit is csinálnak az Androiddal, a dalvik miatt örökké olyan marad amilyen, nem lehet teljesen eltüntetni a röccenéseket. Bár kétségtelen, hogy folyamatosság szempontjából sokat fejlődött, de még mindig meg lehet akasztani a megfelelő helyen megzavarva különösebb erőfeszítés nélkül, míg WP-n vagy iOS-en azért ehhez gondolkodni is kell.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MODERÁTOR
válasz @matthew@ #12024 üzenetére
Az eb nem itt van elhantolva, hanem ahogy emvy is írta, teljesen mindegy milyen a lapka (gondolj azokra a lapkákra, amiken fotók jelennek meg), mindegy is milyen textúrát húzol rá az adott elemre - a GPU meghajtja. Nem is a kirajzoltatással van a probléma, mert láss csodát, a játékok nem röcögnek (annyira).
A probléma továbbra is a Dalvik - ja tegnap előtt sikeresen nyomkodtam SIII-at (meg egy 820-ast is btw).
Még az SIII is röcög - TW nélkül!
A 820 felbontása (ugyanaz a 800*480 mint a HD7-em), de különbség zongorázható a kettő között (meg is kérem Richard Claydermant), természetesen a 820 javára. Bitang szép képe van.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
pushalias
addikt
válasz @matthew@ #12024 üzenetére
Abban egyetértünk, hogy a droidot sokkal nehezebb optimalizálni, mert igazából nincs is mire. De mint mások is írták, az élő lapkák nem kevés munkát adnak a vasnak, és akkor nem is beszéltünk a mindenütt másutt előbukkanó ezernyi finom animációról..
(#12027) DJosef Konkurenciáról jót, vagy semmit, de az az oldal ritka csúnya lett. Pláne a néhai wp7.hu után, ami viszont tényleg szépen meg lett csinálva, kár, hogy egy php.ini beállítás hiánya miatt megbízhatatlanul jelent meg.
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
válasz @matthew@ #12012 üzenetére
ez baromság. sokkal több mozgó dolog van a homescreenen mint a konkurencianal. pörögnek a live tile-ok, képek csempe...stb. ezeket kiszámoltatni nem semmi. szerinted miért nincs iOS alá live wallpaper? szóval elég jól van megírva és optimalizálva a wp 8.
Androidon a wp8 launcher ugyanúgy akad, pedig a te elméleted szerint simának kellene lennie. ja és egy előző baromságra visszatérve, az sgs3 nagyon durva akadásokra képes, főleg a widgetek lapozgatása közben. de a képernyőelforgatással egyidejű home gomb megnyomása is durva akadásokhoz vezet. a késleltetett kilépésről nem is beszélve. megnyomom a home gombot, és fél mp-et vár minden esetben a telefon. nagyon gáz h nem azonnal cselekszik.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
DJosef
őstag
Udv Urak!
A wp7.hu alkalmazas behozza nektek a hireket ,vagy csak nekem xaraxik?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
@matthew@
őstag
válasz btudos #12013 üzenetére
Mondjuk a droidnál azért is nehéz az optimalizáció, mert sokféle hw-re tették fel, így nem olyan egyszerű a dolguk (nem védeni akarom), míg WP-nél meg iOS-nél nincs akkor szórás HW terén, ez sokat számíthat sztem.
dejaris azért az belátható h kevesebb vele a probléma, ha nem is annyira egyszerű az optimalizálás, de nincs annyi grafikai pörgés, stb.
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
veterán
Már elsőre közölve volt, mikor szóba került, hogy a bt és a csengőhang készítő is only lumia lesz...
Everybody lies.
-
guest666
aktív tag
köszi mindenkinek, már kikapcsolt, nem elérhető
na mindegy , már úgyse mentem volna vissza érte...azért sajnálom szegényt... S3 lesz helyette
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
-
pushalias
addikt
válasz razzorr #12009 üzenetére
Tegnap volt a kezemben egy S3, amire ott helyben egy kis móka kedvéért felkerült egy Launcher7. Vicces volt, amikor 1 perc használat után már lagolt. Bár egyébként Launcher8-cal már tényleg hasonlít, de hát nem.
(#12008) @matthew@ „a grafikai része elég gyenge, kb. nincs minek laggolnia”
Erre a legkulturáltabb válaszom az, hogy what the fuck are you talking about. Lásd a Launcher7 és 8 kísérleteit pusztán az alkalmazáslista görgetésére, és a dzsini a tanúm rá, hogy ellenszélben, öt kilométer távolságból ki lehet szúrni, melyik az, amin jól látszik, hogy csak azt az egy részletet meddig reszelgethették, hogy pont olyan legyen, és meg is érte a ki tudja mennyi befektetett melót, mert valóban olyan. Sok gyíkja van a WP-nek, de nem ez.
-
btudos
nagyúr
-
@matthew@
őstag
válasz btudos #12010 üzenetére
Folyamatosság az inkább csak az iOS-nél emelhető ki mint erény, mert a WP-s csodás design/grafikai ficsőr az elég gáz, ezt nem nehéz úgy megcsinálni h ne laggoljon, meg néha itt is elgondolkozik h csináljam-ne csináljam pl beállításoknál (Omnia W-n)
[ Szerkesztve ]
-
guest666
aktív tag
Hi !
Omnia7 telom van (illetve volt). Szóval elhagytam a hegyen síelés közepette, Ausztriában.
Van-e lehetőség valahogy a megtalálására ? Elvileg az a kis feature ami erre szolgál , az be volt kapcsolva.
Viszont a roaming adatforgalom az ki van kapcsolva. Kicsöngött még délután.
Valahogy le tudja adni a koordinátákat nekem a rendszer?
Köszi!! -
btudos
nagyúr
válasz razzorr #12009 üzenetére
Nem.
A kezemben akadozott egy JB-vel szerelt S3 az app drawerben, nem beszélve a memóriakezelési szarságairól. Bármennyire mondogatják hogy az android már nem olyan meg minden, de még mindig nem tudja azt a folyamatosággot amit a WP vagy az iOS tud.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
razzorr
őstag
válasz petroleumlam #11998 üzenetére
Válasz marcusanak is.
Teljes mértékben tisztában vagyok a rendszerek tudásával, igazából már az s3 szinten megkapnám azt a gördülékenységet amit tud a wp8. Vagy nem?! :-)
Ezért is érdekelne,hogy akinek volt s3-a és netalán wp-re váltott, hogy látja a dolgokat,ha van egyáltalán ilyen emberke.Nekem tudásra mindkettő megfelel, inkább a gyorsaság,stabilitás,laggmentesség az ami fontos nekem.
-
@matthew@
őstag
válasz catroot #12006 üzenetére
Ez is elég k.csög üzletpolitika h nem teszik bele, mert így megveszi a user a WP8-at, meg lehet kicsit foglalkozni kéne a dologgal, és nincs rá idejük kedves Samsungéknak, ez eléggé kiábrándító. Mind1 márciusban jár le a céges előfizu és remélhetőleg T-hez kerülünk, akkor majd lesz csere, vagy ha maradunk és szerződés újítás lesz, akkor is mert kicsit unalmas kezd lenne a WP a csempéivel, nem lehet rajta semmit sem állítani, meg az alkalmazás kínálat is gyér, lassúnak meg csak azért nem látszik a rendszer mert a grafikai része elég gyenge, kb. nincs minek laggolnia
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Alexios #12002 üzenetére
Ó, ne keseríts már el, egy-két apróságot még igazán szórhatnának a jónépnek! Csak, hogy érezzük a törődést...
(Bameg, PH-addikt lettem, ez miért? Mondjuk eddig is "függő" voltam tőle, de most kinyílvánult!)
(#12005) adam014: mondjuk én a 7.8 óta maximálisan elégedett vagyok a Lumia 610-zel, mint első okostelefonnal.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest