Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Hirdetés
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Minimumlétszámra állítja a texasi Taylor üzemet a Samsung
ph A GAAFET node-okra specializálódó gyár jövője egyelőre bizonytalan.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Most komoly, hogy eddig tart? Már lassan 20 perce megy.
-
válasz Freddycom #15395 üzenetére
A tényleges MP3 fájlt (ami egyébként WMA, nem MP3) nem fogod látni, csak ha ténylegesen letöltöd. A gyűjteménybe kerülés után ez csak egy opcionális lépés, nem is tudom hogy a telefon mikor áll neki ennek.
Offline hallgathatod letöltés után, de DRM van rajta, úgyhogy csak olyan gépen és telefonon teheted ezt, ahol a Music Passod szinkronizálva van.
“All nothings are not equal.”
-
Tomeeka29
csendes tag
Más... írtam egy két "szerelmes" levelet HTC-nek, 8x-em van, tárhelybuggal kapcsolatban. Válasz:
"A frissítés érkezését meg tudom erősíteni, de sajnos a dátumot nem. A frissítéseket a Microsoft a HTC-vel együtt készíti el, de mégis a redmondi cég dönti el, hogy azok mikor lesznek kibocsáthatóak."
Tehát ha minden igaz érkezik nem Nokiára is megoldás. Kérdés mikor... (ígértek visszajelzést, ha többet tudnak) -
Воланд
titán
válasz Freddycom #15395 üzenetére
amig van aktiv elofizetesed, addig eleg csak letolteni a szamokat (amiket le lehet), nem kell kulon megvenni,
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
polonic
félisten
Na jó. Beszart ez a kurva telefon. Már 1 óránál tart.
-
polonic
félisten
Soft reset után is fogaskerekezés. . .
-
őstag
És a gépről letöltött mp3-hoz hozzáadható ez a kép amit zenelejátszás közben mutat a lockscreenen?
-
őstag
-
Воланд
titán
-
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Más:
Facebook beépített chat. Egész délután ezzel szoptam. Amire jutottam? A régi fiókomat az istenért sem tudom hozzáadni, de egy újonnan létrehozott facebook profilt gond nélkül leszinkronizált, gyönyörűen látom az online ismerősöket.Kérdem én, mi az szentséges atya úristenért??? Új facebookot nem lakom be ezért, de kurva bosszantó.
-
HKorn
addikt
MS acc átnevezése outlook.com-ra, csak HR-el lehetséges a telón?
Nagyon nincs kedvem HR-elni a telót, viszont igencsak átnevezném a hotmailos fiókomat.
Run&Ride
-
Dale
aktív tag
Nem akarom egyelőre átnevezni, főleg a HR miatt, de ilyenkor mit választhatnék, bármelyik aliast ami az outlook accountomhoz tartozik? Vagy csak a fő account nevet? Volt valami kavar régebben az aliasokkal de nem tudom hogy ebben a témában volt-e.
https://enginedesigns.net
-
-
polonic
félisten
HR előtt nem volt bekapcsolva a nyomonkövetés. A weboldalon sem adtam meg telefonszámomat ennél a résznél. A telefon menüjében is máshogy nézett ki a find my phone menü. Csak egy on-off kapcsoló látszódott.
Most HR után ugyanúgy nem adtam meg sehol a weboldalon semmi ehhez szükséges adatot, de már meg tudom határozni a telefon helyét és a telefon beállításaiban is az alábbi dolgok látszanak a find my phone menüben:
-
AMD Power
titán
-
polonic
félisten
Töröltem a telefonom a windwosphone oldalról. Oda hogy tudnám visszavarázsolni? Ugye nem csak HR után?
Egyébként viszont működik a telefonon minden, ennek ellenére. -
-
kezman
őstag
válasz AMD Power #15442 üzenetére
Szerintem se ugyan az a 2 év HU garancia mint a 2 év Nokia garancia, én anno jártam úgy hogy fél év után beszart a N70-em vittem vona gariztatni aztán az üzlet már sehol nem volt, illetve volt csak más néven , csak ennyi
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
AMD Power
titán
válasz kezman #15446 üzenetére
Nem a boltba kell vinni szervizeltetni hanem a Nokiához vagy a kirendelt márkaszervizhez. Amúgy Nokia oldalán IMEI szám alapján meg is tudod nézni ,hogy garis-e vagy sem a telefon. Van ebben rutinom hidd el.
Boltba csak akkor kell menni ha bolti garis vagy szervizátvevő pont is mint mi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen