Hirdetés
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Hirdetés
-
IFA 2024: Cyberpunk TWS fülhallgató a GravaStar kínálatában
ma A Sirius Pro egyértelműen azzal tűnik ki a Bluetooth fülhallgatók tengeréből, ahogy kinéz.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz AMD Power #15095 üzenetére
Ennél a kategóriánál már bőven a mobil eszköz a szűk keresztmetszet. Ugyanezt a fejest egy rendes fejhallgató erősítőről és DAC-ról hajtva egész más eredményt kaptál volna.
(#15098) Tomeeka28
Próbáltam a 8X-et, maradjunk annyiban, hogy jobb forrásom van itthon és utcára is. Az általad megadott lánccal én egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy A/B-s tesztben 10-ből 10-szer eltalálod, hogy melyik a veszteségesen tömörített és melyik a veszteségmentes. Persze nem te lennél az egyedüli, nagyon sokan buktak már el ilyen teszteken. A sikerhez nagyon jó rendszer és bizony nagyon jó fül is kell, nálam biztos, hogy egyik sem adott, nekem sem sikerült (az enyém egy abszolút belépő cuccokból álló lánc, nem csoda hát).-----------------------------------------------------------
Más: Kezdem egyre jobban megszeretni a Lumia 800-am a 7.8 frissítés óta. Ebben maximálisan szerepet játszik az, hogy végre működik a FB chat (kb 5 perces késés a max, ami eddig volt), telefonálási hibám nem volt, illetve az sem mellékes, hogy ma segítettem a 15 éves unokahúgomnak beállítani az első okostelefonját. Tegnap kapta, egy Galaxy mini 2 az. Nos... teljesen használható, első okostelónak bőven megteszi, de azért a Ginger mára eléggé elavult. A rendszer sebessége teljesen rendben van, de ismerve a droidot, amint elkezd alkalmazásokat telepíteni, az a gyenge hardver egy idő után borzalmasan izzadni fog a gyári ROM alatt. Ilyen gondom tuti nem lesz a Lumiával...
-
gzbotii
veterán
Bakker, olyan arban van mar a 8S, hogy mar szegyen lenne nem megvenni...
Ha elpasszolom a jelenlegi telefonomat, szerintem benevezek egyre. Ugyis reg nem volt WP telefonomAkiknek ilyen van mi a velemenye rolla? A belso memoria eleg az app-buziknak is? WP8-on ertesitesek megjonnek ugye vagy egy nap egyszer amikor kedve tartja?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
daniel909
addikt
-
daniel909
addikt
válasz gzbotii #15165 üzenetére
nem tudom de szerintem nem. meg ha a store írja h 100 megás a játék, akkor az telepítve több, így biztos nem fér fel még egy sem. alapból ha letörölsz minden HTC-s baromságot, akkor lesz olyan 1,3GB szabad helyed, de ez elég gyorsan elkezd apadni ahogy telepítesz + az other mappa folyamatosan nő ugye. ha játszani akarsz, tutira nem ajánlom ezt a telefont.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Bogyó bá'
nagyúr
Hát igen, a Lumia 620 formaterve öntökönszúrás a Nokiától! Miért nem lehetett a 610 csinos kasztnijába rakni? A legkívánatosabb megfizethető teló volna...
(#15170) AMD Power: akkor is szappantartó!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
greggggg
aktív tag
rdp progi van wp8as telefonra? (gép asztalát látom a telefonon és ott tudom kezelni is)
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
negyven2
veterán
Szaisztok,
Nem úgy volt, hogy a Google csak nyáron lövi le a Google Sync-et? Csak mert most raktam újra az Omniamat és imap-re állította be magát. Se naptár, se névjegyek.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
regener
veterán
válasz daniel909 #15159 üzenetére
Most leszedtem mind a két térképes cuccost és csak a Nokia Térképeket raktam fel.
De ha elindítom már rögtön sír, hogy nincs adat/WiFi kapcsolat.A 3 pöttyben meg ezek vannak:
3 logó fent: keresés, helyek, saját helyek
menügombok egymás alatt:
-útvonalterv
-beálíltások
-visszajelzés
-névjegy
-be- / kijelentkezés (Nokia fiókba/ból)Nincs olyan hogy Térképek letöltése, sem plusz jel.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz negyven2 #15175 üzenetére
Meg is válaszoltam magamnak
7.10.8862.144 WP 7.8 update removes Google Contacts and Calendar sync
Remekül megoldatta a Microsoft grat nekik.
-
válasz negyven2 #15177 üzenetére
Két dolog. 1) Ha megnézed az eredeti forrást, láthatod, hogy nincs veszve még a dolog. Bár fura, hogy a Google leírása kifejezetten a Windows Mobile-t mutogatja, na mindegy.
2) Nem a Microsoft sara, hogy a Google megszünteti a szolgáltatást hamarosan...[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
negyven2
veterán
Amúgy igen tudom, hogy nem a Microsoft sara, csak ez a fajta megoldása, kicsit nem szép húzás. Tudom, hogy nem egyszerű betenni a CardDAV, CalDAV támogatást július 31.-ig (legalábbis ha Microsoftról van szó), de lett volna gond ha bent marad a hagyományos támogatás? Na mindegy. A lényeg, hogy így már újra szinkronizál. köszönöm .
-
kolosanyi
veterán
válasz AMD Power #15160 üzenetére
Nem lep meg. Általában a házimozi erősítőkben nem jó a fejes erősítő rész. Egy kifejezetten ilyen célra tervezett erősítő jobb eredményt fog adni. Persze az is lehet, hogy az adott típus neked nem jön be. Technikailag biztos magas szinten van, de ez csak egy dolog, attól még lehet, hogy nem tetszik. Milyen típusról van egyébként szó?
-
greggggg
aktív tag
rdp progit tud vki olcsot? mert nem szívesen fizetnék 2,5k érte.
más: akkor nyártól nem lehet majd gmail leveleket se szinkronizálni? vagy csak a calendarra vonatkozik?!
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- PlayStation 5
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen