Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófiú123
csendes tag
válasz Psychonaut #16350 üzenetére
Kivéve, ha a csomagra ráírják, hogy ajándék .
Eladnám legális Navigon Europe alkalmazásomat 5 ezer ft-ért freshmap szolgáltatással. 2 év ingyen frissítés
-
CarajoEsp
senior tag
Van itt valaki, akinek Lumia 820-a van, Vodás és megkapta a legújabb 1308-as frissítést?
Előre is köszönöm.
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
negyven2
veterán
Ráadásul €150 (~$195) felett még a VÁM is rájön aztán a 27% ÁFA.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Psychonaut
addikt
válasz jófiú123 #16351 üzenetére
Persze, meg a vámosok is most jöttek le mind a falvédőről.
Meg lehet reszkírozni, vagy bejön, vagy nem, de azért szerintem nem csak etikailag kérdőjelezhető meg egy ilyen lépés.figure85: mondjuk a vám csak 2.5%, az nem nagy tétel, azért nem számoltam vele, de természetesen teljesen igazad van.
[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
Amióta felraktam a Microsoft féle Facebook appot, nem latom a gyári chat programban a Facebook chat kontaktokat, nem jön értesítés üzenetekről es üzenet sem a gyari messeges appba, viszont a Facebook app csak akkor frissít, ha megnyitom, értesíteni nem tud. Azonban nekem kell valami, ami kezeli a Facebook csoportokat. Ötlet?
-
balcsida
senior tag
Szolgáltatónál gondoltam, hogy az eladót megkérem, hogy függetlenítse nekem ott, nem tudom, milyen költségei vannak ennek.
Crey bá, hát most pont rosszra tetszett gondolni, én a legális módszer híve vagyok. -
Bögre
aktív tag
Sziasztok,
Igy visszaolvasva a tobbseg le van nyugozve a whatsapp megbizhatosagaval, nekem, illetve asszonykanak viszont van vele gondja rendesen. Gyakran keson kapja meg, az uzeneteket, ami meg nem is lenne hatalmas gond, de rendszeresen elofordul, hogy megkapja ugyan az ertesitest az uzenetrol, viszont utana az alkalmazast mar nem lehet megnyitni, es csak az telefon ujrainditasa segit... Ilyennel talalkozott mar valaki? (Egy Lumia 620 -at hasznal.) -
Psychonaut
addikt
válasz balcsida #16361 üzenetére
Sok sikert, az AT&T a következő feltételek mellett unlockolja a telefont:
"As we make clear on our website, if we have the unlock code or can reasonably get it from the manufacturer, AT&T currently will unlock a device for any customer whose account has been active for at least sixty days; whose account is in good standing and has no unpaid balance; and who has fulfilled his or her service agreement commitment."
Az egyetlen megoldás, amit látok, hogy megveszed, és két hónap után kérvényezed az unlockot at AT&T honlapján.
[ Szerkesztve ]
-
balcsida
senior tag
válasz Psychonaut #16363 üzenetére
Na ezt sem tudtam, ezért kérdeztem
-
daniel909
addikt
lehet túl fáradt vagyok, de egyszerűen nem találom hol van az az opció, hogy a képeket és a videókat a memóriakártyára mentse... tudtok segíteni?
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Oppenheimer #16358 üzenetére
Inkább törlöm magam facebookról...
A poén az, hogy amíg nem WP telefonom volt, addig a google-s felhőt és chatet, stb, stb-t használtam. Most skydrive és mivel az MSN-t minden ismerősőm otthagyta, a facebook chatre.
Az IRC végképp üres Az ICQ is eltűnt. Most a google chat és google+ is már gyenge-még gyenge (userszám szintjén). Viszont valami kell, amin keresztül tartom a kapcsolatot az ismerősökkel és ez a nyomorék facebook lett pont divatos... Viszont a WP nem kezeli valami jól a tudatos facebook használatot csak az ostoba bohóc módjára való felhasználást... (minden publikus és írok világ-világtalannak, akár szeretné, akár nem) -
-
tybsen
addikt
Reggel irtam a Nokia chat beta-rol, aki esetleg nem olvasta a hirt (rossz topikba toltam veletlenul.. nagyon koran volt)..
(#16358) Oppenheimer: a nokia chat karpotol majd mindenert
[ Szerkesztve ]
-
tybsen
addikt
válasz Oppenheimer #16371 üzenetére
Az viszont pozitiv, hogy legalabb lesz valami, amin mukodnek az ertesitesek. Talan a tobbit is helyrerakjak vagy nem tudom.
-
tybsen
addikt
válasz mukibuci #16374 üzenetére
Szerintem ugyanugy nem fog mukodni, ahogy a tobbi sem. Csak nem akartam kelteni a feszkot ezzel a kis maganvelemennyel, mert azert bizni kell, hatha
Egyebkent dobbenetes, hogy igy el lehet szurni egy rendszert, mert amugy meg nagyon jo lenne (leszamitva persze nehany egyeb ismert dolgot is). Pont ma nezelodtem telefonokat a MM-ban - pl. a kis 620 is tenyleg nagyon jo, gordulekeny a felulet (az mar mas dolog, hogy szamomra kb olyan hatast kelt az a feher keszulekhaz, mint egy sved jörkmopp fröccsöntött muanyag szék, meg en a tepsikert vagyok oda). Oszinten drukkolok a wp-nek, hogy javitsak a baromsagokat, aztan valamikor egyszer visszaterek
-
mbale
tag
válasz xperiasigi #16376 üzenetére
Tartsd hosszan rajtuk az ujjad és egyesével töröld őket...
Zag Zag
-
Oppenheimer
veterán
Most te is megtapasztaltad, milyen a Microsoft-féle restore.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
xperiasigi
őstag
igen én is ezt akartam először de csak megosztani tudom.van 50 hazsnálhatatlan appom amivel nem tudok mit kezdeni
legiaap:és elmondanád hogyan töröljem hogyha se a beállitásoknál se úgy h hosszan rá nyomok se sehogyan nem tudom?
csak csináljamm meg adom el a g*cibe[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
legiaap
nagyúr
Én is így jártam egyszer. Töröltem őket.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
mbale
tag
válasz xperiasigi #16379 üzenetére
Akkor csinálj még egy hard reset-et... hátha. Nekem engedte törölni pont a mai nap és mellesleg ezek nálam rendszeresek HR után. Majd WP 11 körül talán olyan lesz a rendszer, aminek már eleve lennie kéne.. MS
Zag Zag
-
jófiú123
csendes tag
válasz Psychonaut #16355 üzenetére
Az mindegy, hogy honnan jöttek, a szabály az szabály. Ajándék után nem kell vámot fizetni csak vásárlás után.
[ Módosította: mukibuci ]
Eladnám legális Navigon Europe alkalmazásomat 5 ezer ft-ért freshmap szolgáltatással. 2 év ingyen frissítés
-
Tomeeka28
aktív tag
Ha HR után jelentkezik ez, akkor az a gond hogy nem abban a régióban töltötted le az appot, ahol most a visszaállítás történik.
Megoldás: Válts arra a régióra ahonnan letöltötted és utána szépen települnek ezek is.[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
veterán
Szerintem a vámszabályok nem a topik témájába tartoznak, inkább hanyagoljuk.
Egyébként ajándék vagy sem, belenézhetnek és fizetni kell vámot vagy áfát - ha pedig trükközni próbál valaki, akkor még büntit is.
-
veterán
-
tybsen
addikt
Na megneztem az 520-at, nagyon gyenge a kijelzo, a keszulekhaz oke. A 720 viszont elég jó
-
balcsida
senior tag
válasz Psychonaut #16386 üzenetére
Jó, de nem tudok mit csinálni, akkor mondjátok már, mikor lesz kapható a magentásnál cyan 920?
-
Psychonaut
addikt
-
balcsida
senior tag
válasz Psychonaut #16396 üzenetére
Most tuti én vagyok a rémetek
Nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest