Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
-
-
Psychonaut
veterán
El sem hiszem, a Samsung kiadott egy frissítést a Now apphoz, amivel ismét működik a nagy live tile.
-
pushalias
addikt
-
polonic
félisten
Az asphalt 7-ben megmaradtak a mentéseim HR után.
-
pushalias
addikt
Így van, és pl. versenytárs is gratulált neki.
-
regener
veterán
Az m.facebook-on engedélyezve van a chat és gépen is, a microszaftos fiókomat összekapcsoltam a fb-ossal és engedélyeztem az üzenetek beállításaiban a fb alapú csevegést. Viszont még mindig nem lát senkit sem online pedig m.fb-n látom hogy vannak fent chaten.
A microsoftos acc-ban hol tudom engedélyezni? -
savoo
addikt
válasz regener #15714 üzenetére
Itt próbálkozz esetleg az engedélyek résznél.
-
savoo
addikt
válasz Psychonaut #15723 üzenetére
Megoldhatná a fejlesztő is magának, de a Microsoft oldaláról van meg a lehetőség, arra gondoltam.
-
@matthew@
őstag
Vettem használtan egy Lumia 800-as telót, már 7.8 volt rajta, de a piactéren nem találom a Nokia kollekció részt, már olvastam h pár embernek nem volt ott de hogy lehet elóvarázsolni vagy frissíteni kéne a piactérhez vmit? Vagy az baj lehet h a live id-m angol régióra van beállítva, a telón meg minden más magyar-ra van téve, csinaljak egy magyar ID-t?
Matthew 24:42
-
saiyajin
senior tag
Ez nagyon jó feature lesz szeritnem: [link] Régóta tetszik, de én személy szerint még mindig jobban örülnék, ha egyszerre rezegne és csörögne a lumiám.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Tomeeka28
aktív tag
Nektek megy a facebook csevegés?? Vagy csak nálam sz@rakszik? Már vagy 20x ki be kapcsoltam...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
pockhome
senior tag
-
btudos
nagyúr
-
Tomeeka28
aktív tag
Reménytelenül szar még mindig, már töröltem az FB accountot, ki be kapcs is volt... szóval innentől nem érdekel... Viszont tegnap belőttem az Xbox musicot amerikai accounttal az viszont nagyon jól működik.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
btudos
nagyúr
válasz daniel909 #15741 üzenetére
Jó de nem olyan mennyiséget (plusz egy idő után törlődik, szóval nem is állandó az előnézet), hogy problémás legyen egy 800-asnál. (Ha jól emlékszem az van neki)
regener: Most nálam se jó, valószínűleg valami gikszer van a rendszerben, nálam rendszerint működik normálisan, még PC-vel párhuzamosan is.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz daniel909 #15745 üzenetére
Nálam jó beállításoknál a csúszkát ki be kapcsoltam és csodát tett... Ki érti ezt, a restart meg nem használt
-
pockhome
senior tag
válasz MasterMark #15739 üzenetére
és az esetleg megoldható, hogy ha üzenetet küldenek akkor zárolt képernyőn is megjelenjen, egyből?
meg am beállítottam a fiókokban a fb-ot, összekapcsoltam a win fiókommal, és semmi változás nem történt(#15748) MasterMark: gyakorlatilag pedig nem
az ie valahogy megtanítható arra, hogy rákérdezzen a jelszavak/felh.nevek mentésére?
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz btudos #15749 üzenetére
ohh, ezt nem tudtam
Ez a csevegős dolog megoldható? vagy ne is próbálkozzak vele, mert senkinek sem ment?(#15751) btudos megtaláltam, az üzenetekben van, én meg a mailnál kerestem, meg az appban
viszont most nekem is azt írja hogy senki sincs online, közbe a gépnél 102 ismerős online van[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest