Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Mobil flották
- Magisk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiasigi
őstag
ha nincs térerőm lehet kezdeni vele valamit vagy csak az újrainditás?(nem szeretem újra inditani..)
Iphone 6s
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz xperiasigi #16754 üzenetére
még ha 70 napja ment volna...
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
daniel909
addikt
válasz xperiasigi #16754 üzenetére
néha meghülyül ez a szerencsétlen wp 8. engem ma nem engedett fel a storeba, újraindítás segített csak.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
marcusa
addikt
válasz xperiasigi #16757 üzenetére
Hát akkor az jó nagyot eshet
Szedtem szét párszor melóba már 620-at, és majdnem olyan ragaszkodó a hátlapja mint a 820-nak...:-)
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #16757 üzenetére
Benned van a regi nokia erzes
-
legiaap
nagyúr
Csinál azért még érdekes dolgokat ez a WP8.
Nem akarok Spoilerezni, akkor elvész a varázs.
Majd idővel rájössz.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
savoo
addikt
Nem akarok kötekedni, de a hálózat eldobás nem a WP sara...
-
Mister_X
nagyúr
válasz marcusa #16758 üzenetére
Én túl nagy lendülettel vettem ki a... ö... miez. Legyen tok, de puha, zipzáros. Na, túl nagy volt a kezdősebesség, alacsony a kezem súrlódási együthatója és ezért elindult a megadott irányvektoron, ami módosult a gravitáció kölcsönhatás miatt. A hátlapja nekem is lerepült, egy, szerencsére csak napfényben, kikapcsolt kijelző esetén látszó karc lett még.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Jaded
senior tag
Nem tudjátok, hogy az Én csempén lecserélhető-e az "Én" felirat?
Renault Megane IV Limited
-
pzstm
titán
tudtommal nem, bár nekem azt írja ki, hogy "Me"
(kérvényeztem, hogy az legyen a felirat, hogy a nagy Ő, de nem jött még rá válasz )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
hyperspace
őstag
sziasztok,
telefon (lumia 610) kiírta, hogy frissítés érhető el, csatlakoztatva lett kábellel a géphez, keresi a zune a frissítést, de nem találja. előtte ugyanez a telefon ugyanezen a gépen, szoftverrel sikeresen telepített. át tudok állítani valamit, hogy most is sikerüljön? előre is köszönöm a segítséget.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
legiaap
nagyúr
A Store elérte a 150.000 appot!!!
-
MasterMark
titán
-
Blyan
félisten
válasz MasterMark #16775 üzenetére
Nála viszont mindig is fog.
Amúgy lassan megérett egy banra, amennyit trollkodik.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Oppenheimer
veterán
válasz MasterMark #16775 üzenetére
8X-en ugyan úgy 20-25 FPS-el megy, mint anno az Omnia 7-emen. Akad az, max Te nem látod. Ha 60 FPS-el szaladna, mint iOS-en, vagy droidon, akkor nem akadna.
(#16776) Blyan: Nem trollkodok, ezek tények. Majd dicsérem a WP8-at ha megérdemli
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MasterMark
titán
válasz Oppenheimer #16777 üzenetére
Most nem megyek bele, hogy a szem mit érzékel akadásnak, de nem a 25 FPS-et. (Ha annyival megy.)
Switch Tax
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #16777 üzenetére
Alapvetően de, azt csinálod. Az hogy nem trollkodsz nem azt jelenti, hogy dícséred a WP-t. De Te kizárólag fikázol. Már pedig az trollkodás.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Halfer
tag
Fel tudnátok nekem sorolni olyan WP8 feature-öket amik nem érhetőek el a telón Magyarországon? Gondolok itt beépített appok feature-jeire vagy éppen a magyar hangfelismerés hiányára. Köszi.
-
Oppenheimer
veterán
válasz MasterMark #16778 üzenetére
Csak hogy a grafikai motoroknál, 25 FPS-el a mozgások nagyon ritkán olyan folyékonyak, mint egy filmnél, mert darabosak. Call of Duty sem véletlenül úgy van optimalizálva, hogy konzolokon stabilan hozza a 60 FPS-t.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
legiaap
nagyúr
válasz btudos #16783 üzenetére
Nekem most per pill. nem is működik a Nokia Music.
Sorry. There's a problem reaching the
music service. Try again in a moment.Most nézem a HTC is dolgozik tableten: [link]
De könyörgöm miért nem tudnak 32 gigánál többet belerakni?
Van egy pár ultra noti is, amiben már 512 GB tárhely is van. Nem hiszem el, hogy megoldhatatlan lenne tabletbe is belepréselni, ha nem is 512-őt, de egy 128-asat azért már illene.[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #16781 üzenetére
7.1 óta lehetséges a 60 fps, szóval a fejlesztőknek trollkodj, ne a platformnak.
-
btudos
veterán
válasz legiaap #16785 üzenetére
Azért ez így elég durván hangzik a specifikációk alapján, jöhetne 10"-esben is pont ugyanígy.
A 32 GB az csak bővíthetőség, 16 GB a belső tárhely. (miért nem lehet nagyobb kártyával bővíteni? Nem hiszem hogy számottevően drágább lenne )
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Boonen007
őstag
Mintha a Mobilarénás Lumia 620-as videóban láttam volna Dolby módot zene hallgatáshoz, de nem találok semmi beállítási lehetőséget, hol találom?
(#16790) xperiasigi:
Köszi épp most találtam meg én is![ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
Az miért lehet, hogy egy oldalról ha jön komment akkor a telefonomra megjön az értesítő email, de a windows 8-as email appba meg nem?
-
szentkuti11
addikt
Tiszteletem!
.vcf fájlokból névjegyeket telefonra másolni hogy lehet a legegyszerűbben? (Windows Phone 7.8, LG Optimus 7, minden gyári)
-
btudos
veterán
válasz szentkuti11 #16793 üzenetére
*.vcf-->*.csv és importálod az outlook.com-on a live fiókba, amit megadtál a telefonon. (nem vagyok benne biztos hogy csak csv-vel boldogul, ki kell próbálni mit kezd egy vcf-fel.)
sz.balazs.95: A fejhallgatót felejtsd el, az egy borzalmasan túlárazott vacak ahhoz képest hogy milyen fejhallgatókat kaphatsz az árából. A wireless charger pl. itt kapható, de volt a T-Mobile-nál is olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
nagyúr
-
Psychonaut
addikt
válasz sz.balazs.95 #16795 üzenetére
Nokia márkaboltokban lenne érdemes megkérdezni.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Psychonaut #16797 üzenetére
tudnál párat linkelni?
mert én csak szervízeket találok...Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
savoo
addikt
válasz sz.balazs.95 #16795 üzenetére
Utcára akarod ezt a borzadályt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honda topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Xiaomi 14 Ultra 3 év garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független 100% hibátlan akku 100%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen