Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
Van WP-re Legyen Ön is Milliomos játék?
-
Halfer
tag
Magyarországon működik a Bing zenefelismerő? Köszi.
-
Psychonaut
addikt
válasz Halfer #16705 üzenetére
SoundHound, mint ingyenes alternatíva.
-
legiaap
nagyúr
A napokban megfigyeltem, hogy ha a Bing háttérkép sosem egyforma a
Telefonom keresőgombjának megnyomásánál
A weather flow lockscreen-nél
És a Pc-men ha használom a Bing desktop-ot vagy mi a progi neve.
Fura. Igazán össze lehetne ezt hangolni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
regener
veterán
Csak az alap letörölhetetlen programok vannak fent, de berakta betűs felosztásba, na ilyenkor mit csináljak vele hogy eltűnjön a felosztás?
-
legiaap
nagyúr
Az ember azt hinné nem tud már meglepetést okozni ez a rendszer azt tessék.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pzstm
titán
válasz legiaap #16709 üzenetére
amint megkaptam januárban a 8X-et már jeleztem. Support vissza is írt, tudnak róla, és állítólag rajta vannak. Bing Desktopot használok, így elég gyorsan kijött ez nálam (Surface + Laptop kombó miatt)
Átmeneti "megoldás", hogy lockscreen settngsben beállítasz valami más opciót (Picture pl), majd újra vissza a Bin és lefrissíti rendesen magát az aznapi. Így vizont ezt naponta el kell végezned.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tkesy
őstag
Az lenne a kérdésem, hogyha átviszem a régi telefonomról (N82) a névjegyeket majd hozzácsatolok a telefonhoz (WP8) egy Hotmail-es fiókot, akkor mennyire fésüli össze a kettőt a rendszer?
Gondolok itt pl. olyanra, hogy talál egy Kiss Bélát a telefonszámok között meg a Hotmail-es fiókban, akkor azt egyesíti, és hozzáadja a telefonon az e-mail címét, a Hotmail-ben meg megjelenik a telefonszáma, vagy betölti a névjegyek közé az összes Hotmail-es kontaktomat és fordítva és stb…
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
regener
veterán
-
StLui
veterán
-
daniel909
addikt
válasz MasterMark #16727 üzenetére
jó, hát jó...
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
nicu71
addikt
válasz legiaap #16709 üzenetére
fontos,hogy a régiód ugyanaz legyen,tehát az telefonon az IE és a keresés legyen amerikai,és a Bing desktop is.Máskülönben előfordulhat hogy a lockscreen is más ,meg a w8 as bing háttér,meg a teló bing search is más más képet mutat.
Nálam épp most ebben a pillanatban mindegyik/még a teló háttérképe is egy kékes aloe verát mutat"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
MasterMark
titán
Előadó képét amit mutat a lockscreen-en, nem lehet valahogy PC-n berakni a zenékhez?
(WP7)Switch Tax
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #16732 üzenetére
Én Androidon rakosgattam be anno és adtam meg ID3 tageket PC passz.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #16734 üzenetére
Hm, gondolom azt már netről vadássza. Próbáld ki, hogy az egyik szám előadójának tagjét tírod valami máséra.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #16739 üzenetére
Hát ez nekem meghaladja a tudományomat, mert PC hiányában nem tudok nyilatkozni.
-
Lall
veterán
WP7-en, csak unlockolt keszuleken.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
negyven2
veterán
WP7-nél is ugyan az a app kell mint WP8-on csak WP7-nél kell hozzá unlockolt készülék is Ezzel az alkalmazással elméletileg megy Magyar régiós accountal is. Amúgy általában egy előadóhoz több kép is van, de WP-n mindig csak egyet tesz be róluk. Bár van amikor magától megváltozik.
Amúgy azt gondolom tudod, hogy ajánlott hozzá, egy olyan account ahol elérhető az Xbox Music. De azt meg tudod, magad is nézni, hogy vannak-e hozzá. ha jól van taggelve akkor Zune-ban, ill. Windows 8 alatt a Music alkalmazásban lejátszás közben megjelenik az előadó képe.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
MasterMark
titán
Unlock = nem eredeti firmware, vagy lehet eredeti is minden csak unlockolva?
Én tag-eltem mindent Zune-ban.
Switch Tax
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #16743 üzenetére
Én úgy tudom, hogy hivatalosan már nincs unlock hozzá (bár elméletileg még fejlesztőinek kéne, hogy legyen), csak főzőt ROM-al.
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #16745 üzenetére
Semmi, gondod nem lesz belőle. Warezra ugyse tudod már használni (mivel titkosítva vannak a marketplace-es alkalmazások). A garanciát valószínűleg elveszted, bár ha van rá mód, hogy visszatedd a gyári ROM-ot akkor talán nincs gond (nem tudom ez, hogy hogyan működik Nokia-nál).
[ Szerkesztve ]
-
Lalllerrr
tag
Nem tudja valaki, hogy 3.49-től mi az a listás app?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen