Hirdetés
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
őstag
Mi történt ezekkel, hogy WP 7.8-on is (elvben) megy a Viber. Neve ugyanúgy Viber Messenger, mint amikor még nem ment, de ott a hanghívás (csak ez a btudos nem veszi fel nekem, hogy tesztelhessem ).
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz sereeff #15347 üzenetére
Az Omnia7 sohasem volt GG. Amiből sokan gondolták ezt az az, hogy egyrészt a vele egyidőben kijövő Optimus7 annak GG volt a kijelzője, ill. ami másik ok, hogy úgy is elterjedt, hogy az Omnia7 a Galaxy S Windows Phone-os változata.
Ami szintén nem helytálló mert attól, hogy mindkettő 1 GHz-es SoC-ot és 512 RAM-ot kapott, a Galaxy S-ben egy Samsung Exynos 3, mí a Omnia7-ben egy Qualcomm QSD8250 Scorpion-on található ami teljesítményben sokkalta gyengébb mint a Galaxy-ban lévő.Viszont az Amerikában szánt Focus 2, ill. a Omnia W/M-ben már GG van.
Habár én úgy tudom, hogy a GG legfőbb erénye nem a karcállóság hanem az, hogy a vertikális behatásoknak ellenáll (erősen is meg lehet nyomni a kijelzőt, ill ha pofára esik nem törik be).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
kezman
őstag
válasz pushalias #15352 üzenetére
Nálam működik, tegnap beszéltem ismerőssel kinek droidja van, igaz harmadik hívás jött össze de aztán 20 percet beszéltünk kb, én kicsit halkan hallottam 710-en de ő rendesen hallott mindent,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
pushalias
őstag
Sebaj, cserébe van egy új bajom, eddig azt hittem, egyedi eset volt, de általános lett. Időről időre jelez a Store, megnyitom, és ott már egy darab frissítést sem jelez, esetleg 3-ból 1-et. Szomorú történet.
-
-
beast27
senior tag
Sziasztok
Nemtom hogy jó topic-ot találtam-e de reménykedem hogy igen
Milyen lumia telefont ajánlotok max 65k-ért?
Anyukámnak mostanában lesz a születésnapja és oda van egy sárga lumia-ért és gondoltam meglepem, az lenne a lényeg hogy lehessen sárga színben is venniOneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
beast27
senior tag
válasz xperiasigi #15370 üzenetére
És ez mennyire alja meg a helyét a mostani mobilok között? Mert nem szereteni cserélgetni csak 3-4 évente. Vagy ahhoz kéne venni a keretet?
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
-
daniel909
addikt
válasz beast27 #15371 üzenetére
még egy jó 2 évig up to date lesz rajta a szoftver, szóval az időtállóságával nem lesz gond. persze csak akkor, ha 2 év múlva is lesz még wp .
egyébként a kategóriájában a legjobb ár/érték arányú telefon a 620. ráadásul a mérete is kompakt ami elég különleges a tepsifonok között. [link]miért van ennyi 503 - Service Unavailable?
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
busman_
tag
Nálatok is lehalt a store?
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Srácok, SkyDrive-ról hogy mentek le zenét? (7.8 L800)
Zene mappába raktam mp3-akat gépen és suliban böngészem őket szünetben (szünetben van wifi néha, ha működik...), viszont amikor rámegyek az appban akkor csak megnyitja őket, nincs semmi menü hozzá hogy lementés vagy ilyesmi.
Ha a skydrive.windowsphone.com-on lépek be akkor hosszan nyomva előjön a kismenü, rámegyek hogy letöltés és akkoris csak megnyitja, nem menti le.Valami ötlet?
-
tybsen
addikt
Fb messenger mukodik mar teljesen vagy nem valtozott es tovabbra is furcsan ertesit? Illetve regen irtam, hogy "whatsappnal eltunt a smiley ikon, igy csak a wp sajat kis mini-ikonjait lehet beilleszteni es nem lehet diktalni sem (angolul vagy nemetul), mert nincs ilyen funkcio (sms-nel ott van a lehetoseg, whatsapp-nal nincs, erthetetlen)" - azota valtozott valami a whatsapp-nal?
-
Lall
veterán
válasz tybsen #15382 üzenetére
Hektikus. Van akinek tökéletes, van aki panaszkodik rá. Most jött egy új frissítés nem tudom változott -e valamit, mindenesetre az "other content bug"-ra gyógyírt jelent és a kamerán is csiszoltak picit. WhatsApp-ra is jött azóta frissítés. Ezt a smiley problémát nem teljesen értem, nekem mindig is voltak a WhatsApp-ban küldhető smiley-k. Diktálni azóta sem lehet és ez szerintem nem mostanában fog változni, bár a lehetőség adott hozzá, hogy valaki írjon így többnyelvű ilyen appot. Közben kijött az új teljes értékű Viber is, ha ez érdekes lehet számodra és a fb app is kapott egy apró frissítést (az értesítések még mindig nem az igaziak). Ja és a skype is átesett egy nagyobb frissítésen és a beszámolók szerint jól működik.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Psychonaut
addikt
Viber 7.8-on: tökéletesen működnek a hívások (iOS-szel és Androiddal is), bár a külső hangszórón keresztül van továbbra is a hang.
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #15384 üzenetére
Nálunk a teszt nem ezt mutatta. A chat nagyon jól működött, locationst is faján küldözget, de a hívás rettenetes volt, mind wifin mind mobil neten (pushaliassal teszteltük iOS vs. WP kombóval).
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
tybsen
addikt
Facebook értesítési hiánya nem zavar, időközben leszedtem a alkalmazást a droidrol is. A hangsúly az üzeneteken lenne. Whatsapp: itt arra gondolok, hogy az alkalmazásban lévő smiley-kat lecseréli a rendszer a windows alapértelmezettre, tehát másképp jelennek meg, mint a többi platformon.
-
Lall
veterán
válasz tybsen #15388 üzenetére
Valahol írta most valaki, hogy feltette az új fw-t, csinált egy hr-t és tökéletesen megy a fb chat vele. Az a baj ezzel, hogy tutira nem lehet megmondani, mert pl. Oppenheimernek biztos nem működik. WhatsApp: Értem, ezt nem tudom, mert WP8-on külön appja van. 820 vagy 920 topikban kérdezd meg.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
veterán
Mert más WP8-as készülék nincs is
Egyébként kezeli a Whatsapp a WP féle emoticonokat, de az a baj, hogy nem tudja megjeleníteni, csak a sajátjára fordítani, amiből néha vicces eredmény születik, nem pont azt küldi el az ember, amit valójában szeretne.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kezman
őstag
Frissült a Weather Flow
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
őstag
Átnyargaltam én is US acc-ra, ez a music pass őret h milyen fasza.
Szerk: 'Megveszem' ingyen a számot, az bekerül a gyűjteménybe, offline hallgatom, igaz? Ezután lementhetem az mp3-at gépre telefonról?
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka29
csendes tag
Lehet kicsit offos a dolog, de hátha tudtok segíteni...
Napokban úgy döntöttem, felszámolom Google accountomat (újra aktív az e-mail csere lehetőség Microsoft-fiók beállításánál weben), minden jól is ment egy dolgot kivéve, miután itt (fórum) lecseréltem az gmailt hotmail-re, azóta nem tudok belépni egyszerűen nem jön meg a jelszó emlékeztető.
Valakinek hasonló, esetleg megoldás rá? Így kénytelen voltam visszaregisztrálni a gmailre (ez sem ment simán regisztráció után a mail nem jött meg, de jelszóemlékeztető már igen...), meg ugye buktam az előző reget. -
pushalias
őstag
válasz Tomeeka29 #15396 üzenetére
Én még tavaly csináltam meg itt, hogy a gmailes login outlookos legyen, és nekem simán ment. De mintha rémlene, hogy az eredeti gmailes fiókra is küld ellenőrző mailt, anélkül nem lehet váltani. Vagy az fácsén volt? Már nem tudom, annyi helyen váltottam.
(#15397) Assdak Felületre igen, de pl. nekem is volt hotmailes címem, amit most változtattam outlookosra
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka29
csendes tag
válasz Assdak #15397 üzenetére
Még droidos koromban, néha néha teszteltem WP-s telókat, legelső alkalommal a Gmali címem adtam meg ID-nek, azt úgy se felejtem el Most úgy döntöttem nem várom meg hogy a Google lelője az exchanget-t, váltok outlook-ra. Mikor módosítottam a fióknevet ezt ajánlotta fel a rendszer (outlook-os foglalt volt már)
-
polonic
félisten
Csináltam egy HR-t, mert átneveztem az MS fiókomat outlook-osra. De hr után több, mint 10 perce a fogaskerekek malmoznak. Mi a fenét csináljak?
Már kezd nagyon idegesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az aksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen