Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
sherlock82 #49 üzenetére
Jelenleg egy Amazfit GT2e-t, de ez már csereérett, az előző Xiaomi miatt van ez.
Most keresem az utódját. Eddig az SE, A Redmi Watch 4 és ez vannak versenyben, de az SE órákban mérhető üzemideje miatt csak vész-vésztartalék. -
morze
kezdő
A Redmi Watch 4 fele ennyiért kapható és az üzemideje a duplája ennek, de annyivel jobb-e a Huawei Watch Fit 3, hogy megéri? Melyiket vegyem?
-
Celithrandi
addikt
válasz
Dare2Live #44 üzenetére
igen, abban az esetben jó a 60k ha valakinek kell a freebuds. Amúgy 40k ért kb mindig van bontott az alzán a kettesből, a múlt héten volt 33ért is, az van most itt tesztre, de szerintem 30nál többet egyáltalán nem ér. Gyenge alapanyagok, gyenge kijelző, nehézkes irányíthatóság és legalább egy lényegi sport a síelés hiányzik, de ki tudja még hány ami minket pl nem érdekelt.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Celithrandi #43 üzenetére
"ami majd fele annyiba kerül"
40K zugból a 2es. Az új 60k és jár hozzá 15Ks freebuds.
-
gyuri2008
veterán
A fit2 szíja vajon jó hozzá?
-
MLA
tag
Emagon 1600 forinttal drágább mint az Alzán és nem adják az ajándék fülest sem.
Viszont van nekik raktáron mindegyik verzió.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Celithrandi #33 üzenetére
pulzusban hozza. Amúgy nagyobb aksi időt igérnek, nagyobb kijelző, tekerenytű
, kalóriaszámlálás + jelenleg free buds jár hozzá aztán majd esik az ára.
watch GT zugban 78, rendes boltban 84től indul. Az azért már lényegesen több meg nehezebb. Ott azért már elgondolkodik az ember egy "igazi" okosórán ami tud ECGt. Csak ne lenne botrányos "1napos" ezen órák aksiideje...
btw a band féle "műanyag kislányjáték" előny. Könnyű.
-
NYPD
aktív tag
Van NFC, de csak egyes modellekben és csak kínában használható. A videóban lévő mondjuk pont az EU piacon vásárolt változat, de használni mindegyiket csak kínában lehet (jelenleg legalábbis).
-
válasz
janeszgol #36 üzenetére
Azok nem negatívumok. Ez az óra a Huaweinél nem az a kategória. Akinek azok hiányoznak, vegyen GT-t. Egy dolog van ami minden órájukból hiányzik, az órával fizetés. De ez se tudáshiány, hanem a szankciózás hatása.
Igen, van mögötte tudás. A Health (Egészség) app nagyon átgondolt, részletes. A Huawei órái alig gyengébbek mérésekben mint az iwaccsok. -
janeszgol
félisten
A tudas mogotte van. Milyen tudas? Pont a vegszoban olvashato egy csomo lenyeges negativum.
A pontos meresek miatt nem szarozom le, de csak azert nem. -
consono
nagyúr
válasz
Celithrandi #33 üzenetére
Ki tudja milyen állapotú akksival, ki tudja mennyire leélve...
-
Dare2Live
félisten
válasz
Celithrandi #28 üzenetére
Nem volt az hibás pulzus, spo2 vonalon xiaomik nagyon vagy botrányosan rosszak.
watch fit3nál a nagy kérdés, hogy hozza ezena vonalon legalább amit a watch fit 2 vagy bukik szenzor miatt.
Írtam erről bővebben. [link]
Még sajnos nem láttam róla érdemi tesztet, ahol holterrel vagy polar h10el lötték volna össze...szerk: Viszont már ott van az egyik polar h10es deep tester kezén... [link] 1hét és kiderül rendelem e vagy nem.
-
Exelsior
őstag
Mindegyik modellben van NFC csak a szoftver frissítés kiveszi mert csak Kínában működik jelenleg. Redditen már megy a erről a infózás. Van akinek az NFC is elérhető volt csak ahogy rá küldte a, friss firmware-t el is tűnt.
Állítólag később elérhető lesz talán Európában. Ez mondjuk jó lenne. Alzarol rendeltem én is a, szürke kiadást. -
válasz
Celithrandi #28 üzenetére
Szerintem a szoftverrel volt ott a gond nem a szenzorokkal. Nincs mögötte olyan tudományos kutatási eredményeket, egyetemek, szakemberek, orvosok, sportolók tapasztalatait, szakmai tudását összegző és felhasználó szoftver mint a huaweinél. Csak belerakták a szenzorokat írtak hozzá egy fék egyszerű programot aztán kalap-kabát.
-
Celithrandi
addikt
válasz
beyruth82 #27 üzenetére
fixen hibás volt szerintem szenzor szinten. Mérésre sosem volt gond sem bandel sem a legolcsóbb xiaomi órákkal ott az ismeretségben. Nekem a materiallal volt inkább gondom, de de ár érték arányban az sem volt rossz. Van most itthon ebből a hua watch fit 2 ből is, az is rendben van leszámítva, hogy síelés nincs benne. Van hua band 8 ami viszont egy vicc, még kerékpár sincs benne.
-
válasz
Celithrandi #26 üzenetére
Nekem csak az s1 activval van tapasztalatom ami akkor 60 ezer ft volt. Teljes mértékben használhatatlan volt bármilyen mêrésre az időn kívül, annyira pontatlan volt. Ezek után én biztos soha többet nem merek mégegyszer xiaomi okosorát venni. Írom ezt úgy, hogy xiaomi 12T telefont használok.
-
Hátha az annyira pontos mint a xiaomi watch s1 active akkor nem ér egy lyukas garast se. Nekem a xiaomi többször mért nullás pulzust, a lépésszám mindig más volt az órán mint az alkalmazásban. 45 perces spinning edzésre 50 elégetett kalóriát mért az alkalmazása is sokkal gagyibb mint a huaweié. Borzalmas volt az egész. 2 hétig se használtam és visszatértem huaweire. Kétlem, hogy a papíron alatta lévő redmi watch 4 jobb lenne ilyen téren mint az s1 active.
-
Celithrandi
addikt
válasz
Celithrandi #23 üzenetére
a 2 nek elég ergya amúgy a fényereje, de nem találtam meg hivatalosan mennyi, a 3 nál írja a hua az oldalon hogy 1500nit.
-
Pontosan mi az amiben más a 3 a kettőhöz képest? Nagyobb aksi és kijelző ahogy néztem, ugye? Van még valami?
(#17) Lami66
Én rengetegszer mértem pulzoximéterrel és mindig szinte pöcre ugyan azt mérte véroxigénszint és pulzus tekintetében. Szobabiciklinél, futópadnál, eliptikus trénernél a kalóriákat is nagyon minimális különbséggel ugyan azokat méri mint a gépek. Alvásnál az elalvást, felébredést percre pontosan méri. Éjszakai felébredéseket is. Amikor este filmet nézek és mozdulatlanul fekszek sokáig akkor se mér alvást
Nappali szundikat is teljesen jól méri. Tényleg szuper ilyen tekintetben. -
Celithrandi
addikt
válasz
PirosHello #3 üzenetére
Nem számít sokat mivel a hua pay nem validált még európában.
-
morze
kezdő
A Redmi Watch 4 fele ennyiért kapható és az üzemideje a duplája ennek.
Az összehasonlításukhoz sajnos kevés segítséget adott a teszt. -
Antosz
tag
Már mindenki csak az Apple termékeket tudja másolni? Senkinek semmi kreativitása? Ez olyan uncsi.
-
A Huawei órák pontosságban ott vannak az élmezőnyben.
Íme egy nagyon alapos tesztelő [link]
aki korrekten méricskél, és a konkrét mérési adatok alapján teszi grafikonos sorrendbe sz órákat.
Ez a pulzusmérés pontossági grafikonja (Az első 10-ben nincs Garmin). Az külön poén, hogy semminek tartott Huawei Watch Fit, olyan pontos pulzusmérésben mint a GarminFenix 7 pro.
Fit 3 tesztje még nincs, de pl. a Watch GT 4 a legjobb pulzusmérő nála. Szerintem a Fit3 is a topban lesz.
[link] -
Agyzuzo
addikt
válasz
beyruth82 #14 üzenetére
Na ezt mintha csak én írtam volna.
Dettó ez a helyzet. Viszont nálam váltani fogja ez a Watch Fit 2-őt, előrendeltem az Alzán, aztán meglássuk. A grátisz fülessel szerintem jó deal.
És túl sok mindent mér túl jól ahhoz hogy megérje bármi másra (drágábbra) váltani, főleg így hogy van benne egy fél évtizedes "történelmem" már.
-
Huawei watch fit 2-őt használok nagy megelégedettséggel. Előtte egy huawei okoskarkötőket használtam évekig szintén, amit szintén nagyon szerettem. Rövid pár hetes kitérőm volt xiaomi watch S1 activera ami annyira pontatlanul és fals módon mért mindent, hogy csak színes kijelzős kvarc órának használható maximum (ráadásul magyar nyelvet sem ismeri). A watch 2 nagyon pontosan mér mindent ami nekem fontos (pulzus, véroxigén, alvás, lépés és kalória felhasználás edzések közben). Ezekben az alsóbb árkategóriákban a huawei pontosságban, megbízhatóságban az élen van szerintem. A huawei health app pedig az egyik legjobb, leginformatívabb ami létezik. Több évnyi statisztikám van már benne (használok egy huawei okosmérleget is) és nagyon jó visszanézni a 2018 óta jegyzett statisztikákat, mi és hogyan változott napról-napra, hétről-hétre, hónapról- hónapra, évről-évre. Igazából sok különbséget nem látok a watch fit 2 és 3 között ami miatt érdemes cserélni jelenleg de a teszt szerint továbbra is rendkívül pontosan mér és ha lemegy az ára 50 ezerre akkor pont annyi lesz amennyiért az elődőt vettem anno. Ha váltok egyszer akkor nálam csak a huawei watch fit 3 vagy egy hasonló huawei jöhet szóba a több éves csak pozitív tapasztalatok miatt.
-
killertibi
tag
Az alzánál ha jól látom freebuds 2 se füles jár hozzá 60ért. Annyiért bőven megéri.
-
scyllarus
veterán
"iPhone mellé csak az almás óra a tuti" -nem, nagyon nem. Felesleges funkciókért cserébe feláldozni az üzemidőt és az árat? A mobilfizetés az egyetlen fájó pont, semmi másban nem érzem kevesebbnek.
-
Fred23
nagyúr
válasz
Fuxosbömis #1 üzenetére
Bár 60k tényleg kicsit sok érte, egy TETSZETT plecsnit szerintem azért megérdemel. Kíváncsi vagyok, mennyi idő alatt megy le az ára 50k alá.
-
Plug Life
senior tag
Apple Watch a Temuról 😂
-
levy1983
aktív tag
Ez egy AI által generált cikk? Rég voltam itt és rég olvastam tesztet. De számomra a cikk olvasásának élvezeti értéke nulla. Hosszú összetett mondatok, vég nélküli felsorolások, ... Feladtam. De lehet a hiba az én készülékemben van. Pénteken már nem jön át...
-
Zsolt73
csendes tag
NFC? Még a szót se találtam a 3 oldalon.
-
Fuxosbömis
tag
Nem értem a plecsnit. 60 ezerért, igazi okosórát is lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megnéztük, hogy tényleg okosóra lett-e a Huawei fitnesz karperecéből.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a OnePlus 13T
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Új Ticwatch Pro 5 Enduro Google WearOS 2 év garancia
- Amazfit Balance okosóra 2 hónapos
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest