Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Hirdetés
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xperiasigi
őstag
válasz MasterMark #16500 üzenetére
Ahaa..köszi. Akkor be kell állitanom használhatóra a paypalomat..
Iphone 6s
-
dejaris
addikt
Ez az egész annyira meddő vita, mintha azon menne a hiszti, hogy a cápa 3-as az mostani 3-asnak a "leszármazottja" de csak az 1-essel van egy méretkategóriában. Mellesleg szerintem annyira lehet egy lapon emlegetni a 610-est a 620-assal, mint az M1-est az 1M-el.
-
daniel909
addikt
válasz Mister_X #16504 üzenetére
az 520-on nincs vaku például, gyengébb a kijelző minősége is, -és azt hiszem a DAC is-, szóval hardveresen is lejjebb van. most az h proci meg ram teljesen azonos, az nem minden SZVSZ... ennyi erővel akkor a 720 is a "legalja" mert ugyanaz majdnem mint a 620 csak kicsit nagyobb kijelző..
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Воланд
titán
válasz MasterMark #16500 üzenetére
us acc melle magyar kartya van regisztralva nalam.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Mister_X
nagyúr
válasz daniel909 #16505 üzenetére
Igazad van, tényleg gyengébb a kijelző, amikor nagyobb meg IPS... az aksi is nagyobb. Vaku meg hát a 620-ra is csak dísznek van a szar optika miatt, zseblámpának azért még jó. Előlapi kamera meg az esetek többségében kihasználatlan. Szvsz, van annyival olcsóbb az 520, hogy egyeseknek jobban megérje. A lényeg, hogy nem lehet csak úgy kijelenteni, hogy az 520 a legalja, mert nem igaz, mert sokszor jobb, mint a 620, de itt-ott el is van maradva.
A 720 meg külön téma, jobb kamera, jobb külső és nyakamat rá, hogy arra lesz Nokia Music.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #16508 üzenetére
Khm... az nem az Xbox Music?
Más: reklám of the year
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
xperiasigi
őstag
meg adtam egy létező googlen talált usa címet beirtam elfogadta
Iphone 6s
-
MODERÁTOR
ativ s 16gb ~95 ropiért elég elviselhető áron van
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
polonic
félisten
válasz xperiasigi #16511 üzenetére
Alaszkai címet adj meg, hogy adómentesen vásárolj majd.
-
dejaris
addikt
válasz xperiasigi #16519 üzenetére
Most nem azert, de terkepen raboksz valamire es kiirja a cimet.
-
blackmajesty
aktív tag
válasz blackmajesty #16487 üzenetére
Na, ezt remekül sikerült elküldeni telefonról. Nem hiszem el, hogy képtelen értelmesen működni a droid böngészője. Kijelöltem a szöveget, amit törölni akartam, erre előreugrott, és másik részt törölt ki, de nem vettem észre.
Szóval azt akartam írni, hogy majd akkor lesz érdemes az LTE-ről jelen időben beszélni, amikor lesz normális lefedettsége az országban. Mert az tök jó, h a Pestieknek van, és élvezik, de attól még nem a jelen, mert én itt Pécsett rohadtul nem tudom használni. Jó lesz az, majd ha kiépítik rendesen a hálózatot. De addig nekem az nem lehet szempont, hogy 1-2 év múlva esetleg normálisan ki tudom használni.(#16488) marcusa: Akkor neked bejön az amoled, nekem pedig nem. Nekem jobban tetszett a 920 kijelzje, szebbek voltak számomra a színek.
-
tybsen
addikt
válasz mukibuci #16512 üzenetére
Pff, nagyot zuhant az ara, egy-ket hete még 120 korul volt... Durva. Nagy kar erte mert kellemes keszulek szerintem, szep nagy kijelzo - ezt kellene a nokia extra cuccaival kombinalni es akkor nem lenne rossz. Samsung-on megvan a tarhely problema, ugye? Csak a nokia oldotta meg egyelore ha jol tudom?
-
-
tybsen
addikt
válasz mukibuci #16524 üzenetére
Csak a menetrend szerinti HR Mondjuk az is lehet,hogy ekkora tarhelynel tenyleg nem gond, nem tudom. Viszont nekem tetszettek annak idejen a 820-am nokias alkalmazasai, ez hianyozna.
(#16525) dejaris "Nagy kar erte mert kellemes keszulek szerintem, szep nagy kijelzo - ezt kellene a nokia extra cuccaival kombinalni es akkor nem lenne rossz." --> Nem azt irtam, hogy kar, hogy esik az ara.
-
tybsen
addikt
válasz dejaris #16529 üzenetére
Bocs, lehet, hogy csak en vagyok faradt ma es nem fogalmazok egyertelmuen.
Szoval azt szerettem volna irni, hogy nagy kar ezert a keszulekert, mert milyen jo is lehetett volna a nokia extra szolgaltatasaival - navigacio, HERE maps meg egyebek. Vagy maskepp: ez egy nagyon jo keszulek szep nagy kijelzovel, csak az a baj, hogy nincsenek hozza olyan szolgaltatasok, amiket a nokia ad. Ez a kar. Tehat nagy kar, hogy hianyoznak azok a dolgok, amik egy nokiaban extrakent benne vannak. Illetve a nokia jobban tamogatja, frissiti is a keszulekeit (legalabbis ez a benyomasom).
Igy atjon, amit akartam?
-
HKorn
addikt
válasz MasterMark #16496 üzenetére
Közben bejött még egy kategória az 520-szal. És szerintem az 520 felel meg kb a 610-nek, ha már párosítgatni akarjuk őket mindenképp, főleg a kijelzője miatt, de hardveresen még az is kevésbé kompromisszumos, mint anno a 610 volt a többihez képest.
620-720 kérdést és teljesen egy kategóriának látom, csak mérettel (meg a kamerával) differenciálták.
Egyébként én is úgy látom, hogy érdemes váltani, kérdés hogy kinek mennyit ér meg a váltás, mert jelenleg én kb 30K-s diffit látok a két telefon között (használt 710 ~30K - kártyás csomagban 620 ~60K)
Run&Ride
-
Mister_X
nagyúr
Hogyan lehet régiót váltani? Továbbá, a megvásárolt tartalmaim megmaradnak? A hozzáadott bankkártyával mi lesz?
-
Mister_X
nagyúr
válasz xperiasigi #16536 üzenetére
Nem elég a telefont állítani? Btw, a váltást mobilról vezényelném le, vagy marad holnapra.
-
Oppenheimer
veterán
Eltelt több mint fél év a wp8 megjelenése óta, és még nem kaptunk egy említésreméltó frissítést se.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
oO7
őstag
válasz Oppenheimer #16540 üzenetére
évente érkeznek az "említésre méltó" frissítések... vagy mire gondolsz?
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #16540 üzenetére
Mert minden működik! Egyébként a Portico smafu?
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #16543 üzenetére
Akkor valts droidra vagy ios-re, ott legalabb szinten evente erkeznek az emlitesre melto frissitesek.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Воланд
titán
válasz xperiasigi #16536 üzenetére
migralaskor nem maradnak meg a kartya adatai.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #16547 üzenetére
És milyen készülékekre jött az évi két frissítés? Áruld már el.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #16547 üzenetére
Es most? 4.0, 4.0.0.1, 4.0.0.5. Vagy mire gondolsz? Mert ilyen lofingnyi frissitesek wp-re is jonnek, sot a Nokia ennel komolyabb frissiteseket is tol.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egyről kettőre
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen