Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Tesla robotaxi víziója még mindig a jövő, de egyre közelebbi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ausom GX1 - amikor az átcímkézés előny
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
válasz Mister_X #16100 üzenetére
ha már nem Nokia még a kijelző is rosszabb!! el vagyok ragadtatva!
jó, amúgy fehér témával tényleg nem olyan vészes, csak kíváncsi voltam. megnéznék egy kijelző tesztet azért...
(#16063) no1r: gtalk tudtommal csak az IM+on van, viszont annak a push része nagyon jó, csak kicsit lassan lép be.
viber push általában van, de nem merem azt mondani h mindig.[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
lamantin
tag
"másik dolog ami még nagyon érdekelne: a push notikról mi a tapasztalatotok? elég sokat használnék gtalkot és vibert is. működnek rendesen ezek a funkciók?"
...
Vagy van, vagy nincs. Ahogy éppen a rendszer (és a szerverek) kedve tartja. Szóval, ha nagyon fontosak Neked a push üzenetek: ez nem a Te rendszered, megbízhatatlanul működik ebből a szempontból.
Fórumtalálatok: katt. A másik kérdésedben nem tudok segíteni sajnos, az előzőek viszont saját (szomorú) tapasztalatok. (Lumia 920-on)[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Fórumozók két kérdésem lenne a nokia lumia 800 telefonnal kapcsolatban hátha ti okosabbak vagytok:
Az eggyik:
Miért van az hogy a Zune bemásolja a zenéket és filmeket atelefonba minden gond nélkül.
De a fényképalbumoknak csak egy részét másolja be.
Pontosabban nem másolta be a nokia n 95-tel fotózott képeimet.Másik kérdés:
Töltéssel kapcsolatban:
Van egy utángyártott töltőm amihez usb kábel kell.
Bedugom a telefon érzékeli de nem tölti a telefont.
Az érdekelne hogy utángyártott töltővel lehet e a telefont menteni vagy csak eredetivel?
Ha igen milyet vegyek?A válaszokat előre is köszönöm.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
törölt tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy WP8-as készülék projektorhoz csatlakoztatása?
(Lumia 620)Előre is köszi!
-
MasterMark
titán
Üdv
Ha másik simet rakok a 710-embe ideiglenesen, akkor megmarad a régi profil?
Vagy a másik sim is a mostanit fogja használni?Switch Tax
-
legiaap
nagyúr
válasz MasterMark #16106 üzenetére
Milyen profilra gondolsz?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Psychonaut
addikt
válasz MasterMark #16106 üzenetére
SIM-kártyától független a Windows/Google/stb account, amit beállítottál.
-
MasterMark
titán
-
törölt tag
Na jó, leírom konkrétan mire kellene, hátha van valami ötletetek
Suliban prezentációt kell csinálni, most egy okos telefont kell bemutatni, én pedig a két hete vásárolt Lumia 620-amra gondoltam. Windows Phone os-t is be kellene mutatnom, ha már a készülékről beszélek.
Hogy lehetne bemutatni futás közben a platformot szerintetek? Vagy tényleg a youtube videó az egyetlen megoldás erre?
-
legiaap
nagyúr
-
törölt tag
válasz Mister_X #16118 üzenetére
Médiatechnológus asszisztens képzés.
A tárgy neve pedig 'multimédia prezentáció' Valójában az a lényege hogy felkészítsen minket a szakdolgozat védésre vagy mi, annyira nem vágom még hogy zárulnak az ilyen képzések.(#16119) legiaap: Ha ez megoldható laptoppal akkor megvettem az ötletet
-
válasz legiaap #16121 üzenetére
Nem csoda, hiszen nincs is rá lehetőség.
Egyébként konferenciákon meg ilyesmi környezetekben úgy szokták még a (magyar) Microsoft és Nokia képviselők is prezentálni a Windows Phone-t, hogy kamerát raknak a telefon fölé és annak a képét vetítik ki.“All nothings are not equal.”
-
regener
veterán
Valaki tud valamit arról, hogy mit fissítettek a Facebook alkalmazáson/ban?
-
regener
veterán
válasz legiaap #16124 üzenetére
Még nem tudtam letölteni, lekorlátolt netem van jelenleg, (igen a 2mb-os frissítés nem jön le, csak értesít hogy túl lassú a netkapcsolat), de ez nem bíztató ha semitsem lehet észrevenni.
woland_y2k:
Köszi a linket, remélem egyszer betölti az oldalt ez a net...Szerk.: betöltött, te jó ég
Annyit mostmár tudok, hogy semmi infojuk nem volt a javításról, majd Joe B. tweetelte hogy egy felhasználók által tapasztalt fagyásra lett megoldás.[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16129 üzenetére
Nem akarom cserélni csak feltelepíteni egy normális zenelejátszót.
Mert vagy én vagyok a hülye vagy a telefon.
De én még olyan beállítást sem találtam benne hogy az összes zeneszámot lejátsza.
Jelenleg előadónként külön hallgatok zenéket ez pedig minden csak nem jó.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Lall
veterán
válasz mirci18 #16131 üzenetére
Ha az előadókra mész akkor nem játszik folyamatosan. Ha albumra lapozol, akkor az adott albumot játsza le, ha a "songs"-ra akkor játszik folyamatosan, de tudsz csinálni lejátszási listát Zune-ban, amit ha felszinkronizálsz, úgy és olyan sorrendbe játsza le a számokat, ahogy elkészítetted a listát.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16132 üzenetére
És az összes zeneszám lejátszását hogy találom meg benne?
Másik kérdésem:
Tudok lejátszási listát a feltett számokról létrehozni a számítógépes zune programmal?
Amúgy köszi a választ.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Lall
veterán
válasz mirci18 #16135 üzenetére
Már leírtam, oldalra lapozol 2x. A zenék vagy angolul songs fülre. Lejátszási listát Zune-ban tudsz csinálni. Olvass fentebb egyet.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
mirci18
addikt
válasz Psychonaut #16137 üzenetére
Köszi a választ ez elég elszomorító hogy ennyire zárt ez a rendszer hogy még egy valamire való mp3 lejátszót sem enged telepíteni.
Ha már itt tartunk filmlejátszót sem enged feltelepíteni?
Azért kérdem mert filmlejátszót meg mp3 lejátszót is láttam a marketplace-ben.
Pl: VLC playerNincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
-
mirci18
addikt
válasz MasterMark #16140 üzenetére
Az a bajom a beépítettel hogy nem tudsz playlistet csinálni nincs bene equalézer stb kis okosság amiket már 2007 környékén is használtak.
Sajnos azt kell látnom hogy a Redmondiak nem gondolták annó végig hogy ők a win 7-el telefont csinálnak és nem pda-t..
Ugyanis elszomorító nekem hogy a telefon csengéséhez nem lehet hangerőszintet beálltani hanem amilyen hangosan lett hagyva úgy marad.
Hogy olyan egyszerű dolgokról ne is beszéljek mint az mp 3 csengőhang és az usb mass storage mód..Maga a telefon szoftver felépítése jó tetszik is csak ha ezt tudom a vásárláskor nem veszem meg hanem veszek egy win 8-at amiben jó pár hiba ki lett javítva.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz saiyajin #16143 üzenetére
Ez a pc remote program érdekelne.
Hogy kommunikálsz a számítógéppel?
Wifin keresztül vagy bluetooth?Egyébként a kérdéseim még mindíg adottak:
Két kérdésem lenne a nokia lumia 800 telefonnal kapcsolatban hátha ti okosabbak vagytok:
Az eggyik:
Miért van az hogy a Zune bemásolja a zenéket és filmeket atelefonba minden gond nélkül.
De a fényképalbumoknak csak egy részét másolja be.
Pontosabban nem másolta be a nokia n 95-tel fotózott képeimet.Másik kérdés:
Töltéssel kapcsolatban:
Van egy utángyártott töltőm amihez usb kábel kell.
Bedugom a telefon érzékeli de nem tölti a telefont.
Az érdekelne hogy utángyártott töltővel lehet e a telefont menteni vagy csak eredetivel?
Ha igen milyet vegyek?A válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy megpróbáltam feltölteni a skydrive-ra egy-két dolgot, és a webes felület nem enged 300Mb-nél nagyobb fájlt letölteni. ezért leszedtem az asztali applikációt, amin keresztül megprübáltam feltölteni a dolgot felhőbe. meg is jelent a webes felületen is, viszont amikor kitöröltem a szinkronizálási mappából akkor eltűnt webről is. ez így működik? tehát nem lehet online tárolni a cuccokat csak úgy hogyha gépen is ott vannak a szinkronizálási mappában?
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
AMD Power
titán
Páromnak is elege van már a androidból. Szerintem lassan veszünk neki egy 610-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: Mindenből a legtöbbet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amazon Fire TV stick/box
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- EAFC 25
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Honor 70 8 GB/256 GB fekete - karcmentes újszerű
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen