Hirdetés
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz regener #15799 üzenetére
Két gyors kérdés. Van-e mobilinternet hozzáférésed a készüléken (ami természetesen engedélyezve is van), illetve ahol elhagytad ott volt-e térerő). Illetve egy harmadik, engedélyezve van-e a telefonban a beállításokban a nyomon követésnél a helyadatok mentése néhány óránként funkció (legalábbis WP7 alatt ilyen funkciónéven van)?
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
regener
veterán
válasz marcusa #15800 üzenetére
A windowsphone.com-on jelentkeztem be, az a live is szerintem :?
Mivel eddig csak Nokia volt wp-s a kezemben és ahoz van az ingyenes navi meg ilyesmi azért gondolom ez Nokiákra van, de tévedhet az ember. A lényeg hogy nem működött amikor kellett volna.Csak gondoltam megosztom veletek hogy pont helyzetben mondott csődöt a feature.
Még kicsit mostis ideges vagyok emiattfigure85
Nincs mobilinternetem, levan tiltva a kártyán a mobilnet. Illetve térerő volt, mert kb 3-400 méterre található innen 2 fajta jel-erősítő torony (vagy miaz). A házunktól kb 50 méterre lett meg a teló a réten. (amit kettévág egy földút, amin haladtam)
S igen, engedélyezve van a "Helyadatok mentése néhány óránként" funkció.Helyadatok használata is engedélyezve van persze mind a főbeállításokban, mind a térképek és az alkalmazások alatt is.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz regener #15802 üzenetére
Ha a telefonra rákeresel a windowshphone.com-on, akkor küld egy push üzenetet a készüléknek (így tudja törölni/lezárni/megcsörgetni a készüléket, bárhol ahol van térerő), hogy keressen rá a helyzetére. De ahhoz, hogy meg tudja állapítani az oldal, hogy hol a telefon ahhoz neki vissza is kell küldeni a helyadatokat. Mivel nincs rajta mobilnet így ezt nem tudta megcsinálni, ergo a "pontos" (ez GPS-nél akár egy 10 méterest kört is jelenthet) helymeghatározást.
[ Szerkesztve ]
-
mbale
tag
Hogy kell megoldani, hogy ez a szerencsétlen ne riasszon állandóan, ha valakinek születésnapja van? Ki van véve a calendar.live.com-on a születésnapnál az értesítés, és ez az idióta akkor is értesít. Régen működött, de mióta frissítették a kinézetét, megőrült.
Zag Zag
-
negyven2
veterán
válasz regener #15806 üzenetére
Talán WiFi-n? Ugyanis neki internet csak az a helyadatok (a tárolt, vagy az éppen lekérdezett) elküldéséhez, kell.
De írják is itt
"Bizonyos funkciókhoz Microsoft-fiókra, hálózati kapcsolatra, valamint adatszolgáltatásokat is tartalmazó előfizetésre lehet szükség, és díjak merülhetnek fel. A telefonok árát az értékesítők vagy a szolgáltatók határozzák meg, használatukhoz előfizetésre lehet szükség, és egyéb korlátozások is érvényben lehetnek."
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
-
negyven2
veterán
válasz regener #15808 üzenetére
Az ilyenekhez akkor nem kel mobilinternet, ha az adott országban olyan lenne a szolgáltató, hogy az erre a szolgáltatásra nem számlázná ki az adatforgalmat, üzeneteket. De térerő nélkül még ennyi se működik. Egyik rendszeren se.
"
- Gyorsabb csatlakozás e szolgáltatásokhoz (az akkumulátor hamarabb lemerülhet).
A Telefon nyomon követése szolgáltatás SMS-ek használatával parancsokat küld a telefonra. Ha bejelöli ezt a jelölőnégyzetet, akkor e módszer helyett leküldéses értesítéseket alkalmaz a rendszer. Ez azért előnyös, mert a leküldéses értesítések gyakran gyorsabbak az SMS-eknél, továbbá ha a mobilszolgáltató a bejövő SMS-ek után is számláz, a leküldéses értesítések használata még akár olcsóbb megoldást is jelenthet. Ezenfelül a Telefon szolgáltatás mindössze 15 SMS-t tud küldeni a telefonjára a háromnapos próbaidőszak alatt. A leküldéses értesítések ugyanakkor korlátlanul használhatók.- A helyadatok mentése néhány óránként a hatékonyabb térképes ábrázoláshoz.
A Microsoft néhány óránként menteni tudja a telefon helyét jelző adatokat, így a készülék utoljára ismert helye akkor is megjeleníthető térképen, ha lefedettség nélküli területre kerül vagy tönkremegy az akkumulátora."“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
regener
veterán
válasz MasterMark #15810 üzenetére
Ugyanúgy ahogy egy személygépjármű tetején lévő műholdas tányérral és eszközökkel belehet mérni egy telefon helyzetét. (pl. rendőrség ha keres egy készüléket)
Csak ezt interneten keresztül végezve IMEI alapján amit az oldal kezel az adatbázissából amibe a felhasználó bepötyögte a telszámát és ami alapján megtudták határozni hogy egy L800-as telóm van.
Semmi bonyolultat nem látok ebben.
A téma részemről zárva, írtam-kérdeztem, okosabb lettem. Ennyi
-
negyven2
veterán
válasz regener #15812 üzenetére
Amit te írsz az a cellák alapján történő helymeghatározás amihez tényleg nem kell internet hozzáférés. De ez nem így működik (pontosabban van benne lehetőség erre is, de csak annyi, hogy a közelben lévő adótornyokat is beleveheti a pontosabb helyzetmeghatározáshoz). Itt a készülék beépített GPS vevője által szolgáltatót földrajzi koordináták alapján méri be a készülék helyzetét. Az a fajta meghatározást amit te is írsz magánszemélyek nem vehetik igénybe, hiszen elég sok visszaélésre adhat okot.
-
Inarus
addikt
válasz blackmajesty #15798 üzenetére
Én is így voltam anno: az Optimuson működött, így még dühítőbb, hogy most már nem. Igen, az fb is agyonvariált mindent azóta, de olybá tűnik, hogy az MS sem töri magát, hogy kövesse a fejlődést.
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Már megint egy bosszantó hiba, a Nokia autóval szarakodik, reseteltem , újra raktam és most nem hajlandó keresni, beírom a pontos címet aztán sammi, komolyan gondolkodom hogy megválok a 710-től,
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
válasz MasterMark #15817 üzenetére
Tenx, kicsit kihagy az agyam úgylátszik
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
xperiasigi
őstag
ha nem gyári töltővel hanem egy samsungos töltővel töltöm a telom abból lesz valami baja a telefonnak vagy az aksinak?
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
btudos
veterán
válasz xperiasigi #15819 üzenetére
Ha a töltők paraméterei megegyeznek, akkor nem hiszem.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
MasterMark
titán
-
marcusa
addikt
Szerintetek június-ra, ameddig a google adta a határidőt, lesz Cal DAV és Card DAV a wp8-ban?
:-)
-
-
AMD Power
titán
válasz xperiasigi #15819 üzenetére
Semmi baja nem lesz. Nyugodtan töltheted vele.
-
AMD Power
titán
Lumiákat küldtek az űrbe a törökök – videóval
Ez azért nem 1x!
-
deminos
aktív tag
Üdv néktek!
Lenne egy elég buta kérdésem: Húgom kapott egy Lumia 710-et és nem tud vele + jelet írni a telefonszámok elé (ugye +36). Meg tudnátok mondani, hogy hogyan lehet? Nekem nem volt még WP-m így nem tudtam neki segíteni.
Előre is köszönöm.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
blg
senior tag
ha már előjött a + jel kérdés:
amikor pl. emailt írok, akkor a billentyűzeten hol van a + jel? már több, mint 1 éves a telóm, de még nem sikerült megtalálnom...
WP7 -
deminos
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, remélem sikerül neki.
Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
blg
senior tag
válasz MasterMark #15831 üzenetére
köszi mindkettőtöknek, megvan
-
negyedes
addikt
Ceges mail pop3-as, es mindig kitorli a wp a maileket belole. Miert?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
válasz MasterMark #15837 üzenetére
Sajnos nem lehet mert limitalt a rahelyunk. Mashogy nem lehet?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
StLui
veterán
válasz negyedes #15838 üzenetére
Mondjuk akkor én most nem értem mit szeretnél, törölje, vagy ne? nekem is invitel-es emailem van, az is limitált. Én vagy belépek néha a webmail-be és törlöm onnan őket, vagy a másik amit használok, hogy két emailre is át vannak irányítva, az egyik nem törli, a másik igen.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
negyedes
addikt
azt hogy ne torolje ugy mint a desktop outlook.....
limitalt tarhelyunk van es az asztali kliensek ugy vannak beallitva hogy 3 nap utan toroljek. Ugye ezt megcsinaljak es a wp megy utannuk, frissiti a mail es ha mar nincs a szerveren, akkor a telefonrol is torli. De az asztali kliens megtartja, hiaba nincs mar a szerveren.
-
StLui
veterán
válasz negyedes #15842 üzenetére
Ez már nekem bonyolult, én megtartok minden levelet, outlook.com-on és a gmail is elég sok tárhellyel bír, hogy megtartsam az összes címem leveleit
Vagy neked nincs átirányítva egy outlook.com-os címre?
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
pushalias
addikt
válasz MasterMark #15837 üzenetére
Mármint hogy a kliensnek kell megadni.
Ez a POP3-as megoldás egyik nagy hátulütője amúgy. És milyen csinos kavarodások szoktak ebből kijönni, ha egy POP3-as boxot többen, több kliensről is nézegetnek.
(#15842) negyedes Rendes helyeken a céges mail elérhető IMAP protokollal is.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
Nincs szabalyozas, de nem akarnam keverni a szemelyes levelezesemet a cegessel.
a poen az hogy mikor ide kerultem beallitotttam ugyan igy ahogy most van es nem torolte, kb 2 honap mulva kezdte torolni is synckor a telorol a leveleket.
pushalias: nagyon jol tudom, de akinel van a mail szerver nem hajlando belerakni tobb hdd, ha elarulom mennyi helyunk van szerintem, te is szivlapattal utned a pasast.
100 mega
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple Watch
- Renault, Dacia topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen