Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
Hirdetés
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
veterán
válasz pockhome #15750 üzenetére
Nekem általában jó, és napi szinten használom legalább másfél éve. Néha vannak vele gondok, de nagyságrendekkel többszor volt jó, mint ahányszor rossz. (alkalmazásokat tekintve erre gyakorlatilag nincs alternatíva, egyik sem képes normálisan értesíteni az üzenetekről )
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
marcusa
addikt
Megjelent a T-mobile-nál a Lumia 620, feltöltőkártyásan csak 52k
És a 820 ára is nagyon lement
Dominó kártyásan 92, és a legkisebb előfizukhoz is csak 88, én még majd egy 20-assal drágábban vettem...[ Szerkesztve ]
:-)
-
bitum3n
tag
Sziasztok!
Nemrég vásárolt a barátnőm egy lumia 620-at. Teljesen laikusan álltunk hozzá az egészhez.
Olyan probléma merült fel, hogy a telefon géphez csatlakoztatása sehogy sem sikerül.
Win7 és Win8 alatt egyaránt próbáltam, letöltöttem az asztali alkalmazást, ami minden csatlakoztatáskor hibát ír ki. Javaslatnak pedig, hogy indítsam újra készüléket, az majd segít. Hát nem.
Hasonló problémával találkozott valaki?
Üdv,
Robi -
AMD Power
titán
Ma jött végre nekünk is 620. Én elég sok - kritikát olvastam a külsejével kapcsolatosan. De nekem pl tökre bejön.
-
pushalias
addikt
válasz xperiasigi #15767 üzenetére
VÉRdekes ... meneküljünk
-
pushalias
addikt
válasz xperiasigi #15770 üzenetére
Ahhoz képest, hogy csülkös bablevessel nem tudnál még így sem írni, egész jó, nem?
[ Szerkesztve ]
-
KisBla
tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogyvan egy omnia 7-es telom gyári rommal.Felraktam szinkronizálni a gépre a zune programmal de folyamatosan csak ujra indulgat a telefon.Tudnátok valami megoldást?
A telon már nyomtam hard resetet is és még sem jo.Üdv.: Tomi
-
MODERÁTOR
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
sereeff
aktív tag
válasz bitum3n #15778 üzenetére
Nem biztos, hogy ez volt a gond, mert ha a gép be van kapcsolva, s rádugod az USB-t, akkor elindul a töltés, s felébred a teló... Ha úgy csináltad, hogy rádug, majd bekapcs a gépet, na akkor ez a gond!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
<Lacy85>
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom a Chat résszel, és már feladtam a harcot.
Be van állítva a Facebook fiókom, és ugye ilyenkor a telóra lejönnek az üzik, mintha sms-t kaptam volna, és ugyan így lehet válaszolni is mindenféle facebook app és böngésző nélkül.
A gondom az, hogy nem mindig kapom meg az üzeneteket, és sokszor azt sem küldi el, amit én írok. a telón ott van a kimenők között, de nem megy el.
Valamint sokszor azt írja a teló, hogy senki nem online, pedig csomó ismerős fent van.
olvasgattam külföldi fórumokon, számtalan ember küzd ezzel, és nem a 7.8 hibája, mert évek óta van ez a hiba.
Volt rá egy rakás megoldás, de egyik sem segített. összekapcsoltam már a windowslive accomat a facebook fiókkal, kikapcsoltam az akksi takarékos üzemmódot is, újraszinkronizáltam a fiókokat, de semmi változás.
Néha megkattan, és használhatatlan a facebook chat.
Szolgáltató probléma sem lehet, mert eddig T-mobile karival használtam, most pedig Telenor van benne.Más is találkozott már a hibával?
Egyáltalán van erre megoldás?LG Optimus 7
7.8 rendszer -
-
<Lacy85>
addikt
válasz Oppenheimer #15782 üzenetére
Sejtettem, hogy nem egyedi eset, és nem is a telóm a hibás, mert HTC-től kezdve a Samsung-ig minden telón előjött már, ahogy olvastam.
Sőt, még asztali gépen is előfordult, hogy az MSN eldobált minden online facebook ismerőst.
Nem olyan eget rengető hiba, de azért eléggé idegesítő tud lenni.Nem szidom a telót, mert van a családban Android is, hasonló felszereltség mellett, mint az én telóm, és látványosan gyorsabb, stabilabb a win. Majdnem leesett az állam, amikor néztem az android memória zabálását. Alapon a rendszer, plusz 1-2 apró progi futott a háttérben, és közel 300MB ramot megevett (4.1 Jelly Bean). A Windows meg simán elvegetál 50-60MB rammal
-
tybsen
addikt
Jaja, Oppenheimer-nek igaza van sajnos. Talan majd jonnek frissitesek es megoldjak (egyebkent a ms termekei tenyleg kivaloak.. xboxra peldaul olyan jo a youtube app, hogy nehany video megnezese utan lefagy a konzol es csak ujrainditas segit.)
-
daniel909
addikt
wp8 és w8 alatt is egy kalap .... a beépített chat. tényleg nem hozzák a szintet.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
negyedes
addikt
most mar ugye fut a skype a hatterben, ez szep meg jo, de akkor is fut mikor a desktop skype-ban is be vagyok jelentkezve es irja a livetile az uzenetek szamat.
annyira nem inteligens hogy megnezze h masholis fentvagyok-e.?
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
válasz btudos #15790 üzenetére
Példának okáért az XMPP protokoll (Jabber, Google Talk, stb.) tudja ezt (multi-presence), az egyes helyeken eltérő státuszban is lehetsz. Sőt annyi logikát is szoktak rá építeni, hogy először minden helyen megkapod az üzenetet, aztán ha elkezdesz válaszolni egy helyről, egy darabig üzenet minden oda fut be.
Azaz ahogy elvárható lenne.
“All nothings are not equal.”
-
btudos
veterán
válasz Oppenheimer #15791 üzenetére
Facebooknál a WP-s beépített klienst desktopon nem mobil eszközként jelöli, szóval szerintem a Microsoft számára nem olyan egyértelmű ez... De egyébként tényleg nem lenne nagy dolog különválasztani ezt, Skype-nál akár egy szerveroldali módosítással is megoldhatnák, ami ha felismeri a klienst, csak oda küldd, mégiscsak az Ő tulajdonukban van.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz tybsen #15784 üzenetére
Jó mondjuk az Xboxra utólag lett ráerőltetve a sok fos app. Az egy rohadt konzol játékok futtatására van, és arra viszont tökéletes. Sajnos az MS nagyon elakar menni ebbe a családi központ témába az új boxal is valószínűleg, bukta is lesz a következő gen a számukra szvsz.
-
Dzsosy
senior tag
válasz btudos #15793 üzenetére
Mondjuk wp-n is a beépített messenger (vagyis most már skype) így működik. Azaz ahogy elkezdek válaszolni az asztali klienssel, onnantól kezdve nem jönnek üzenetek a telóra.. (itt nem a skype appra gondolok, hanem a beépítettre) és mintha az fb chat is így működne, bár ebben már nem vagyok biztos
Nem tudom.. én a múltkor beszéltem valakivel fb cseten a böngészőből, de a telón nem jelentek meg az üzenetek, csak miután bezártam a böngészőt és az illető még írt.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
válasz Dzsosy #15796 üzenetére
A messenger része lehet (azt nem használom), de a Facebook sajnos nem. Elég hülyén néz ki a thread benne kismilió bejövő Facebook üzenettel. Főleg akkor idegesítő, ha korábbi SMS-t akarok visszakeresni (sose gondoltam hogy kell majd, de mostanában volt rá példa kétszer is)
[ Szerkesztve ]
-
blackmajesty
aktív tag
Érdekes, nálam LG Optimus 7-en 7.5-el 99,9%-ban működött a chat. az a 0,1% az kb annyi volt, h 1-2 mondat nem ment át, ennyi hiba viszont droidon is simán előfordul. Sőt, van olyan, hogy laptopról böngészőben nem megy át sehogy sem egy mondat, pedig chrome van fent a win7-en. Ezért is MS a hibás? Sztem inkább az a baj, h minél több dolgot tesztnek bele a facebookba annál nagyobb szar lesz az egész. Időnként előjön egy olyannal, hogy a fiókom épp nem elérhető, próbáljam később.... Persze ettől még elhiszem, hogy nálad nem megy. De van akinél nem rosszabb, mint bármilyen más platformon. Ez azért több, mint fura.
-
regener
veterán
Most égett le a szememben a Nokia nyomkövetés funkciója.
Eddig minden rendben volt vele, bevolt állítva, viszont ma szétjött a felsőm cipzárja és félig elhagytam a telót.
Persze ilyenor pont nemtalálta meg a wphone.hu a telót, pedig megkellet volna.
Szerencsére egy kihalt út szélén esett ki a magas fűbe, tehát meglett.
Itthon bezzeg megtalálja a wphone.com a telefon helyét, pedig a wifi host nemis megy most gépről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen