Hirdetés
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Magisk
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
madd dogg
senior tag
Olvasgatok vissza, de nem teljesen tiszta. Az albumborító megjelenítése lockscreenen csak USA migrációval lehetséges? Próbának Zune-al befrissítettem egy albumot, szépen mindent megtalált. Telefonra felmásoltam, telefon kikapcs, bekapcs, de semmi. Utána is csak pirosra vált a mocsok háttér.
-
Integrale
veterán
válasz madd dogg #15554 üzenetére
USA vagy UK rágióval lehetséges.
1. Háttérkép beállításoknál kapcsold be az albumborítót.
2. Telefon régiós beállításait nézd át (egyeznie kell a regisztrációdéval)
3. Nem mindig frissül azonnal, + ha nem ismert előadó (Bódy Gucci) akkor nem is lesz az a háttered, ha ismert akkor keress rá a piactéren, hallgass bele egy számába (ekkor kipakolja a lockscreenre a képét) és ha minden igaz, akkor már a telefonon tárolt változat hallgatásakor is megjelenik!"Bad reklám is reklám too"
-
greggggg
aktív tag
vajon ez lesz wp-s telefonokra is? [link]
[ Szerkesztve ]
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
sereeff
aktív tag
Hello! Van itt pár ember, aki a másik topic-ban nincs, ezért itt is felteszem a kérdést! Bocsi érte...
Volt valami QR kód ami frissítést telepitett az sms karakterkészlet beállításához. nem tudná valaki belinkelni, visszanéztem januárig, de nem találom.
Előre is köszi!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
-
sereeff
aktív tag
válasz polonic #15567 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy én vagyok a béndzsa, de! Addig jutottam, hogy apps-tools + productivity. De itt csak általam ismertebb progik vannak, ilyen rendszer állítgatós bigyuszok nem nagyon... Vagy benéztem vmit? :-(
....Most egyszer mondhatod, hogy vén marha! :-)
[ Szerkesztve ]
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz polonic #15569 üzenetére
Az a része rendben, fel is raktam okés, csak el akartam raktározni a "tudást", ha később kellene, egy újabb Hard reset után ilyesmi, pl ez, display and touch stb... magától nem rakta fel a teló a HR után, azért nézegettem! Köszi a segítséget! Használt!
-
polonic
félisten
válasz sereeff #15570 üzenetére
Mentsd el a linket a telefon böngészőjében. Aztán ha a backup funkció be van kapcsolva, akkor megtartja az IE könyvjelzőket és HR után egyből le tudod szedni.
Egyből nem is jelzi ezeknek a dolgoknak a frissítését HR uán. Én direkt kivártam és második vagy harmadik napon jelezte a teló.
-
András.
tag
Helló!
620-as Lumiám van.
Telefonáltam az utcán, elvettem a fülemtől a telefont és arra lettem figyelmes, hogy a színek kifakultak... a hívófotók, az albumborítók és a színes csempék, mint pl a Shazam, OneNote, Lyrics...
Sok mindennel próbálkoztam, újraindítottam a telefont, aminek az eredménye az lett, hogy a főképernyőm összemosódott, mindenhol a csempék látszottak... Ezen egy képernyő lezár-felold műveletsor segített, de a színek fakók maradtak.
Rájöttem, hogy ennek az automata fényerő az okozója, ugyanis szabadban csinálja, házban nem, és kikapcsolt automata fényerőállítás mellett sem. Ha viszont az automata be van kapcsolva, akkor hol kifakul, de a fényerő nem változik, hol mindkettő megtörténik...
Szoftveres a gond? Frissítés segíthet rajta? Segítsetek, kérlek... Úgy látszik, a Nokia nem szeret engem, az 5310-em óta csak szívom, szívogatom azt a bizonyos valamit a Nokiáimmal... -
AMD Power
titán
Nekem most 2x volt olyan bajom ,hogy volt egy bejövő hívásom és nem tudtam felvenni...
-
azigazimoris
aktív tag
válasz xperiasigi #15582 üzenetére
Defy detto.
L920-on még nem volt ilyen gondom.[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
xperiasigi
őstag
-
Integrale
veterán
válasz azigazimoris #15583 üzenetére
Defy az katasztrófa ilyen szempontból, előbb látod, hogy hívnak mint ahogy megkezdődne a rezgés és a csörgés. vagy sikerül felvenni vagy nem, lerakás szintén. Ennél a pontnál untam bele a droidba
"Bad reklám is reklám too"
-
azigazimoris
aktív tag
válasz #35202114 #15588 üzenetére
Akkor ez minden oprendszeren megvan... Túltárgyalva :-)
Amióta a telefon nem csak telefon, együtt kell élnünk ezekkel a hibákkal...Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
legiaap
nagyúr
Ezt meg kell néznetek.
Elég bazári, remélem nem lesz ilyen.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pzstm
titán
válasz legiaap #15590 üzenetére
"Das Gerät hat lächerliche 200 Kilobyte internen Speicher an Bord und verfügt über eine Kamera mit nur 2 Megapixeln Auflösung. Immerhin werden zwei SIM-Kartenslots geboten und es gibt eine 4-GB-Speicherkarte im Lieferumfang. Das Betriebssystem sieht lediglich aus wie Windows Phone 8, denn im Grunde handelt es sich lediglich um einen einfachen Skin für ein sicherlich Java-basiertes System."Sírok
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
legiaap
nagyúr
Ezt a pletykát olvasva azon kezdtem el agyalni, hogy a Google miért pont a Microsoftot cseszegeti? Az almásokat miért nem?
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
mbale
tag
válasz legiaap #15595 üzenetére
Nem hinném, hogy emögött 100%-osan az áll ,hogy kiakarnak cseszni a wp-os whatsapp használókkal, de tegyük fel igen:
A WP alapvetően inkább az Android célközönségét veszi célba (lefedve az olcsó telefonoktól, a drágábbig mindent) így nem csodálom ha a Google féltené azt a holokausztot, amit elhozott az "okostelefon" szegmensbe.Zag Zag
-
daniel909
addikt
válasz legiaap #15595 üzenetére
biztos vagyok h üzleti érdekek miatt.
másrészt úgy gondolja a gugli h jobb lenne csírájában elfojtani ezt az egész wp dolgot még mielőtt befutna.nagyon érdekes kérdés az, h valaha be fog-e. valószínű be fog, ha ráfekszik az MS. minden eszköze megvan hozzá.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen