Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Elérhető a Radeon Anti-Lag 2 fejlesztőkörnyezete
ph A frissen kiadott SDK DirectX 11 és 12 API-hoz kínál támogatást.
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz Mister_X #15900 üzenetére
Igaz, már válaszoltam neked az Xbox off topicban de a lényeg, hogy ez a fejlesztőkön múlik, hogy mennyire akaródzik nekik optimalizálni a programokat. Asphalt 7-et is megcsinálták 512-re, lehet, hogy majd ezeket is.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Psychonaut
addikt
válasz Mister_X #15900 üzenetére
Aztán a fejlesztők sem írhatnak mindent csúcskategóriás mobilokra.Snapdragon S4 és Adreno 305 kulcsszavak láttán én nem hinném, hogy ez egy gyenge telefon.
Nem, de pont amiket említettél, eléggé hardverigényes játékok - és láthatod, nem is az általad említett komponensekkel volt a gond, hanem a RAM méretével. Ez pedig már optimalizálás kérdése. -
Tomeeka28
aktív tag
válasz negyedes #15898 üzenetére
Megvan mi volt a bibi, ki kellett rakni zárolási képernyőre a skype-ot és így jelez mindíg, annélkül offos...
Köszi a segítséget.HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
regener
veterán
Hogy én mindig találok valami bugot...
Az IE előzményeit nem tudom törölni, sehogyan, hiába nyomom neki a kukát majd az igent, ugyanúgy ottvanminden előzmény, kivéve a facebookosak mivel azt valamiért nem menti a telefon.
Már kikapcsoltam az IE-ben az előzmények tárolását is, de eredménytelen.
Akkorsem tudom üríteni az előzményeket, pedig csak nagyrészt ph-s, hardveraprós és pár egyszerűbb oldalt szoktam nézni.
Továbbá tegnap az első alkalommal magától újtaindult a teló.Ötletek?
Lehet csinálok egy hr-t, de a jelenlegi netsebességemmel nem tudnék semmit sem leszedni store-ból.
-
regener
veterán
válasz mukibuci #15905 üzenetére
Régen nekemis engedte, csak heti 1x szoktam űríteni de most nem tudtam.
Osztálytársam (AMD Power ex-) L610-én is kipróbáltuk ma és neki is kiürítette.
Sőt XBOX Live sokszor nem enged szinkronizálni, meg fb sem. A chatet megsem említem újból, mint a múltkor is írtam sosem jó. (nem lát senkit fent, de ez most nem lényeg mert eddigis kaki volt)
Szerk. 2:
Most megint próbálgatom és végre sikerült törölni[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz negyven2 #15901 üzenetére
Hát remélem is, hogy megcsinálják, mert így magukat vonják meg a pénztől... Amúgy az én telefonom hardverileg melyik WP8-asokkal egyezik (SoC)?
Más: IE nem menti el a bejelentkezési adataimat (PH!) és elég kényelmetlen mindig bepötyögni. Rábírhatom erre valahogy?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MODERÁTOR
Microsoft Is Focused On Getting 200 Million Phones A Year - hát nem tudom milyen fókusztávolságot használnak
Mister_X: bejelentkezéskor rakd oda a 3 pipát és akkor bejelentkezve hagy
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
xperiasigi
őstag
na már a sufnikba megjött..egész tűrhető ár érte..[link]
Iphone 6s
-
daniel909
addikt
válasz xperiasigi #15914 üzenetére
sok
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Rage47
veterán
ram miatt felejtős nekem.
-
saiyajin
senior tag
Frankó, akkor gondolom legkesobb jovo heten lesz rola teszt.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
negyven2
veterán
válasz Mister_X #15908 üzenetére
Vagy ha mobil felületről jelentkeztél be ( m.mobilarena.hu), akkor ott automatikusan be leszel jelentkezve.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mister_X
nagyúr
válasz daniel909 #15922 üzenetére
Nemmondod, azért jött meg az eszem és vettem Lumia 620-at
OTG-n keresztül lehet WP8-as telefonokhoz billentyűzetet kötni? Akkor meg is lenne az ideiglenes PC-m.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
dejaris
addikt
-
Mister_X
nagyúr
válasz dejaris #15926 üzenetére
Kösz! Párat szedek is le. Milyen intelligens a rendszer, ezekre a linkelre a Marletplacere visz, bezzeg droid ilyet nekem nem tudott.
Az Xbox és Xbox Live feliratos játékok miben különböznek a többitől?
@pzstm: ilyen pöpec link luxus? Ejj, most kereshetem ki
Más: a WP8 teljesen kompatibilis a 7-es appjaival, játékaival?
@mukibuci: Kösz, jó tudni. Akkor majd veszek nyáron egy Xboxot és egy Win 8-at, hogy teljes legyen a kör.
[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
válasz xperiasigi #15917 üzenetére
85ért nem rossz. Csak az a fránya drive+
Mondjuk emiatt nem fogok 620at venni. Az 512 ram nálam lényegtelen, játszani nem szoktam, de a kamera és az elegáns kivitel fontosabb.
Reméljük jön a vodához,bár én úgy tudom hogy igen. -
Mister_X
nagyúr
Létezik, hogy nálam csúnyább az Asphalt 7, mint a képeken?
-
AMD Power
titán
Ennyiért sok.... majd ha szolgáltató is beveszik a szortimentjükbe akkor lesz jó.
-
kávésbögre
csendes tag
válasz Mister_X #15923 üzenetére
Amikor én azt írtam, hogy a droid azt tud OTG-n bármilyen perifériát fogadni, a gamepadtól elkezdve az egéren át a pendrive-ig, akkor én voltam a nevetség tárgya. Akkor most mégis van rá szükség WP-n?
Mondjuk lényegesen könnyebb így netezni (mindenféle driver nélkül felismeri a telefon a billentyűzetet, egeret):
http://www.youtube.com/watch?v=1EVC7cP86Nk
Vagy így játszani:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-FDQ0Qiy3uU#t=364s
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy Lumia 720-assal. A rendszer nagyon tetszik, nagyon jó, hogy folyamatos, de van egy súlyos kételyem: A WP8 mennyire működik együtt gmail-lel és google calendarral?
A saját cuccaimat még át tudnám vinni outlook.com-ra (bár azt sem szívesen), de munkahelyen google-höz vagyok kötve és jó lenne, ha azt is hozzá tudnám lőni.
Hallottam olyat, hogy a google calendarba betett meeting 5 óra múlva jelent meg a telefonon... Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy ez egyedi eset lehetett?''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
Mister_X
nagyúr
-
kávésbögre
csendes tag
válasz negyedes #15940 üzenetére
Szerintem a dolog sokkal egyszerűbb ennél. Ti írtátok, hogy ne mindig a saját helyzetünkbe gondoljuk bele magunkat. Hanem vegyük tudomásul, hogy nem mindenkinek van PC-je meg egyéb felszerelése. Viszont egy ezer forintos billentyűzetet azt tud venni valaki meg egy 600 forintos egeret és azt rádugva egy telefonra, teljes értékű PC-je lehet. Nem biztos, hogy az a helyzet, hogy valaki borzasztóan unatkozik és megpróbál minél többet kihozni a telefonjából.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz kávésbögre #15942 üzenetére
"teljes értékű PC-je lehet"
Hogy mi?
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
Silverlight 8-ra még most sem, sehogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen