Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crey
addikt
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszi

woland: genyó

-
crey
addikt
Kollégám hathatós közrejátszásomnak köszönhetően benevezett egy Omnia W-re. Van esetleg valakinek bővebb infója arról, hogy az kap-e 7.8-at? Esetleg valakinek van ilyen készüléke?
-
Freddycom
őstag
Mi a helyzet WP8 alatt, ha egy programot megnyitottam, háttérbe tettem, majd a főképernyőről vagy a menüből újra megnyitom, újra be kell töltenie az alkalmazást vagy onnan folytatja, ahol abbahagytam?
-
törölt tag
Havert kérdeztem neki sincsen, pedig magyar régió szntén, nokia szintén, zune-nal frissített szintén
-
válasz
Psychonaut
üzenetére
vigasztaljon, hogy zune-nal frissített nokiákon sincs erre lehetőség

-
Keresd a különbséget:
-
crey
addikt
válasz
Воланд
üzenetére
Olvastam valahol ezekről a lábkiosztási mizériákról (talán pont a logout), és ott mintha az lett volna, hogy mindenki szabványosan használja a lábkiosztást, kivéve a Nokia, mert ők pont fordítva. Sajna nem találom a bejegyzést

Emiatt nem is merem biztosra állítani, hogy igen vagy nem, szóval csak ilyen tájékoztató jelleggel írtam amit írtam.
btudos: nekem ez van tervben majd egyszer ha a sima Xears XE200Pro bekönyököl. Bár nem akar nagyon (szerencsére), szóval odébb van még

-
btudos
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Egyebkent most egy HTC RC E240-et hasznalok a 8X-szel. (a fejhallgatom szervizben van
) Ahhoz kepest hogy HTC branded cucc, teljesen jo hangzasa van, es mukodik a hivas, a hangero es a szamvaltas/megallitas is. Ilyen arban szerintem nincs jobb teljes funkcionalitasu headset, de mondjuk a keretbe belefer komolyabb is, csak most ezzel tudok peldalozni 
-
törölt tag
Jelentem, még kapok push email-t Gmailen. Remélem így marad
-
btudos
nagyúr
-
Lall
veterán
válasz
Воланд
üzenetére
Ennyit találtam hirtelen.
"The remote and microphone are supported by iPhone 3GS, iPod nano (4th and 5th generation), iPod touch (2nd generation), iPod classic (120GB/160GB), and 2009 models of MacBook, MacBook Pro, and Mac Pro
- The remote is supported by iPod shuffle (3rd generation). Requires latest iPod software
- VoiceOver is supported by iPod nano (5th generation) and iPod shuffle (3rd generation)
- Voice Control is supported by iPhone 3GS and iPod touch (Late 2009)
- Volume control functionality is not available with BlackBerry devices"
Plusz a gyártó honlapján az van, hogy Windows 8 kompatibilis. De hogy ez mit jelent

Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- DOOM - The Dark Ages
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)