Hirdetés
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dale
aktív tag
válasz polonic #15249 üzenetére
Több hivatalos forrás is megerősíti (Nokia Dev Wiki stb) hogy a 920-ban levő chipset tudja a BT 4.0 stacket, meg az FM rádiót is, de fejlesztési lemaradás miatt csak a 3.x-et támogatja jelenleg a rendszer. De állítólag tervben van az hogy egy későbbi frissítéskor a 4.0-t is támogatja majd (low power devices) ami kellemes dolog lenne.
https://enginedesigns.net
-
xperiasigi
őstag
Hol lehet átálitanom az accomat US-re?(sorry még új nekem ez a wp dolog )
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
greggggg
aktív tag
válasz xperiasigi #15264 üzenetére
setting region...
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
greggggg
aktív tag
neeem , én magyar regiot használtam nem tudtam se a temple runt se a maluuba se a pandorat letölteni, aztán egyik forumtárs írt h a telefonba állítsam át a regiot usara és mindent megtalál. komolyan pedig a xbox.comon semmit sem állítottam ott magyar a regio.
-
greggggg
aktív tag
válasz xperiasigi #15269 üzenetére
ugye h elég ha telon deportálsz...
-
polonic
félisten
En kiprobaltam a vibert egy androidossal. Mikor o hivott, akkor nem ertette, higy en mit beszelek, en ertettem ot. Amikor visszahivtam, akkor meg szakadozott az egesz es poor qualityit irt a viber. Pedig en LTE halozaton voltam full tereron, a kukarobi pedig wifin otthonrol.
mellesleg kurva gyors az lte
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #15275 üzenetére
windowsphone rulez!
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
natran
csendes tag
Nálatok is átesett az outlook naptárrésze egy kis optikai tuningon?
-
dejaris
addikt
FB update van!
-
daniel909
addikt
válasz greggggg #15289 üzenetére
megvolt de úgy sem jó. megpróbálom később, úgyis lelomboztak a kommentek, h ugyanolyan szar mint eddig.
tényleg a twitter appot mennyire faszára megcsinálták, dobták a metro style-t lett egy használható app. ez kéne a facebooknál is. mert aki tudja milyen az ios fb app, az szenvedni fog ezen.btudos: szvsz teljesen újra kéne írni az egész UI-t, mert kényelmetlen az egész, az lenne a legnagyobb fejlesztés. december óta nevetséges h csa ennyi jött h adhatunk fotót a csekinhez... én valami nagyobb dologra számítottam.
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
legiaap
nagyúr
Nekem most frissül a 920-am.
Elkezdte letölteni, azt miután lejött, kiírta tegyem töltőre és ha lesz elég kraft az akkuban folytatja. Szóval most töltőn lóg, azt majd később telepíti. 20 % nem volt elég neki ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
Lall
veterán
Csodakedd!
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
mightymo3
tag
T-sek figyelem, NL820-ra elérhető vlmi rendszer update!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone X 64GB Space Gray kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok felújítása, akku, töltő csatlakozó, kijelző csere, stb ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen