Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Hirdetés
-
A hónap végén Xboxra is elérhető lesz a Dark Light
gp A PC-s és PlayStation kiadások után a Microsoft konzoljára is elérhető lesz a teljes kiadás.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
nagyúr
-
Rage47
veterán
válasz xperiasigi #16044 üzenetére
lány kollégám is azért nem nokiát vett, mert nem elég nagy a kijelzője...
-
Gaborking
tag
Jól gondolom hogy a T-mobil által kiadott Mobilvásárlás nevű program csak T-mobilos telefonon használható?
-
StLui
veterán
válasz daniel909 #16058 üzenetére
Az átlag tuti nem a nagy képernyőre harap, egy embernél láttam eddig életemben 4"-nál nagyobb telefont. Nyilván van több, de közel sem ez az átlag.
Az én 920-as telefonomtól dobnak egy hátast, mármint a mérete miatt. (amúgy senkit nem is érdekelt, még ránézés szintjén sem)[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
no1r
őstag
sziasztok!
biztos lerágott csont már a következő kérdésem, de ha nem haragszotok meg nem olvasnék annyit vissza, a fórumon belüli keresés meg hirtelen nem hozott most eredményt
gondolkozom az androidról WP8-ra való váltáson és érdekelne, hogy mik lennének az első és legfontosabb teendőim ha ezt meglépem. igazából bármi basic useful információ lehet ez, , kezdve attól hogy mi működik másképp, egészen odáig hogy a cuccaimat droidról hogyan tudom átvinni majd WP-re (mi az amit át tudok mi az ami nem stb).ami kimondottan érdekelne, hogy pontosan hogyan is van ez a CalDav meg CardDav-os dolog? gondolok itt a gmail szinkronizációra. valahol mintha azt olvastam volna, hogy új accountnál már nem engedélyezett, amíg az MS meg nem oldja és így akkor csak a régi accountokra lehet visszavarázsolni a google (köztük gmail) syncet...
illetve. volt nekem már régebben egy Windows Live ID-m még Messengerhez (ugyanaz mint a gmailos címem), és megpróbáltam beimportálni a gmail cuccaimat. kontaktlista sikerült is, ez gondolom később a telón is simán menne. viszont a gmailról a levelek átirányítása valamiért nem működik. POP be van állítva gmailon is, outlookban is... esetleg valakinek van erre valami ötlete?másik dolog ami még nagyon érdekelne: a push notikról mi a tapasztalatotok? elég sokat használnék gtalkot és vibert is. működnek rendesen ezek a funkciók?
előre is köszönöm szépen a válaszokat!
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
StLui
veterán
válasz mukibuci #16062 üzenetére
"szomszédom is azért vett samut mert nagy a kijelzője.."
"csak felvázoltam h mi kell a népnek. mire "harapnak" az átlag júzerek."De itt a méretről volt szó elsősorban. Én meg ilyet nem tapasztaltam.
Az mondjuk megint más, hogy sokan csak kínlódnak a tapis telefonokkal, mert nem kapnak nem tapist. Persze itt nem a fiatalokról beszélek.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Mister_X
nagyúr
Aztarohadt, de komoly a Microsoft Transalator Van neki kamera módja, beállítottam angol->magyarra és próbaképpen rászegeztem egy GameStarra. Az állam leesett, pöpec térbeli AR megoldással kiírta az eredeti fölé, hogy "hív a kötelesség: modern hadviselés 2"
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Oppenheimer
veterán
Letöröltem 1-2 hete a Skype-ot, mert felbaszott, hogy minden üzenetet sokszor kézbesít. Tegnap újra feltelepítettem, kíváncsi voltam változott-e. Hát nem változott, most jött meg egy április 3-ai üzenet. Szép munka Microsoft!
Azt hiszem be kéne zárni minden divíziójukat és csak az Office-al foglalkozó részleget meghagyni. Máshoz nem értenek.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #16068 üzenetére
Xbox?
-
Mister_X
nagyúr
válasz Oppenheimer #16068 üzenetére
Hát nem tudom, én éppen most vakartam a fejem a WP-s Excel miatt...
#16071: egyelőre még semmit sem láttunk az új Xboxból, még nem temetném.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Oppenheimer
veterán
válasz dejaris #16069 üzenetére
Fogadni mernék rá, hogy a next-gen ütközetben a Sony fölényesen nyerni fog.
(#16070) Mister_X: Hát igen ez is egy vicces dolog. WP8-on az agyondicsért integrált Officeban a Word olyan objektumokat nem tud megjeleníteni, amiket Androidon az ingyenes Office appok igen. Jobb a 10k értékű WVGA kijelzős Huawei tabletemen elolvasni egy doksit, mint a 8X-en, és nem a mérete miatt.
De tudjuk, hogy gyengébb lesz 600 GFLOPSszal és lassabb a memóriája (DDR3 vs DDR5). Nem hinném, hogy szolgáltatásokban sokkal többet tudna nyújtani az MS, mint a Sony. Akkor lehet esélyük, ha árban nagyon a Sony alá mennek.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #16071 üzenetére
a szolgaltatasok teren szarra veri az ms a sony-t. es egy konzol mar regota nem csak egy jatekgep.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
dejaris
addikt
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #16073 üzenetére
xbox music, xbox video, xbox live?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
btudos
veterán
válasz Воланд #16075 üzenetére
Magyarazhatod neki, O eldontotte hogy az MS szar, es pont, ugy meg nehez belatni hogy lenyegesen komolyabb okoszisztema van az Xbox mogott.
Oppenheimer: Hiaba jelentenek be ilyen-olyan kozossegi dolgokat, a letezo xbox live akkor is nagy elonybol indul, amit nem tudnak behozni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
daniel909
addikt
jó, hát te ilyet láttál én olyat. ezekből sosem tudjuk meg mi az igazság. szerintem a nagy képernyő menőnek, jónak, modernnek hat az átlag emberek fejében, ezért akinek van erre pénze, olyat fog venni.
azért elég sok tepsi fogy a nagyvilágban.....YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
tybsen
addikt
Mindenhol elojon ez a kijelzomeret-tema, hogy milyen nagyok a telefonok es hogy nehany felhasznalo ezt milyen nehezen birja elviselni es feldolgozni. Minden topikot tele kell szemetelni ezzel persze (windows szakmai, off tilos, hurra), ahol szoba kerul egy 5" vagy nagyobb eszkoz. Ilyenkor sokakbol kikivankozik, hogy mennyire borzaszto, hogy - bar nekik nincs erre szukseguk - de megis gyartanak ilyet, mennyire rossz az irany, meg a vilag, es egyebkent is hogyan lehet, hogy ez barkinek is megfelel. Biztosan nem azert vesz valaki ekkora meretet, mert erre lenne szuksege, hanem mert divat, meg meno, stb.
Elkepeszto, hogy ilyen gondolatok vannak a fejekben.. Egyszeruen nem kell vasarolni es kesz. En sem magyarazok a hentesnel, hogy nem szeretem a marhagyomrot, egyszeruen nem erdekel, hogy masok megeszik, en nem szeretem (ettol meg lehet finom). Eleg szokatlan volna kinevetni valakit, mert marhagyomrot vesz - vagy tagra nyilt szemekkel csodalkozva magyarazni, hogy nem ertem, miert vesz valaki ilyesmit, amikor en mindig valami mast veszek es az mennyire jo. Vagy ujjal mutogatni azokra, akik csirkeszarnyat kernek es osszesugni, hogy milyen durva, mikozben en csirkemellet veszek.
Fontos lenne megerteni, hogy eltero felhasznaloi szokasok leteznek es ha valaki nem telefonalasra hasznalja leginkabb azt az eszkozt,hanem pl. bongeszesre, akkor miert ne lehetne akar 6" is? Csak azert, mert nehany ember furcsanak tartja es nevet ezen? Zsebbe siman befer egy ekkora cucc - ha pedig telefonalni kell rola, akkor azt is lehet. Telefonnak nevezni ezeket mar regota nem helytallo. En peldaul sokat vagyok uton, nekem kifejezetten elony egy nagy kijelzos keszulek - ha telefonalok is, akkor azt autobol teszem kihangositva az esetek nagy reszeben. Egyebkent meg mindenre kivalo egy nagy kijelzo. Nyilvan en is orulnek, ha fel lehetne tekerni vagy ossze lehetne hajtani egy 7" kijelzot, akkor kenyelmesebb lenne. Vagy keskenyebb keret, ahogy irtatok, stb - teljesen egyetertek. De en peldaul nagyon nehezen tudok 4" keszuleket hasznalni (ami masoknak peldaul annyira kivanatos meret, hogy mindenki kezeben ezt szeretnek latni). Van ceges telefonom is, az egy gombokkal rendelkezo cucc es telefonalasra kivalo - kicsi, keskeny, kenyelmes tartani, konnyu,birja az akksi, stb. De meg kell erteni, hogy nyilvan masra hasznalom, mint a privat keszulekemet. A privat telefonom helyett pedig nem akarok 2 eszkozt magammal hurcolni (mini kijelzos telefon+ tablet). Ilyen egyszeru, hogy miert van szukseg ekkora eszkozokre.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Lassan úgy néz ki,hogy bővülni fog nálunk a Nokia Lumia család. Párom gyerkőce szerelmes lett az Lumia 520-ba és jövő héten be is fogunk szerezni egyet , úgy néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz tybsen #16080 üzenetére
Szép is lenne, ha így lenne. Csak hát aki kiskijelzőst akar az egyáltalán nem kap csúcs belsővel rendelkező készüléket. És a társaság nagyja ezen kesereg, hogy ez nem normális hogy nagykijelző=felsőkategoria. A laptopos fórumokban nincsen vita a kijelzőmérettel kapcsolatban
-
Oppenheimer
veterán
válasz dejaris #16086 üzenetére
Egy kis kijelzős telefonba viszont nem kéne hogy létfontosságú legyen a csúcshardver, mert 4" környékén 720p-nél nagyobb felbontású kijelző nem kerül bele úgysem, annak a meghajtására meg bőven elég tavalyi SoC. Ugyan olyan szépen elfut rajta minden, mint egy 5"-es flagship telefonon. Szerintem jogtalan elvárás a gyártókkal szemben, hogy 4" körüli legyen a flagship telefonjuk, amikor 5"-en mindent élvezetesebb csinálni. Annyi a hátránya, hogy 1 kézzel nem lehet átérni, de az emberek ezen hajlandóak túltenni magukat. A kis kijelzőt preferálóknak Továbbra is ott az iphone, wp8-ból a HTC 8X, androidból meg végtelen a választék.
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #16089 üzenetére
Azért egy Xperia Z ugyan azzal a SOC-al, ugyan ilyen kivitelben 4"-on, szvsz nagyon ütős lenne. És még mondhatnék pár példát. De a WP-s mezőnyben is el tudok képzelni egy 4"-os unibody Nokiát csúcshardverrel, N8 szintű kamerával. Sokan beneveznének rá.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
daniel909
addikt
ugye nektek sem látszik semmi ilyen szép időben a kijelzőn? vagy csak engem (minket) örvendeztetett meg a HTC ezzel a nagyszerű kijelzővel?
amúgy white témával tűrhetőbb..
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Adobe Premiere topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen