Hirdetés
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Hirdetés
-
Kivásárolhatják az Ubisoftot
it Jót tett az árfolyamnak, hogy a jelentések szerint a Tencent és a Guillemot kivásárolnák az Ubisoftot.
-
Bleach: Rebirth of Souls - Íme a nyitány
gp A premier valamikor jövő év elején várható, de ennél pontosabb dátumot nem kaptunk továbbra sem.
-
Az utóbbi évek leginnovatívabb mini PC-je készül
ph A Lunar egyben kínál szinte mindent, de amúgy tényleg szinte mindent.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz legiaap #16448 üzenetére
Basszus én meg mindig elkezdek gondolkodni, hogy "i5? Mit keres a WP topicban egy Core i5?" Aztán leesik, hogy errefele nem az Intel-AMD csatározások a mindennaposak
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Blyan
félisten
Sokkal többet, ne viccelj. Friss oprendszer, WP8-as appok, gyorsabb működés, stb.
Szerintem minden WP7.x usernek megéri a váltás, amennyiben megteheti anyagilag (már pedig elég jól skálázva vannak az új készülékek).
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
regener
veterán
Reggel telefonálás közben a fülembe üvöltött az ébresztő.
Komolyan a mcszaft annyit nemcsinált meg hogy az ébresztést késleltesse ha éppen telefonál valaki?
Le kellett raknom hogy kikapcsolhassam az ébresztőt, majd hívhattam vissza az ismerőst.[ Szerkesztve ]
-
dejaris
addikt
válasz Oppenheimer #16462 üzenetére
User error
-
macika69
tag
Egyet ne feledjünk. Akkoriban hardveresen a 710-es a 800-sal volt egy kategóriában. Nekem is 710-em van, de 620-ra tuti nem cserélném le. Én még várok. Annyival egyelőre nem jobb még (számomra) a WP8. Korábban itt a fórumban volt egy jó összehasonlító link a WP7.8 vs. Wp 8 közt. Érdemes megnézni. http://winmagazin.blog.hu/2013/04/09/kell-e_nekem_wp8
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz macika69 #16464 üzenetére
Ezt magyarázd már el, hogy oké, a 800-zal volt egyazon hw... és? Hogy jön ez a lecserélhetőséghez?
A 620 ettől még sokkal erősebb egy cucc, frissebb oprendszerrel? Hatalmas igen.Akinek van rá pénze - főleg szolgáltatónál vett olcsóbb darabra - annak ajánlott a csere. Ezzel nem nagyon lehet vitába szállni.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
macika69
tag
Az almát az álmával gondolom már halottad. Vagyis a 620-es a kategóriájában (lumiák) jóval gyengébb, mint anno a 710-es volt. Ok most lecseréli 620-asra mert jó áron van, és ha majd kijön a 720-as idehaza majd arra is lecseréli? Ugyan már. Az, hogy ilyen jó áron vannak a lumiák az sem igazán az előnyük. Lásd 800-as áresése. Mind lumia tulajdonos mondom sajnos bárhová bemegyek mindenhol azt hallom, hogy senki sem keresi a Wp-s telefonokat. A microsoft jól el szúrta. Mivel? WP7-re nem "megy rá" a WP8. És ha majd kijön a következő WP mi lesz a WP8-al? Azt sem lehet "lecserélni" majd?
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz macika69 #16466 üzenetére
Miért kéne lecserélnie a 720-nál? A 710-es semmivel nem volt erösebb a kategóriájában kb, a ram tényleg nem volt megnyirbálva, de a 620 mindent tud amit a 710 és még többet, a rendszer pedig akármi lesz, akkor is frissebb marad mint a 710-en, ezzel nem nagyon lehet vitatkozni.
Amúgy sem azt mondta, hogy akkor most mindenki dobja el a wp7 telóját, hanem azt, hogy aki megteheti magának, annak érdemes.[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
válasz macika69 #16466 üzenetére
nem sok lényegi különbség van a 620 és 720 között... ugyanúgy 8gb, ugyanúgy 512mb ram, proci ugyanaz, felbontás ugyanaz, sőt a 720 kijelzője nagyobb azaz kevesebb ppi.
szebb meg jobb a kamera, de ennyi..
szerk: jah meg IPS kijelzője van, de ezek nem akkora dolgok szerintem..[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
marcusa
addikt
-
daniel909
addikt
válasz MasterMark #16472 üzenetére
dehogy. 710 és 620 között is óriási a különbség, teljesen más a két telefon. sokkal jobb a 620 mindenben.
míg 620 és 820 között nincs akkora különbség.(#16476) polonic: van
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
polonic
félisten
Ha már szóba került a 620-as. Abban van nfc?
-
marcusa
addikt
válasz polonic #16479 üzenetére
LTE nem számít??? Ez komoly? én azonnal észre veszem a sebességen ha már nem LTE hálózaton vagyok, hanem csak 3g-n....
(#16477) woland_y2k 820-920 között sincs túl nagy eltérés, hardver ugyanaz, kamera jobb csak 920-ban, meg a kijelző felbontás, de maga a kijelző nem...
[ Szerkesztve ]
:-)
-
blackmajesty
aktív tag
válasz macika69 #16480 üzenetére
LTE majd akkos lefedettsége lesz. Magyarországon még elhanyagolható. Mellesleg pedig amíg az olcsóbb csomagoknál korlátozzák a letöltés maximális sebességét a szolgáltatók, addig sokadlagos szempont, hogy van-e. Szerintem.
marcusa: a 820 kijelzője sokkal gyengébb a 920-énál. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz Воланд #16486 üzenetére
Hát, én nem érzem annak... Fent van a telón kb 15 játék, ebből 2db 1GB-nál nagyobb (mondjuk 3 játékkal játszom csak aktívan), valamint kb 40db program, és így van még 2,3Gb szabad területem. Képek, zenék, videók memóriakártyán... Azt aláírom, hogy ha fel akarnám egy időben telepíteni a batman-t meg a pókembert meg még valamit, akkor míg 820-on nem lehetne, addig 920-on igen, de akkor ennyi erővel az is hátrány, hogy 920-ra nem tudom sehogy feltölteni az 50Gb zenémet, mígy 820-ra igen. Egyik verzió sem érdekel, így egyiket sem érzem hátrányban a másikhoz képest...
(#16487) blackmajesty ppi-ben gyengébb, minden másban sokkal jobb a 820 kijelzője. Tegnap napközben nálam volt egy 920, és tényleg éles, de fakóak a színek, kisebb a betekintési szög, és nem szép a fekete...
LTE meg Budapesten nagyon sok helyen van, munkahelyemen is, lakásomon is, és a legtöbb helyen ahol járok. Én nagyon örülök hogy van LTE.
[ Szerkesztve ]
:-)
-
Blyan
félisten
válasz MasterMark #16468 üzenetére
Kitörölheti mindenki a kategóriával, ha a hw-esen még az alsó kategóriás 520 is előremutatóbb, mint a 710.
Objektívan nézve, kizárólag azt, hogy melyik mit tud, mit nyújt, mennyibe kerül, egy 710 tulajnak, ha jó áron váltani akar WP8-ra, a 620 nagyon jó megoldás és kifejezetten ajánlott. Lehet ezzel vitatkozni, csak nem sok értelme van. Minden egyéb szempont már szubjektív.
Persze, akinek van pénze 820-ra vagy akár 920-ra, az vegyen azt.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz MasterMark #16490 üzenetére
Nem, kategorikusan nem. Ez akkor lenne igaz, ha 710 folytatása a 820 lenne, de EZ nem igaz. A 720 meg egyáltalán nem tud többet, mint egy 620.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz MasterMark #16492 üzenetére
Basszus azért, mert nincs teljesítmény különbség, amit Te erőltetsz az csak egy szubjektív marhaság.
Miszerint amiért a 710 90K huf volt a 65K 620 egy visszalépés. PEdig NEM az.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #16494 üzenetére
Ha úgy nézzük, akkor a 620 a 610-zel van egy kategóriában, mert ez most a WP alja, régen meg a 610 volt. Amúgy meg tök felesleges ilyeneken rugózni, van és kész.
Btw, a Huawei Ascend W1 _nagyon_ jó volt első látásra. Meg másodikra is. 4" IPS WVGA, 1950mAh aksi, jó design, kellemes tapintású műanyag - nagyon kézbe simult. Elvileg az is Snapdragon S4 fél GB RAM-mal, egyedüli hátrány a 4GB tárhely. Ettől függetlenül ez volt az első készülék, ahol sajnálni kezdtem, hogy ennyire siettem a Lumiám megvásárlásával... ha lenne Nokia Music és Xpress akkor azt mondanám, hogy leszarom, de így nem. Majd amikor T felveszi a kínálatba, akkor megnézem, hogy melyikkel jártam volna jobban.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #16496 üzenetére
Béklyó?
-
xperiasigi
őstag
Kis segitség kéne..megadnám a bank kárzyám fizetésnek de mivel us accom van igy us irányitó számot kér(a cimet is lehet azt nem ieta ki pirossal h nem jó..)
mit irjak oda?Iphone 6s
-
MasterMark
titán
válasz xperiasigi #16498 üzenetére
Csak magyar profilhoz lehet magyar bankkártyát, a címeknek egyeznie kell.
Switch Tax
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Iphone 6s 32GB /// 27%-os Áfás számla! + 6 hónap Garancia
- iPhone X 64GB Silver Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3705
- iPhone 12 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3703
- iPhone 12 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3702
- iPhone 11 Red 64Gb + ajándék 5db Prémium tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.