- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Távozik a Honor vezérigazgatója
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Windows CE fórum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
<MZ/X>
őstag
SZiasztok. Asteam-en a DOd mennyibe kerül? Kell-e ehhez valamilyen más játék? És hogy ugye a pénzt bankszámlán kell fizetnI? ennyi kösz
Original's never fit - Socket 370
-
Kiskutya
veterán
Hali!
Reggel bekapcsolom a gepem es a steam ezt irta ki connecting kozben: Fatal error: failed to load platform modules
mit jelent es mitol lehet ez?hmm...
-
DJ.Gróf
aktív tag
Van egy kis gondom a steam-el! vettem egy Accountot az első két napban ment is , de ma megpróbáltam belépni és azt irja hogy Your account disabled!! mi lehet a gond?
-
MoneyM
senior tag
felraktam csak úgy poénból a progit!
mit lehet vele kezdeni?
nincsen nekem semmilyen Value game-em!!!Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
Kaoru
senior tag
hi, van 1 frusztráló gondom.
Gépen rajta van jogtiszta cs 1.5 és jogtiszta hl2 steammel.
Source után kedvem támadt újra játszani egy kicsit 1.6-tal. Steam menüben nem, jó. 1.5 elindít keressen frissítést, nem talál. Leszedem a steam_cs installert felmegy pöpec, ott vannak a gcf fájlok is (half-life, counter-strike), de steam még midnig nem találja/látja. Mi lehet a probléma?Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Spensers
aktív tag
válasz Dravenstorm #38 üzenetére
Nah kiprobáltam hogy hagyom kb 5 perc múlva el is kezdtte szedni!
KÖSSZI -
Spensers
aktív tag
válasz Dravenstorm #38 üzenetére
OK de ez normális mikor ''szerintem '' kifagy akkor nyomok egy Ctrl+alt+delete és ott az állapotnál : a program nem válaszol van ???
-
Spensers
aktív tag
Nah skcok senkinek semmi ötlete mi lehet nálam a gond?
-
Spensers
aktív tag
Szasztok
Szal nekem is van egy xt kártyám meg ugye hozzá a cuppon.
Be regeltem meg minden megadttam a cd key-t na akkor pre-loading...
Erre akárhányszor rákatintok kifagy a progi mi lehet a probléma valaki plz segítsen!!!
Azt már próbáltam hogy kikapcsolom a tűzfalat de nem megy úgy se -
zonko
csendes tag
hali.
en is akarok cs-zni.
honnan lehet cd-keyt szedni? ha megveszem a half life ot es az abba levo cd-keyt hasznalam ugy jo vagy azzal nem muxik? -
b.bone
senior tag
nos. van nekem vele egy accountom. hl2-t preloadoltam. most viszont feltettem egy új rendszert. de előtte backupoltam az egész steamet letöltött cuccokkal együtt.
ha a steam\steamapps könyvtárat egy az egyben visszamásolom a frissen telepítettbe akkor ugye kenni vágni fogja és nem akarja majd ujra tölteni?
vagy valahogy máshogy kell?"guilty until proven innocent" - Artisjus
-
heihachi
addikt
HalI!
Nálam fut minden rendesen, csak épp egy kérdésem lenne:
A HL el sem indul, ha a Steam nem tud a szerverhez kapcsolódni. Szal ez azt jelenti, hogy ha játszani akarok, csak internettel megy, vagy van kibúvó?
Ja és mégegy: jól értem, hogy ha újrainstallálom a winfosomat, akkor újra tölthetem le a cuccost?(Én a steam installert töltöttem le, és azon keresztül töltöttem le az összes alkotóelemet)."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Béla Papa
csendes tag
up
A moha déli oldalán mindig fa van
-
Béla Papa
csendes tag
Sikerült vkinek 1.5öznie STEAM-en keresztül? Mert állitolag Custom módként be lehet tenni alá.
Vannak egyáltalán magyar 1.5 -ös STEAM szerverek ?A moha déli oldalán mindig fa van
-
Break
senior tag
Más....
Steam -> Create account -> Validitation code.......
Az elküldött kódot ben fogadja el ! ....ötlet ??????????''Tedd, vagy ne tedd, de soha ne próbáld......'' by Yoda (Birodalom visszavág)
-
e=mc²
őstag
Sziasztok gamerek!
Akadt egy kis problémám ezért felhoztam a témát:
a 379Mb os Steaminstall_CS.exe-t letöltöttem, majd felinstalláltam. Majd, mikor belépnék a már regisztrált accountommal, ez a hibaüzenet fogad a Validate Steam files folyamat futása közben:
Bővebben: link
majd, ha erre lenyomtam az OK gombot, felugrik ez:
Bővebben: link
Mi lehet a gond? ( ua. a gép, volt win reinstall többször is)Ambulimax Provider
-
modder
aktív tag
helló!
az lenne a kérdésem, hogy a steamban felvett csé demóimat ( consol: record valami) . hogy tudnám lejátszani valami alternatív letöltőprogrammal, vagy hol találok valmi plugin-t amivel át tudnám konvertálni valmi más formátumba(avi, mpg) -
JoHnni
senior tag
Nemtudom mitől de megoldodott KÖszi a segítséget!
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
-
adise
őstag
vagy cheating-death vagy tele van
ennyi
amugy én nem tok magyar szerverről ahol lenne cheating death -
adise
őstag
mit ir ki?
mert lehet hogy csak tele van -
JoHnni
senior tag
Az lenne a problémám hogy ha belépek egy serverre vagy rögtön vagy kevés időn belül ledob ez miért van, még tegnap meg délelött ment
-
adise
őstag
jah nem nekem nem xt-m van hanem sima 9800
nem érttettem -
adise
őstag
csak igy lehet
-
adise
őstag
én majdnem minden nap jáccom
-
JoHnni
senior tag
nagyon jó igy legalább tudok majd játszani multiplayerbe
-
adise
őstag
ftp://www.counter-strike.hu/client/steam/SteamInstall_CS.exe
jah bocs nem 300mega hanem 379 -
adise
őstag
hát először is töltsd le a CS-s verziot kb 300mb
abban a cs és a hl találhato meg.
feltelepited, ott create new user acccount vagy mi
beirod a keyt és kész. utána elinditod games menü rákattintitasz a cs-re vagy hl-re jobb klikkel és install
ennyi -
adise
őstag
mit szeretnél letölteni??
lelehet a CS-t, HL, DoD, TeamFortress....meg még 1-2t.
De ahhoz hogy játszhassál kell egy serial (1400ft)
Kivéve ha Radeon 9600XT vagy 9800Xt-d van mert akkor az abban találhato kuponon levő koddal regelsz steambe és ott azzal ingyé leszedheted ezeket.
remélem érthető -
JoHnni
senior tag
Bővebb információért olvasd el az összefoglalót!
/////////////////////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
/////////////////////////////////
Szolgálati közelmény: Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket a hozzászólásokat ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Spórolós topik
- Jelentősen átdolgozná stratégiáját az ARM?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia