-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Csinálhatnának a legkisebb négyzet alakú csempének külön függőleges es vízszintes dupla változatát is.
Jobban tudnék legozni a csempekkel.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
cattus
addikt
Nem, volt egy külön menüpont a beállításokban WiFi segéd néven, az otthoni WiFi megosztást tette egyszerűbbé.
Más: Most, hogy nincs fenn a GDR1, észrevettem pár eltérést a sima 8.1-hez képest: A felső WiFi ikon az updateben már nem mozog ide-oda, ha megjenenik az adatforgalmat jelző nyíl, illetve a Cortanában benne volt a zenefelismerés, ami most downgraddel eltűnt.
[ Szerkesztve ]
Do the thing!
-
Dave™
nagyúr
Azért szembetűnő a különbség fogyasztásban a különböző verziók között: http://wmpoweruser.com/battery-drain-test-shows-lumia-cyan-is-best-windows-yet/#more-129232
-
leslie23
tag
annyival szimpibb az általad linkelt 3rd party, hogy az appon belül tudok a 4 fiók között váltani. lehet csak a megszokás miatt igénylem. tudom, sok a 4 account, de nem szívesen vegyítem a privát, hivatalos, melóval kapcsolatos levelezéseket, jobb ha minden a saját helyén van.
-
polonic
félisten
Cyanos 8.1-ben nincs wifi sense, mig dp-vel volt.
-
Clemi
veterán
válasz hülyegyerek #50039 üzenetére
Elhiszem, akkor viszont még nincs a szervereken letölthető formában amit keresek. Konkrétan az 520-as HU T-Mobile Cyan-ra kerestem rá amit OTA-n már kapják a tulajok, de csak azt találta a NaviFirm+ amit írtam.
-
Dave™
nagyúr
válasz leslie23 #50037 üzenetére
Szerintem sem emailhez kell telefont választani, csak annyira nem tetszett neked a gyári megoldás, higy azt hittem ezen fog múlni Én bizrosan nem használnék 3rd partyt emailre, a gyári sokkal gyorsabb bárminél és szerintem mindent tud, amit kell. Fapados kinézete van, valóban, de pont ezért áttekinthető és funkcionális is. Átirányítással is lehet egyszerűsíteni persze, a privát gmail nekem is átmegy az outlookra, csak a cégest használom közvetlenül. Azért is jobb átirányítani amit lehet, mert a sok mailbox szinkron meríti az akkut, minél kevesebb fiókot kell figyelnie, annál jobb. Örülök, hogy hasznos dolgokat mondtunk
-
leslie23
tag
azért váltottam, mert elegem lett a konstans laggból és a rendszeres fagyásokból, meg abból, hogy turkáljak a telefonom agyában, hogy valami használható cuccot tákoljak belőle. és mert bejön a Modern UI.
ezt a „miért váltottál” dolgot amúgy sem értem, nehogy már a G-mailemhez válasszak mobilt. amit linkeltél, meg mondom, teljesen rendben van, több fiókot kezel egyszerre, szóval lehet átirányítás lesz belőle.
peace!figure85, no1r: köszönöm, így más a képlet. kipróbálom, ha bejön, megveszem. csak a zsákbamacskát nem szeressük.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz jockas #50025 üzenetére
Valahogy sejtettem, viszont van az az opció, hogy kábelen cseréljük ki a rendszert, amihez le kell tölteni a friss FW-t. Ehhez ugyebár ismerni kell a telefon RM kódját és a product kódot. Az RM az oksa, mert az 520 az az RM-914 az én 820-am pedig az RM-825. A baj a Product kódokkal van, mert ha jól sejtem ettől függően keresi a megfelelő FW-t. Amit találtam például RM-914-hez product kódot azzal a Data Package Manager és a NaviFirmPlus is egy régi FW-t akar letölteni.
Az 520-hoz például az általam ismert Telekom product kód a 059S8R3 de ehhez a 3046.000.1329.2003 FW-t tölti le, ami még csak nem is Black, hanem ha jól sejtem akkor még az Amber.
Próbáltam egyébként olyan ország FW-re rákeresni nyilván annak az országnak megfelelő product kóddal ami a nokia oldalán már elérhetőnek van írva, de azokhoz is a régebbi FW-t találta csak meg a mindkét FW cserélő program.
Valaki tudja esetleg a különböző gyártmányú telefonok Cyan product kódjainak a lelőhelyét, mert amit én ismerek azok szerintem már nem jók. -
Rocsesz79
tag
Az fasza,mert én telenoros vagyok.
Kösz mindenkinek.Ha már itt tartunk tudátok pár appot ajánlani amit érdemes esetleg letöltenem vagy meg vennem!
-
no1r
őstag
válasz leslie23 #50022 üzenetére
metrotube és mytube... korlátlan trial, jól működik, és dizájnosabb is mint a yt app droidon.
mytube-t használtan sokáig, csak a változatosság miatt váltottam metro-ra egy ideje. mindkettő good, really gooda gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
félisten
-
negyven2
veterán
válasz leslie23 #50022 üzenetére
A metrotube-nal a fizetős (200 Ft), az kvazi csak támogatás, a trial egy az egyben ugyan az mint a fizetős. A 200 Ft meg ha úgy érzed, támogathatod a fejlesztő(ket), de ha nem akarod akkor nem kell. Ennyiben "fizetős" csak.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Rocsesz79
tag
Szevasztok!
Amúgy a fizetős appok-ért csak kártyás fizetés a lehetséges vagy eseleg olyan opció is van hogy hozzá csapják az előfizetés összegéhez?( ami mondjuk jobb lenne ) -
Dave™
nagyúr
válasz leslie23 #50021 üzenetére
Ömlesztve jön, valóban egymás után vannak a levelek, az összetartozóak pedig párbeszédes nézetben. Én remekül elvagyok vele 3 éve, meg szerintem a wp tábor 99,99%-a is. Ha neked mindenképpen egy gmail app kell a guglitól, akkor lehet inkább az android a te rendszered, nem? Ott van gyári youtube app is Egyáltalán miért váltottál droidról?
hroberto: neki a 3rd party gmail app nem tetszett, meg a gyári sem, így nem hiszem, hogy az átirányítással boldog lenne
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
leslie23
tag
válasz gyurkikrisz #50020 üzenetére
trial az korlátlan ideig használható? amúgy lehet fillérb@szó vagyok, tuti, hogy jutubér' egy forintot nem adok...
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
valóban, én kérek elnézést, lehet kijelölni a leveleket. az viszont kicsit zavar, hogy nincs valami kompakt nézet jellegű dolog, ömlesztve jön az információ. amit linkeltél az viszont tök jó, csak nem tudja kezelni a „külsős” Gmailes fiókokat (pl.: mailbox.hu, postafiok.hu) és nekem (sajnos) egy ilyennel is vesződnöm kell.
200 HUF meg persze nem a világ vége, csak az emberfia elvárná, hogy szabadon hozzáférjen az ingyenes tartalmakhoz, funkciókhoz. böngészőből pl. nem tudod a kommenteket elolvasni, a free appok meg reklámokkal vannak tele. google sucks!
-
Dave™
nagyúr
válasz leslie23 #50017 üzenetére
Mármint mit nem tudsz a gyárival? Ki lehet jelölni egyszerre többet is, ott van alul az ikon hozzá, utána törölheted, olvasottnak jelölheted, áthelyezheted. A metrotube pedig nagyon megéri az árát, de ilyenkor szokták megkérdezni, hogy mennyi is volt a telefonod, dohányzol-e, szoktál e kólát inni meg hasonlók. 200 Ft azért ne legyen a világ vége, de még a böngészőből is remekül megy a lejátszás 8.1-gyel, tehát nem vagy rákényszerítve.
Ez szebb, ha mindenárin 3rd partyt szeretnél a gyári helyett: http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/gmail/5aad6081-fc0d-46f7-955b-abb4bb4d893b
De hidd el, hogy remekül működik a gyári és sebességben verhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
leslie23
tag
a gyári nekem nem adja, mert egyszerre nem tudok több levéllel műveleteket végezni. ez mondjuk 15 bejövő e-mail esetén kényelmetlen, lassú.
amik meg a WP áruházban vannak, háát...
[link]
most komolyan, hogy néz ki? 2.2-es droidomban használhatóbb app volt, gyárilag ugye.Metrotube 200 HUF, nem nagy összeg, de elvből nem fogok fizetni egy olyan appért, amivel YT-videókat nézhetek. Tube Pro nevűt találtam, ez elég szimpatikus, ingyenes, teszek egy próbát.
köszi!
-
Dave™
nagyúr
válasz leslie23 #50015 üzenetére
Gmail app nem is kell, mert vam gyári mail kliens, ami kezeli kiválóan, a youtubera pedig van több remek 3rd party app, amik még jobbak is, mintha gyáriak lennének - pl. Metrotube. Amúgy ennyit a gugli "dont be evil" szlogenjéről, direkt csesznek megcsinálnu ezeket, meg rendszeresen szívatják a wp-s youtube appok fejlesztőit is. A lényeg, higy minden említett szolgáltaás elérhető kényelmesen, minőségi appokkal.
-
leslie23
tag
csak én nem találom, vagy tényleg nincs official Gmail és YouTube app WP-re? tudom, Google-holdudvar, de azért mégis... ez olyan, mintha droidra nem lenne Skype.
-
_ak_
addikt
Tudnátok esetleg ajánlni vmi megoldást, hogy mivel érhetném el és játszhatnám le a hálózaton megosztott zenéimet?
Let's begin, de gozaimasu!
-
zack
nagyúr
válasz SsPL711 #50011 üzenetére
Csak megerősíteni tudom, bár a 1520-ban lehet más DAC van. Nagyon jól szól.
Persze ez függ a forrástól és a fülestől/fejestől is.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
margithid
veterán
A nokia térképek és navigáció már minden wp telefonra elérhető vagy csak a nokiákra?
Az új lumia .30-as sorozatban vajon milyen DAC van? Mondjuk a 730ban.
De ha jól sejtem ebben nincs nagy eltérés, mivel annó a 820/920 is elég gyéren teljesített zenei téren.
Nem tudom többi gyártó miért nem csepegtet infókat wp-s telefonokról, htc, huawei, samu, többi kínai gyártó... -
törölt tag
Telekom -Cyan-L520-OTA download.
[ Szerkesztve ]
-
Dosi
tag
válasz Воланд #50002 üzenetére
köszi szépen a 2 választ is, nem is tudok választani közülük h melyik a jó
btw elég szar így...mert az alap appok amik rajta voltak azok bekerültek a én szűz listámba
rrméljük eljön az idő mikor ez változik androidnak is 3 évébe teltup1: most látom az én kérdésem volt az 50 ezredik
[ Szerkesztve ]
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 4
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Digitális Állampolgárság Program
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest