Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- IFA 2024: Kezünkben az iPhone 16 Pro Max dummy
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Fókuszban a karakterek
gp A legújabb videóban a Majin Buu saga szereplői kerülnek a középpontba.
-
IFA 2024: Vivobookok triójával készült az ASUS
ph Egy klasszikus és két 360 fokban kihajtható modell érkezik.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Smart Camera Lens coming to the Lumia lineup with upcoming PR2.0 update
Now, the new Smart Camera Lens is supposed to “provide options that allow the user to control shutter speed, manual white balance and other advanced camera options”. It’s definitely a welcomed addition to the Lumia camera apps.
Legiaap, ezt mindenképpen próbáld majd ki, én imádnám.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
pushalias
addikt
válasz MasterMark #15851 üzenetére
Mint már más is megemlítette, a gmail nem az a tipikus céges mailszerver.
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap vásároltam egy WP-s telefont. Észrevettem, hogy az üzenet beállításokban van egy ilyen pont: "SMS kézbesítés visszaigazolása" Eddig nem volt ilyen a régebbi telefonjaimon (vagy csak nem tudtam róla ). Érdeklődnék, hogy ez ingyenes dolog vagy a szolgáltató számol fel valamilyen díjat? Djuice Extra díjcsomagom van. Előre is köszi! -
MODERÁTOR
igazából az a bajom vele, hogy ennek már fullHDban kellene jönnie, valamint a pukli nem tetszik rajta - de ez már egyéni probléma - valóban nagyobb akkuval
mert elég hülyén fogja kivenni magát, ha ez nyár végén, ősz elején piacra dobják, karácsonyra meg jön a fullHD támogatás
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Oppenheimer
veterán
válasz mukibuci #15855 üzenetére
Mese habbal. OIS és 41MP PV túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen. A kijelző meg ha amoled, akkor már legyen 1080p és olyan mint az SGS4-ben! Félek, hogy beletennének egy pentile-ös WXGA kijelzőt
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
AMD Power
titán
Kíváncsi leszek a Nokia 18-i Q1 gyorsjelentése milyen lesz....
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Véletlen betértem egy magenta boltba, mert unatkoztam és megláttam, hogy árulnak Nokia Lumia 620-at. Nem tudtam ott hagyni. Mozaik XS, két év béklyó, de szerintem jól jártam, ha abból indulok ki, hogy az egész időintervallumot tekintve olcsóbban fogok kijönni, mint a nevelőapám, aki két hete vett szintén ugyan ott Lumia 800-at.Namármost, pár kérdés:
-hogyan a rákba tüntetem el a prediktív beviteli mezőt?
-kicsi a digitális keyboard, meg lehet növelni?
-milyen appokat ajánlotok (első körben ingyeneseket)?Thx
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Psychonaut
addikt
válasz Mister_X #15867 üzenetére
1, Settings->Keyboard->Typing settings->(nyelv)->Suggest text and highlight misspelled words elől pipa ki.
2, Tudtommal nem növelhető a mérete.
3, Adobe Reader, Facebook, IMDb, Index, OTP SmartBank (ha OTP-s vagy), SkyDrive, Skype, SoundHound, Viber, Wikipedia. Nekem ezek vannak.
-
legiaap
nagyúr
válasz Mister_X #15867 üzenetére
1. Settings, Keyboard, ráböksz az adott keyboardra és ott vedd ki a pipát, amire nincs szükséged
2. Nem
3. Battery, Camera 360, Chronos Calendar, HERE cuccok, Nokia Music, Panorama, PDF Reader, Skydrive, Skype, Smart Shoot, Speedtest.net, Translate This vagy Translator, Viber, WhatsApp, Weather, Wikipedia,How are U today? Just kidding...I don't care!
-
félisten
-
Mister_X
nagyúr
válasz Psychonaut #15868 üzenetére
Nekem ungarisch, de megtaláltam
Az appokat is köszi mindenkinek, már jön is le pár."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Inarus
addikt
válasz negyedes #15849 üzenetére
Tipp: csinálj egy alias-t a hotmail/outlook fiókodban a webes felületen és küldess másolatot oda a céges mailedről. Nem keveredik a személyes levelezéseddel, nem jelzi a telefon (sajnos) - ez a cégesre marad, cserébe megmaradnak a mailek és telefonról is eléred őket.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
Hát gyerekek, ezen nagyon durván röhögtem: Nokia Lumia 920 - Túlsúlyos vereség
A konklúzió a legjobb: szaracsempe!
[ Szerkesztve ]
-
Atos23
senior tag
Halihó! Van egy saját HTC Trophy-m WP7-el, és kapok egy céges Lumiat WP8-al.
Be lehet szinkronizálva mindkettőn ugyanaz a Hotmail fiók? A saját és céges névjegyeim össze vannak futtatva, szvsz mindkét telefonban ugyanazok a számok kellenek, ellenben ha bármelyik készülékről viszek fel új névjegyet, az jelenjen meg a Hotmail rendszerben.
Lehetséges ez?
-
-
-
Tomeeka28
aktív tag
Valaki próbálta már a Skype-t (2.5)? Nekem ugyan úgy nem jön meg az értesítés rajta ha bezárom, vagyis hazudok egyszer megjött a 20-ból...
Tapasztalatok?[ Módosította: mukibuci ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
negyedes
addikt
válasz Tomeeka28 #15887 üzenetére
8x-en? nekem szepen csucsul a lockscreen-en, live tileon es toaston. Jon minden, ahogy kell.
Amugy letoltottem a temple runt i5re es valoszinuleg az en szemem rossz de nem lattam semmi kulombseget a wp8as es i5 futas kozott, csak a betoltesi ido volt 5 masodperc.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
VásRló
tag
Hello
Windows Phone-ra írt programokat (pl. Viber) tudok telepíteni Windows Mobile 6.5-re?
-
Mister_X
nagyúr
Hümm, gondoltam meglesem, hogy mire képes a telefon hardvere, de most picit elkenődtem. Dark Knight Rises és Modern Combat 4 kevesli a RAM méretét... Nesze neked Snapdragon S4. Szerencsémre nem ez az elsődleges, IE teszi a dolgát, Office is jó.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz polonic #15889 üzenetére
Skype értesítés. Volt ki-be kapcs is. Be van kapcsolva minden. Androidról küldök üzit és semmi, ha belépek ott az üzi csak a teló nem jelez... WhatsApp, Viber ilyen téren ok, csak Skype sz@rozik...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Mister_X
nagyúr
válasz Psychonaut #15893 üzenetére
Nem is négy magos csodára vártam, elég lenne nekem ez a hardver, csak kicsit kiábrándító, hogy az osztálytársam egy Lumia 620-hoz képest puding Sola-val tud játszani olyanokkal, amilyenekkel én nem. Aztán a fejlesztők sem írhatnak mindent csúcskategóriás mobilokra.Snapdragon S4 és Adreno 305 kulcsszavak láttán én nem hinném, hogy ez egy gyenge telefon. De ezen túllépve számomra tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB/12GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan 128GB- os Google Pixel 8 Obsidian
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen