- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheZukker
tag
Miért van az, hogy akinek eddig mondtam, hogy WP-t vettem, azok közül egy se kezdte azzal, hogy: "Tényleg, és milyen?" Neeeem, ehelyett: "Fú bazdmeg, ezt a szart vetted? Én ám amúgy ismerem ezeket a telefonokat, nagyon szarok."
Más: van rögtön a kis aksi jelző cucli mellett balra egy kör, amit körbe vesz egy karika. Azmiaz? -
Rob700
senior tag
Melyiknaz a progi amivel SD kártyára lehet menteni a térképeket?
iPhone 12 128GB Black
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #34042 üzenetére
Semmi, a kép fix méretű és helyzetű, és csak a csempéken át látszik, amiket görgethetsz fel-alá.
Tudod, ablakok.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Assdak
őstag
A sima szürke, mint választható csempe szín, mikor került be?
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #34029 üzenetére
ha kiveszik a csempeszineket, akkor tuzvillam torestesztet fogtok latni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
orangutan4
tag
egy olyan gondom lenne, h átállítom a hangoknál a csevegőüzenetek hangját, valamiért nem történik semmi, egy sokkal korábban beállított jelzés szól mindig vibernél/fb-nál. . Vajon csak a HR segíthet ilyenkor? Ez a hang mitől tud beragadni?
-
T.Peter
őstag
válasz Воланд #34025 üzenetére
First really real pictures of WP 8.1 Cortana
Akkor már ezt is linkeljük. Bár nem tudom mennyire "real picture". -
Воланд
titán
New pictures of WP8.1 start screen with picture backgrounds looks a lot better
meh, hal istennek ez meg mindig hanyas.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tomboy0013
veterán
Én zenét nem szoktam hangszórón hallgatni csak fülessel, de amikor próbálgattam akkor nekem nem volt gond a hangzással. Én használtan vettem a 920-am 60-ért kicsit több mint 1 hónapja és az szerintem jó vétel volt. Hajszálkarcos a hátulja amit csak erős fényben lehet látni és kb ennyi külső problémája van. Jah és garancia is van rá még több mint 1 év. Ilyesmi áron találsz szerintem használtba is jót. De ha érdekel van egy ismerősöm aki még a múltkorában árulta a fehér 920-asát, rákérdezhetek megvan-e még ha érdekel mert annak sem sok problémája van és arra is több mint 1 év Nokia garancia van.
-
j.gabi
csendes tag
sziasztok lumia 520-am van.valaki probálkozott már hálozati megosztással lejátszani videot zenét?van rá valamilyen progi?én még nem találtam.help
-
Urban Terror
tag
válasz Urban Terror #34014 üzenetére
Közben sikerült minden beállítás.
smtp-nek a vodafont adtam meg, így müxik.(#34018) Statikus
Köszi!
Első körben az upc-vel próbálkoztam, valamiért nem ette. Lehet, hogy elrontottam egy karaktert egyéb mezők kitöltésénél, a lényeg, hogy a vodással megy.
[ Szerkesztve ]
-
Statikus
senior tag
válasz Urban Terror #34014 üzenetére
Szia,
smtp-nek a netszolgáltató címét kell megadni általában, tehát amelyik mobilszolgáltatónál vagy, azt.
Persze van még más lehetőség is, de nem hiszem, hogy azokkal kellene foglalkozni az esetedben.
(saját domain, azonosítás után használható smtp szolgáltatók stb...)Üdv.
-
Dave™
nagyúr
válasz tomboy0013 #34011 üzenetére
Jól közelítetted meg a kérdést A 925 felé húzok, de ha lenne nagyon jó áron 920, akkor lehet elcsábulnék. Valahol olvastam, hogy 11 szinten lehet állítani a 925 kijelzőjét, tehát elvileg elég jól testreszabható. Persze túlszaturált, meg pentile, de bejön a kontraszt és a teljes fekete fekete. De ha lenne jó áron 920... a külső hamgszórója jobb a 925-nek, nem? A Lumia 800-é nagyon rossz, a korábbi Omnia 7-em sokkal jobb volt. Mivel a 920-nak is hasonló a kialakítása, kicsot félek tőle. A 925-é viszont jobbnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Hali, időközben felmerült két kérdés a rendszerrel kapcsolatban.
1. Írtam születésnapkat a névjegyeimhez. (homtailes névjegyek), elvileg ezeknek meg kellene jelennie a naptárban, a régi dátumok (amiket még az adatátvitel hozott át az előző rendszerről) meg is jelennek, de amiket WPn írtam be nem jelennek meg. 1 hete írtam be őket, gondoltam kell szinkronizálásra idő vagy bármi, de semmi nyomuk a naptárban.2. Ez ugyan nem túl fontos, de a Bing képek a lock screenen elég furán frissülnek, Van, hogy kihagy napot, meg a frissítési idő se tudom mikor történik, az előző HR előtt este 6-7 körül váltott képet, most meg az éjszaka közepén ami szerintem nem olyan praktikus. Valaki felfedezett benne valami logikát?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Urban Terror
tag
Üdv!
MEg lett vásárolva faternak a 625-os Lumia. Alapértelmezett címnek belőttem egy hotmailes címet. Eddig minden oké.
Viszont a freemailes címet, amit igazán használ emailezésre, az Istennek sem tudom beállítani. Spec beállítással beállítottam pop3-hoz a freemail.hu-t, smtp-hez pedig a smtp.upcmail.hu-t. Azt írja ki a készülék, a postafiók alá, hogy beavatkozás szükséges.
Nem tud valaki segíteni a beállításban?
sz: (#34013) savoo !
Igen, én is jopbbnak láttam a hotmailes fiók beállítását. A baj az, hogy a freemail-es postafiók kezelésére is szükség lenne levelezés szintjén.[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz Urban Terror #33994 üzenetére
Microsoftos fiók mindenképp kelk a telefonhoz, anélkül félkarú óriás.
-
BassMonroe
újonc
Miért nem tudok hozzászólni és értékelni a wp alkalmazásboltban. Valami fiók kell hozzá?
-
tomboy0013
veterán
Melyikre szeretnéd, hogy rábeszéljünk?
Én is a 2 telefon között töprengtem egy ideig, de én a külsőségek alapján szoktam sokszor meghozni a döntést mert nekem számít a külleme a tárgyaknak amiket birtokolok. Régebb óta tetszett a 920 és végül is amellett tettem le a voksom. Ha te is ilyen típus vagy akkor a 925-öt javaslom hiszen azt írtad, hogy az jobban tetszik. A tárhelyet bővítheted netes megoldással, szóval ha ez a megoldás nem okoz gondot akkor a tárhely ne legyen előny a 920-nál. A 920 kijelzője viszont szerintem jobb mint a 925 amoled kijelzője és ezt úgy mondom, hogy amoledre esküdtem eddig, mert azt használtam a 920 előtt. Éjszaka kicsapja a retinám az Amoled hiába veszem le a fényerőt -
T.Peter
őstag
válasz dejaris #34008 üzenetére
Volt olyan fülesem, aminek ez volt a típushibája, 4x küldtem vissza, mindegyik alkalommal azzal, hogy a jobb oldala elhalkult. Mindig csak a jobb, és én a külön hozzá adott tartójában tároltam mindig, gondosan belehajtva. Nem téptem ki a fülemből, nem törtem meg a szálakat, és nem egyik napról a másikra halkult el, hanem egy idő után minden használatkor. Ha egy ideig nem volt a fülemben, akkor visszaállt, aztán használatkor előjött újra (persze az első 1-2 hónapban még rendben volt, utána jött elő a hiba). Szerintem ez típushiba, vagy szerencsésebb esetben egyszeri rossz darab. Ki kell cseréltetni ezzel a hibával.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Pics... mostanában engem is utolért a nem lehet csevegést indítani, meg nem jön meg a FB üzenet dolog.
Fene tudja mit szarakodnak.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Dave™
nagyúr
Erősen gondolkodom a 920/925 beszerzésén. Tisztában vagyok az eltérésekkel, és ár/értékben a 920-at tartom jobbnak, de a 925 jobban tetszik, illetve jobban kézre esik a vékonysága miatt. A 920 a 32GB miatt szimpatikus, illetve a polikarbonát jobban tűri az esést, a 925 pedig a külsőn kívül a kontrasztosabb kijelző miatt, bár a pentile miatt kicsit kár. Lumia 800-ról váltok. Az újakat nem hiszem, hogy van értelme megvárni, lévén elég drágák lesznek és nyárnál előbb nincsenek itt. Észrevételek ezzel kapcsolatban?
-
zzz03
őstag
válasz germinator66 #33998 üzenetére
Qiuck settings nevű app fent van neked? Mert már csak arra tudok gyanakodni, hogy az kavarhat be neki. Pár órája töröltem azóta most jó.
-
kiszi07
senior tag
Sziasztok, a novemberben vásárrolt Lumiahoz kaptam egy gyári fülest (Nokia wh-208). Kb januárig tökéletesen Szólt.. Aztán egyik oldal elhalkult, majd a másik is. Mitől lehet ?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- TP-LINK routerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gaming notebook topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest