Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha valamit feltöltök a skydrive-ra akkor az a telón mér foglalja a helyet?
-
Воланд
titán
eleg jo csomag.
-
pushalias
addikt
A resuming az nekem is állandó átok.
Igazából csak a nagyon alap gyári cuccokkal nem tapasztalom különösebben (naptár, tárcsázó, üzenetek, stb.), játékoknál meg folyton.Ezek az alap gyári appok amúgy is valami külön, agyon optimalizált kaszt, a naptár a viszonylag gyengécske 620-on tizedmásodpercre annyi idő alatt indul, mint az erőmű 1520-on, míg pl. egy Face appnál már meggyőző a különbség.
(#28039) BobTail A nokiás bemutatón is így volt kint a sajtfotó, nem emlékszel?

-
BobTail
őstag
-
Blyan
félisten
válasz
pushalias
üzenetére

De tényleg stabilabb lett jóval, viszont szerintem kell majd a Nokia féle Black, mert vannak azért nem is lassulások, csak érthetetlen resuming felirat. Pl kamerából visszalépve (bezárva a kamerát), a főképernyő 0,5mp resumingol (esetleg valami gyári hub megnyitása, mint az Játékok, vagy Zene ), ami azért érdekes jelenség tud lenni.

-
pushalias
addikt
Az igazság kedvéért tegyük hozzá, a GDR3 óta már tényleg elmúltak a random idegesítő akármik, heti szinten egy kezemen meg tudom számolni a kis bosszantó izéket is, tehát már erős az a karcolgatás.
De az a fíling még nincs meg vele, mint amikor tavaly februárban megvettem a 710-et, és majdnem nyárig nem kellett újraindítanom (akkor is csak ROM kísérletezgetés miatt), és addig olyan aljasan stabil volt, hogy azóta is fáj a szívem, ha rá gondolok.

Na, ezt nagyon velem párhuzamosan írtad hozzá.

Jut eszembe, nekem csak akkor van újraindulásom kb. október óta, amikor a gyerek elkunyizza, és addig tolja a Morcos Madarakat, amíg csutkára nem merül. Aztán bűnbánóan néz, amíg én negyed óráig nem tudom használni.

-
Blyan
félisten
válasz
pushalias
üzenetére
A 7.8 tulajdonosoknak sok fícsörről le kell mondaniuk, igaz, cserébe a 7.8 atomstabilitását még csak karcolgatja a 8.
EZ a mondat aranyat ér és nagyon igaz.
Bár az utolsó frissítésekkel már tényleg elég stabil lett a cucc, az elmúlt másfél hónapban egy újraindulásom volt, ami simán lehet az 512 RAM miatt. -
zsírsámán
senior tag
válasz
pushalias
üzenetére
De lényegében különbözne ez a 7.8-8 váltástól? Rendben van, hogy elavulnak a készülékek, csak nem mindenkinek tetszik, hogy a fél éves, vagy annál fiatalabb készüléke hirtelen elavultnak számít. (Persze engem ez nem érint, mert még mindig a 800-at koptatom, és marad is még egy kis időt az biztos
) -
Blyan
félisten
-
DaveHutt
őstag
-
Alexios
veterán
Nokia mixradio-t nem tudjátok miért nem látom store-ban lumia 820-on? Us accom van, de nem dobja ki, sysapp pusherből nyitom meg meg aztmondja nem elérhető a készülékemre

-
nikilauda
senior tag
Sziasztok!
A Microsoftnak van olyan kártyája amit pénzért megveszek és rajta van egy előre feltöltött összeg? És lehetne vele appokat venni.
Úgy mint almáéknál? Ajándékba adnám karácsonyra. -
hito
nagyúr
Miért nem engedi a Visa kártyámat beregisztrálni a fizetési módnál?
Érvényes, direkt internetes vásárlásokhoz van, használtam már 100x, erre ez meg nem engedi?!Rákényszerítik a usereket a w@rezra?

-
no1r
őstag
halihó!
nemrég nálam is jelentkezett a zeneszámok duplázása (triplázása, ötszörözése) probléma... valakinek sikerült megoldani ezt? SD formázáson túl vagyok, ugyanúgy dupla zeneszámot kapok mint előtte.
-
sereeff
aktív tag
válasz
snoopycica
üzenetére
Na azt' hogyan? Deaktiválás, stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hyundai, Kia topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPad Smart Keyboard
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Zsír! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)