Hirdetés
-
Greenwashing miatt támadják az olaszok a Sheint
it Olaszország vizsgálatot indított a Shein weboldal és app ellen, greenwashing vádjával.
-
Új konfig 14 év után
lo Utoljára 2012-ben vettem pc-t. Aztán az utóbbi 8 évben fizikailag nem volt hely neki, laptopot használtam kényszerből,...
-
Főleg almás platformhoz való dokkoló-tárhelybővítő az Orico fémjelzésével
ph A láncba köthető, 13 az 1-ben megoldás több, mint 50 TB-nyi adattárat tud elszállásolni, és egyebek mellett multimonitoros munkát is lehetővé tesz.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Srácok, live kontaktokat, hogy a leg egyszerűbb átvinni droidra? Csv-be lementeni? Vagy a névjegy megosztó alkalmazás működik nem Nokiákkal is?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #15102 üzenetére
csv és gugliba beimport.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
-
btudos
veterán
válasz Plazmacucci #15104 üzenetére
Mi lesz az utodja a 710-nek?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
félisten
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #15107 üzenetére
Az egyetlen Samsung telefon amit nézek is valamibe.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
-
greggggg
aktív tag
válasz Plazmacucci #15109 üzenetére
garira figyelj mert beég a kijelző és ha van garid a samsung cseréli.
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
félisten
-
félisten
-
Oppenheimer
veterán
válasz Plazmacucci #15113 üzenetére
Én már kivárom a hűségem leteltét, aztán 21 hónap múlva váltok SGS5-re
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
@matthew@
őstag
válasz Plazmacucci #15113 üzenetére
Sztem nagyon jól döntöttél, én tényleg csak azért maradtam mert nem nagyon használom ki a telók által kínált dolgokat, max a Nokia Drive ami jó lesz, Omnia W után amúgy meg iPad-on lógok folyton tehát tényleg felesleges is, meg az ár is döntő volt, mert 40-ért eladtam az Omnia W-t, 30k-ért kapok új L800-at 2 év garival, tehát már kerestem a dologgal, és 90-et nem akartam kiadni S2-ért, így maradt ez, meg nagyon droid ellenes vagyok, legszívesebben iOS-re váltanék de drága és az is ugyan úgy felesleges lenne mobil szinten
Matthew 24:42
-
félisten
Köszönöm srácok a biztató szavakat, most már tudom, hogy jól döntöttem. Na meg Lumia 910-am még lehet 2-3 év múlva Offban majd találkozunk
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
regener
veterán
Ha már itt járok megkérdezem hogy idén jönnek még új Lumiák vagy márcsak jövőre?
Mert mintha valahol olvastam volna hogy idén már csak a kintlévők jönnek be magyarba, de új modelt nem gyártanak csak jövőre.Illetve a Nokia Térképeket hogy tudom Offline használni mint a régi Nokiákon?
Mert csak a Nokia Autóval látom a térképet offline, s azthittem ugyanazt a telóra töltött térképet használja a másik program is. -
mbale
tag
People Hub meghülyült, mind a legnagyobb, mind a közepes tile méretben "üres" képeket pakol ki az emberek képei helyett. Valami ötlet, HR-en kívül( )?
Zag Zag
-
MODERÁTOR
Elég a szájkaratéból. Az ünnepekre való tekintettel a hétvégén nem raknék ki senkit, ha nem muszáj...
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
savoo
addikt
Kimaradtam a buliból?
-
kezman
őstag
Éjszaka óraállítás, hajnal2-kor 3-ra kell állítani, szerintetek a L720-am autómatice átáll vagy manuálisan kell, hajnalba megyek dolgozni, nem szeretnék elaludni
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
petroleumlam
tag
T-mobile szolgáltatás beállítja automatikusan.
-
mightymo3
tag
Sziasztok Wp8 Facebook fiókkal összefűzve nem lehet kikapcsolnia névjegyzék képeket?
-
StLui
veterán
válasz mightymo3 #15134 üzenetére
Én is most kapcsolom le az összefűzést FB-kal, mert egy csomó FB tagnak nincs ott képe, de google kontaktokba raktam be hozzá képet, erre mit csinál ez a nagyon okos kütyü, elsődlegesnek veszi a FB adatokat és hiába van kép gmail kontaktlistában, nem teszi be, nézhetem a FB "üres" fejeket ráadásul amióta átváltottam outlook.com-ra, azóta annyi kép sincs mert az meg nem vette át a képeket, persze egy csomó mással együtt. meg magától összefűzte a névjegyeket ahol ugyanaz volt a vezetéknév
Szóval én úgy láttam ha van winlive névjegy a taghoz akkor az ott szereplő kép (ha nincs akkor is), ha nincs ilyen névjegy de van FB, akkor az ott szereplő kép, és csak ha nincs az előző kettő akkor jelenik meg a gmail kontaklistában szereplő kép
ha hülyeséget írtam akkor kiváncsi lennék más tapasztalatra ![ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz btudos #15136 üzenetére
mivel a gmail-hez beállítottam, így outlook-hoz nincs kedvem újra összeszedni a képeket, gmailből nem tudom kinyerni, még azt hiszem picasa arcfelismerőből szedtem a képeket. FB-on ha van kép, azt nem sikerült megoldani, hogy a gmail-es képet használja, arra nem emlékszem, hogy egyesével próbáltam-e vagy csak az összesre kerestem ilyen beállítást. Mondjuk pár száz kontaktot sem szeretnék egyesével állítgatni, de az már valami lenne, ha legalább a lehetőség meglenne rá
Remélem nem arra gondoltál, hogy egyszerűen a telefonon újra elkezdek megint beállítgatni egy -egy képet? ráadásul az csak a telefonon lenne meg úgy tudom?
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
greggggg
aktív tag
zenét hogyan töltök fel skydriveon keresztül? mert a képeket at tudom de music/zene mappát nem találok a gépnen, köszi!
-
mightymo3
tag
Köszi szépen, akkor marad így mert kell Facebook fiók és nem akarok ezzel foglalkozni.
Amúgy ti mivel szabjátok testre a telefont vannak trükkök amit használtok. Mert én minden nap fedezek fel újat.
Pl. Alkamazások lockscreenre való használatát értelmét, melyik épűlbe. Wiztiles vagy a Skinery tiles ezekkel nagyon sok dolgot ki lehet hozni a teló homescreenjéből. Akkor az akku kijelzés szinten lockscreennen. Ahogy látom egyre jobb ilyes fajta fejlesztés és lehetőség. Még csak most kezdem igazán értékelni -
StLui
veterán
válasz mightymo3 #15141 üzenetére
Az is kell, hogy össze legyen kapcsolva a FB fiók a "telefon fiókjával" ? mert FB nekem is fennt marad
btudos: köszi! igaz én már inkább visszaállok gmail-re, meg ahogy mondtam is, képeket nem tudnám újra összeszedni, időt sem igazán akarok megint száni rá.
-
greggggg
aktív tag
(#15140) -re vki?
-
xperiasigi
őstag
Anno irta valaki hogy maestro kártyámmal tudok vásárolni az áruházba ha valamit csinálok neten vmi beálitás segitsetek kérlek hogy is lehet ezt...??thx
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
greggggg
aktív tag
mappába külön (music/zene) vagy csak behuzom és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Futás, futópályák
- Synology NAS
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az aksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen