Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
it EU-s panasz érkezett a videojátékos cégekre a fogyasztók becsapása miatt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz regener #15196 üzenetére
Már tudom miért nincs...
WP7-re csak a Nokia Drive használható Offline, a Nokia Maps pedig csak Online.WP8-ra pedig HERE Drive (=Nokia Drive) is és a HERE Maps (=Nokia Maps) is.
Viszont nem egy fehasználó írta a Nokia Maps (7.8) értékeléshez hogy neki megy Offline a térképhasználat, tehát valamiért vannak olyanok akiknek elérhető Offlineban is, de vannak akiknek nem.
Ez nagyon bénaság a Nokiától, mert a régi Symbianos telókon mindegyiken volt Offline térkép, míg itt már csak korlátozva... :/Sőt, a Store-ban is ezt írja a leírásban:
"Több mint térkép; az egész világot a zsebében hordhatja."[ Szerkesztve ]
-
kokuxdio
csendes tag
válasz azigazimoris #15157 üzenetére
Nálam is.
-
csdm
senior tag
Nokia lumia 610 telefonon nem tudom beállítani a levelező fiókhoz a gmail-t. Hozzáadom, ám egyetlen levél sem jelenik meg szinkronizálás után..
Usb-n keresztül gépre csatlakoztattam, és az illesztőprogram nem települt! Hogy kell a gépre kötni, és képeket másolni???
-
xperiasigi
őstag
a nokia fiokomba bekarok lépni neten akkor mért full kínai minden?alapból magyar a böngető meg minden..
Iphone 6s
-
b.daniel
senior tag
Sziasztok.nem tudja valaki,hogy mitol lehet az,hogy egy korabban megvasarolt appot,ami akkor mukodott,most nem latom az aruhazban,illetve ha direktben megnyitok egy linket ami oda visz,akk azt irja,hogy a telefonnak szoftverfrissites kellene (pedig nem) illrtve h az app nem hasznalhato a regioban,pedig ugyanaz van beallutva mint akkor :/ vki vmi otlet?
-
Jones528
tag
Wp7.8-on miért nem frissít a Bing háttér nap mint nap ha az van beállítva? Takarékos üzemmód közbejátszhat?
Nokia Lumia 1020
-
xperiasigi
őstag
anno volt az a hír hogy állitolag a nokia csak 3-4évig használja a wp-t és utána lesz megint egy saját rendszerre ti ebben hisztek?(tudom elég hülyeség meg nem ide illik csak ezen gondolkozom.) :S
[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
Dzsosy
senior tag
válasz xperiasigi #15211 üzenetére
Nem hiszem. Legalábbis nem a wp helyett, max mellette.
Idönként meglebegtetik, hogy jönnek új maemo/meego-s készülékek az alsó és közép kategóriába, de semmi konkrétum.
(Véleményem szerint, ha neadjisten nem jön mégse be a wp, akkor is inkább droidra nyargalnak saját oprendszer helyett)[ Szerkesztve ]
-
btudos
veterán
Nem tudnának a semmiből új, fejlett ökoszisztémát teremteni, abba beledöglene a cég, ezért biztos vagyok benne hogy ha a WP hosszú távon életképes marad, akkor a Nokia is megtartja a Lumia termékvonalat.
A belépő szinten lehet más (mint most az S40 Touch, vagy hogy hívják azt a förmedvényt), de szvsz a termékskála gerincét a Lumia modellek alkotják majd.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
greggggg
aktív tag
minek fejlesztene ha ezt a MS elvégzi(?) helyette?
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
xperiasigi
őstag
válasz btudos #15213 üzenetére
értem hát sejtettem hogy nem fogják csak úgy ott hagyni a wp-t de gondoltam megkérdezem más véleményét de úgy látszik jól sejtettem
Dzsosymár semmin sem lepődök meg ami androidot illeti...
(I)gyanús az április 1-jei hírek (/I)[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
kezman
őstag
válasz xperiasigi #15215 üzenetére
Jót nevettem rajta , de ez se kutya
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MasterMark
titán
Üdv újra.
Nokia Xpress-ből egy Magazint valahogy ki lehet tenni a kezdőképernyőre?[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Sonic*
aktív tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy a 7.8-as és a 8-as OS közötti különbségek, nagyon feltűnőek. Nokia Lumia 800-ast vennék és ez lenne az egyetlen fenntartásom..
Majd kiderül..vagy beborul!
-
blackmajesty
aktív tag
válasz xperiasigi #15228 üzenetére
Persze, hogy sokan akarnak venni. Most elég jó árban van, és szvsz gyönyörű. Én is azt venném, ha megfelelne a 7.8. De Inkább veszek vmi wp8-as nokiát, még ha ennyire nem is szép. Bár az 520 az nagyon tetszik, a 620 viszont pár dologban jobb. Nehéz a döntés, amint mindkettő elérhető lesz, az árak alakulása eldönti, h végül melyik a jobb vétel nekem.
-
xperiasigi
őstag
válasz blackmajesty #15229 üzenetére
ha 620at veszel akkor nem kell féltened most esett 4 métert a csempére le és semmi baja egy karc nincs rajta
Iphone 6s
-
blackmajesty
aktív tag
válasz xperiasigi #15230 üzenetére
Az szép. De igazából nem szempont a döntésben, hogy esetleg leejtem. Az ár/érték a legfontosabb, ezután pedig a külső. Sajna úgy alakult, hogy minél előbb jó lenne venni vmit, és olcsón, így hát ez a két teló a választott, a htc 8S kiesik a 4GB háttér miatt. Ha az ár mindegy lenne, akkor 920-at vennék, vagy BB Z10-et esetleg HTC One-t.
-
xperiasigi
őstag
válasz blackmajesty #15231 üzenetére
értelek...hát nem tudom egyiknek a tudása másiknak a kinézete(bár ez egyéni izlés)
Iphone 6s
-
MODERÁTOR
válasz blackmajesty #15229 üzenetére
Épp le akartalak tolni, hogy magaddal beszélgetve szórod tele a topikot... aztán jött a "oh-oh, wait a minute" pillanat.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
greggggg
aktív tag
válasz xperiasigi #15228 üzenetére
best buy asszem ilyen 40k körül van az ára...vagy 50.
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
félisten
-
legiaap
nagyúr
Mi van ezzel az 1308-as fw-vel?
Lassan már elindíthatnák útjára nem?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dale
aktív tag
válasz legiaap #15244 üzenetére
A kameránál nem látok újítást, Scenes, ISO, Exposure Value, White Balance, Aspect Ratio és Focus Assist Light van opcióként mint korábban is, asszem, bár én szinte mindent defaulton hagytam szóval nem nézegetem.
A screen timeoutnál nem tudom eddig mik voltak a lehetőségek, de az biztos hogy megjelent a "ne kapcsoljon ki" opció, ami eddig AT&T-nél hiányzott. Azt olvastam hogy más szolgáltatóknál eddig is ott volt, de lehet hogy nem mindegyiknél. Ez is csak addig zavart amíg ki nem próbáltam hogy a Nokia Drive valóban ébren tartja a kijelzőt, az előbbi beállítás ellenére is, és nekem ez elég is.
Az other mappa bugot nem tudom hogy megszüntette-e ez a frissítés, de a felesleges file-ok egy része törölhető lett, az biztos. Ugyanakkor mivel az app által létrehozott hasznos adatok is az Other mappában vannak, a programok így is meg tudják tölteni a tárhelyet ha nincs elegendő a telefonban. Majd ki kell próbálnom hogy a tárhely felszabadító szerint mégis mi az, ami fölösleges, mert nekem ez kicsit gyanús.
Én a Bluetooth 4.0-ra várok, remélem mostmár ráfekszenek erre is... Szeretném hackelni a Fitbit Zip-emet.
https://enginedesigns.net
-
Dale
aktív tag
-
whirus
tag
c.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Steam topic
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft