- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
nálatok is van olyan, h néha nem megy a net böngészőből mobilneten, és csak újraindítás segít?
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
-
btudos
nagyúr
válasz hroberto #18038 üzenetére
Elvileg tudja, többen írták már, mindjárt megnézem 520-on mi a helyzet. (a storage check rohadtul fog hiányozni, nagyon kéne egy ilyen 8X-re is )
Megvan: Storage check-->details-->maps --> Store maps on SD card/phone. (bocs hogy angol, én így használom, de szerintem meglesz)
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
hroberto
veterán
Van rá lehetőség, hogy WP8-on (konkrétan Lumia 720), a letöltött térképeket a memóriakártyára helyezzem át, vagy már egyenesen oda töltsem le? Mert nekem még nem sikerült felfedeznem...
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
MODERÁTOR
válasz Psychonaut #18029 üzenetére
Jó lenne, ha nem ismétlődne meg a tegnap esti móka
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
veterán
válasz legiaap #18023 üzenetére
Addigra meg már úgyis mindegy, az ilyen hosszú távú előrejelzések teljesen értelmetlenek, addig még számtalan tényező befolyásolhatja ezt..
[Amiknek egy részét beleszámolhatják ezekbe, de ugye vannak váratlan tényezők, amik miatt akár borulhat minden^^]Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz legiaap #18023 üzenetére
maga a kovetkeztetes bs. de egyebkent pont az eddigi tendenciabol jott ki ez az eredmeny, nem kell hozza semmit adni.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
félisten
2017-re nagyon szoros lesz a mezőny: [link]
Az eddigi tendenciát ismerve adjunk még hozzá egy 10 évet.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #18020 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18016 üzenetére
Jah, vennem kell megint egy Wp-t.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
válasz Psychonaut #18014 üzenetére
mikor jelent meg a wp? mikor jelent meg az elso halo jatek wp-re (nagyon ne keresd a datumot)? szvsz ez pont jo pelda.
szerk.: na jo, igy nem er. en most mar nem szerkesztem.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18014 üzenetére
De húzó cím, a Xbox eladásokat is nagyon megdobta, itt is régóta elkélt volna már egy ilyen.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
Blyan
félisten
-
pushalias
addikt
válasz CyberPunk666 #18009 üzenetére
Nem merek linket kérni.
-
veterán
válasz CyberPunk666 #18009 üzenetére
Fb-on az egyik "ismerősöm" kérdezte a néptől, hogy milyen telót ajánlanak neki. Gondoltam megnézem az értelmi szintet, benyögtem, hogy lumia 920, a többi úgyis csak sgs4 meg szifon kombóval volt, mondom írok valami újat. Reakció annyi volt, hogy wp nem, mert az szar. Kérdeztem, hogy miért szar? A válasz annyi volt, hogy mert szar. Asszem itt kezdtem el gondolkodni, hogy mennyi ostoba ember is éldegél kis hazánkban
Lehet szar, oké, de legalább lenne rá indok, nem csak trend szerint: "szar, mert mindenki szerint szar"[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Blyan
félisten
válasz Psychonaut #18005 üzenetére
Szerintem nem szépség kérdése, sokkal inkább praktikus. Nekem nagyon tetszik, pont az említett szempont miatt.
(#18004) pushalias
Há hogyne, legyen meg a jóság!
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz pushalias #18004 üzenetére
Én drukkolok, hogy kapj helyette egy Pengét, vagy a Galaxis Ászát, nehogy egy vacak nokedlivel kelljen mászkálnod
Psychonaut: A hülye user kisebb eséllyel nyúl bele így a saját képébe. bár ha egy kézzel fotózok, akkor nekem pont odaesik a kezem. Fene tudja milyen, majd ha megérkezik, kipróbáljuk, szerintem nem ez lesz a legnagyobb baja, bár jó lenne ha mégis
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation tulajok OFF topikja
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest