Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
Hirdetés
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
A könyvtárból sem fognak minket kidobni, ha az ASUS új egerével ténykedünk
ph A halkított kapcsolókkal szerelt, kábelmentes termék három színben választható, és igen hosszú üzemidőt ígér.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
addikt
Zune tile: működik a live tile, cserébe kizárólag a Zune Marketplace-ről lejátszott számoknál hajlandó mutatni az előadó képét, de az be is ragad, hiába hallgatok telefonról teljesen mást, a tile még mindig az 5-6 zeneszámmal ezelőtti előadót mutatja.
Ötlet?
-
AMD Power
titán
Lenne egy kérdésem.
6-án vettem egy játékot. Kaptam is róla egy SMS a banktól ,hogy vásároltam x összegért. Erre ma kapok még egy SMS a banktól ugyan azzal a szöveggel csak az első üzenetben 230Ft volt írva most meg 235Ft? 2x vonták le vagy mi? Nem igazán értem a dolgot. Az MS oldalán ezt találtam.
Legutóbbi tranzakciók
TermékKiegyenlítve
Kiegyenlítve 2013-04-10-235,00 Ft HUF
TermékAssassin's Creed™ - Altaïr's Chronicles HD
Díj 2013-04-06235,00 Ft HUF
-
sereeff
aktív tag
Ma 4 Xbox játék ingyenes!! A wpportal facebookjan vannak linkek! Checkolljátok!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
saiyajin
senior tag
Leszedtem en is mind a negyet, de a kiprobalasuk meg hatra van, aztan kiderul melyik marad.
Meg mindig a Zuma's-t varom, hogy akciozzak, nem jatszok olyan sokat, igy sokallom a 3 dollaros arat.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
daniel909
addikt
ez valami ragályos kor lehet, ma én sem tudtam felvenni 1 hívást.... megnyomtam a kék gombot de nem történt semmi...
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
xperiasigi
őstag
tényleg csak 160 karakter egy üzenet ? (vagy beállitás kérdése.?)
napi 50 üzenetet küldök és elég hosszúkat nem szívesen dupláznám meg a számlámat ..de sajnos ilyen a munkám ..[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
Psychonaut
addikt
válasz xperiasigi #15672 üzenetére
Mindig is 160 volt... vagy mire gondolsz?
-
Tomeeka28
aktív tag
Nálam speciális karaktereknél (őóúűí) csak 70, de számolja illetve írja ha már 2sms.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
polonic
félisten
Igen, egy sms üzenet ennyi. Ennyit tud a szabvány.
-
greggggg
aktív tag
biztos vmi behajto cég fejeseként küldöd a felszólítokat.
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
pockhome
senior tag
sziasztok!
ma vettem egy lumia 800-ast, ezzel belépnék én is a topikba
sajna 7.5 rendszer van rajta.
sem a zune, sem a telefon nem lát elérhető frissítést.
hogyan lehetne ezt megcsinálni, hogy 7.8-ra frissítsen?
előre is köszi!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
btudos
veterán
válasz pockhome #15682 üzenetére
Seveneighter lesz a barátod.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
legiaap
nagyúr
Ezen a linken van egy táblázat, ahol lehet látni, hogy hol érhető el a Free Xbox Music Streaming.
UK-ban van, de ez most mi a fene?
Nem vágom.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
btudos
veterán
válasz legiaap #15687 üzenetére
Hátőőőő.... Igen.
Elsőre ennyit tudok mondani, némi Bing és Google keresés után. Tippem sincs hogy ez mire vonatkozik, a 30 napos trial az ugye free, de nem hiszem hogy ez korlátozva lenne egyes országokban, ahol egyébként maga az Xbox Music szolgáltatás elérhető.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
polonic
félisten
-
legiaap
nagyúr
válasz btudos #15688 üzenetére
Én sem értem, de ami még furább, hogy ha akarok hallgatni valamilyen zenét store-ban (ugye csak számonként 30 sec adott) akkor néma csend van. Semmit sem hallok.
Ez másnál is így van vagy nálam a bibi?
Azt hiszem nálam a bibi. Radaron hallom a zenét.
FuckNaná, hogy a restart segített. A fasz kivan már, hogy bármi bug van indítsam újra a telefont.
Eddig nem telt el egy hét, hogy ne indítottam volna újra valamiért.
Kezd már betelni a pohár.polonic: Én fizikailag is ott vagyok.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
pockhome
senior tag
Meg egy kerdes: .avi fajlt hogy juttatok a telefonra hogy lejatssza? Vagy milyen formatumokat jatszik meg le? mkv esetleg?
Ill. kepernyokep mentese lehetseges valahogy? Van itt is valami billentyukombo?[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
MODERÁTOR
válasz pockhome #15692 üzenetére
Lumia 800-asra sehogy nem juttatsz avi-t, vagy mkv-t.
Iletve Zune-on fogod, beimportálod a gyűjteménybe, és ahogy mp3-at rámásolsz, úgy itt is videót másolsz, de a Zune-nak át kell kódolnia. Feliratról ne is álmodj, azt előre rá kell égetni.WP8-ban már le tud játszani divx avit gyárilag, és ott egyszerű másolás a memória kártyára/telefon memóriába, de a 800-as nem WP8 készülék.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen