Hirdetés
- iPhone topik
- Sony: idén nem lesz Xperia 5
- Redmi Note 8T - T-modell
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Hirdetés
-
A legvékonyabb címére hajt az Infinix?
ma Állítólag 6 milliméternél vékonyabb készülékházzal rendelkező telefonon dolgozik az Infinix.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Íme a Frostpunk 2 nyitánya
gp A kezdő animáció mellett egy rövid trailert is kaptunk, ami néhány tényet mutat be a folytatásról.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
válasz Oppenheimer #16547 üzenetére
ezt én is hiányolom. igyekezhetnének jobban, figyelhetnék a felhasználók reakcióját, és gondjait. olvashatnák a wp uservoice oldalt, és betehetnék a legnépszerűbb fícsöröket. egyáltalán fixálhatnák az egész értesítés rendszert, amit gondolom mindenki jól ismer.
lenne munka a rendszerrel, évi 1 nagy update az semmi.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Oppenheimer
veterán
-
polonic
félisten
-
Mister_X
nagyúr
válasz polonic #16559 üzenetére
Egyre jobbak a Microsoft cloud szolgáltatásai. Office 365 is jó (csak az excelben tudni kell ezt-azt, amiket egérrel megold a júzer, de ott nem lehet), az Outlook is, a SkyDrive is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
mirci18
addikt
Fórumozók:
Kérdésem lenne a lumia 800-mal kapcsolatban.
Miért van az hogy ha kilépek valamelyik programból a telefonon és közben nem a főképernyőn vagyok hanem a nagyképenyőn ahol az összes menüpont szóval ott el szokott a telefon sötétülni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Воланд
titán
majus 9 - new delhi - nokia rendezveny
majus 14 - london - nokia rendezveny???
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pushalias
addikt
válasz MasterMark #16565 üzenetére
Sajna az új júzerek már csak hetet kapnak, bár az is messze átlagon felüli, és akár elég is lehet.
-
pzstm
titán
válasz pushalias #16566 üzenetére
ugyanakkor legutolsó infóim szerint a piacon a legolcsóbban lehet tárhelyet bővíteni, plusz Office 365 előfizu esetén többek közt extra SkyDrive tárhely is jár
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
no1r
őstag
igen, ezt én is láttam. el ig gondolkoztam rajta hogy bővítsek.
viszont ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem: lehet directlinket (hotlinket) valamilyen úton módon létrehozni skydrive-hoz letöltésre? nagyméretű fájlra gondolok itt elsősorban. a 200Mb korlátot már sikeresen megkerültem az asztali kliensprogram segítségével, de sajnos egyből letölthető hivatkozást nem tudok az istenért sem generálni...
esetleg van valami trükk erre?előre is köszönöm a segítséget!
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
pzstm
titán
linket tudsz generálni egy adott fájlhoz,(public link akár) de dropboxhoz hasonlóan bedob egy oldalra ahol emlékeim szerint kell még egy katt.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
no1r
őstag
válasz MasterMark #16570 üzenetére
Így próbáltam de két nap után kb már nem látta a linket a böngésző...
-
no1r
őstag
válasz MasterMark #16572 üzenetére
nem... semmi ilyesmi. publikos volt igen.
csak a videóra hivatkozó mappát engedi közvetlenül megosztani, magát a videót letöltésre már nem.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
no1r
őstag
válasz MasterMark #16574 üzenetére
igen. ugyebár bejelentkezek az outlook-ra (vagy skydrive mostmár lényegében mindegy). bemegyek a mappába ahol tartom a fájlokat, majd jobb klikk->letöltés. aztán amikor elkezdi leszedni akkor kimásolom a linket a letöltési listából, és azt illesztem be / küldöm el (amit éppen csinálnék vele). abban a percben amikor kimásoltam és leellenőrzöm akkor jó, de egy idő elteltével (pl két nap) elavulttá válik a link vagy nem tudom. a lényeg hogy nem találja a böngésző ha mondjuk egy oldalon linkként használtam és rákattintok.
-
f.pee
csendes tag
Van olyan lehetőség, hogy egyes alkalmazásokat levédjek jelszóval, hogy azokat csak én tudjam elindítani?
-
legiaap
nagyúr
Ez a gyerek sarok amúgy egy akkora baromság és felesleges fejlesztés volt.
Nagyon egyszerű a dolog nem kell odaadni a gyereknek a telefont, sőt mit is keresne egy gyerek kezében. Ha lenne gyerekem tuti nem adnék drága telefont, de még semmilyen telefont sem a kezébe. Menjen ki az udvarra, koszolja össze magát, essen le a fárol, bunyozzon mint minden normális gyerek.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
StLui
veterán
"Látszik, hogy nincs gyereked. "
+1
Nálunk a z akkor 20 éves lányomnak volt először okostelója, persze az akkor 5 éves öccse azonnal hadonászni akart vele a fénykardos app-al, persze minek kellett megmutatni
Na az öcsi most 9, tetszik neki a gyereksarok, legalább játszik is valaki a telefonon, mert én egy percet sem. Ráadásul esténként szeret elaludni a Micimackóra (Koltai Róbert olvassa fel), az is ott van neki. Persze bármikor belép az én részemre is, mert nincs jelszó vagy ilyesmi.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
gzbotii
veterán
Valaki tud egy leirast kuldeni a WP7 HW korlatairol? Ugy mint, hogy csak 1 magos procit kezel, max felbontas WVGA stb...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
robesz25
csendes tag
:-) egész jó
Vajon lumia 800-ra mikor jön frissìtés?[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz marcusa #16592 üzenetére
az sem kell. tudom, first world problems.
nyilvan megvehetnem, aztan mehetne fel az aprora 90.000 forintert, csak hogy nekem is megerje, de a fene sem tudja, hogy mennyi ido alatt menne el.
[ Szerkesztve ]
-
marcipunk
tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni, hogy Nokia 800-at hogyan lehet full-full visszaállítani gyári 7.5-re?
Esetleg valami szervizben lehet ilyet csináltatni? Most 7.8 van rajta, de vannak gondok...röff!
-
negyven2
veterán
Na nem probléma itt is feltenném ezt a kérdésem, hátha hamarabb kapok segítséget:
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen